Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Medal of Honor: Allied Assault > 1.11
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Mierzej
Skilled (Knight)

1.11

Witam!
Postanowiłem się pobawić w MOHAA a szczególnie przez internet. Postanowiłem więc gierkę wypróbować zanim wydam te ponad 100,- i zdobyłem wersję legalną inaczej. Jedyny problem w tym, że kiedy staram sie zainstalować patch 1.11 wywala mi, że nie mam odpowiedniej wersji (wersje mam US a próbowałem wszystkich patch'y). Płytka nie ma subkanałów wię do gry muszę mieć crack'a (ale próbowałem też zainstalować patch kiedy miałem w mohaa oryginalnyego exe'ka). Wszystkich, którzy wiedzą jak rozwiązać problem proszę o pomoc! Z góry wielkie dzięki!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-11-2002 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Mierzej Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Mierzej Znajdź więcej post'ów przez  Mierzej Dodaj Mierzej do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Mierzej prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
prankster
Soldier of DOOM

Exclamation

Odpowiedzi na Twoje pytanie nie mogę ci z wiadomych względów udzielić, ale powiem tak - WARTO!! A kto wie, może jeszcze bardziej warto zaczekać aż wyjdzie MOHAA Spearhead, pewnie jeszcze ze 2 tygodnie; może wydadzą jakiś dwupak (MOHAA+MOHAAS) i wtedy kup. Poza tym na Allegro kupisz oryginał za pół ceny, a powtarzam - warto. Potem np. wpadasz na czadowy serwerek fpp.pronet.lublin.pl i gierzymy

Old Post 12-11-2002 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil prankster Kliknij tutaj by wysłać e-maila do prankster Znajdź więcej post'ów przez  prankster Dodaj prankster do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać prankster prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
STEIN
Skilled (Knight)

:/

Piszecie te odpowiedzi w celu nabicia tylko postow, czy doprowadzenia do nerwicy oczekujacych pomocy??
Co do patcha 1.11 sam mam wielki problem - zasalem rozne wersje patcha - sprawdzalem swoja wersje - no jest uk - a tu qcze patch dalej klepie ze to ne to :/ . Widzialem chyba po stronach klanowych jak tego buga obejsc cos sie tam podmienialo w rej, i dogrywalo craka :d , niop ale mi tez to nie przeszło .

Dobra jesli ktos wie na serio jak to obejsc lub fachowo załatwic prosze o prawdziwa odpowiedz. :p

Old Post 08-12-2002 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil STEIN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do STEIN Znajdź więcej post'ów przez  STEIN Dodaj STEIN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać STEIN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
STEIN
Skilled (Knight)

:/

Piszecie te odpowiedzi w celu nabicia tylko postow, czy doprowadzenia do nerwicy oczekujacych pomocy??
Co do patcha 1.11 sam mam wielki problem - zasalem rozne wersje patcha - sprawdzalem swoja wersje - no jest uk - a tu qcze patch dalej klepie ze to ne to :/ . Widzialem chyba po stronach klanowych jak tego buga obejsc cos sie tam podmienialo w rej, i dogrywalo craka :d , niop ale mi tez to nie przeszło .

Dobra jesli ktos wie na serio jak to obejsc lub fachowo załatwic prosze o prawdziwa odpowiedz. :p

to link to patch : http://www.ea.com/eagames/official/...wnload/demo.jsp

Old Post 08-12-2002 10:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil STEIN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do STEIN Znajdź więcej post'ów przez  STEIN Dodaj STEIN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać STEIN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
STEIN
Skilled (Knight)

Talking :>

Dobra mam odpowiedz - tu macie all http://greendevils.rtc.pl/article%2001.html

No i gramy

Old Post 08-12-2002 10:33
UpSs
Training (Enforcer)

Dokladny opis instalacji patcha znajdziesz na www.mohaa.end.pl w dziale POMOC
=========! www.mohaa.end.pl !=============

Old Post 29-12-2002 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil UpSs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do UpSs Znajdź więcej post'ów przez  UpSs Dodaj UpSs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać UpSs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
UpSs
Training (Enforcer)

Dokladny opis instalacji patcha znajdziesz na www.mohaa.end.pl w dziale POMOC
=========! www.mohaa.end.pl !=============

Old Post 29-12-2002 16:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil UpSs Kliknij tutaj by wysłać e-maila do UpSs Znajdź więcej post'ów przez  UpSs Dodaj UpSs do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać UpSs prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VidlaK
..:: Backyard Bandit ::..

Re: :/

quote:
Napisane oryginalnie przez STEIN
Piszecie te odpowiedzi w celu nabicia tylko postow, czy doprowadzenia do nerwicy oczekujacych pomocy??......

Powtozryles to samo 2 razy potem dopisales jeszce jednego posta jakby nie mozna bylo dac edit...i kto Tu nabija posty ?....mnie tesz niektore rzeczy doprowadzaja do nerwicy...

Old Post 29-12-2002 17:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VidlaK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VidlaK Znajdź więcej post'ów przez  VidlaK Dodaj VidlaK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VidlaK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
UpSs
Training (Enforcer)

wess nabijac postow nie musze bo nie chce a to bylo niekcacy

Old Post 29-12-2002 19:13
JEDI KING
Guest

trelemolere

jak ja nienawidze piratów !!
i oto tą wypowiedziom nabiłem sobie posta

Old Post 29-12-2002 19:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
VidlaK
..:: Backyard Bandit ::..

quote:
Napisane oryginalnie przez UpSs
wess nabijac postow nie musze bo nie chce a to bylo niekcacy

To nie bylo o Tobie ( teraz ja sobie nabilem )

Old Post 29-12-2002 23:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil VidlaK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do VidlaK Znajdź więcej post'ów przez  VidlaK Dodaj VidlaK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać VidlaK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:22.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions