Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Counter-Strike > Jak zmienic sens. przy zmianie cel. w kamperce ?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
MOOD
Guest

Cool Jak zmienic sens. przy zmianie cel. w kamperce ?

czy ktos wie jak i co dopisac do sojego configa w CS, aby przy robieniu zooma snajperka, zmienialo sie automatycznie sensitivy ?
a przy przejsciu do innej broni wracalo do poprzedniego ?

dzieki i czekam na sugestje mood

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-12-2001 17:41
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Jak zmienic sens. przy zmianie cel. w kamperce ?

quote:
Napisane oryginalnie przez MOOD
czy ktos wie jak i co dopisac do sojego configa w CS, aby przy robieniu zooma snajperka, zmienialo sie automatycznie sensitivy ?
a przy przejsciu do innej broni wracalo do poprzedniego ?

dzieki i czekam na sugestje mood

mozna zrobic taki aliasy i to calkiem prosto!
wada jest ze nawet jak nacisniej zeby tlumik do m4 zalozylo, albo zeby glock 3 strzalowa seria walil, to masz wiekszy sens wiec to troszku kiepsko, ale jak chcesz to ci moge wyslac!

Old Post 22-12-2001 18:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

a ja zawsze gram na 3 i jest ql.....

Old Post 22-12-2001 18:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
$hizO
Veteran (Ogre)

eh mi to nie potrzebne ale jak ktos che ludziej maja ruzne rzeczy w cfg

GG: 1201520

Old Post 22-12-2001 18:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil $hizO Kliknij tutaj by wysłać e-maila do $hizO Znajdź więcej post'ów przez  $hizO Dodaj $hizO do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać $hizO prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MOOD
Guest

Re: Re: Jak zmienic sens. przy zmianie cel. w kamperce ?

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

mozna zrobic taki aliasy i to calkiem prosto!
wada jest ze nawet jak nacisniej zeby tlumik do m4 zalozylo, albo zeby glock 3 strzalowa seria walil, to masz wiekszy sens wiec to troszku kiepsko, ale jak chcesz to ci moge wyslac!

witaj i dzieki za zainteresowanie . wiem o co ci chodzi aby polaczyc attac2 z sens. ok to tez umiem ale chodzi zeby to dzialalo tylko jak zmienia celownik

dzieki mood

Old Post 22-12-2001 18:15
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

Re: Re: Re: Jak zmienic sens. przy zmianie cel. w kamperce ?

quote:
Napisane oryginalnie przez MOOD

witaj i dzieki za zainteresowanie . wiem o co ci chodzi aby polaczyc attac2 z sens. ok to tez umiem ale chodzi zeby to dzialalo tylko jak zmienia celownik

dzieki mood

to ja zobacze, jeszcze i dam Ci ostatecznie znac
oks?

Old Post 22-12-2001 18:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AdaX Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AdaX Znajdź więcej post'ów przez  AdaX Dodaj AdaX do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AdaX prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

ale jak to ma wygladac? Czy chcesz miec zoom do snajperki pod klawiszem ajkims? Czy normalnoie pod mycha? Bo mozna ustawic sobie cos takiego:
bind "x" "sensitivity x" i wtedy ci sensa prawdopodobnie zmieni na x Napisz dokladnie o co ci chodzi !

Old Post 22-12-2001 19:18
MOOD
Guest

Cool

ok chodzi mi o to ze gram sobie gram a tu nagle mam ochote po kampowac z awm-em wiec biore go do lapki i sobie ide gdzies przycupnac naciskam zooom i oprocz celowniczka zwieksza sie i szybkosc (czulosc) myszy. strzal i w droge . zoom off wiec i czulosc chcialbym zrobic offf i to wszystko naraz i jednym klawiszem

chyba bardziej nie umiem tego objasnc

Old Post 22-12-2001 20:44
AlieneK
KOSZ

Ja podejżewam ze chodzi mu o to, ze kce mies sensa mniejszego gdy włącza zoom'a w AWM a jak wyłaćza zoom to wraca spowrotem.... to sie da zrobic ale ja nie wiem jak

a na jakim grasz wogle sensie... ????

Old Post 22-12-2001 21:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
citizen
Training (Enforcer)

zoom_sensitivity_ratio

Old Post 23-12-2001 03:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil citizen Znajdź więcej post'ów przez  citizen Dodaj citizen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać citizen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez citizen
zoom_sensitivity_ratio

cooo?
rozwiniesz mysl?
przyda mi sie to i to bardzo

Old Post 23-12-2001 13:43
Squall
[SPEC]Squall

To bardzo proste, za normalny sens odpowiada "sensitivity", za czułość na zoomie natomiast zoom_sensitivity_ratio. Możesz sobie wedle własnych upodobań ustawić oba parametry.

Old Post 23-12-2001 22:10
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Squall Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Squall Znajdź więcej post'ów przez  Squall Dodaj Squall do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Squall prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Squall
To bardzo proste, za normalny sens odpowiada "sensitivity", za czułość na zoomie natomiast zoom_sensitivity_ratio. Możesz sobie wedle własnych upodobań ustawić oba parametry.

aha czyli w .cfg wpisac tak, oks
ale to tylko przy AWP i SCOUCIE, czy AUGU i SIGU tez!??

Old Post 23-12-2001 22:15
Izzy
(Flame) |\/|E|\/|BER

Red face

Buehehe..Jasne,że tylko w AWP i Scoucie

Old Post 24-12-2001 11:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Izzy Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Izzy Znajdź więcej post'ów przez  Izzy Dodaj Izzy do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Izzy prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ha3m

sam o tym nie wiedzialem, ale ja nie lubie snajperki.. (chyba że gram Terro na cs_militia

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 25-12-2001 12:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ha3m
sam o tym nie wiedzialem, ale ja nie lubie snajperki.. (chyba że gram Terro na cs_militia

to zle dziala!
po 1. to dziala rowniez przy AUGU i SIGU
po 2. nie moge tego regulowac, bez wzgledu jaka wartosc pisze porusza sie tak samo!

Old Post 25-12-2001 13:58
Wania
-w-

1,4 przy wszystkich broniach

Old Post 25-12-2001 14:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Wania Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Wania Znajdź więcej post'ów przez  Wania Dodaj Wania do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Wania prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania

wow ja mam 5,

Old Post 25-12-2001 15:24
ha3m

ja mam 5.8. Wania LOL

Od roku chodzę z fantastyczną dziewczyną. Miesiąc temu postanowiliśmy rozpocząć współżycie. Niestety, byłem tak podniecony, że po chwili pieszczot, zanim doszło do zbliżenia, byłem już "po". Bardzo mnie to zdenerwowało. Co robić?
Marek, 18 lat

BRAVO.pl

Old Post 25-12-2001 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ha3m Znajdź więcej post'ów przez  ha3m Dodaj ha3m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ha3m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeStRuCt0r
Guest

Nie podniecajcie sie to od myszki zalezy i ustawien w windzie i cs Na akzym kompie praktycznie gra sie na troszke innym sensie

Old Post 25-12-2001 18:14
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Nie podniecajcie sie to od myszki zalezy i ustawien w windzie i cs Na akzym kompie praktycznie gra sie na troszke innym sensie

dobra, ja w cafe gram na 4.5 a przeciez do 1,4 i tak jeszcze bardzo daleko!

Old Post 25-12-2001 18:45
CzAsZeK
e.coast > czaszek

quote:
Napisane oryginalnie przez AdaX

cooo?
rozwiniesz mysl?
przyda mi sie to i to bardzo

LoL

wpisujesz w kosnoli zoom_sensivity_ratio (albo z i TAB) i ustawiasz sobie sensivity dla zbliżenia w Snajperach

ja mam
zoom_sensivity_ratio 1.4

domyślny to chyba 0.7xxxx

Old Post 26-12-2001 00:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK

LoL

wpisujesz w kosnoli zoom_sensivity_ratio (albo z i TAB) i ustawiasz sobie sensivity dla zbliżenia w Snajperach

ja mam
zoom_sensivity_ratio 1.4

domyślny to chyba 0.7xxxx

i wlasnie ja tak nie mam, chce napomnkac!
ze po 1. od TABU sie nie robi,
a po 2. mimo ze dalem na 20 bylo to samo~!

Old Post 26-12-2001 00:42
CzAsZeK
e.coast > czaszek

Masz coś zrąbane
zoom_sensivity_ratio to normalna komenda konsoli

Old Post 26-12-2001 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CzAsZeK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CzAsZeK Znajdź więcej post'ów przez  CzAsZeK Dodaj CzAsZeK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CzAsZeK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez CzAsZeK
Masz coś zrąbane
zoom_sensivity_ratio to normalna komenda konsoli

jednak dziala zwracam honor
a wlasnie, chce tylko napomknac ze deflautem nie jest 0,7 a 1,2 !

Old Post 26-12-2001 12:42
MSZ
Nice Kamper ...

quote:
Napisane oryginalnie przez Wania

Moze mi ktos powiedziec jak da sie grac na takim sensitivie ? Przeciez zeby zrobic obrot o 180 stopni, trzeba sie mycha tak namachac, ze przez ten czas przeciwnik juz dawno nas zabije.
Ja gram na 12... i mi z tym dobrze, a nie rozumiem kompletnie... jak mozna grac na tak niskich sensitivach

Old Post 26-12-2001 14:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MSZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MSZ Znajdź więcej post'ów przez  MSZ Dodaj MSZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MSZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja gram na 3... kiedys gralem na 7....
jak sie kcesz przerzucic na nizsze to wrzyc se 2 i pobieggaj chwilke... potem wrzuc 5 i bedzie spoxik....

Old Post 26-12-2001 15:30
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
ja gram na 3... kiedys gralem na 7....
jak sie kcesz przerzucic na nizsze to wrzyc se 2 i pobieggaj chwilke... potem wrzuc 5 i bedzie spoxik....

heh...ale masz metody ja kiedys gralem na 3.5 ale teraz gram na 5. i nie rozumiem jak mozna grac na mniejszych, a sensa zmienilem tylko po to ze jak koles robil strafe kolomnie to nie moglem za nim myszka nadazyc

Old Post 26-12-2001 16:27
DeStRuCt0r
Guest

Kazdy gra na takim sensie jaki lubi!

Old Post 26-12-2001 20:17
AdaX
Fajna pipeczka (c)mAcIoS

quote:
Napisane oryginalnie przez DeStRuCt0r
Kazdy gra na takim sensie jaki lubi!

nooooo, moze ktos ludzi zasuwac myszka jak nie wiem co

Old Post 26-12-2001 21:01
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:34.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions