Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > przez laki, przez pola ...
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
GruChA
ho ho headshot

Post przez laki, przez pola ...

pedzi fasola

beznadziejny topic o beznadziejnej grze, za to z genialnym filmikiem i jeszcze bardziej genialna muzyka

http://www.bial.pl/~pablo/ganksta_of_fasola.avi

sciezka dzwiekowa z filmu :

http://cs.cybertech.pl/~pablo/fasola.mp3

hehehe jaki lol

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 21-01-2003 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruChA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruChA Znajdź więcej post'ów przez  GruChA Dodaj GruChA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruChA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

przez laki, przez pola, pedzi fasola lalala

Old Post 21-01-2003 15:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kood
just lame

generalnie jak to na ircu juz stwierdzilem, gdyby tak byc w dobrym towarzystwie i po paru glebszych...

PIP PIP reklama

[16:21] <tD`ruftop> ide fasole obejzec
[16:21] <tD`Maro`> hehe
[16:21] <tD`kood> ja tez!

PIP PIP po reklamie

...to by wcale zajebiste pogo by bylo

Old Post 21-01-2003 15:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kood Kliknij tutaj by wysłać e-maila do kood Znajdź więcej post'ów przez  kood Dodaj kood do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kood prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
doctur|potfur
tadadadamdadam

hyh

przez laki przez pola pedzi fasola zwariowana potargana do re mi fa so la gna przez stawy jeziora pedzi fasola malowana rozspiewana do re mi fa so la gna do re mi fa so la si do do re mi fa so la si do nie zielona nie czerwona nie brazowa i nie czarna ale cala rozspiewana bardzo bardzoooooooooo muzykalna nie zielona nie czerwona nie brazowa i nie czarna ale cala rozspiewana bardzo bardzoooooooooo muzykalna

a to dla tych co by zechcieli pospiewac do muzyki

Old Post 21-01-2003 15:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil doctur|potfur Znajdź więcej post'ów przez  doctur|potfur Dodaj doctur|potfur do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać doctur|potfur prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PuMPeR
Początkujący

Smile Re: przez laki, przez pola ...

quote:
Napisane oryginalnie przez GruChA
pedzi fasola

beznadziejny topic o beznadziejnej grze, za to z genialnym filmikiem i jeszcze bardziej genialna muzyka

http://www.bial.pl/~pablo/ganksta_of_fasola.avi

sciezka dzwiekowa z filmu :

http://cs.cybertech.pl/~pablo/fasola.mp3

hehehe jaki lol

co to za gra? mozna ja skadś sciagnać?

Old Post 21-01-2003 17:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PuMPeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PuMPeR Znajdź więcej post'ów przez  PuMPeR Dodaj PuMPeR do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PuMPeR
Początkujący

Post CS

to jest cs.........
P.S. bez komentarzy prosze chyba ze to nie jest cs

Old Post 21-01-2003 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PuMPeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PuMPeR Znajdź więcej post'ów przez  PuMPeR Dodaj PuMPeR do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CANIBAL
Training (Enforcer)

Talking

Fakt zajebista muza

Old Post 22-01-2003 10:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CANIBAL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CANIBAL Znajdź więcej post'ów przez  CANIBAL Dodaj CANIBAL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CANIBAL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

obejrzałem
topic do du, ale filmik wymiata PPPPP

GrEaTEyE

Old Post 22-01-2003 10:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;o

taki sobie ten film i jeszcze z yyyyyyyyyyyy CS`a yyyy

Old Post 22-01-2003 21:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kmb007
kmb007™ POWER

Post Lalala

Dla mnie muuzyka jest na 10

Tak jak prosiliscie <®(((><™

Old Post 23-01-2003 23:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kmb007 Znajdź więcej post'ów przez  kmb007 Dodaj kmb007 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kmb007 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaRcel
siem

CS

nigdy nie grałem w CS jedynie co widziałem to jak koleśie grali w cafe. A pro po
Ci co byli na zjezdzie w wawie pamiętacie tego kolesia co grał w CS (ten nerwowy ), strasznie się oburzył jak vomit powiedział że CS to jest parodia UrT

...i o to moje zdanie vomit miał zajebistą racje

Old Post 29-01-2003 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaRcel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaRcel Znajdź więcej post'ów przez  MaRcel Dodaj MaRcel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaRcel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

Thumbs up

etam, misie cees podoba ;>

Old Post 30-01-2003 11:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 23:57.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions