Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Wieeeeelka ProŚba!!!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
czarek
Złota Karta Członkowska;)

Exclamation Wieeeeelka ProŚba!!!!!!

LUDZIE PROSZE WRZUĆĆIE NA FTP CS'A 1.6 BO JA MOM SDI I SE NIE ŚCIĄGNE ;(;(

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-01-2003 07:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil czarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do czarek Znajdź więcej post'ów przez  czarek Dodaj czarek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać czarek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zax
Training (Enforcer)

Unhappy Wieeeeelka ProŚba!!!!!!

No kto w wżuci?

www.ftwclan.republika.com.pl

Old Post 17-01-2003 07:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zax Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zax Znajdź więcej post'ów przez  zax Dodaj zax do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zax prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

nikt nie wżuci

Old Post 17-01-2003 11:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Atari
Elite (Fiend)

co oni kombinuja na co to wszystko tylko ludzi denerwuja swietnie to wykombinowali nie wiem jak z tego sciagnac albo odrazu error wyskakuje albo cos sie sciagnie i wyskoczy error :| jest szansa ze puzniej wyjdzie normalny plik do sciagniecia >

Old Post 17-01-2003 12:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Atari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Atari Znajdź więcej post'ów przez  Atari Dodaj Atari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Atari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
czarek

Angry Hmmm...

Napisałem to tego LorDark czy by niemogli umieścić mirrora kiedyś do bety albo do fulla na swojej cs.pl powiedział ze może także alienek na każdym poście musisz do kogoś zapyskować?!?

Old Post 17-01-2003 12:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil czarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do czarek Znajdź więcej post'ów przez  czarek Dodaj czarek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać czarek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Back

Sluchajcie kto zassał juz csa 1.6 ? Niech wali do mnie na ircu lub na gg (1120425). Mam ftp'a potrzebuje tylko osoby ktora by wzucila steamowy katalog na tenze ftp. Dziekuje za uwage

Old Post 17-01-2003 14:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Back Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Back Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Back Dodaj [FPP]Back do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Back prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Boże, jakie z was są typy... żaden z was (z wyjątkiem Alienka) nie przeczytał newsa o CS 1.6 ze zrozumieniem.

1) czarek - jest taki zwyczaj, że pisze się bez CAPS LOCKA i nie wali się tylu znaków zapytania....

2) Po to jest ten Steam, żeby z niego ściągać CS'a 1.6, jak narazie nie ma takiej opcji, żeby ściągnąć cs'a jakimś mirrorem, jedyne wyjśćie to Steam

3) To jest tylko beta cs'a 1.6 i tak sobie nigdzie na nim nie poracie, ponieważ pewnie jest klikanaście serwerów (no może kilkaset) na cały świat i wszyscy którym udało się ściągnąć pewnie sobie go testują

4) Przez Steam'a można ściągać jedynie jak się ma łącze szybsze niż 256 kbps

To by było na tyle...

P.S. Popracujcie niektórzy nad ortografią.

Old Post 17-01-2003 15:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

czarek: ja nie zapyskowywuje....
tylko po 1. poraża mnie wżucanie..
a poza tym masz cs.fpp.pl i counter-strike.pl oraz kanaly IRCowe...
A poza tym nie jestem pewien czy taki sciągniety CS przez kogos bedzie dzialał tobie jesli go sciągniesz od tamtej osoby.
Naprawde radze ci przeczytaj ostatnie niusy na cs.pl i sie dowiesz wszystkiego co ci trzeba.
A jesli łacze masz gorsze niz 256 (bo podobne te mają prorytet, ale na gorszych tez mozna sciagac) to scignij w nocy bo w dzien sie pewnie nie dopchasz...ja chyba tak bede musial zrobic :/

==edit==
i jak tu sie nie burzyc, kiedy kolejna osoba zaklada topic o tym samym :/ no moze nie o tym samy bo jak? i skąd? CS 1.6 BETA to przecież dwie różne kwestie :/

==edit2==
text pisany pod wpływem kawy - wyedytowalem

Edytowane przez AlieneK dnia 23-01-2003 o godz. 20:24

Old Post 17-01-2003 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
czarek

Talking Ehh

Znalazłem serva (a właściwie ktoś znalazł ))))) na którym jest beta cs'a 1.6 która jest spakowana z 400mb do (!) 30 mb (lol))to nei żart gra po rozpakowaniu rzeczywiście zajmuje 408 mb www.csserwis.prv.pl

Old Post 18-01-2003 08:48
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Dobra, wez idz stad. Albo jestes taki glupi albo tylko udajesz. Pewnie to bedzie jakis CS 1.1.

Wyraźnie jest napisane, że gre można ściągąć tylko i wyłącznie za pomocą Steama.

EOT

Old Post 18-01-2003 08:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

warto sproboac, chocoarz jak pisalem pewnie nie zadziala
ale tranfer ladny tegopliczku wiec zaraz powiem

==edit==

a wiec tak...rzecziwiscie tyle zajmuje po rozpakowaniu
ale nie dziala

ale zrobilem cos z chyba mi sie sciaga przez stema ale jeszce nie wiem czy napewno bo wczesniejj nawet nie zaczynalo a teraz updatuje mi jakis plik

Edytowane przez AlieneK dnia 18-01-2003 o godz. 09:50

Old Post 18-01-2003 09:32
fr3zzer
WiCkEd KiLlAh ClOwN

czego was tak ciagnie do tej bety? mi sie nie chce az tak meczyc by kilka dni zagrac z tarcza...

ale coz... moze jestem troche inny

GG 1090334

Old Post 18-01-2003 22:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fr3zzer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fr3zzer Znajdź więcej post'ów przez  fr3zzer Dodaj fr3zzer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fr3zzer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]KaLoH
cs.kaloh.pl H@

I tu Czaszek jestes w bledzie, sciagnalem ta 30 mb wersje z css, i o dziwo dziala ...

Old Post 23-01-2003 07:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]KaLoH Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]KaLoH Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]KaLoH Dodaj [FPP]KaLoH do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]KaLoH prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Najlepiej zostawić kompa na kiilka godzin i niech sie sciągnie normalnie
Ja tak zrobilem.
A i tak sypie sie to badzieiwe gdy stawiam serwer (musze stawiac na 2 sooby - moze da sie wiecej ..nie wiem_ bo przy 8 sie wiesza. Jeszce nigdzie nie udalo mi sie podłączyc :/
Poczekam sobie na fulla
Mam nadzieje ze usuną bledy.

Old Post 23-01-2003 14:12
DvK
MastaH AdMlnisTratoR

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
==edit==
i jak tu sie nie burzyc, kiedy kolejna osoba zaklada topic o tym samym :/ no moze nie o tym samy bo jak? i skąd? CS 1.6 BETA to przecierz dwie różne kwestie :/

i co teraz mistrzu? lyso ci? a mnie poraza przecierz.... co do tematu, ktos na boardzie cs.pl mowil, ze da sie sciagnac tego cs-a przez mirror, ALE trzeba jakies manewry robic, costam siakies pliki podmieniac itp.... zreszta sobie poczytajcie sami. milej lektury

Old Post 23-01-2003 19:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DvK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DvK Znajdź więcej post'ów przez  DvK Dodaj DvK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DvK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

hmm..qrcze..staralem sie ;p to jakis spisek moderatorow ;p ktos ma niezle znajomosci, ze mi tak wyedytowali posta
A podobno dziala, ale nie klikac pliku hl.exe tylko steam.exe i sie łączyc normalnie

Old Post 23-01-2003 20:23
czarek

Talking Hmm

Czaszek wychodzi na to żebyś sam sie schował

Old Post 26-01-2003 09:55
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:58.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions