quote: Napisane oryginalnie przez Saari
1 - A slyszales moze kiedys, ze powinno sie kierowac sercem?
(...) czy naprawde w kobiecie licza sie tylko nogi, dwie piersi i ladny tylek ...
Masz absolutna racje, ale nie zapominaj o tym, ze przy pierwszym spotkaniu nie wiesz czy facet jest mily, wrazliwy, inteligentny, etc. Patrzysz wtedy na to jak wyglada. Wyglad jest wazny, gdyz robi pierwsze wrazenie... Dopiero po jakims czasie znajomosci wychodza cechy wewnetrzne.
Ja tam nie patrze za bardzo na to jak dizewczyna wyglada, chociaz nie mowie, ze nie i poniewaz tez jestem "meska, sexistowska, szowinistyczna swinia" lubie sobie czasem popatrzyc na ulicy czy na korytarzu w szkole na ladne dziewczyny, ale nie rozmawiam z nimi, etc. tylko upajam sie ich widokiem, jesli mozna to tak nazwac. Tyle.
Bo prawda jest, ze ladna dziewczyna (nie napisalem "uroda" i do tego jeszcze wroce) rzadko chodzi w parze z inteligencja. Sam tego doswiadcyzlem/zaobserwowalem. Choc znam dwie takie dziewczyny, ktore maja to i to (nie tylko w mojej opinii, ale wsrod wielu). Moj biust... wroc!... Moj gust jest akurat taki, ze wcale nie imponuja mi porozbierane okragle dziewczyny... Wole raczej skromne (oczywiscie nie bez przesady), z "pospolita" uroda.
Ale mialem jeszcze napisac cos o urodzie. Wg mnie uroda nie mozna nazwac maksymalnie krotkiej, maksymalnie obcislej mini, rajstop zakrywajacych wszystkie "wady" nog, skarpet w biustonoszu , tony tapety na twarzy i farbowanych blond wlosow... Sorry, jak widze takie cos to wrecz chce mi sie rzygac... A niestety widze tego pelno na korytarzu w szkole.
Uroda dla mnie to jest to cos co ma w sobie dana dziewczyna. Jakies takie specyficzne zachowania, ladny usmiech (wcale nie okraszony ogromna iloscia szminki), piekne oczy... Ech... rozmarzylem sie... No, ale chyba mi nie zabronicie, bo akurat wlasnie dzisiaj zauwazylem, ze zaczynam wchodzic w stan, ktory bardzo lubie... I ona wlasnie nalezy do dziewczyn, ktore maja ta urode... ech... I ma na imie Kasia, cyzli tak jak mi sie najbardziej podoba juz od wielu lat i ma dlugie, kruczoczarne wlosy, czyli tak jak mi sie podoba od wielu lat... ech... dobra, koncze smecic 

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|