Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Fake nick
Czy używasz fake nicków
You do not have permission to vote on this poll.
Tak, jak najbardziej, nie mam nic przeciwko temu 12 26.09%
Nie nigdy, uwazam to za lamerstwo 18 39.13%
Czasami gram na fake'u a czasem na normalnym 16 34.78%
W sumie: 46 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

Fake nick

No wlasnie - czy uzywacie fake nickow i dlaczego?
PS. Mam nadzieje, ze Infinite sie nie obrazi, ze zalozylem "znowu" topica.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 05-03-2002 16:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Jak go znam, to się nie obrazi...
Qrcze, tak zredagowałeś pytania w ankiecie, że nie mogę oddać głosu... Bo nie używam innego imienia niż własne, ale nie uważam, żeby używanie faków było lamerstwem (cokolwiek to słowo oznacza).
Czasem, gdy gram z kimś kogo znam i kto zna mnie, zmieniam sobie nick na jakiś "zabawny" w stylu "don't shoot, I've the children" albo "Co się gapisz Ch****", ale to tylko ot tak, dla zabawy. Chociaż zdarza mi się później zapomnieć zmienić i wejść z czymś takim na serwer...
Niemniej, absolutnie nie potępiam. Trzeba wziąć pod uwagę, że niektórzy mają po kilka ksywek, używanych w róznych środowiskach i przy różnych okazjach.
A co do profesjonalistów (albo tylko -pół, albo nawet tych mocniejszych amatorów), to nawet jestem im wdzięczny jeśli grają pod fejkiem - po co mam robić w gacie już przy odliczaniu

Old Post 05-03-2002 16:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja czasami gram na faku.. nie ma w tym nic zlego

Old Post 05-03-2002 18:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

he ja nie gram na fake'ach, ale nie uwazam to za lamerstwo, jest to dopuszczalne mi to za bardzo nie przeszkadza... na rozgrzewke czy cos to pozwalam miec fake'i ale grac pod 10-cioma xywami to niedopuszczalne bo jak grasz tak grasz, chyba ze jakas *masta* bedzie niezle dostawala to tak...

Old Post 05-03-2002 18:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
ja czasami gram na faku.. nie ma w tym nic zlego

Czasem tez...

Old Post 05-03-2002 22:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

Ja ostatnio grałem jako : ) (czyli w identycznych barwach jak przy nicku), ale jak gość zapytał jaka jest moja ksywka to mu odpowiedziałem.
Robię to głównie ze względu na to, że często zapominam wykasować swój config, a nie chcę by ktoś następny w cafe grał jako ja.

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 06-03-2002 08:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
trl
Master (Spawn)

przyznaje, ze troche zle sformulowalem ankiete, ale po co uzywac fakow. Przeciez po to gramy aby na widok naszej ksywy przeciwnicy czyli respekt i strach albo... smiali sie do upadlego
Ja tam zawsze gram jako tRoll

Old Post 06-03-2002 08:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil trl Kliknij tutaj by wysłać e-maila do trl Znajdź więcej post'ów przez  trl Dodaj trl do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać trl prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LuZnY
luznym po pysku :o

Angry

Nie ma IMHO w tym nic zlego poki ktos kto fakujac uzywa nickow nieznanych albo zabawnych (niema to jak przywalic lepperowi ). Problem w tym ze nie wszyscy sa na tyle oryginalni i przyjmuja nicki znanych graczy (czasami poprostu bo sa "fanami" tych graczy, a czasami z zawisci ze ktos gra lepiej od nich - wrecz zeby popsuc komus reputacje) takich graczy powinno sie wedlug mnie tepic. Sam mialem taki przypadek ze koles wlazl na serw nietyle co z moim nickiem ale z nazwa klanu do ktorego naleze i zaczal TK bo tak mu sie podobalo (zawisc!!!)
pozdrowienia dla ciebie chamski cycu

\/

Old Post 06-03-2002 09:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja gram na realu tylko na turniejach
nikt nie musi wiedziec ze to wlasnie ja tak lamie

Old Post 06-03-2002 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
slawek
.

Przyszło mi jeszcze coś do głowy.
Fajnie jak na arenie spotykają się ludzie grający pod różnymi śmiesznymi fejkami. Można się czasem obśmiać. Wczoraj grałem FFA i dzielnie fragował koleś o dumnej ksywie rozpierdalator , niestety, tylko ksywa była taka grożna (Chociaż rzeczywiście: na każdej planszy wygrywał z duuużą przewagą niejaki hmmm, no więc właśnie... killer ) Spotyka sie różnych terminatorów, kilerów, batmanów i innych bardzo mrocznych z nicka graczy, których poziom, cóż - jest odwrotnie proporcjonalny do groźby niesionej w ksywie. Przypuszczalnie więcej czasu ludzie ci poświęcają na wymyślanie swoich nowych wcieleń niż na trening

Old Post 07-03-2002 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Kiedys z kolega rozegralismy cykl partii pomiedzy:
Cristina Aguilera - Briteny Spears
Boys - Scaner
Enrike Iglesias - Ricki Martin
i inne
bylo zabawnie, pozniej od razu bylo znac ktore demko jest ktore

Uzywam bardzo zadko bo zadko gram na necie najczesciej jest to tylko krotsza forma od nicka HakaN

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 07-03-2002 14:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja mam tak jakby dwa nick'i - jednego uzywam do "rozgrzewki" tzn jak jeszcze danego dnia nie gralem to poprostu wlaze na tym drugim (zawsze mam taki sam) i gram 2-3 mecze po czym zmieniam na Shoole R

Old Post 07-03-2002 16:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CiaPeQ
Combat (Death Knight)

z tego co wiem jak ktos nagrywa demko to droga osoba nie wie nawet o tym bo serwer nie wysyla takiei informacj
cześć graczy gra na fake nickach dlatego zeby potem jakas lama nie puscila w obieg demka na ktorym lomocze gracza ktory jest n-razy lepszy wkoncu slabszy dzien ma kazdy a kilka niefartownyczh responow szczegolnie lepsi gracze tego nie lubia pogadalem z Krg na turnieiu mowil ze to go wkuzylo a wienc podeizewam ze wienkszosc tez jest tego zdania

Old Post 07-03-2002 17:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CiaPeQ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CiaPeQ Znajdź więcej post'ów przez  CiaPeQ Dodaj CiaPeQ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CiaPeQ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

zdaje mi sie ze jestem calkiem niezlym producentem fake nickow
jak spotkacie na servie kogos pod absurdalnie smiesznym nickiem - to moge byc ja

Old Post 07-03-2002 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Mi tez sie zdarza uzywac fake nickow jak gram z kims kogo znam... z innymi osobami zreszta nie gram bo na necie sie w kwaka nie da

Old Post 08-03-2002 06:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Spider
Warrior (Scrag)

Ja gram zawsze pod realem. Na jakiego czlona mam miec jakies fake'i? Mnie wali to ze przegram czy wygram. I tak wiara wie ze SPider to lamuch. Powiem nieoryginalnie ze gram 4fun

Old Post 08-03-2002 16:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Spider Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Spider Znajdź więcej post'ów przez  Spider Dodaj Spider do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Spider prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Zgadzam sie ze Spiderem, nie wyobrazam sobie grac na fakach.
To jest najgosze co moze byc i przez to bylo juz troche afer... chocby w swiatku qw.

Old Post 08-03-2002 21:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

shl tez kiedys tak myslalem...

Old Post 11-03-2002 19:32
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
shl tez kiedys tak myslalem...

offtopic: Infi patrz na ksywke nie na avatara - klarkash dostal takiego samego jak ja

Old Post 11-03-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

offtopic: Infi patrz na ksywke nie na avatara - klarkash dostal takiego samego jak ja

Ja też was pomyliłem

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 12-03-2002 08:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PiaSkuN
BaKu BaKu

mi tesh niewiele brakowalo.....

Old Post 12-03-2002 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PiaSkuN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PiaSkuN Znajdź więcej post'ów przez  PiaSkuN Dodaj PiaSkuN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PiaSkuN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

sorx masta
tak nie zwrocilem na to uwagi i jush...

Old Post 12-03-2002 15:26
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
sorx masta
tak nie zwrocilem na to uwagi i jush...

Pewno myslales, ze Klarkash-ton to moj fakenick - wymyslil bym cos leprzego

Klarkash looz

Old Post 12-03-2002 15:37
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Pewno myslales, ze Klarkash-ton to moj fakenick - wymyslil bym cos leprzego

Klarkash looz

Lepszego? Eh,... moze, po prostu kiedys zaczolem uzywac takiej xywki i tak juz zostalo, ludzie mnie tak zapamietali i zmieniac juz nie bede
a plus jest w niej taki, ze jest oryginalna i nie sadze zeby ktos mial taka, wiec looz

Old Post 15-03-2002 18:38
Lesio
KOSZ

Jesli chodzi o fakenicki to nie wiem jak gdzie indziej ale w Q2 w ciul ludzi ich uzywa.W wiekszosci dla jaj. Czasem jednak jest to bardzo pozyteczne. Np jest taka sytuacja: Wchodzi na server jakis bardzo dobry gracz ktorego zna pol Polski. Wckodzi do teamu a tu drugi team mowi ze oni nie graja bo nie maja szns i takie tam. A jak wejdzie gosc o nicku "a" to nie widza kto to a nie wycoaja sie w polowie meczu.

Old Post 16-03-2002 18:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lesio Znajdź więcej post'ów przez  Lesio Dodaj Lesio do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lesio prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
BobeK
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Lesio
(...) A jak wejdzie gosc o nicku "a" to nie widza kto to a nie wycoaja sie w polowie meczu.

czemu nie? dobry pomysł

Old Post 16-03-2002 18:35
S4i1or
Thorin Oakenshield

Po pierwsze: witam znowu wszystkich
Po drugie: gram czasem na fakach (Genowefa_Pigwa, Looser . Nie ma w tym nic złego.

Old Post 16-03-2002 18:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
demarcos
zdzisiu burczymucha

joł joł joł

Old Post 16-03-2002 19:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
Po pierwsze: witam znowu wszystkich
Po drugie: gram czasem na fakach (Genowefa_Pigwa, Looser . Nie ma w tym nic złego.

cze sailor

Old Post 16-03-2002 21:49
Infinite
nieszczesliwie zakochany

nooo S4 nareszcie!!!!!
juz sie ciebie nie moglem doczekac!!!!
czyzby sie wkoncu szlaban na kompa wyczerpal?

Old Post 17-03-2002 16:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:41.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions