giBBeR:
świat nie jest taki prosty, aby go naprawić hasłem MAKE LOVE, NOT WAR! jest dużo bardziej skomplikowany.
debilki (weirdo, DrFaustus, MaRtiNq):
wali mnie to, kto z was ma racje. Nikogo z tej trójki nie lubie, najbardziej bym się cieszył, jakbym waszych nicków więcej nie widział, taka jest prawda. Z takimi zabawami to won na własne podwórko. Myślicie, że jesteście pempkiem świata, mastahy itp. Może dla samych siebie.
Całą tą sprawę zlewam, niepodoba mi się tylko to, że nie mam kanału gdzie jest Shooler, Yareq, giBBeR, mihn (Ciebie mam na innym w razie czego) na raz i można z nimi pogadać. Po drugie jakby nie było ten # to jest # fpp.pl a nie jakieś podwórko, gdzie dzieci się mogą bawić w wojny ile chcą. To jest # portalu - jak to jest napisane na fpp.pl : "FPP.pl jest jedynym polskim portalem internetowym, który poświęcony został w całosci grom First Person Perspective."
W takich chwilach trzeba się zastanowić, czy to, że IrcNET jest najpopularnijejszy w Polsce to oznacza iż ten kanał musi być na IrcNET`cie. Może zmienić na inny, gdzie nie będzie takich problemów w przyszłości?