Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Awaiting Connection
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Exclamation Awaiting Connection

Zakładam ten topic z myślą że odpowiecie mi na moje pytanko....wchodze do gry, gram z 2h, potem zawieszka, restart komputera. Wlazłem na server i po chwili wyszedłem......i od tamtego czasu już non-stop pokazuje mi sie awaitin connection, i tak do stu....dodam jeszcze że dzieje sie to na all serverach. No i w konoli pisze ze łaczy sie z PB......niewiem, to raczej niejest wina pB:/ thx za odp, jak takiej dostane
P.S. Brum

GrEaTEyE

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-02-2003 01:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hey_Dude_!
Skilled (Knight)

Talking twardziel

sorry gr8 ale nie znam odpowiedzi na twoje pytanie, ale chcialem cie zapewnic ze jestem twoim fanem, od chwili gdy przeczytalem ze czekales do stu! pozdro....a moze przyczyna lezy w zwiechach?? to chyba nie jest normalne?

Old Post 01-02-2003 01:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hey_Dude_! Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hey_Dude_! Znajdź więcej post'ów przez  Hey_Dude_! Dodaj Hey_Dude_! do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hey_Dude_! prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SonGoQ
Sh00t 1n Th3 D4r]{

Wink Re: Awaiting Connection

mnie sie wydaje ze masz jakies pliki w q3 tylko do odczytu musisz je pozmieniac na archiwizowane w pb albo q3 nie wiem , najlepiej to reinstal q3 ,ut ,pr 1.32, i Urt to lekarstwo na prawie wszystko jak formacik

Old Post 01-02-2003 11:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SonGoQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SonGoQ Znajdź więcej post'ów przez  SonGoQ Dodaj SonGoQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SonGoQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

tja, do 100 :D

wpisz:
/pb_sv_restart
/pb_update <---- to ma być pb_sv_update oczywiście

możesz po parę razy miąchnąć zamiennie te komendy.

aha - zrób to ZANIM się podłączysz do servera bo to się właśnie próbuje zrobić, gdy "czekasz" do stu

P.S. errata

Edytowane przez PAPUGa dnia 01-02-2003 o godz. 18:14

Old Post 01-02-2003 12:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmm

Waszka ma taki sam problem:/ ale dzisiaj z rana jeszcze normalnie sie łączyłem, a teraz znowu klama.....or smthg
Zrobie papi to co mówisz....heh i znowu do 190 czekałem :/

GrEaTEyE

Old Post 01-02-2003 16:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Rombi
Jah is rEaL!!!

Re: hmm

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
heh i znowu do 190 czekałem :/

Nie wiem ja Ty tak potrafisz...

Właśnie słucham:

Old Post 01-02-2003 16:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

wow!

zauważcie proszę - GR8 te 190 (to są sekundy? minuty?) zmieścił w 3x . w trzech kropkach.
wow!

Old Post 02-02-2003 15:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

ELozipero

hehe, kiedys do 300 czekałem, ale niewiem co jest, raz mi sie łaczy raz nie, chyba jest to problem PB jush takie smutki nieobchodzą mnie, ja ide do przodu niepatrzac na gniwe i bez tego ro*dole ten ueb.......hehhe ide spac

GrEaTEyE

Old Post 02-02-2003 23:01
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:58.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions