Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Patch 1.03 Gold
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Thumbs up Patch 1.03 Gold

Nareśćie wyszedł patch do naszej ukochanej gry HURRA.W patchu znajdują śie nowe mapy a niema zadnej nowej broni zapraszam do ściągania bo naprawde wart

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-01-2003 06:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

W nowym patch są 3 mapki.Nowa Kamchatka,Shop Invasion i Jordan 1 coś na wzór Jordan Marketplace .Mapy są zrobione bardzo dobrze szkoda tylko ze niedano nam nowych brońi

Old Post 03-01-2003 08:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

zdąrzyłem sobie juz obejrzeć pobierznie tego patch'a (który jest kompatybilny z serverami 1.02 więc można go śmiało instalować) i tak.... co do col2 to nie patrzyłem co poprawili, te znikające bornie co już nie znikają to też mi wiszą .... zmienione logo gierki ze stalowego na złote wygląda teraz.... wieśniecko ale to tylko moja prywatna opinia ... co do map to shop2 nie wygląda mi na jakąś rewelacje ale chyba zły jakiś też nie bedzie <aczkolwiek gdzie mu tam do swojego sławnego poprzednika >... nie zdąrzyłem tego jeszcze tak dokładnie sprawdzić natomiast jordan i kam5 prezentują sie bardzo dobrze i wyglądają zdecydowanie na sympatyczne mapki - ładne, duże, ciekawie zaprojektowane... szkoda że nie ma niczego więcej w tym patchu jak na wersje gold to bardzo skromniutko... ....hmmmm kiedys sie chyba wezme i zrobie sam jakąś mapke....

Old Post 03-01-2003 12:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Re: Patch 1.03 Gold

quote:
Napisane oryginalnie przez Ogór
Nareśćie wyszedł patch do naszej ukochanej gry HURRA.W patchu znajdują śie nowe mapy a niema zadnej nowej broni zapraszam do ściągania bo naprawde wart

Juz wyszedl? To ide zasysac . Jak nowa kamchatka to pieknie bo to najlepsze mapy.

Old Post 03-01-2003 19:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez whitelion
zmienione logo gierki ze stalowego na złote wygląda teraz.... wieśniecko

Ja narazie widzialem to logo tylko na screenie na sof2files ale i tak zgadzam sie z toba lion - do dupy to teraz wyglada i powinni szybko wydac 1.03b, ktory by to poprawil .
No paczus juz mi sie zasysa, 16mb eh... moje sdi sapie .

Old Post 03-01-2003 19:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Angry Patch

Nowy patch po 1 dniu grania obcykałem 3 nowe mapy i .... lipa.Ja chce nowego guna niezły wypas ten gold to lipa mogli zrobić mapki do sofa i wypuścic a nie dawać nowego patcha ciekawe co będzie w patchu 1.04 2 mapki i puszka piwa ?

Old Post 03-01-2003 21:16
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Re: Patch

quote:
Nowy patch po 1 dniu grania obcykałem 3 nowe mapy i .... lipa.Ja chce nowego guna niezły wypas ten gold to lipa mogli zrobić mapki do sofa i wypuścic a nie dawać nowego patcha ciekawe co będzie w patchu 1.04 2 mapki i puszka piwa ?

Hm... jesli chodzi o nowa bron to ja bym chial tylko M16. A pozniej to niech poprawiaja bledy i dodadza ze dwie columbie nowe no i kamchatke jedna .

Old Post 04-01-2003 12:10
morda
Training (Enforcer)

Cool

mi tam sie podoba... i nie narzekam, choc powiem ze cholernie mi brak nowych broni.

BTW: jesli chcecie pobrac patcha 1.03 gold full to kliknijcie w ten link: http://sofpl.com/dl.php?mode=get&plikid=55

a jesli chcecie pobrac patcha 1.03 gold lite to kliknijcie w ten link: http://sofpl.com/dl.php?mode=get&plikid=56

Old Post 04-01-2003 18:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil morda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do morda Znajdź więcej post'ów przez  morda Dodaj morda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać morda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

czym sie ruzni full od lite??
mi tesh sie podobo dzisiaj 3 nowe mapki za 3 miechy 3 nowe bronie
znalazl juz ktos fajne miejsca na tych mapkach?? ja znalazlem miejsce na wejscie pod daszek z pociagami da sie tam wskoczyc z murku
ktos zna miejsce w jor1 gdzie da sie gdzies dojsc na drutach telefonicznych ja przechodze kawalek i mnie zrzuca
wszystkie nowsze mapki obsluguja wszystkie tryby mi sie to niepodoba ctf na shopie
bomby da sie potkladac tylko na ziemi tesh lipa
a col2 przeszukalem cala i nie znalazlem tej dziury w calym

Old Post 04-01-2003 21:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
czym sie ruzni full od lite??
lite to update od 1.02 do 1.03, a full to pełna wersja

Old Post 04-01-2003 21:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
morda
Training (Enforcer)

lite = to instalujesz jak masz zainstalownego patcha 1.02, no a full = to instalujesz jak nie masz zainstalowanego patcha, lub zainstalowanego tylko 1.01

Old Post 04-01-2003 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil morda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do morda Znajdź więcej post'ów przez  morda Dodaj morda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać morda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Krypton
lite to update od 1.02 do 1.03, a full to pełna wersja

krypton ja tak tylko sie s ciekawosci pytam.. co cie przywialo na forum sofa? czyzby nasza goraca dyskusja w innym temacie? a moze zainteresowales sie gra?

Old Post 04-01-2003 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
krypton ja tak tylko sie s ciekawosci pytam.. co cie przywialo na forum sofa? czyzby nasza goraca dyskusja w innym temacie? a moze zainteresowales sie gra?
wiedzialem ze o to zapytasz. Pogrywalem kiedys ostro w gierke i wpadlem zobaczyc co u Ciebie i u Twojej ekipy . Bede grzeczny.

Old Post 04-01-2003 22:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

patch wyszedl i nic nowego za bardzo w nim niema
poprawil kilka bledow na mapach
dodal nowe
a pozatym lipa nic ciekawego
zadnych nowych broni poprawionych funkcji nie wiem jak wy ale ja mialem juz frez screena ogolnie jak na nazwe gold to trochy zamalo
pozdrawiam
ps
widze nowych nabijaczy

Old Post 05-01-2003 03:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef
patch wyszedl i nic nowego za bardzo w nim niema
poprawil kilka bledow na mapach
dodal nowe
a pozatym lipa nic ciekawego
....ogolnie jak na nazwe gold to trochy zamalo

Tez jestem zawiedziony. Z mapek to tylko kam5 jest dobra. Przydala by sie nowa bron ale do listy 'secondary' bo w 'primary' to juz jest zaduzo broni . No tak za malo jak na nazwe gold, powinni sie nie spieszyc z tym, tylko powoli wszystko dopiescic ladnie , 5 nowych mapek, 2 nowe bronie popoprawiac bledy i wtedy by byl gold jak trza. I teraz powinni szybko wydac 1.03b bo jak patrze na te zlote logo to mi sie rzygac chce, ale chyba nie tylko mi .

Old Post 05-01-2003 14:24
juzef
goraczka krwotoczna

gazdzik logo jest ok
co do broni nie zgadzam sie powinni dodac broni zarowno primary i secondary i to DUZO nowe mapy podobno posiadaja bledy jakie niewiem slyszalem jedynie na jednym z serverow ze ktos wykozystywal buga jakiego
logo jest spoko w koncu to mialo byc gold
poza tym mogli by kod gry i protokol poprawic i by bylo QL
pozdrawiam

Old Post 05-01-2003 17:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
gazdzik logo jest ok
co do broni nie zgadzam sie powinni dodac broni zarowno primary i secondary i to DUZO
logo jest spoko w koncu to mialo byc gold

Mi sie logo nie podoba. Jak juz mial byc gold to mogli cale logo zostawic tak jak jest tylko na gore wrzucic napis gold version na zloto tak by bylo dobrze. Co do broni to powiem tak: do listy primary mogli dodac M16, a do secondary ze 3/4 nowe zeby bylo mniej wiecej po rowno w kazdej liscie (nie mowie o pistoletach ).

Old Post 05-01-2003 18:13
juzef
goraczka krwotoczna

jeszcze jedno by sie przydalo jakies nowe tryby gry
poza tym nie widze powodow dla ktorych nie mozna bylo zaimplemetowac do gry wieklszosci modow jakie wyszly np mandown osp ww3 i inne wtedy uwazam ze mozna by to by bylo nazwac gold bo to co wyszlo nie zasluguje na inna nazwe jak yellow a w sumie to i na to nie zasluguje
oczywiscie to sa tylko moje zyczenia ktore nigdy nie zostana spelnione niestety
pozdrwawiam
ps ja bym tam chcial guna ktory sie nazywa Steyr iws 2000 jak ktos ciekawy to niech sprawdzi co to

Old Post 05-01-2003 18:26
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:

poza tym nie widze powodow dla ktorych nie mozna bylo zaimplemetowac do gry wieklszosci modow jakie wyszly np osp

Czekam na te osp ale jeszcze sobie poczekam dlugo .

Old Post 05-01-2003 18:43
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
Czekam na te osp ale jeszcze sobie poczekam dlugo .

no to gazdzik jak cchesz zobaczyc osp to wejdz na lige uprzedzam jednak ze to mod raczej administracyjny i wiekszych roznic nie znajdziesz w nim
pozdraiwam
ps
uprzedzam ze to mod server side only i nie sciagniesz tego z servera

Old Post 05-01-2003 23:37
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
ps
uprzedzam ze to mod server side only i nie sciagniesz tego z servera

Ja dobrze wiem, ze to tylko dla servera ale w normalnych wersjach to powinno jednak cos zmieniac skoro gracze rtcw i q3 to sciagaja.

Old Post 06-01-2003 17:47
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Gazdzik
Ja dobrze wiem, ze to tylko dla servera ale w normalnych wersjach to powinno jednak cos zmieniac skoro gracze rtcw i q3 to sciagaja.

ja jakos nie widze powodow do tego zeby pakowac koljene ilosci bitow w ki tak juz zapchane lacza nie zapominaj gazdzik ze jest to w tej chwili mod przedewszstkim administracyjny
pozdrawiam

Old Post 06-01-2003 19:53
Ogór
Pozdrawiam

a ja sobie OSP na samym początku ściągnołem jak dopiero co wyszedł na Soffiles tylko poco niewiem przeciez niemam zadnego serwera było ql ale chyba dalej mam go na kompie niewiem poco ? chyba go skasuje

Old Post 06-01-2003 20:05
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
a ja sobie OSP na samym początku ściągnołem jak dopiero co wyszedł na Soffiles tylko poco niewiem przeciez niemam zadnego serwera było ql ale chyba dalej mam go na kompie niewiem poco ? chyba go skasuje

lol a wiesz choc jak go uruchomic ??
pozdrawiam

Old Post 06-01-2003 20:11
Atari
Elite (Fiend)

powiedz juzef jak mozna tym z tym grac samemu albo po lanie??

Old Post 06-01-2003 20:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
powiedz juzef jak mozna tym z tym grac samemu albo po lanie??

ale lolek samemu ?? to mod mp
co do lan to nic prostrzego musisz tylko uruchomic server z paramertem a tak wlasciwie to z kilkomatak samo jak nys stawial server do internetu tylko dedykowany lan
pozdraiwiam

Old Post 06-01-2003 20:53
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:17.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions