Niezdejmuje radiatorka bo nie ma potrzeby. Temp na niskim poziomie sie utrzymuje wiec spox .
Wlasciwie to go jeszcze nie zdejmowalem Tylko raz zalorzylem radiator i styka. Jak bede chcial se procka wymienic to ofkorz wpierw zdejme swoj radiator (ostroznie) 
Byc moze Ty Drogi Lucasie uprawiasz siakis sport w zakladaniu radiatorkow, albo codziennie rano gdy sie budzisz zamiast rundke wokol bloku/domku lub kilka pompek gimnastykujesz sie inaczej, tzn: podchodzisz do swojego kompa , zdejmujesz obudowe a potem tak ze 30 razy zamiast pompek zdejmujesz i zakladasz radiator na swego PIII 
No albo mieszkasz nad jakims tunelem, lub obok jakiejs ruchliwej szosy.......
I gdy przejezdza jakis TIR obok twojego miejsca zamieszkania komp , jesli jest na jakims stoliku ciska sie na podloge lub gorzej, wypada przez okno... hehe albo jesli trzymasz go na podlodze to wtedy po nim skaczesz, kopiesz ze zlosci 
Tak, no wtedy kupujac procesor dla takiej osoby staje sie najwazniejsza jego wytrzymalos a nie jego "osiagi" 
No chyba ze jestes Drogi Lucasie jakims sklepikarzem czy jak, skladasz te kompy , kilkanascie sztuk dziennie....
I wtedy dla takiego montera rowniez wytrzymalosc takiego procka ma istotny wplyw. Bo montujac seryjnie kompy mozna czasami uszkodzic biedne AMDeki (pod wplywem nie uwagi montera i jego zmeczenia zarazem )
I wtedy koszty ponosi zaklad montera.
Dlatego gdy klienci sie pytaja Lucasa jaki proc dobrac do swojej maszynki (skladanej przez Lucas company) , wtedy czlowiek za lada radzi kupujacemu Intele, bo sa drozsze i nam (Lucas company) sie nie krusza jak je wkladamy do socketow No bo dla klienta najwazniejsza sprawa jest przecie wszyscy o tym dobrze wiecie ze sie dla niego wydajnosc nie liczy ale "latwosc" montarzu przez monterow 
Pozostaje sprawa klientow indywidualnych ktorzy leje z gory na jakosc i problemy monterow i w wiekszosci kupuja proce AMD I to ze mala czesc byc moze tych klientow nakladajc radiator na swoj nowo nabyty procesor, ukruszy go lekko to JA NA TO LEJE
Bo twoja wypowiedz Lucasie "Ale mi sie jadro nie kruszy " mnie nie dotyczy i wiekszosci uzytkownikow AMD
Ten tekst z kruszeniem to mi przypomina rozmowe dwoch moich kolesi z grupy (obaj maja Intele, jedynii w mojej grupie 16 osobowej reszta ma AMD, jak by co )
Gadaja o zakupie uzywanej bryki:
KolesA: Kiedy kupujesz kaszlaka?
KolesB: Niekupuje Kupuje Bete 
KolesA: Ta??
KolesB: Serio 
KolesA: Niekupuj!!!!!!
KoesB: Czemu? :O Mam hajs , styknie.
KolesA: Moj znajomy mial wlasnie wypadek na takiej becie
KolesB: ?????
KolesA: *******nal w drzewo. wracal z imprezki Mowi ze malo pil.
KolesB: Hm.. wiesz masz chyba racje
KolesA: 
KolesB: Bo se tera przypomnialem ze moj kuzyn , ktory tez mial BMW , w*******il sie pod pociag :/

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|