Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Soldier Of Fortune > Kolejne podejście do LANparty !!! 1-2 luty !!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Kolejne podejście do LANparty !!! 1-2 luty !!!!

Kolejne podejście do Szalonej Nocy w Warszawie

Nieustraszeni organizatorzy, nie przejmując się niepowodzeniem zeszłotygodniowej inicjatywy LANparty, a jednocześnie zachęceni powodzeniem piątkowego spotkania "knajpianego" oraz ogólnopolskim odzewem w sprawie turnieju, postanowili co następuje:

Serdecznie zapraszamy na LANparty !!! Impreza odbędzie się w nocy z 1go na 2go lutego (sobota-niedziela) w EClubie w Warszawie.
Ilość stanowisk to 14 kompów na wewnętrznym łączu 2mb. Cena to 200 za lokal. Jeżeli przyszłoby 14 osób to daje tylko 15 pln od osoby - jeżeli przyjdzie więcej to będzie taniej. Jak wpadnie więcej osób to można zrobić mały turniej z nagrodą ufundowaną przez ARESA : butelką whiski. Bawimy się od 22.00 do rana ... Myślę, że warto !!

Poprzednia impreza nie doszła do skutku z powodu zbyt małej ilości chętnych ... nie dajcie drugi raz takie plamy! Jeśli zbierze się wystarczająco dużo ludzi to może zrobimy też turniej drużynowy? Nagrody na pewno się znajdą

Wszyscy chętni proszeni są o potwierdzenie przybycia!!!
Piszcie na adres [email protected] ewentualnie łapcie mnie na GG(1148442) lub tlenie ([email protected]). W zgłoszeniu podawajcie nika pod jakim gracie, imie, i kontakt pod jakim mozna was złapać (mail, GG, telefon... ).
Kiedy zbierze się wystarczająca iloś chętnych - wyślemy wam dokładne informacje co i jak

Na ten moment mamy już trzy osoby na 100% (w tym jedna ze Szczecina ).

Adres Lokalu :
E-Club
ul. Stryjeńskich 6 (wejscie od Teleckiego)
tel. 22/446-34-57
Warszawa

Pamiętajcie! Jeśli ta impreza wypali to może uda się zorganizować coś większego !!!

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-01-2003 21:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sK|COREM
Training (Enforcer)

skoro słyszałem,że ma tam być whisky do wygrania to ja w to wchodze!Nie trzeba mi 2 razy powtarzać! Jestem tam na 100%!Blisko jest metro i Hit do 24 oraz 14 stanowisk!Wypas!,jak to mówią teraz młodzi ludzie

i'll be there and i'll kick you're ass!

pozdrófki! -crm sK on top 4 ever!

Old Post 28-01-2003 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sK|COREM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sK|COREM Znajdź więcej post'ów przez  sK|COREM Dodaj sK|COREM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sK|COREM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ARES
Bóg Wojny

Tym razem to ja może wpadne (zależy od daty obrony magisterki) ale nagroda jest i czeka ... jak wpadne to z hukiem

Old Post 28-01-2003 23:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ARES Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ARES Znajdź więcej post'ów przez  ARES Dodaj ARES do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ARES prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

quote:
Napisane oryginalnie przez sK|COREM
Blisko jest metro i Hit do 24

Mała aktualizacja Twoich informacji - juz nie Hit, a TEsco i już nie do 24, a 24/7, - całodobowo tylko zamykają kasy między 2gą a 3cią w nocy )

Old Post 29-01-2003 10:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KuLLa Kliknij tutaj by wysłać e-maila do KuLLa Znajdź więcej post'ów przez  KuLLa Dodaj KuLLa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KuLLa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Szek-spir{PL}
Training (Enforcer)

Sluchaj Ares mam sprawe.A mianowicie razem z R2D2 i liderem , kilkoma osobami z AE chcieli bysmy terz zrobic cos takiego.Zecz w tym ze mu chcemy 15-16 lutego.Ma kilka osub wpasc do warawy , moze zastanowil bys sie nad zmiana daty z 1-2 lutego na 15-16 luty. Koniecznie skontaktuj sie ze mna nr gg:3833280 lub na emila [email protected].

Old Post 29-01-2003 13:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Szek-spir{PL} Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Szek-spir{PL} Znajdź więcej post'ów przez  Szek-spir{PL} Dodaj Szek-spir{PL} do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Szek-spir{PL} prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sK|COREM
Training (Enforcer)

sorka KuLLa... zle informacje wynikały z mojego zaspania oraz przyzwyczajenia do Hit'u Mam nadzieje,że lista uczestników naszego LAN Party jest juz spora...

Old Post 29-01-2003 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sK|COREM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do sK|COREM Znajdź więcej post'ów przez  sK|COREM Dodaj sK|COREM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sK|COREM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ogór
Pozdrawiam

Zgadzam się z Szekspirem 15-16 luty bardziej mi pasuje ( zbieranie floty ) jestem ZA

Old Post 29-01-2003 13:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ogór Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Ogór Znajdź więcej post'ów przez  Ogór Dodaj Ogór do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ogór prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
whitelion
...

fajna sprawa z tym lanparty... o ile coś mi nagłego nie wyskoczy to możecie na mnie liczyć

Old Post 29-01-2003 14:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil whitelion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do whitelion Znajdź więcej post'ów przez  whitelion Dodaj whitelion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać whitelion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Heehehehe... no fajnie
To gwoli wyjaśnienia :
w tą sobotę wypadła moja kolej na organizowanie LANa, ARES niestety jest mocno zajęty i nie wiadomo czy będzie (obrona magisterki .... brrrrrr). Nie zmienia to faktu że nagroda którą zapowiedział jest nadal aktualna

Jestem pewien że zrobienie kolejnej imprezki 15go nie jest większym problemem. Wszystko to tylko kwestia inwencji twórczej i organizacji Ale fajnie, że coraz więcej ludzi ma ochotę cos robić w ramach tej naszej "scenki"

Co do listy ludzi na ten moment (15.21 środa)
B7ade --> jedzie z daleka i będzie na 100%
Corem --> 100%
KuLLa --->hehe chyab musze być
WhiteLion ---> plizzz skontaktuj się !!! bo cos ani tlen ani gg nie odpowiada

no i tyle mam zgłoszeń
Prosiłbym osoby chętne o kontakt - głupio byłoby znowu odwoływać imreze w ostatniej chwili z powodu braku ludzi
Koszt nie jest duży, dojazd dość łatwy (metrem i z buta ), a frajda może być znakomita ....

Old Post 29-01-2003 14:17
sK|COREM
Training (Enforcer)

hej Kulla! Dopis do całego przedsięwzięcia jeszcze eMWu z mojego klanu bo powiedział,że na 100% będzie na Party!Grono się powiększa! Sam dołączam swoje zaproszenia dla wszystkich zainteresowanych LAN Party WWA2003 Wpadajcie do Nas!Pozdroofki! -crm

Old Post 29-01-2003 16:18
eMWu
Wesoły Salceson

dzien dobry

Old Post 29-01-2003 16:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil eMWu Znajdź więcej post'ów przez  eMWu Dodaj eMWu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać eMWu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
hefalump
Guest

Cool

Ja bym siem chentnie zjawił - ale na pewniaka nie moge w tym tygodniu ani w przyszłym - sesyja ... Jeżeli wszystko dobrze i nie bendem miał poprawek to 15-16 bym mók siem zjawić :o) Ja tylko tak informacyjnie =)

--
Pozdrowionka!

Old Post 29-01-2003 17:54
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KLAUSIK
Combat (Death Knight)

he właśnie na ten dzień akurat nie przyjadepo 1 nie moge po 2 nie chce mi sie nawetwolał bym na ten 15-16

Old Post 29-01-2003 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KLAUSIK Znajdź więcej post'ów przez  KLAUSIK Dodaj KLAUSIK do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sK|COREM
Training (Enforcer)

mam propozycje... niech posty piszą ci co moga wpaśc w terminie 1-2 luty,co? wiecie...nie bardzo uśmiecha sie nam to,ze ktoś nie przyjedzie...spoko,że możecie się zjawić 15-16! tez sie postaram ,ale ważne jest to kto może w pierwszym terminie się zjawic! Kto z Wawki niech wpada...Kto nie wpada niech powie znajomym z Wawki...Proste?... i Logiczne! Jak ma sie rozwijac zjawisko które nazywamyolską scena SoF2 jeśli na kilkuosobowe LAN PARTY nie może zebrac się 15 osób?... To smutne,że każdy siedzi tylko w domu... Ruszcie się kto mieszka blisko Warszawy i na Party! Zapraszamy!Pomóżmy rozwijać się tej SCENIE... Pozdrawiam. -crm

Edytowane przez sK|COREM dnia 30-01-2003 o godz. 03:22

Old Post 29-01-2003 22:28
KLAUSIK
Combat (Death Knight)

Unhappy

he spox zchęcią bym przyjechałale mówie że nie mogeszkoda że tamten lanparty nie wypaliłbo na tamtym był był

Old Post 30-01-2003 01:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KLAUSIK Znajdź więcej post'ów przez  KLAUSIK Dodaj KLAUSIK do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KuLLa
Jason Bourne [PL]

Raporcik na ten moment (10.34, czwartek):
Zapisani:
B7ade
Corem
eMWu
WhiteLion
KuLLa

... mam dziwne wrażenie że to jest impreza sK
tym bardziej, że zainteresownie zgłosił jeszcze alert, ale ma problem z dotarciem z Koszalina ...

Ponieważ mamy już 5 osób zapisanych na 100% to wyrównaliśmy wynik zeszłotygodniowy ... ale to nadal ZA MAŁO

Rozpoczynam więc kolejny dzień z myślą, że gdy sprawdze poczte po południu to będą tam przynajmniej 4 zgłoszenia

Old Post 30-01-2003 09:31
sK|COREM
Training (Enforcer)

Unhappy

cos mi sie zdaje,ze nic z tego LAN Party nie będzie... a miało być tak pięknie...

Old Post 30-01-2003 20:54
KuLLa
Jason Bourne [PL]

hmmm... raport na ten moment (30.1.2003 godz 23.02)
Dziś doszedł jeden chętny - SZek-spir. To znaczy że mamy 6ciu ludzi ... nadal za mało. Wątpię żeby 6 osób miało ochotę wyłożyc do spółki 200 zeta

Nic. Jeśli jutro do 20.00 nie bedzie dalszych zgłoszeń (minimum to 10 osób) to natępne podejście będzie 15go. Ale jeśli znowu wtedy się nie odbędzie pomimo całego zapału jaki tyle osób teraz wykazuje do tego terminu to .... eee ide na emeryture

Cóż czekajcie na jutrzejszy wieczorny raport. Jesli nie LANparty to pewnie cos sie wykombinuje i tak ....

Old Post 30-01-2003 21:58
sK|COREM
Training (Enforcer)

No i jak KuLLa? Dostałes jakieś mail'e? Ktos sie jeszcze zgłasza na Party? Gdzie są wasze posty drodzy gracze!? (Zaangarzowanie ludzi w niektóre sprawy potrafi spędzic człowiekowi sen z powiek) KuLLa...Napisz ostateczny skład około 20:00 ,żeby było wiadomo czy odbędzie się czy nie... Czy ktokolwiek jeszcze wyraził chęć uczestniczenia w Party?

Old Post 31-01-2003 11:20
Szek-spir{PL}
Training (Enforcer)

ej ludzie w tym co napisalem , nieoznacza ze 1-2 lutego terz niemoze byc.Zrubmy tak ze 15-16 to ludzie takze z poza warszawy a teraz nich wszyscy przyjda z wawy i potrenuja przed tym nastepnym lan-party , i 15-16 spuszcza lomot tym z poza

Old Post 31-01-2003 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Szek-spir{PL} Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Szek-spir{PL} Znajdź więcej post'ów przez  Szek-spir{PL} Dodaj Szek-spir{PL} do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Szek-spir{PL} prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sK|COREM
Training (Enforcer)

Ja jestem ZA!!! ...tylko,jeśli jest Nas sześciu to skąd wziąść jeszcze osiem innych , chętnych osób?... :/

Old Post 31-01-2003 13:30
KuLLa
Jason Bourne [PL]

No i kolejny dzień bez zgłoszeń
Przykro mi to mówić,ale jeśli do dziś do 19.30 (wtedy wyłaże z domu) nie zbierze się 10 osób to z imprezy nici (no chyba że ktoś jest w stanie zasponsorować za osoby brakujące ... ale chyab u wszystkich z kaską nie najlepiej )

Old Post 31-01-2003 15:04
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Talking

eh... najpierw wszyscy mowia, ze przyjada a na dzien przed impreza 80% zmienia zdanie. Z polakami to tak zawsze .

Old Post 31-01-2003 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sK|COREM
Training (Enforcer)

Szkoda,że nie wyszło w ten weekend.Ja mam mature w tym roku i nie wiem czy jest dla mnie wskazane chodzenie na takie imprezy w ciągu roku szkolnego,czyli w tych dniach 15-16 lutego.Jednak zjawiesię tam,gdyż takie spotkania daże dużą sympatią i miło mi się to wspomina.Lezka się kręci,że to nie teraz i znowu trzeba będzie czekac 2 tygodnie,no ale jesli nie dało rady zrobić tego w terminie,może kolejny termin będzie dla Nas owocny... (whisky)Pozdrawiam pana KuLLę,pana ARES'a,całe sK,oraz wszystkich graczy którzy mają się zjawić na LAN Party.PEACE!...no chyba,że stoisz po drugiej stronie barykady ...

Old Post 31-01-2003 20:25
KuLLa
Jason Bourne [PL]

No i wszystko jasne - nie ma imprezki buuuuuuuu ....normalnie upiję się ze smutku

Niestety zabrakło ludzi

No cóż - następne podejście 15-16. Jak zapowiadają ludzie to ma ich przyjechać sporo do 100licy doliczając autohtonów może się zebrać konkrena brygada

Pozdroofki dla tych samotnych bohaterów, którzy mimo przeciwności byli gotowi jutro stawić sie i walczyć :
Corem, WhiteLion, eMWu, B7ade, Szek-spir --> Szacuneczek

Do ozbaczenia za 2 tygodnie !

ps. W związku z ostrym zapie****em przy magisterce chyba sobie na razie daruję aktywność i idę na emeryture

Old Post 31-01-2003 21:52
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 03:23.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions