Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > *sas*
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

*sas*

Szukam osób do nowego klanu *SAS*. Strona www jest w trakcie projektowania wiec niedługo będzie gotowa...zapewniam.
Szczegóły na maila lub GG: [email protected] i numer GG 3975242
Pozdrawiam i zapraszam
*SAS*Tomcat

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 20-09-2003 23:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

A mówiłem że jest osobny temat na to ??
Nazywa się "spis klanów", teoretycznie ja szukam klanu więc jeśli nie jestem za cienki to piszę się do rezerwacji. (NIE UŻYWAM M60 I TEMU PODOBNYCH).

Old Post 21-09-2003 00:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
101st_AIRBORN
Skilled (Knight)

Talking nasz klan

kto dzis wygra jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa(hyhy to znaczy nasz klan)

Old Post 21-09-2003 21:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 101st_AIRBORN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 101st_AIRBORN Znajdź więcej post'ów przez  101st_AIRBORN Dodaj 101st_AIRBORN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 101st_AIRBORN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

101st_AIRBORN proponuje sie przylaczyc do *SAS* po co masz wlasny klan zakladac jak tu kolega szuka chetnych

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 21-09-2003 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
101st_AIRBORN proponuje sie przylaczyc do *SAS* po co masz wlasny klan zakladac jak tu kolega szuka chetnych

Jak już pisałem to chyba kwestia młodego wieku i temperamentu a o ile się orientuję to AIRBORN właśnie należy do SAS (lub zaczął) i wziął na siebie brzemię "naganiacza", niestety robi to zbyt impulsywnie

Old Post 22-09-2003 05:31
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

aha, no to powodzenia

Old Post 22-09-2003 08:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
aha, no to powodzenia

W naganianiu ?

Old Post 22-09-2003 09:00
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

no m.in.

Old Post 22-09-2003 09:37
101st_AIRBORN
Skilled (Knight)

Red face nic tylko

sesesesesesssssssessesessesesesesesesesesese naganiam wiec uwazac:devil:

Old Post 22-09-2003 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 101st_AIRBORN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 101st_AIRBORN Znajdź więcej post'ów przez  101st_AIRBORN Dodaj 101st_AIRBORN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 101st_AIRBORN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: nic tylko

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st_AIRBORN
sesesesesesssssssessesessesesesesesesesesese naganiam wiec uwazac:devil:

Spróbuj.... na MOST ....

Old Post 22-09-2003 13:42
101st_AIRBORN
Skilled (Knight)

First Person Perspective most mi chodzi ele rankow jeszcze niemam

most mi chodzi ele rankow jeszcze niemam;(

Old Post 22-09-2003 13:59
Radzioo(PL)
Guest

Re: most mi chodzi ele rankow jeszcze niemam

quote:
most mi chodzi ele rankow jeszcze niemam;(

Nie wazne staty tylko proba presji z karabinem w reku che, che

Old Post 22-09-2003 14:12
Tomcat27
Master (Spawn)

Unhappy Re: Re: most mi chodzi ele rankow jeszcze niemam

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Nie wazne staty tylko proba presji z karabinem w reku che, che

W gruncie rzeczy to nie bardzo wiem o co chodzi :-( Wydaje mi sie normalne że Airborn próbuje werbować ludzi do klanu a robi to w taki sposób w jaki uważa za najlepszy.
Ja ze swojej strony nikogo nie naciskam, klan jest nowy i mile widziane były by osoby które pomogły by wszystko poukładać do kupy (mam na mysli nowych członków), bo narazie jest nas dwóch.
Jak napisałeś Radzioo...mozliwe że Airborn sie za bardzo przejoł werbowaniem, ale to chyba zrozumiałe i cieszy mnie to ponieważ widze że mu zależy!
To tyle z mojej strony i jeszcze raz zachęcam wszystkich chętnych i nie zdecydowanych. Każda osoba, każdy pomysł jest mile widzana(y).Pozdrawiam All!

Old Post 22-09-2003 14:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: most mi chodzi ele rankow jeszcze niemam

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
W gruncie rzeczy to nie bardzo wiem o co chodzi :-( Wydaje mi sie normalne że Airborn próbuje werbować ludzi do klanu a robi to w taki sposób w jaki uważa za najlepszy.
Ja ze swojej strony nikogo nie naciskam, klan jest nowy i mile widziane były by osoby które pomogły by wszystko poukładać do kupy (mam na mysli nowych członków), bo narazie jest nas dwóch.
Jak napisałeś Radzioo...mozliwe że Airborn sie za bardzo przejoł werbowaniem, ale to chyba zrozumiałe i cieszy mnie to ponieważ widze że mu zależy!
To tyle z mojej strony i jeszcze raz zachęcam wszystkich chętnych i nie zdecydowanych. Każda osoba, każdy pomysł jest mile widzana(y).Pozdrawiam All!

Nas też to cieszy ale takie stare pierniki jak ja czy Jaro gwaltownie reagują na każdy przejaw presji Jak już pisalem, z checią piszę się do rezerwy w waszym klanie (przecież zawsze można się wycofać) ja z zalozenia nie wchodze tam gdzie ciemno (strachliwy jestem ).
A poważnie, jak chcesz to mozemy pogadać wieczorem, zarysujesz ogólnie jak wszystko ma wygladać i w tedy zobaczymy. Przy okazji może wytlumacz co oznacza slowo (skrót) *SAS*

Pozdrawiam

Old Post 22-09-2003 14:51
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: Re: Re: Re: most mi chodzi ele rankow jeszcze niemam

quote:
Nas też to cieszy ale takie stare pierniki jak ja czy Jaro gwaltownie reagują na każdy przejaw presji Jak już pisalem, z checią piszę się do rezerwy w waszym klanie (przecież zawsze można się wycofać) ja z zalozenia nie wchodze tam gdzie ciemno (strachliwy jestem ).
A poważnie, jak chcesz to mozemy pogadać wieczorem, zarysujesz ogólnie jak wszystko ma wygladać i w tedy zobaczymy. Przy okazji może wytlumacz co oznacza slowo (skrót) *SAS*

Pozdrawiam

oki...mam Twój numer GG :-) a *SAS* to nazwa do edycji gdyby sie nie podobała klanowiczom :-) *Secret Assasin Service*..na polski troche ciężko to tłumaczyć żeby to miało ręce i nogi .Pozdrawiam i odezwe sie wieczorkiem

Old Post 22-09-2003 15:01
101st_AIRBORN
Skilled (Knight)

Talking milosc do...bhd

*SAS*-owcy laczcie sie<

Old Post 22-09-2003 15:42
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: most mi chodzi ele rankow jeszcze niemam

quote:
oki...mam Twój numer GG :-) a *SAS* to nazwa do edycji gdyby sie nie podobała klanowiczom :-) *Secret Assasin Service*..na polski troche ciężko to tłumaczyć żeby to miało ręce i nogi .Pozdrawiam i odezwe sie wieczorkiem

"Sekcja Cichego Zabijania"

Old Post 22-09-2003 15:46
Radzioo(PL)
Guest

Re: milosc do...bhd

quote:
*SAS*-owcy laczcie sie<

A ten znowu swoje

Old Post 22-09-2003 15:47
101st_AIRBORN
Skilled (Knight)

First Person Perspective buhahahhaha

jak zawsze

Old Post 22-09-2003 15:48
Radzioo(PL)
Guest

Re: buhahahhaha

quote:
jak zawsze

To ja odpadam, więcej nie prowokuje

Edytowane przez dnia 22-09-2003 o godz. 16:14

Old Post 22-09-2003 15:53
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: buhahahhaha

quote:
jak zawsze

Airburn..wyluzuj! jednak za bardzo sie wszystkim przejołeś!!
Przede wszystkim umieściłem info na tej stronie po to by ludzie wiedzieli o *SAS* a nie wymieniali swoje uwagi prywatne.To nie ma sensu!!
Skoro Radzioo chce to przedyskutować np. ze mną to nie ma problemu..wyjasnie mu na czym ma to wszystko polegać i jak wyglądac ale na GG!!! a nie tu!!!
Airborn skoro tak bardzo Ci zależy na szukaniu osób to spoko...szukaj ich ale z umiarem, tzn..tylko pytaj czy chcą a nie każ im na siłe iśc do klanu czy do sklepu!!
Bez urazy ale pozwól że to ja bede rozmawiał z ludzmi na temat członkowstwa ok?
Jak znajdziesz chętną osobe to przekaż jej adres tej strony i niech zamiesci odpowiedz lub podaj tej osobie mój numer GG.Pozdroooo!

Old Post 22-09-2003 16:10
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Tomcat... jesli szukasz ludzi do klanu i chcesz to jakos zakomunikowac wiekszej rzeszy ludzi, to tylko msg do mnie wystarczy to news na bhd.fpp by sie pojawil, w koncu serwis o delcie, jak o delcie to i o klanach, wiec staram sie Wam pomagac jak moge by scena tej gry w polsce jakos urosla.. wiec jak cos to pisz do mnie a news sie pojawi
Moze to zabrzamilo troche smiesznie, ale board nie jest zbyt poczytnym miejscem, wiec nie wszyscy gracze wchodza na board, wola poczytac newsy, wiec dzieki temu wiecej ludzi dowie sie o klanie, na boardzie musisz czekac wieki by ktos sensownie odpowiedzial... niestety

Old Post 22-09-2003 16:44
tmat
Elite (Fiend)

Przede wszystkim werbowanie przez Airborna wygląda troche niepoważnie więc ludzie myślą że klan też jest delikatnie mówiąc niepoważny. Sprobuj sam poowerbować ludzi na MOSCIE, przypatrz sie jak gra dany delikwent, zagadaj do niego dyskretnie i pogadajcie na gg. Rekrutacje w stylu Airborna przyniesie Ci tylko przeciwników zamiast zwolenników. Pozdrawiam i powodzenia.

Old Post 22-09-2003 17:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tmat Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tmat Znajdź więcej post'ów przez  tmat Dodaj tmat do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tmat prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Tomcat27
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez tmat
Przede wszystkim werbowanie przez Airborna wygląda troche niepoważnie więc ludzie myślą że klan też jest delikatnie mówiąc niepoważny. Sprobuj sam poowerbować ludzi na MOSCIE, przypatrz sie jak gra dany delikwent, zagadaj do niego dyskretnie i pogadajcie na gg. Rekrutacje w stylu Airborna przyniesie Ci tylko przeciwników zamiast zwolenników. Pozdrawiam i powodzenia.

Wielkie dzięki za rade <=PFT=>TOMEK, zwróciłem na to uwage i napisałem o tym do AIRBORNa, mam nadzieje że weżmie to sobie do serca jeżeli mu poważnie zalezy. Jeszcze raz dzięki i też pozdrawiam!

Old Post 22-09-2003 17:39
101st_AIRBORN
Skilled (Knight)

Unhappy koniec

widze ze mnie niechca wiec :papa:

Old Post 22-09-2003 19:41
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

Re: koniec

quote:
widze ze mnie niechca wiec :papa:
pokaz to ktory cie tu nie chce ja se z nim pogadam

Old Post 22-09-2003 19:59
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: koniec

quote:
pokaz to ktory cie tu nie chce ja se z nim pogadam

Tak jest, ZonK z nim pogada

Old Post 22-09-2003 20:52
Jaro(PL)
Goldmember

Re: Re: Re: Re: Re: Re: most mi chodzi ele rankow jeszcze niemam

quote:
"Sekcja Cichego Zabijania"

Chyba miałeś na myśli "Skrytego"

Old Post 23-09-2003 09:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: most mi chodzi ele rankow jeszcze niemam

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Chyba miałeś na myśli "Skrytego"

Niech będzie

Old Post 23-09-2003 10:05
Jaro(PL)
Goldmember

Re: *sas*

quote:
Szukam osób do nowego klanu *SAS*. Strona www jest w trakcie projektowania wiec niedługo będzie gotowa...zapewniam.
Szczegóły na maila lub GG: [email protected] i numer GG 3975242
Pozdrawiam i zapraszam
*SAS*Tomcat

Jak już pisałem jakaś forma koordynacji jest niezbędna - dotychczasowe TDM bardziej przypominają DM - grają dwa zespoły , ale drużyną trudno to nazwać. Osobiście alergicznie reaguję na wszelkie odgórne ( pomijając AIRBORNa, który wymyka się wszelkim próbom klasyfikacji ) próby organizowania życia. Jeśli zbierze się garstka chętnych i zbudujecie coś na kształt klanu to piszę się, jako ktoś w stylu Fun Player czyli robak jeszcze marniejszy od rezerwy. Swoja drogą widziałem gdzieś nastepujący układ klanu cyt. KampfZone Team, WarZone Team,Reserve,Fun Player.
Zanaczam ,że chodziło mi o to - o czympisałem w poście KOORDYNACJA - by nie zaistnieć jako banda pod piracką banderą. Bardziej chodzi o to, by tej grze dodać smaku lepszego niż zwykła sieczka, wykonywana przy pomocy M60 i obliczonej na proste nabijanie punktów. Gram w tą grę niezbyt długo - i poza przypadkami gdy sytuacja mnie do tego zmusza - taką kotłowaninę omijam szerokim łukiem. Całkiem niedawno w Panic Atack obserwowałem niebieskich jak dawali sie wycinać w pień po trzech naraz, podczas gdy czerwoni spokojnie kontrolowali PSP i przebieg gry. Ale na to też trzeba umieć zwracać uwagę. Poległem chyba z 20 razy usiłując coś zrobić. DAREMNIE!!! To tyle! Jeśli podzielacie mój pogląd na sprawę to droga jest otwarta?

Old Post 23-09-2003 10:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 16:09.    Strony (4): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions