Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Tom Clancy`s Ghost Recon
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
OGO
niema mnie

Post Tom Clancy`s Ghost Recon

Wrażenia ? Już z Yarek`iem zdążyliśmy chwile pogieraczyć we 2ch coprawda tylko demo i przeciwko sobie ale było wypaśnie. Midek. Engine szybki, a rozgrywka fajna ...
... tylko nie czaje do końca tego radarku. =P Ale to jutro a raczej dziś rozgryzę.

Sniper wygląda bombowo. Przez pierwsze 10 min szczeka na biurku i japy zamknąć nie mogłem. Te drzewka co się bujają - fajne, ale przeszkadzają bo się wydaje iż to człowiej jest tam i sie czai =] Trawa ładna, pełno różnych elementów wystrojowych. Fajne.

A jak wam się podoba ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-11-2001 23:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Re: Tom Clancy`s Ghost Recon

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Wrażenia ? Już z Yarek`iem zdążyliśmy chwile pogieraczyć we 2ch coprawda tylko demo i przeciwko sobie ale było wypaśnie. Midek. Engine szybki, a rozgrywka fajna ...
... tylko nie czaje do końca tego radarku. =P Ale to jutro a raczej dziś rozgryzę.

Sniper wygląda bombowo. Przez pierwsze 10 min szczeka na biurku i japy zamknąć nie mogłem. Te drzewka co się bujają - fajne, ale przeszkadzają bo się wydaje iż to człowiej jest tam i sie czai =] Trawa ładna, pełno różnych elementów wystrojowych. Fajne.

A jak wam się podoba ?

a skad sciagnales demko?

\/

Old Post 06-11-2001 23:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

http://news.fpp.pl tam masz linki koleżanka Saari się o nie postarała =]

Old Post 07-11-2001 00:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

First Person Perspective

ooo yeeeeeeee

trzeba przyznac, ze ten nowy Ghost Recon jest zajebisty !!!

Old Post 07-11-2001 00:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking

Kurka...chyba sama sciagne z wrazenia

Old Post 07-11-2001 05:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

A tak btw to looknijcie sobie na http://news.fpp.pl bo cos fajnego wam dodalam

Old Post 07-11-2001 06:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Kurka...chyba sama sciagne z wrazenia

Ja sobie sciagne i zobacze

Old Post 07-11-2001 06:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Saari - dzia, toolkit się przyda, przed rozgrywką dzisiejszego wieczora =]

Yarek - szykuj się.

Old Post 07-11-2001 10:36
Jarek
Pop Shop Boy :P

hieh cos czuje ze jak sobie skombinuje fulla, to nie bendę zbyt dużo spał

Old Post 07-11-2001 10:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Yarek - porawka nie będziemy =P Bo jeszcze taki jeden kolo nie będzie spał i po nocach ciskał w GR.

Tej może jakieś demka ponagrywamy =PP

Old Post 07-11-2001 10:49
mazoor
Guest

*****! sciagalem to caly dzien ale nie pogram sobie bo caly czas wyskakuje jakis blad
przy pliku dxg.vxd - O CO CHODZI!!!

Old Post 07-11-2001 14:00
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

quote:
*****! sciagalem to caly dzien ale nie pogram sobie bo caly czas wyskakuje jakis blad
przy pliku dxg.vxd - O CO CHODZI!!!

wspolczucia stary....

Old Post 07-11-2001 14:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]f0rgotten Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]f0rgotten Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]f0rgotten Dodaj [FPP]f0rgotten do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]f0rgotten prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja juz sciagnelam ( transfer 30kb/s rox! ), zaraz zainstaluje i napisze co o tym sadze

A tak btw to moje spagetti sie cos dziwnie rusza na tym widelcu... a moze to nie spagetti?

Old Post 07-11-2001 14:13
mazoor
Guest

dzieki ale moze cos wiecej ??

widze ze plik - dxg.vxd - nie jest w katalogu Ghost Recona tylko w windows/system
chyba moj windows nie uruchomi tej gry

Old Post 07-11-2001 14:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez mazoor
dzieki ale moze cos wiecej ??

widze ze plik - dxg.vxd - nie jest w katalogu Ghost Recona tylko w windows/system
chyba moj windows nie uruchomi tej gry

moze potrzebny nowszy directX?
moze nowsze stery?

Old Post 07-11-2001 16:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek

Talking Re: Tom Clancy`s Ghost Recon

Ludziska z szybkimi łączami mogą sobie sciąnąć FINAL BETA'e
z kochanego morpheuska

Old Post 07-11-2001 19:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]RAPTOR
fpp.pl
Administrator

Ja gram w ta gierke co jakis czas no i wypas jak dla mnie. Klimacik rzadzi. Jestem w 6 misji, akcja toczy sie w duzym miescie, gdzie rozbil sie helikopter - trzeba zbadac teren i sprawdzic czy nie ma kogos kto przezyl katastrofe. Ta, fajnie jest bo jak zbadasz teren to nagle wyjezdza duzy czolg, a ty spierdalasz jak najszybciej

Motyw z mini-radarem jest przydatny bo pomaga orientowac sie skad padaly strzaly (oryginalne i wcale nie odbiega od rzeczywistosci).

Problemy trzeba rozwiązywać, a nie stwarzać!

Old Post 07-11-2001 20:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]RAPTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]RAPTOR Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]RAPTOR Dodaj [FPP]RAPTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]RAPTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Raptor
Ja gram w ta gierke co jakis czas no i wypas jak dla mnie. Klimacik rzadzi. Jestem w 6 misji, akcja toczy sie w duzym miescie, gdzie rozbil sie helikopter - trzeba zbadac teren i sprawdzic czy nie ma kogos kto przezyl katastrofe. Ta, fajnie jest bo jak zbadasz teren to nagle wyjezdza duzy czolg, a ty spierdalasz jak najszybciej

Motyw z mini-radarem jest przydatny bo pomaga orientowac sie skad padaly strzaly (oryginalne i wcale nie odbiega od rzeczywistosci).

Buu Raptor skąd żeś to wykombinował ?!
Ja też kcem, a i OGO by sie pewnie nie pogniewał =)

Edytowane przez Jarek dnia 13-11-2001 o godz. 22:14

Old Post 07-11-2001 21:43
[FPP]f0rgotten
cs.fpp.pl
cs.fpp.pl

Thumbs down Ortografia sie klania...

quote:
Napisane oryginalnie przez Yareq
...z kąd....

Aaa, nie z kąd tylko SKĄD !!!

Old Post 07-11-2001 21:49
Jarek

Wink Re: Ortografia sie klania...

quote:
Napisane oryginalnie przez SubZero.

Aaa, nie z kąd tylko SKĄD !!!

Czeep sie tramwaja, wiadomo o co chodzi - nie jestem w szkole!

Old Post 07-11-2001 21:56
Venotom
twardy_chomik

Yareq/ Na głupa można wyjść nie tylko w szkole

Old Post 08-11-2001 15:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Venotom Znajdź więcej post'ów przez  Venotom Dodaj Venotom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Venotom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

skoro ten GR to taka zajebista, fajna itp. giera to niech ktos da namiary na jakis polski szybki serwer [moze na fpp.pl ktos wrzuci] ?

Old Post 08-11-2001 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

wrzucic mozna tylko download nie dziala

Old Post 09-11-2001 00:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Demko dla posiadaczy GR DEMO =] Ja i kumpel, pojedynek 2ch snajperów, widok z mej strony.

Old Post 09-11-2001 21:05
Neo
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
wrzucic mozna tylko download nie dziala

dzial tak, a serwer FTP ?

Old Post 10-11-2001 17:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Post Demka

Kolejna porcja demek, tymrazem nagrane bez mego udziału przez kumpli jak się "bawili" =] Ja tymczasem borym lasem zmykam w R6 BT pograc sobie.

Old Post 11-11-2001 20:45
Raziel
Gloom Trooper

sciagnol bym jak by sie wogole dalo

Old Post 11-11-2001 22:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Raziel Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Raziel Znajdź więcej post'ów przez  Raziel Dodaj Raziel do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Raziel prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

Mam prawie mam już Ghost Recon, tylko się nie pytać skąd.
Jak zessam to podam linka.

Old Post 12-11-2001 14:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Mam

Hmmmmmmm.........mam ja pelna

Jest zajebista poprostu total............niezle jest to ze mozna w kilka osob misje wykonywac

Ogólnie grafa niezla w miare dobrze rozbudowana......

ogolnie spox........mozna popykac polecam

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 12-11-2001 14:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no to czemu tego jeszcze nie ma na ftp slizgu?

Old Post 12-11-2001 19:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:34.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions