....
Tych co nie zagladaja nigdy na borda Q3 przerzuce tu text z tamtego topica ...
Oto moj ostatni topic na tym boardzie ...
Niestety wiecej juz nie pojawie sie raczej na boardzie..na turnieju tez mnie nie bedzie i raczej nigdzie indziej... odchodze z tego swiatka chociaz bedzie mi bardzo przykro z tego powodu i nic nigdy nie zapelni mi dziury po was.. byliscie naprawde wspanialymi kolegami wszyscy.. bylo mi tu tak strasznie milo.. ale to co dobre musi sie kiedys skonczyc Jesli chcecie jakis wiekszych wyjaznien pytajcie Gaziego, Sweepa, Gibbera i Oxy'ego... oni powinni wam mniej wiecej wytlumaczyc powody mojego odejscia stad
Gaz-chan - przepraszam ..mam nadzjeje, ze kiedys mi wybaczysz...
Zycze wam wszystkim powodzenia w zyciu, w Quake'u i innych grach ktore lubicie..bylo mi z wami naprawde wspaniale tutaj...
najserdeczniej na koncu pozdrawiam : caly klan tC - w szczegolnosci zas Gaziego i Oxy'ego ktorzy byli dla mnie kims wiecej niz tylko kolegami z klanu ... braciszka giBBera (trzymam za Ciebie kciuki..powodzenia w tworzeniu muzyki) , Sweepera (dzieki za wsparcie), tramwajka, Majesa, ZimZuma, S4i1ora, OGO, Shoolera, Stahoo, DEiMOssa, Infiego, [SD]Q, H4nka, CE3RDE .. i wszystkich innych...
[b] ZEGNAJCIE KOCHANI