quote: Napisane oryginalnie przez Hakan
Anime... no wlasnie szukam jakiegos sklepu zeby moze zakupic DVD "Ghost in the shell" bo u nas tego nie dostane
Dostaniesz, dostaniesz... tutaj: animestore.pl - spory wybor, nowosci, oferta sie z miesiaca na miesiac powieksza. Zapowiadane sa nawet soundtracki, oby jak najszybciej. Jeszcze u nich nie kupowalem, ale niebawem mam zamiar, wiec jakby co to napisze czy byly jakies "przygody".
Poza tym polecam: fan.pl, muzyka. Bogata oferta. Kupowalem tam Dzem (jedyna rzecz spozywcza, ktora mozna tam dostac ). Jedna z plyt miala jakis fabryczny defekt, zwlekalem z reklamacja i po, okolo, pol roku postanowilem mejlnac i powiedziec o niej, nawet nie pytalem czy moge odeslac, w koncu tyle czasu minelo... Milo sie zaskoczylem jak facet powiedzial, zebym im ja wyslal, a oni mi odesla nowa + te co zamowilem. Jak widac szanuja klienta.
Hmm, vivid.pl tez jest godny polecenia, nie mialem z nim problemow, chociaz zamowilem wiecej CD niz na fan.pl. Jedyny ich minus to brak wielu pozycji. To by bylo tyle, jesli chodzi o muzyke.
Hardware kupowalem (DVD Pioneera i Creative PC-Cam 600) w sklep.komputronik.pl. Zadnych problemow, maja duza oferte i bardzo dobrze zrobiony serwis, ladny i z duza iloscia opcji.
Powoli, powoli mozemy zapominac o zagranicznych sklepach, nasze sa coraz lepsze - maja wiecej rzeczy, dbaja o klienta.
Mysle, ze wszystko idzie w dobrym kierunku.
w tle: Simon and Garfunkel ~ The Sound Of Silence (live)