Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > RTCW > Śmieszne sytuacje
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Indefejs
Guest

Śmieszne sytuacje

Taka śmieszna historia mi sie kiedyś na dipocie zdarzyła. Snajper na mnie sie czaił przy wagonach na górze. Ja wyskakuje ,próje krótką serie i znowu za winkiel. On tak samo. Dostał kilka razy ale nadal sie trzyma. No to sie wkurzyłem. Myślę sobie- zobaczymy co powiesz na bombe right in the face. Biorę lornetkę ,wybieram nalot i wyskakuję zza winkla, rzut oka : gość do mnie celuje. No to ja szybko celuję w niego wciskam fire i ... klient zginął w momencie gdy kliknąłem. He,he musiał być na maxa słaby a ja go znacznikiem trafiłem . To się musiał chłopak zdziwić.

Jeśli się komuś coś śmiesznego zdarzyło niech też napisze.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-03-2002 01:37
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ad123
fUzz.ad123

Re: Śmieszne sytuacje

quote:
Napisane oryginalnie przez Indefejs
Taka śmieszna historia mi sie kiedyś na dipocie zdarzyła. Snajper na mnie sie czaił przy wagonach na górze. Ja wyskakuje ,próje krótką serie i znowu za winkiel. On tak samo. Dostał kilka razy ale nadal sie trzyma. No to sie wkurzyłem. Myślę sobie- zobaczymy co powiesz na bombe right in the face. Biorę lornetkę ,wybieram nalot i wyskakuję zza winkla, rzut oka : gość do mnie celuje. No to ja szybko celuję w niego wciskam fire i ... klient zginął w momencie gdy kliknąłem. He,he musiał być na maxa słaby a ja go znacznikiem trafiłem . To się musiał chłopak zdziwić.

Jeśli się komuś coś śmiesznego zdarzyło niech też napisze.

Mi to wyglada raczej ze to ktos inny go trafil wtedy.

@|)123

Old Post 08-03-2002 17:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ad123 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ad123 Znajdź więcej post'ów przez  ad123 Dodaj ad123 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ad123 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Xaoo
[POISON]

Re: Re: Śmieszne sytuacje

quote:
Napisane oryginalnie przez ad123

Mi to wyglada raczej ze to ktos inny go trafil wtedy.

hmm
a dlaczego tak sadzisz?? poprostu zabil typka artem, ale nie tymi "bombami", ktore pozniej spadaja w to miejsce. co prawda nigdy tego nie dokonalem, ale czesto na base kiedy siedze na 01 z PF'em to jak ktos da kolo mnie arta to trace czesc zycia

Prepare to be [POISONED]
[POISON]VICTA!

Old Post 08-03-2002 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Xaoo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Xaoo Znajdź więcej post'ów przez  Xaoo Dodaj Xaoo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Xaoo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

znacznik z altylerii moze zabrac maxymalnie 30 hp testowane

Old Post 08-03-2002 19:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ad123
fUzz.ad123

Re: Re: Re: Śmieszne sytuacje

quote:
Napisane oryginalnie przez Xaoo

hmm
a dlaczego tak sadzisz?? poprostu zabil typka artem, ale nie tymi "bombami", ktore pozniej spadaja w to miejsce. co prawda nigdy tego nie dokonalem, ale czesto na base kiedy siedze na 01 z PF'em to jak ktos da kolo mnie arta to trace czesc zycia

Ale on powiedzial ze w tym momencie w ktorym puscil artylerie,a ja myslalem ze moze zabrac zycie dopiero wtedy kiedy uderzy pierwsza bomba.

@|)123

Old Post 08-03-2002 20:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ad123 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ad123 Znajdź więcej post'ów przez  ad123 Dodaj ad123 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ad123 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Indefejs
Guest

Re: Re: Re: Re: Śmieszne sytuacje

quote:
Napisane oryginalnie przez ad123

Ale on powiedzial ze w tym momencie w ktorym puscil artylerie,a ja myslalem ze moze zabrac zycie dopiero wtedy kiedy uderzy pierwsza bomba.

Ja też tak wcześniej myślałem he,he. Jednak jestem pewien ,że trafiłem go znacznikiem. To był fuks oczywiście, wszystko działo się zajebiście szybko.

Old Post 08-03-2002 20:44
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

To ja też sobie posta nabije.30 minut temu grałem na byry.Plansza tundra,akcja:od razu przy respawnie allies.Chodziłem sobie LT dopuki szkopy nie wzięły samych panzerów i liutów.Co ja gorszy będę.Też PeFke wziołem.Szturmuje mur i koleś mnie z góry mp40 ubił.Dobry medyk z mojego teamu podbiegł i mnie wyleczył.Tyle że jakiś szkop mi air straika pod tylek podrzucil.Wyrzuciło mnie na górę nad tunelem z respawnu allies.screen jest na dole,to nie jest rzaden montaż,ani cheaty.Jak byłem na górze widziało mnie z 5 osób.Postrzelałem sobie z góry troche,aż mi ammo się skończyło.Teraz bez ammo,front przesunoł się dalej,ja zostałem sam.I zejdźcie teraz na dół

"Dogde this" - Trinity

Old Post 08-03-2002 23:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kwapi
Skilled (Knight)

Tesh mi sie cos ciekawego raz zdashylo moshe to nie bylo takie smieshne ale na pewno swietne wie to kashdy kto ogladal film "Sniper" Kilka miechow temu nie wiem czy to nie bylo jeshcze za czasow beachtest w kazdym razie mialem pojedynek snipow, ja i jeshcze jakis gosc rownoczesnie do siebie wystshelilismy i widzialem jak jego kula leci prosto w moja lunete to byl prawdziwy odjazd dwa razy w rtcw cos takiego mi sie zdashylo hmmm niestety w powyshshym pojedynq gosc, ktory stshelal do mnie byl shybshy

Old Post 08-03-2002 23:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kwapi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kwapi Znajdź więcej post'ów przez  Kwapi Dodaj Kwapi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kwapi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

ktos kiedys podkladal ladunek pod drzwiami do FB byly tam 3 osoby jeden z oslaniajacych chcial wrzucic granat tyle tylko ze e tedy w okienku (nie wiem jak to nazwac) pojawilem sie ja i odbilem granat z banki - (centranie granat lecial mi w srodek ekranu) granat sie odbil ich 3 zrobilo bum ja v57 ladunek nie zostal podlozony a ja zginalem od drugiego granatu wrzuconego z drugiej strony v583 calosc trwala 2 sekundy

Old Post 09-03-2002 03:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DarkXenocide
Prezes Poison

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz
ktos kiedys podkladal ladunek pod drzwiami do FB byly tam 3 osoby jeden z oslaniajacych chcial wrzucic granat tyle tylko ze e tedy w okienku (nie wiem jak to nazwac) pojawilem sie ja i odbilem granat z banki - (centranie granat lecial mi w srodek ekranu) granat sie odbil ich 3 zrobilo bum ja v57 ladunek nie zostal podlozony a ja zginalem od drugiego granatu wrzuconego z drugiej strony v583 calosc trwala 2 sekundy

MUhahah dobre

Ide to trenowac

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 09-03-2002 06:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ad123
fUzz.ad123

quote:
Napisane oryginalnie przez [TC]sp@nz

Ta mi tez sie tak stalo,jak bylem allies to tez wrzucalem,ale nie bylo zadnym teammatow zabilo tylko mnie A jak bylem axis to też mi sie to zdarzalo,hehe,ja jak podkladaja to wyskakuje z drugiego przedsionka FB (tam gdzie jest druga strona drzwi) i strzelam a jak medyk go jeszcze uleczy to sie wkurzam i rzucam granatem,2-4 kile dalej

@|)123

Old Post 09-03-2002 14:48
DarkXenocide
Prezes Poison

Dla mnie LOL no.1 narazie to gosc na assualt, z 2-3 miechy temu, ktoremu utkwil granat na glowie a on latal v2-1 v2-1 (nie wiedzac o tym co ma na glowie) i all uciekali przed nim ROTFL... kolo flagi Axis to byl. Niestety ubaw nie mogl trwac dluzej niz przepisowe 5secs.... szkoda ze dema nie mam, zaluje do dzis

FIRST IMPACT: board.hive.pl

Old Post 10-03-2002 07:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DarkXenocide Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DarkXenocide Znajdź więcej post'ów przez  DarkXenocide Dodaj DarkXenocide do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DarkXenocide prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Blitz
Training (Enforcer)

Talking lewitacja

Gramy sobie z chlopakami (Iscariot, Ch, Scyzoryk, Lothar i ja) na LAN`ie <--- mapa `radary`

Przy 01 stoje ja, Scyzoryk i chyba Iscariot. Nagle Iscariot stojac we framudze drzwi dostaje pinga 999. Widzimy, ze ma jakis problem z polaczeniem, patrzymy a nagle jego cialo zaczyna sie unosic, lekko przekrzywiac i wbijac glowa we framuge
Jak znajde screen`a to go tu wrzuce.

Old Post 10-03-2002 10:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Blitz Znajdź więcej post'ów przez  Blitz Dodaj Blitz do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
zaraza
Vae! Puto deus fio!

To podobnie jak ktoś dostanie laga gdy zginie.Nie raz już widziałem jak na beach w FB kolesie wpadali w ziemie.Fajnie to wyglądało głowa i ręce w ziemi,a nogi na wierzchu pod kątem 40 stopni

"Dogde this" - Trinity

Old Post 10-03-2002 10:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil zaraza Kliknij tutaj by wysłać e-maila do zaraza Znajdź więcej post'ów przez  zaraza Dodaj zaraza do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać zaraza prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
FF_ZOh1w2
[VAL]po dupie przeciwnika

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]DarkXenocide
Dla mnie LOL no.1 narazie to gosc na assualt, z 2-3 miechy temu, ktoremu utkwil granat na glowie a on latal v2-1 v2-1 (nie wiedzac o tym co ma na glowie) i all uciekali przed nim ROTFL... kolo flagi Axis to byl. Niestety ubaw nie mogl trwac dluzej niz przepisowe 5secs.... szkoda ze dema nie mam, zaluje do dzis

Też to widziałem , chyba najlepsza akcja

Old Post 10-03-2002 11:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil FF_ZOh1w2 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do FF_ZOh1w2 Znajdź więcej post'ów przez  FF_ZOh1w2 Dodaj FF_ZOh1w2 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać FF_ZOh1w2 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Biegne sobie dzis na mapie tundra jako axis przez tunel i nagle patrze a tu leci na mnie nisko pocisk z pf, podskoczylam... i jakos przeskoczylam drania ktory uderzyl w ziemie zaraz za mna o dziwo nie robiac mi krzywdy Adrenalinka podskoczyla a nieszczesny pf'iarz zakonczyl zywot... chyba byl troche zdziwiony

Old Post 11-03-2002 16:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

Eng z apteczkami ;)))

Przez wiekszosc czasu gram medem i mam zbindowane "i'am medic" na klawiszu. Na innym obok mam zbindowane "oops". Jakis tydzien temu na biczoo wziolem enga, bo niemial kto ladunka podlozyc. Postawilem pod drzwiami i wziolem sie za rzucanie granatami na bunkier i do srodka. Niestety jeden sie omsknal i odbil od sciany. Chcialem dac oops, ale nietrafilem w odpowiedni klawisz. No i podlatuje do mnie koles i wrzeszczy MEDIC!!! ja na niego patrze boe niewiem co zrobic, a kiedy on zatrybil, ze jestem engiem, to stalismy jak osly i gapilismy sie na siebie. Po chwili dalem sorry i I'am engeenier. Uslyszalem tylko negative, ale za to mialem kupe smiechu do konca meczu ))

IRCnet: #polishlegion

Old Post 06-07-2002 09:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

Talking

Ja tez wczoraj LOLa odwalilem!

Na naszym serwerze klanowym (BiA) gralismy wieczorkiem FFA. Pojawil sie jakis gostek o dziwnym nicku pelnym symboli (mam wrazenie ze laczyl sie nie z Polski) i zajal sie odwalaniem Team Killi. Nie zwrocilem na to uwagi bo jako snajp bylem daleko od zamieszania, ale ludzie podniesli raban zeby go kicknac i dac mu bana.
Jako ze mam rcona, wyszedlem z serwera i go kicknalem. Nie pomoglo - wrocil za minute i znow TK!!! Wyszedlem z gry, uruchomilem All Seeying Eye, szybciutko F8 - Remote Console, wpisalem status, wybralem goscia i szybciutko - ban i kick!

Zniknal!

Wchodze na serwer, patrze - LOO JEEZUUU nie tego zalatwilem co trzeba!! Wlasciwy dalej TK sadzi! Szybko do All Seeying... powtorka i bach wlasciwy zniknal, tylko...

nie pamietam nicka tego pierwszego nic niewinnego ktory musi na mnie teraz wszystkie k.... wieszac!!

Od wczoraj szukam po serwerach komendy jak sprawic zeby mi RTCW pokazal zbanowane adresy iP zeby to cofnac - narazie bez skutku!

Podsumowywujac: gowno chlopu nie zegarek!

Taki ze mnie narazie admin!

ps. jesli zainteresowany poszkodowany przeze mnie gracz to czyta to przepraszam - pracuje nad cofnieciem sprawy!

Edytowane przez dnia 06-07-2002 o godz. 11:09

Old Post 06-07-2002 10:14
MAr-n
PROwokator

Mazio niezle teraz boje sie isc na Bia pograc

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 06-07-2002 10:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

quote:
Napisane oryginalnie przez MArtin
Mazio niezle teraz boje sie isc na Bia pograc

Wejdz, wejdz. Zanim dostaniesz bana to jeszcze eng Ci bedzie chcial dac apteczke, a moze i solid rzuci amunicja

Old Post 06-07-2002 11:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PsychOPAT Kliknij tutaj by wysłać e-maila do PsychOPAT Znajdź więcej post'ów przez  PsychOPAT Dodaj PsychOPAT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać PsychOPAT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

heheh a ja mialem wtedy ping 999 i ten TK za mna biegal jak glupi a ja tylko wolalem "laaaaaaaaaaaaaggggggg" a taga przed nickiem mial cos w stylu )}ISE{( w kolorach niebiesko, bialych niebieskich

Old Post 06-07-2002 13:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Mazio
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez PaRoWa^^
heheh a ja mialem wtedy ping 999 i ten TK za mna biegal jak glupi a ja tylko wolalem "laaaaaaaaaaaaaggggggg" a taga przed nickiem mial cos w stylu )}ISE{( w kolorach niebiesko, bialych niebieskich

tak cos takiego - nie zapisalem jego nicka ale mam jego ip jakby co? Problem w tym ze mi potrzebne sa namiary na tego drugiego, ktorego wyrzucilem niechcacy wczesniej albo komenda konsoli, ktora pokaze mi zbanowane adresy ip na naszym serwerze bo wtedy powinienem go sam odnalezc i zdjac mu bana!

a ten ... ISE... nie wejdzie wiecej na serwer spod tego adresu ip!

ps. PaRoWa^^ odezwij sie do mnie przez GG (numer na naszej stronce WWW, link masz w moim podpisie)

Old Post 06-07-2002 13:49
Hodek
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez zaraza
To ja też sobie posta nabije.30 minut temu grałem na byry.Plansza tundra,akcja:od razu przy respawnie allies.Chodziłem sobie LT dopuki szkopy nie wzięły samych panzerów i liutów.Co ja gorszy będę.Też PeFke wziołem.Szturmuje mur i koleś mnie z góry mp40 ubił.Dobry medyk z mojego teamu podbiegł i mnie wyleczył.Tyle że jakiś szkop mi air straika pod tylek podrzucil.Wyrzuciło mnie na górę nad tunelem z respawnu allies.screen jest na dole,to nie jest rzaden montaż,ani cheaty.Jak byłem na górze widziało mnie z 5 osób.Postrzelałem sobie z góry troche,aż mi ammo się skończyło.Teraz bez ammo,front przesunoł się dalej,ja zostałem sam.I zejdźcie teraz na dół

no tak tylko tam gdzie ty mówiłeś to łatwo wejść mozna i to bez airstrików

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 06-07-2002 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hodek
Veteran (Ogre)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Biegne sobie dzis na mapie tundra jako axis przez tunel i nagle patrze a tu leci na mnie nisko pocisk z pf, podskoczylam... i jakos przeskoczylam drania ktory uderzyl w ziemie zaraz za mna o dziwo nie robiac mi krzywdy Adrenalinka podskoczyla a nieszczesny pf'iarz zakonczyl zywot... chyba byl troche zdziwiony

jeśli chodzi o to to mi też to sie kilka razy zdarzyło koleś nawet sie zapytał jak to zrobiłem a ja poprostu z moim dobrym okiem zauwrzyłem go przed wystrzeleniem, a takie akcje najlepsze z tego to były jak gralismy na ustawionym servie i każdy miał PF mapa brige koles przedmeną na mościa i ja i on PF strzał ja podskoczyłem a on nie on zginoł a ja dalej zabijałem , łatwo własnie PF'a na lini prostej ominac

Tlen:[email protected]

Mini Portal i nietylko

Old Post 06-07-2002 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hodek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hodek Znajdź więcej post'ów przez  Hodek Dodaj Hodek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hodek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DOKTOR
doktorek :P

Smile

Ja dzisiaj jak grałem na serwerze .........hm jaki to byl serwer ??? Miałem laga i na mnie stanął Silv33r i na głowie podłożył mi dynamit i zrobiłem screnshota. Zaraz gdzie ja go mam ??

Jest jedna rzecz dla której warto żyć........ HIP-HOP i nie zmienia sie nic
Peja- rocznik 1976

Old Post 06-07-2002 20:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DOKTOR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DOKTOR Znajdź więcej post'ów przez  DOKTOR Dodaj DOKTOR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DOKTOR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PsychOPAT
Warrior (Scrag)

"Moje zwłoki" wczoraj wylądowały w dość ciekawym miejscu

Old Post 07-07-2002 08:38
SnoopDoggyDoG
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez PsychOPAT
"Moje zwłoki" wczoraj wylądowały w dość ciekawym miejscu

Ja kiedys wyladowalem dziabke wyzej niz ty... rowniotko na lampie obok Radaru 02

Old Post 07-07-2002 10:04
[FPP]PaRoWa^^
Psychol

hyhy dzisiaj mialem lolowa sytuacje grajac na serverze Clan PL Hunter na mapie mp_beach po wysadzeniu muru probowalem przejsc samemu drabinka i dalej po doki no i oczywiscie przed drabinka ktos stal i zaczelem sie z nim strzelac (to byl bodajze BadIdea) no i jak zostalo mi 20 HP to ppstanofilem zawrocic za mur i poczekac na wsparcie i tak uciekam za mur, jestem za murem ale jeszcze troche biegne i nagle slysze szmery jakbym apteczki dostawal i rzeczywiscie HP m,i sie powiekszalo no i patrze a tu axisowki medyk na plazy probuje se dac apteczki ale mial kursosr u dolu i nie widizal chyba, ze daje mi apteczki a nie sobie i tutaj popisalem sie reflexem i szybka reakcja i go zajbalem z tommy guna w glowe potem z 100 HP uporalem sobie z oslabionym badem Kcialbym podkreslic ze to wsyzstko dizalo sie w przeicagu 20 sekund

Old Post 14-07-2002 00:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]PaRoWa^^ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]PaRoWa^^ Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]PaRoWa^^ Dodaj [FPP]PaRoWa^^ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]PaRoWa^^ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KKPhGS
Guest

Nie jest to w zasadzie smieszna akcja, tylko raczej absurdalny stan (bo utrzymywal sie on od wydania q3 wiec od 1999 do poczatkow br.). Zdarzalo sie, ze grywalem sobie w q3 z qmplami na sieci (oczywiscie w ich pracy, bo moj komputer byl zbyt stary by uniesc nawet q1). W zwiazku z tym bylem niezbyt wycwiczony w tej grze (powiem, ze bring it on przegrywalem z prawie kazdym botem). z zwiazku z tym, gdy gralismy teamDM na necie, chlopaki zawsze prosili, zebym przechodzil do druzyny przeciwnej, poniewaz w kazdej rundzie uzyskiwalem srednio -15 pkt., wiec wszyscy musiel solidnie zapier@#$6ac, zeby zniwelowac to, co ja zdobylem.
Dlatego min. zaczalem grac w wolfa - tu w wiekszosci plansz nie ma gdzie spasc (a jesli nawet to MED czesto uratuje)

Old Post 14-07-2002 01:45
Chrumkules
Watch your back!

moja smieszna sytuacja:
gram sobie na jakims serwie po stronie axis. w mojej druzynie gra koles na mapce bicz o nicku WOLF - i moze nie bylo by w tym nic normalnego gdyby nie fakt ze ten koles jak chcial apteczke to dawal v21 a jak ja dostal to zatrzymywal sie wciskal T pisal DANKE i klepal enter - kazdy z was wie jak czesto sie dostaje ammo czy apteczki a ten kolo zawsze dziekowal w w/w sposob, czasami kulki nam lataly nad glowami a on kulturka, przystanal zarowka sie pojawila nad glowa i za chwile DANKE. CZESC tez w ten sposob pisal ale to sie zdarza rzadziej wiec nie bylo az tak komiczne i nie zawsze przy tym bylem ale grajac jako med a on jako LT po prostu mialem ubaw po pachy.

Old Post 14-07-2002 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Chrumkules Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Chrumkules Znajdź więcej post'ów przez  Chrumkules Dodaj Chrumkules do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Chrumkules prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 21:27.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions