Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Buty - snowboard
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Post Buty - snowboard

Dobra wiem ze wyglada to jak topic venotoma ale mam maly problem. Kuzyn lamer inetowy mnie prosil zebym znalazla kogos kto moglby polecic dobre buty do snowboarda na miekkie wiazania. Myslalam zeby cos poszukac w necie ale natrafilam na takie dziene tabelki z ktorych niewiele rozumiem

Moglby ktos ze snowboardzistow (poza glanem mamy tu jakichs? ) cos poradzic? Kuzyn prosil bo nie chce zeby mu wcisneli w sklepie jakies g... cena nie jest wazna - byleby bylo dobre.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-03-2003 09:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Ja mam buciki BURTON - Freestyle, i są całkiem fporząsiu, tzn były dopuki mi nuszka nie urosła

Old Post 20-03-2003 11:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

heh a ja powiem to samo co na gadu.. poprostu buty musza byc wygodne. nie musza byc zadnej dobrej firmy bo nawet nie wiem czym to sie gowna maja roznic... ja mam jak cos to jakis stare BICAPY. Dobrze trzymie to noge, nie przecieka i sa wygodne i duzo nie trzeba wiazac

natomiast co do wiazan to lepiej jakies kupic tak by tylko noge wstawiac i juz zapiete byly.. denerwujace jest to siedzenie na stoku i zapinanie znow nogi by zjechac i zaraz to odpinac

Old Post 20-03-2003 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja jezdze na nideckerach... miekie buty to nie problem. wazne zeby byly wygodne i w miare dobrze byly dopasowane do nogi...

no i raczej prosta zasada... im drozsze tym lepsze...

ale narki lepsze od snowboardu imo jezdze juz 15 lat (od 2 roku zycia) i naprawde to chyba najlepszy sport miodzio

Old Post 20-03-2003 15:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Hmm.. no raczej tu tlumaczenie nie spada na korzystny grunt bo ja od sportow zimowych staram sie trzyac jak najdalej (kilka kontuzji sie zaliczylo ) a kuzyn ma juz za soba dwie operacje na kolanach po nartach ;D

Old Post 22-03-2003 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 20:13.    Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions