Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Problem z CS'em... :(((
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
yugin
Training (Enforcer)

Exclamation Problem z CS'em... :(((

Po zainstalowaniu HL'a sciagnalem w jakiejs stronki patch hl1107.exe a nastepnie nainstalowalem na niego csv11full.exe... ostatnio sciagnalem nowego cs'a a mianowicie cs10011002.exe (oraz cs_r_1002.exe)... gdy instaluje ten pierwszy to pokazuje mi sie komunikat ze mam juz nowszego CS'a i wychodzi z setupa (( sprobowalem zainstalowac te druga wersje (to chyba full) to pokazuje sie komunikat niezgodnosci w moja wersja jezykowa half-life'a :/// mam pelna angielska wersje (tak mi sie chociaz wydaje bo wszystko mam po angierleku )) co moze byc przyczyna wystepowania tego bledu ??? btw to skad sciagnac (albo chociarz jaka powinna byc wersja) PLBota na najnowsza wersje CS'a (albo ta co ja mam cs ver1.1+hl1107) bo stronka OLO nie dziala ((

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-07-2001 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yugin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yugin Znajdź więcej post'ów przez  yugin Dodaj yugin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yugin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
UkiSan
Morena Rulez

Yugin jest Mi bardzo przykro z tego powodu ale musisz prubowac do skutku
a wtedy ci sie uda )

[SPEC-r]UkiSan

Old Post 20-07-2001 13:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil UkiSan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do UkiSan Znajdź więcej post'ów przez  UkiSan Dodaj UkiSan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać UkiSan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez UkiSan
Yugin jest Mi bardzo przykro z tego powodu ale musisz prubowac do skutku
a wtedy ci sie uda )

Nie lapiej kupic soebie HL odrazu z tymi modami (team force, counter-strike itp)...?

GG: 1201520

Old Post 31-07-2001 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[s|n]
Guest

Thumbs up Wystarcszy tylko.......

....... zainstalować Half-Life, następnie patch 1106 i na końcu zainstalować Counter-Strike ver. 1.1 i działą na 200%
co do botów to polecam ci RealBot (są naprawde )
Pozdrawiam - (BS) Slasher.

Old Post 21-08-2001 11:07
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ShizO
[ov>ada]ShiZos

Re: Problem z CS'em... :(((

quote:
Napisane oryginalnie przez yugin
ostatnio sciagnalem nowego cs'a a mianowicie cs10011002.exe (oraz cs_r_1002.exe)... gdy instaluje ten pierwszy to pokazuje mi sie komunikat ze mam juz nowszego CS'a i wychodzi z setupa ((

Wedlug mnie to jest tak:
Sa dwie wersje CSa jedna retail(to chyba ta co w sklepie w pudelku lezy) i MOD (czyli ta "normalna" sciagnieta z internetu)
Patch cs10011002 odnosi sie wylacznie do tej sklepowej i tyle..
Jednym slowem wersja 1101 ci w zupelnosci powinna wystarczyc... wazniejsze abys mial najnowszego halfa bo inaczej nie pograsz sobie w inecie...

Old Post 21-08-2001 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ShizO Znajdź więcej post'ów przez  ShizO Dodaj ShizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ShizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:16.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions