Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > do adminow ligi krotki list o banowaniu...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

do adminow ligi krotki list o banowaniu...

no dobra... siedze sobie spokojnie odbieram poczte i bach.. dwa listy...

code:
Ale wiedz ze cos nie jest tak jak powinno.. ludzie zrazaja sie do ligi. # list 1: Temat: Liga sof2 czy zabawa w piaskownicy. Witam jestem członkiem klanu [NBK], dziś o 10:50 6.01.2003 chcąc wejść na serwer ligi "www.liga-sof2.prv.pl 217.96.18.34:20100" okazało się że mam bana. Powodem tego było zachowanie jednego z naszych członków. Założył on serwer "www.liga-sof2.prv.pl #3" w sumie dla picu w sumie dla reklamy LIGI. Nic to to nie zmienia, ale odezwał się do niego Juzef i powiedział, że cały klan NBK ma bany na servach ligi i został wykreślony z zawodów (mówię został a nie będzie) Co jest chyba przesadą. Bez uprzedzenia bez niczego zostaliśmy zabanowani. Wniosek z tego: Postępować jak anioły nigdy nic złego nie powiedzieć, nic nie robić najlepiej. W innym przypadku można dostać bana albo usuną Cię z ligi, stąd nawiązanie do piaskownicy wchodzę sobie z ładniejszymi grabkami a właściciel jej nie wiele większy wywala mnie i moich znajomych tylko tak aby pokazać kto tu rządzi. Co do banów to proszę rozwińcie temat. Wiem, że najlepsi gracze AE mają bany na serwerach ligi, o historiach związanych z klanem sqn nawet nie wspominam nie było mnie przy tym, ale mam nadzieje, że sami naświetlą sprawę, Wygląda na to, że cała liga miała być ustawiona, a zwycięzca jeden z dwóch ale sami się domyślcie do kogo pije w tym miejscu. Myślę, że resztę klanów to także denerwuje. ps. proszę o komentarze koniec jak mogę prosić o ankietę dla czytelników czy taka kara jest adekwatna do winy jednego z naszych klanowiczów (na stronie ligi żadnego zakazu stawiania serwerów o podobnej nazwie nie było) # list 2: Witam! Jestem członkiem klanu NBK który pewnie wszystkim objawia się jako Klausik inc. Nie dawno przysłużył się adminowi serwera Ligi za co został zbanowany na czas nieokreślony (w pierwszej wersji na zawsze). Jednak po wielu długich zabiegach dyplomatycznych udało się ubłagać Ebolę i przywrócił go do łask. Jednak wczoraj doszło do czynu, którego nie rozumiem. Jeden z naszych klanowiczów dla zgrywy nazwał tymczasowy serwer podobnie jak liga (dodał na końcu"#3"), czego osobiście nie pochwalam, ale w zamian liga postanowiła bez JAKIEGOKOLWIEK upomnienia, czy ostrzeżenia założyć bany dla całego NBK! Dowiedzieliśmy się o tym wchodząc na serwer ligi dodatkowo zostaliśmy wykluczeni z rozgrywek i skreśleni z ligi. Nie mówię że to co zrobił jeden z nas było niewinne, ale banować cały klan i wywalać z ligi? Nie jesteśmy jedyni... sQn miał też swoje problemy z "ligą", DF podobnie oraz kilku naprawdę dobrych graczy, którzy do tej pory nie wiedzą za co zostali zbanowani... Moim zdaniem takie zachowanie jest bezpośrednią przyczyną tego że SoF2 w Polsce to dziecinada, bo jak tu cokolwiek robić, gdy za powiedzenie "*****" na jednym z serwerów ligi dostaje się z miejsca bana! Czy naprawdę nie ma innych środków? Jedyne co potrafią na Lidze to dawać bany, powstaje tylko pytanie... po co? Napewno nie spowoduje to rozkwitu ligi SoF2 w Polsce... Przykre A jak odnieść się do pomysłu by sędziami meczy ligowych i członkami rady ligi byli członkowie (tylko) 3 klanów które biorą udział w rozgrywkach? Szkoda bo miałem nadzieję że liga się rozkręci... ale tak to dłuuugo to będzie trwało. Może jako serwis mam nadzieję niezależny i chcący coś zrobić dobrego dla SoF2 w Polsce zechcecie zainteresować się poczynaniami niedojrzełych Adminów tej tzw. ligi? Liczę na was!

i zwaracam sie z prosba do adminow ligi o wyjasnienie tej sprawy i jak najszbsze zareagowanie.. no czy wyscie ludzie zwariowali?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 09-01-2003 14:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Poniższa wypowiedź jest osobistą opinią KuLLi i nie może być traktowana jako opinia "adminów ligowych" gdyż została napisana bez uzgodnienia z nimi

Sprawa jest dość zawiła. Jak zapewne wiecie regulamin ligi w wyraźny sposób odnosi się do chamstwa, a w szczególności o uzywania wulgaryzmów i obrażania innych graczy. Ja jestem pzreciwnikiem przydzielania banów, ale w pewnych przypadakach nie ma innego wyjścia. Podkreślę jeszcze raz że jest to moje zdanie !!! Uważam że wykopanie gracza Ae w trakcie meczu z LDZ było w pełni uzasadnione !!! Wcześiniej gracze byli upominani za użycie wylgaryzmów ... nie było żadnych poważnych konsekwencji ze względu na to że w walce każdemu może się coś wymsknąć. Ale sformuowanie zdania z wielokrotnym wulgarnym zwrotem w stosunku do pzreciwników, po którym zgłosili oni skargę na to że są obrażani nie mogło tak sobie pzrejść bez echa. Gracz z AE został upomniany, a po kolejnym poważnym naruszeniu regulaminiu został usunięty. Tyle na temat Ae.

Prawdą jest ze NBK zostało zbanowane. Moim zdaniem zbyt pochopnie, ale nie podważam tej decyzji.
Argument że próbowali reklamować lige jest dla mnie żenujący. To tak jakbyście nalewali wodę z karmelem do butelek z napisem Coca-Cola i mówili że sprzedając to reklamujecie coca-cole ... Serw był postawiony pod nazwą ligi, a jednocześnie nie miał nic z ligą wspólnego.
Jeśli chodzi o bany to chyba dla członków NBK nie jest to pierwszyzna . Po kolejnych popisach chamstwa ze strony klan-lidera i jego kompani ja również nabrałem do nich niesmaku. Są pewne granice - kilka z nich określa regulamin ligi. Nie wiem jak dla szanownych czytelników tego przydługiego tekstu, ale dla mnie obrażanie czyjejś matki jest jedną z tych granic. Nie widzę powodów dla których miałoby po raz kolejny uchodzić to członkom NBK na sucho. Czy ma ich usprawiedliwiać młody wiek ? brak doświadczenia ? młodzieńcza zapalczywość ? CZy może należy piętnować chamstwo które niszczy najmłodsze warstwy polskiego społeczeństwa (heh... troche patetyczne ale tak jest ). Czy naprawdę macie pretensje do adminów o to że przestrzegają reguł które zostały opisane w regulaminie ligi ? Zgłaszając się do nie przyjeliście te reguły ... nagle zmieniacie zdanie ? Podoba wam się jak byle gnojek z mlekiem pod nosem wyzywa was i wasze rodziny ? Odpowiada wam gdy szmaciaż występujący "z pozycji wieku" podważa wasze prawe pochodzenie ? Lubicie rasistowskie, seksistowskie , nazistowskie i inne ... skie uwagi pod adresem waszym i współgraczy ???

Koniec mojej opini na ten temat. Nie rozumiem czemu jako admin mam być winny czałemu złu i chamstwu polskich graczy. Zastanówcie się ludzie zanim zaczniecie chodzić na skargę! Bo może jest trochę winy po waszej stronie ... a może tego po prostu nie rozumiecie .

Old Post 09-01-2003 18:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

imo temat na forum ligi
i wylaczcie TK!!! na mecze klanowe bo mnie az **^%#$@ bierze

Old Post 09-01-2003 19:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Atari
imo temat na forum ligi
i wylaczcie TK!!! na mecze klanowe bo mnie az **^%#$@ bierze

heh moze raczej na forum ligi ale prosba zostala skierowana do nas o jakies w miare probe zlagodzenia sprawy co autor zaznaczyl w fragmencie listu
code:
Może jako serwis mam nadzieję niezależny i chcący coś zrobić dobrego dla SoF2 w Polsce zechcecie zainteresować się poczynaniami niedojrzełych Adminów tej tzw. ligi?

Old Post 09-01-2003 19:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Arrow Uff ta Liga

Powiem teraz co ja sądze

Niezgadzam śie z Adminami Ligi którzy nałozyli na cały clan [NBK] banny to jest głupie i niemądre przeciez chłopacy żażartowali a nie coś popsuli ( chociaż wiem ze to głuppi żart ale beż przesady ). Po 2 wywalać hamów z Ligi którzy przeklinają i wysmiewają śie z kogoś. Nierozumiem poco pisać K*** etc kogo to obchodzi, ze jesteś słaby jak śiki pająka ale, zeby przeklinac ble popieram Adminów za banowańie hamstwa nie zniose na Lidze. 3 Wiem, że niektórych z was to urażi ( a szczególnie młodszych czytelników forum) ale sof nie jest dla dzieci, niepodobają mi śie 14 letni gówniarze którzy gadają cały czas jacy to są macho jakie wspaniałem wyniki mają a o przeklinaniu i wyzywaniu niemówie , wydaje mi śie, ze na pudełku z grą pisze, ze to gra od 18 lat jeśli niedorosłeś niegraj człeku pózniej niewiadomo co z ciebie wyrośnie ( np taki Ogór nierób itp ). Pozdrawiam i szkoda, że dochodzi do tak nieprzyjemnych sytuacji obie strony mają racje ale jak to rozstrzygniećie niemam pojęcia mam nadzieje ze uda śie to załatwić bez rozlewu krwi.

Old Post 09-01-2003 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

wszyscy jestescie slabi lepiej juz skladajcie bron u mych stup
ps:

Old Post 09-01-2003 21:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

KuLLa jeszcze raz od siebie
hehe... przeoczyłem widać poprzednio ten kawałek o niedojrzałości - dzięki Glan, że go wyróżniłeś
Od dwudziestukilku lat trawię czas na próbach osiągnięcia "dojrzałości". Kilka rodzajów dojrzałości już osiągnołem i to dość dawno temu. Dojrzałość fizyczną , dojrzałość prawną, dojrzałość emocjonalną ... itd. Jak rozumiem autor tego mejla uważa że jakiegoś rodzaju dojrzałości nie osiągnołem .... to ja prosze żeby napisał o jaką dojrzałość mu chodzi. Może to chodzi o dojrzałość do podejmowania decyzji ? To zapewniam osiągnołem i wszelkie decyzje o zabnowaniu kogość (całe dwie) jak również o wykopaniu TKera, chama czy lagera z permanentnym pingiem >500 podejmowałem po głębokim zastanowieniu i były one (moim zdaniem) w pełni uzasadnione. Dopóki nie dowiem się kto to był takim mądrym "dojrzałym" człowiekiem i szkalował mnie jako jednego z adminów w mejlu wysłanym poza moimi plecami do osoby nie związanej bezpośrednio ze sporami (acz niewątpliwie związanej ze sceną ) i o jaką formę dojrzałości mu chodziło (dyć człowiek rodzi się aby się rozwijać ... moze dowiem się czegoś nowego o sobie ? ) nie uważam tej osoby i jej wypowiedzi za sensowne

ROzumiem, że Glan podejmuje się roli mediatora w tej sprawie ... echhhh... masz człowieku niesympatyczne zadanie. Szczerze mówiąć ciekaw jestem kiedy Ci którzy przysłali do Ciebie te mejle zaczną na Tobie też wieszać psy ... to chyba taki typ ludzi. Nie maja odwagi odezwać się pod swoim imieniem i zasłaniają się innymi. Szkoda

Pozdroofki
Wojtek aka KuLLa

Old Post 09-01-2003 23:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

dobrze panowie moze ja zajme w tej sprawie glos
faktycznie zostal zalozony server liga #3 bez autoryzacji ligi najprawdowpodobniej chodzilo o gowniarski wyglop sciagniecie graczy na server zniechecenie do ligie itp
nie bylo to powodem zbanowania wszystkich graczy nbk to by jeden z powodow
po tym serverze biegal klausik klan lider nbk z nickiem "ebola s*****synu" tez to nie bylo powodem zbanowania na niektorych nie zwracam uwagi klausik jest klan liderem nbk ale mniejsza o drobiazgi
na forum nbk sami gracze stwierdzli ze leja na lige napeno nie powod
jesli ktos nie zauwazyl to byly spore problemy ze strona jak rowniez z forum ligiwym poprostu zwykle wlamania domoroslego hakera ktory sadzi ze jest supercwany skrypt mial bledy a wiadomo ze jak ktos szuka wielbladzi
domorosly haker pochodzil z klanu nbk (ciekaw jestem co maja do powiedzienia chlopaki) zostaly przez ta osobe pozostawione wypowiedzi okreslajace adminow jako paroowy cfeli gowniarzy uzbekow z afryki<<== to mnie najbardziej rozbawilo i kilka innych
wobec takich zachowan jak rowniez wobec jak zawsze wysoce nagannego zachowania czlownkow nbk klan zostal wykreslony z ligi a czlonkowie beda banowani
wydaje mi sie ze wyjasnienia sa jasne
co do topiscku proponowal bym moderatorom najpierw skontaktowac sie z kims adminow nastepnie publikowac takie texty
pozdrawiam

Old Post 09-01-2003 23:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

aha zamieszcze wypowiedz [NBK]Mistusa po moich wyjasnieniach na maila takiego samego jak zamiescil glan

quote:
by Mistus
wielkie dzięki za wyczerpującą i rzeczową odpowiedź, nic dodać nic ująć masz
w sumie w 100% racje co do póżniejszej reakcji i w takim układzie sie z nią
zgadzam, co do pierwotnego zabanowania taga nbk może nie bardzo, ale co do
zachowania rifka i klausa zgadzam sie, nie mogli tak postępować mnie także
to denerwowało.

co do poprzedniego maila uznaj prosze go za nie byłego

pozdrawiam ...Mistus[PL]

pozdrawiam
ps sorka za 2 posta

Old Post 10-01-2003 00:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil juzef Znajdź więcej post'ów przez  juzef Dodaj juzef do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać juzef prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Ot... człowiek się rozpisuje, męczy palce na klawiszach, mózg sie przepala nad ułożeniem gładkich zdań ... a przychodzi juzef i wszystko zgrabnie wyjaśnia o tempora ! o mores !

Old Post 10-01-2003 00:02
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez KuLLa
Ot... człowiek się rozpisuje, męczy palce na klawiszach, mózg sie przepala nad ułożeniem gładkich zdań ... a przychodzi juzef i wszystko zgrabnie wyjaśnia o tempora ! o mores !

taki lajf
pozdrawiam

Old Post 10-01-2003 00:09
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez juzef

co do topiscku proponowal bym moderatorom najpierw skontaktowac sie z kims adminow nastepnie publikowac takie texty

oba listy, wraz z krotkim zapytaniem poleciauy do Aresa, po nie otrzymaniu zadnej odpowiedzi zostaly opublikowane tutaj. Tak wiem ze juzef jestes jednym z adminow tej ligi, ale poniewaz chodzilo rowniez o Ciebie, wiec chcialem znac zdanie innych adminow rowniez. Zreszta publikujac to tutaj, tak samo skontaktowalem sie z Toba jakbym mogl to zrobic normalnie
btw: jesli tak wygladala cala sprawa to ja sie do niej juz nie mieszam i uznaje za wyjasniona.

quote:
Napisane oryginalnie przez Kulla

ROzumiem, że Glan podejmuje się roli mediatora w tej sprawie ... echhhh... masz człowieku niesympatyczne zadanie. Szczerze mówiąć ciekaw jestem kiedy Ci którzy przysłali do Ciebie te mejle zaczną na Tobie też wieszać psy ... to chyba taki typ ludzi. Nie maja odwagi odezwać się pod swoim imieniem i zasłaniają się innymi. Szkoda

sympatyczne, niesympatyczne .. jeden kij... z natury jestem czlowiekiem skorym do pomocy, wiec poprostu tak wyszlo ze jak cos mnie o cos prosi to staram sie mu pomoc

Old Post 10-01-2003 06:39
juzef
goraczka krwotoczna

sorka a w czym problem zeby sie skontaktowac ze mna masz przeciez maila do mnie jak ci sie nie chce to masz ligowy adres e-mailowy jesli chcesz do mnie gg jest na stronie ligowej jesli ci sie nie chce szukac zapytaj gazdzika
ares sie nie zajmuje raczej administracja serverami tylko www niestety to ja i user2k jestesmy odpowiedzialni glownie za dzialanie serverow

kula ma racje klausik jest osoba ktorej kiedys pomoglem najprawdopodobniej dlatego sie tak zachowuje wiec zgadzam sie z kulla
ale w tym przypadku nie pisal tego maila klausik tylko mistus ktory najprawdopodobniej (tak wynika z tresci jego maila) nie mial pojecia o tym jakie wypadki zaszly
rozmawialem z innym czlonkiem nbk wczoraj bardzo kulturalny osobnik po krotkiej wymianie zdan ze mna stwierdzil ze rezygnuje poniewaz znudzily go gowniarskie zachowania czlonkow klanu

pozdrawiam

Old Post 10-01-2003 06:51
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
sorka a w czym problem zeby sie skontaktowac ze mna masz przeciez maila do mnie jak ci sie nie chce to masz ligowy adres e-mailowy jesli chcesz do mnie gg jest na stronie ligowej jesli ci sie nie chce szukac zapytaj gazdzika
ares sie nie zajmuje raczej administracja serverami tylko www niestety to ja i user2k jestesmy odpowiedzialni glownie za dzialanie serverow

wyslalem do aresa poniewaz to ares jest zalozycielem ligi i jako osoba pelniaca ta funkcje powinien miec chyba jakis nadzor nad wami. wiem moze u was to jest zorganizowane inaczej ale na takiej zasadzie opiera sie fpp.pl wiec moze to tylko moje zle przypuszczenia. maila nie mam

Old Post 10-01-2003 14:01
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Smierdzaca sprawa . Hm... a ja dostalem wiadomosc na gg od klausika z jakims glupim textem na temat tej calej sytuacji i zostalem poproszony zebym to zamiescil w newsie . To byl chyba ten sam text, ktory glan wkleil jako pierszy.

Old Post 10-01-2003 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
wyslalem do aresa poniewaz to ares jest zalozycielem ligi i jako osoba pelniaca ta funkcje powinien miec chyba jakis nadzor nad wami. wiem moze u was to jest zorganizowane inaczej ale na takiej zasadzie opiera sie fpp.pl wiec moze to tylko moje zle przypuszczenia. maila nie mam

LOL
lige zakladalismy wspolnie ares byl pierwszym pomyslodawca jednak projekt lezal wieki potem ktos mnie porosil o pomoc stwierdzilem ze warto polaczyc no i polaczylismy potem ta osoba zrezygnowala
liga nie jest zarzadzana przez dyktatora aresa jak sie ktos zaprze to nic nie pomoze kazdy ma jakas glowna specjalizacje akurat moja jest zarzadzanie serverami i ja akurat jestem jak to sie mowi tym adminem co rozdaje strzaly (zawsze chcialem to powiedziec)
aha jestesmy wszyscy dorosli mamy wszyscy ponad nascie lat niektorzy duuuuzzzzooo wieceij nie potrzebujemy nadzoru jak male dzieci
fakt jestesmy chyba zorganizowani trochy inaczej mam nadzieje ze lepiej
maila masz dostalem zyczenia na swieta dziekuje przepraszam ze sam nie wyslalem ale przed swietami musialem nagle wyjechac i sie odrobnie spieszylem
pozdrawiam
ps
daemon mailer dziala na forum nienaganinnie zawsze masz mozliwosc przeslac poprzez fowum krotka informacje

Old Post 10-01-2003 16:41
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
nie potrzebujemy nadzoru jak male dzieci
fakt jestesmy chyba zorganizowani trochy inaczej mam nadzieje ze lepiej

heh tylko wes pod uwage ze u nas jest troche wiecej serwisow niz u was i kazdy tak samo a nad nimi jeszce jest hierarchia :} wiec organizacja pracy 40 osob u nas jest calkiem calkiem :}
a co do maila... a kij wie 95 adresow w knidze mam i ni wiem ktory je ktory

Old Post 11-01-2003 05:17
n3k0
Guest

to ja napisałem tego maila i nadal uważam że to co zrobiliście (admini ligi) było dowodem na brak dojrzałego myślenia i pomysłu jak poradzić sobie z dwójką nastolatków (bo to o nich się rozprawia tutaj). Czy zbanowanie całego klanu i to bez jakiejkolwiek inf. z waszej strony było dojrzałe? i czy tak postępuje admin "oficjalnej ligi SoF"?
Wystarczyło napisać coś do nas jako klanu... ostrzeżenie, może ultimatum... coś mogliśmy na to poradzić a nie wchodząc na ligę jestem banowany...
Co do ataku na wasz serwer to może napiszecie kto to zrobił waszym zdaniem (nick) bo to też mi się nie podoba!! i z chęcią go op***

pozdr

Old Post 11-01-2003 13:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n3k0
Guest

sympatyczne, niesympatyczne .. jeden kij... z natury jestem czlowiekiem skorym do pomocy, wiec poprostu tak wyszlo ze jak cos mnie o cos prosi to staram sie mu pomoc [/B][/QUOTE]

dzięki za reakcję o to chodzi!

Old Post 11-01-2003 13:03
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez n3k0

dzięki za reakcję o to chodzi!

luz nie ma za co :}
btw: witamy na boardzie

Old Post 11-01-2003 13:12
n3k0
Guest

oto przedruk ze stronki Ae...

"Heh po pierwsze mimo naszych starań Admin Ligi nie zdjął Bana z Bloody Rayne który został mu (moim zdamien) bez powodu dany. Po drugie nasz członek (Ha) został wyrzucony pod zarzutem uczestniczenia w kilku klanach co jest kompletną bzdurą, owszem był prze parę dni w innym klanie ale podjął decyzje, że jednak zostaje w Ae... Po trzecie Silent Bob dostał kick'a z serwera podczas gry. Pozostawię bez komentarza dlaczego, ale nie z powodu złego admina... Jeronimo który chciał pomóc, czyli doszedł do gry za bobka dostał bana A i jeszcze jedno zupełnie bez sensu było to że graliśmy na serwerze z patchem 1.03 Niektórzy z Ae mieli z tym problemy. rozumiem gdyby liga nie miała 2 serwera ale miała i to jeszcze właśnie bez patcha 1.03 Autor: Maciek-pl"

zostawiam bez komentarza...
pozdr

Old Post 11-01-2003 13:12
KLAUSIK
Combat (Death Knight)

Talking ban..

Witam jestem nowym użytkownikiem tego forum
co do tego że moi cżłonkowie z klanu NBK dostali bana to jest nie słuszne ja sobie nagrabiłem i tyle..
a co do tego że był nick ebola to sku...
czy coś takiego to skąd wiesz że to ja?miałem taki nick?

Old Post 11-01-2003 14:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KLAUSIK Znajdź więcej post'ów przez  KLAUSIK Dodaj KLAUSIK do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
juzef
goraczka krwotoczna

quote:
Napisane oryginalnie przez n3k0
oto przedruk ze stronki Ae...

"Heh po pierwsze mimo naszych starań Admin Ligi nie zdjął Bana z Bloody Rayne który został mu (moim zdamien) bez powodu dany. Po drugie nasz członek (Ha) został wyrzucony pod zarzutem uczestniczenia w kilku klanach co jest kompletną bzdurą, owszem był prze parę dni w innym klanie ale podjął decyzje, że jednak zostaje w Ae... Po trzecie Silent Bob dostał kick'a z serwera podczas gry. Pozostawię bez komentarza dlaczego, ale nie z powodu złego admina... Jeronimo który chciał pomóc, czyli doszedł do gry za bobka dostał bana A i jeszcze jedno zupełnie bez sensu było to że graliśmy na serwerze z patchem 1.03 Niektórzy z Ae mieli z tym problemy. rozumiem gdyby liga nie miała 2 serwera ale miała i to jeszcze właśnie bez patcha 1.03 Autor: Maciek-pl"

zostawiam bez komentarza...
pozdr

blody rayane nigdy nie dostal bana !! na serverze ligowym !! uzywacie kopiowanych kluczy to wasza wina !!
silen bob i el byko dostali podczas meczu wyzuceni z servera przez sedziego dlaczego ?? zachecam do czytania regulaminu !!
jeronimo zostal wyrzucony dlaczego ?? ponownie zachecam do czytania regulaminu !! w dwoch pierwszych przypadkach wulgarne zachowanie i obrazanie innych konczy sie kara w trzecim mecze rozgrywane sa wedlug pewnych zasad jest nia taka ze nie mozna robic zmian podczas rundy/kwarty kolejna zasada jest to ze jesli zawodnik zostanie wyzucony z meczu na jego miejsce nie moze wejs inny jak czerwona kartka w meczu pilkarskim
przed meczem pytalismy sie na ktorym serverze chca grac druzyny wyrazilu chcec gry na 1.03 !!

prosil bym o nie publikowanie bzdur !!
co do osoby ktora sie wypowiedziala posta wyzej
jestes BEZCZELNY a do tego CHAMSKI i masz w zwyczaju KLAMAC i OSZUKIWAC moze nie wszyscy o tym wiedza dlatego to pisze
otoz wyobraz sobie ze powiedzial mi ktos z twojego klanu
nie wszyscy gracze z nbk zachowuja sie tak jak ty niektorzy sa normalnym kulturalnymi graczami (podejrzewam ze wiekszosc)

czemu pomijacie milczeniem wlamanie na forum ligowe ??
pare ciekawych uwag tam napisaliscie !!

to forum schodzi na psy skoro takie osobniki sie pojawiaja tu

Old Post 11-01-2003 14:38
Lukis
Guest

Red face

Az mi sie tego nie chce czytac
Ta zabawa banami itp to jest do ch**a nie podobne
a dla mnie banujacy admini zachowuja sie dzieci i mam ich szczerze w dupie... sa dla mnie nikim... potrafia tylko spiep**yc zabawe innym bo chca polechtac swoje ego i zalozyc bana jednemu i drugiemu skurw**lowi
Jak dzieci no jak dzieci
Znajdzcie sobie jakies inne pole na ktorym bedzieci sie realizowali moze... chyba, ze tylko na tyle was stac... ta cala liga sofa to jakas po*******a i to przez te jeb**e bany i pojeb***ch adminow.

Best Regards

Old Post 11-01-2003 14:55
KLAUSIK
Combat (Death Knight)

ban..

ja wiem kto powiedział z klanu ale ten koleś nie ma też dowodów to więc jak mi qrde odwodnicie ze to ja byłem?

Old Post 11-01-2003 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KLAUSIK Znajdź więcej post'ów przez  KLAUSIK Dodaj KLAUSIK do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

quote:
Napisane oryginalnie przez Lukis
Az mi sie tego nie chce czytac
Ta zabawa banami itp to jest do ch**a nie podobne
a dla mnie banujacy admini zachowuja sie dzieci i mam ich szczerze w dupie... sa dla mnie nikim... potrafia tylko spiep**yc zabawe innym bo chca polechtac swoje ego i zalozyc bana jednemu i drugiemu skurw**lowi
Jak dzieci no jak dzieci
Znajdzcie sobie jakies inne pole na ktorym bedzieci sie realizowali moze... chyba, ze tylko na tyle was stac... ta cala liga sofa to jakas po*******a i to przez te jeb**e bany i pojeb***ch adminow.

Best Regards

Kolo nierozumie twojego bełkotu oskarzasz adminów ligi, że to ich wina, że NBKa włamało śie na strone ligi, że AE nieprzczytało dobrze regulaminu a w regulaminie pisze jak bym, co i jak najlepeij zeby osobniki takie jak wy najpierw pomyslały pózniej przeczytały a na końcu napisały proste

Old Post 11-01-2003 15:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

Lukis chamstwa sie nie toleruje a twoim zachowaniem zarowno i na lidze jak i tutaj udowadniasz ze banowanie twojej osoby jest sluszne. wykaz sie choc troche i przestan pisac chamskie posty, w przeciwnym wypadku bedziemy musieli cie pozegnac z tego boarda.

Old Post 11-01-2003 15:18
KLAUSIK
Combat (Death Knight)

Talking ban..

glan on nawet nigdy nie grał na lidze tysz bym nie zagrał gdybym nie wiedział że taka atomsfera jest a co do włamania na stronke do ligi przynajmniej wiecie jakie macie dziury

Old Post 11-01-2003 15:31
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

Re: ban..

quote:
Napisane oryginalnie przez KLAUSIK
glan on nawet nigdy nie grał na lidze tysz bym nie zagrał gdybym nie wiedział że taka atomsfera jest

to swiadczy o jeszcze wiekszym jego chamstwie i glupocie. obraza osoby za cos, co jego wogole nie dotyczy. sorkas ale dla mnie to taka osoba jest poprostu bezdennie glupia i nie ma prawie wogole jakielkolwiek przyzwoitosci.
quote:
Napisane oryginalnie przez KLAUSIK

a co do włamania na stronke do ligi przynajmniej wiecie jakie macie dziury

ja ni prowadze tej strony

Old Post 11-01-2003 15:48
Atari
Elite (Fiend)

jak mi sie niepodoba w piaskownicy to ide do innej a jeszcze jak jakis sqbaniec zkosi mi moja lopatke i wiaderko to juz ma pozamiatane imo jak sie komus nie podoba to niech idzie zrobic sobie wlasna piaskownice z nowym lepszym zlocistym piaskiem i fajnymi lopatkami dla kazdego

Old Post 11-01-2003 16:14
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:50.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions