Re: Urban Terror movie
quote: Napisane oryginalnie przez sxl
Tak jak deen, postanowilem zrobic filmik o Urban Terror. Jednak zeby zachecic Was do wspolpracy daje Wam trailer [tak, tak, krociutki zwiastun ktory ma pokazac ze koncowy film UT moze byc naprawde swietny]. Oto link:
http://www.q3arena.gry.wp.pl/alien/uttrailer1.avi
Zapraszam do sciagania, 10MB. Jak chcecie zeby w koncowym filmiku, ktory ma sie ukazac na swieta ybly Wasze akcje to wyslijcie mi swoje demka na [email protected]. Proponuje wiec nagrac takowych pare [nie przyjme wiecej niz 2 od jednej osoby, i mowie od razu ze sam wybiore z nich ladne akcje danego osobnika] i mi podeslac. Przypominam jak sie nagrywa demka:
w konsoli w czasie meczu piszemy:
/g_syncronousClients 0.00001 [tak tak, nie pomylilem sie, nie pytajcie dlaczego tak]
/record NAZWA_DEMA
Gdy chcemy zakonczym nagrywanie to piszemy:
/stoprecord
Czekam na demka do konca tego tygodnia, a potem montuje. Dziekuje za uwage.
j/w 
ja rowniez prosze zainteresowanych o nadsylanie dem na mail'a [email protected] lub tez przez GG druga opcja barziej mi odpowiada, gdyz mam zalozona quote na koncie pocztowym.
btw sxl z jakiego codecka korzystasz ?? bo u mnie wyswietla tylko czarne tlo i od czasu do czasu jakies kolorowe plamy mialem reinstal windowsa i nie wiem czy brat instalowal codecki.... sprawdze i zaraz odpowiem.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|