Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Jak przekonac do QW?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Question Jak przekonac do QW?

Sprawa jest taka:
Mam kolegow , ktorzy graja w jakiegos quake'a tyle tylko ze to jest CPMA, ja chcac moc grac w cos z ludzmi zmuszony tez jestem w to grac. Z checia bym CPMA rzucil i oddal sie QW ale niestety zmuszony jestem grac na 2 fronty. W zwiazku z czym pytanie jak w temacie.

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-03-2002 10:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Re: Jak przekonac do QW?

quote:
Napisane oryginalnie przez HakaN
Sprawa jest taka:
Mam kolegow , ktorzy graja w jakiegos quake'a tyle tylko ze to jest CPMA, ja chcac moc grac w cos z ludzmi zmuszony tez jestem w to grac. Z checia bym CPMA rzucil i oddal sie QW ale niestety zmuszony jestem grac na 2 fronty. W zwiazku z czym pytanie jak w temacie.

ha, ja niedawno gadalem z kumplam o qw. wysmiali mnie, ze to ****nia i takie tam, ale jak jeden do mnie przyszedl i zobaczyl i zagral w qw to zaczol mi poklony skladac, ze pokazalem mm co to naprawde quake
Jednen zarazil drugiego i teraz ostro graja tylko ciekawe czy to jest krotkotrwale i im sie znudzi po miesiacu czy jednak spodoba im sie tak ze zstana.

Old Post 10-03-2002 11:22
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Cool

Pokaz im FDE, FDE2, DDE i sie chlopaki napala ...
FDE http://pooh.wsb.poznan.pl/~pawel/q/q/fde/fde.avi
FDE2 http://pooh.wsb.poznan.pl/~pawel/q/q/fde/fde2-hq.avi
DDE http://www.ludd.luth.se/users/magnush/slask/DDE.avi

Old Post 10-03-2002 11:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

Tylko ze oni wiedza co to QW i chyba sie boja ze mna grac

BTW
kto poocenial wszystkie tematy? czegos takiego nie ma na zadnym dziale

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 10-03-2002 11:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Pokaz im FDE, FDE2, DDE i sie chlopaki napala ...
FDE http://pooh.wsb.poznan.pl/~pawel/q/q/fde/fde.avi
FDE2 http://pooh.wsb.poznan.pl/~pawel/q/q/fde/fde2-hq.avi
DDE http://www.ludd.luth.se/users/magnush/slask/DDE.avi

Dzieki za linki, sam z nich skorzystam

Old Post 10-03-2002 12:04
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tec.avenger
Combat (Death Knight)

Ja na waszym miejscu nikogo bym nieprzekonywal do grania w qw. niestety ta gierka ma zaduzy wplyw na psychike czlowieka. Np z ktoryms tam poscie al_capone wyjechal namnie ze jestem niedoksztalcony itd. tylko dlatego ze powiedzialem: to troche glupie zeby nierobic ligi z powodu jakies stronki.

Quake powoduje ze ludzie staja sie ciotami komputerowymi i kluca sie o sprawy ktore dzieja sie na ekranie ( i po co to komu? ).

Jesli CPMA nieniszczy tak czlowieka to niech sobie nadal w to graja bo jak zaczna grac w qw moga wpasc w niezle bagno.

Old Post 10-03-2002 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tec.avenger Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tec.avenger Znajdź więcej post'ów przez  tec.avenger Dodaj tec.avenger do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tec.avenger prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Jak ktos moze niech zarzuci jeszcze kilkoma linkami do innych filmikow bo te sa wykurwistee. Jak to zobaczyelm to szczeka mi do ziemi opadla - MASAKRA !

Old Post 10-03-2002 14:15
chimera
Elite (Fiend)

Arrow

Bylo jeszcze kilka filmow zrobionych przez graczy z australi i ruskich chyba ale poziomem nie dorownywaly tym trzem ... nalezy czekac na PDE - mam nadzieje ze dobrze to zmontuja.

Old Post 10-03-2002 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
...i ruskich chyba ale poziomem nie dorownywaly tym trzem ...

ten ruski to byla kompletna klapa - kilka zwyklych akcji z teamplaya w dodatku wszystkie w zwolnionym tepie co dodatkowo wprowadzalo element "znudzenie" po pierwszych sekundach ogladania

Na mnie najwieksze wrazenie zrobilo QDQ (12:23 run through Quake on Nightmare skill) (Shambler zrobil kiedys z tego DIVx'a )

Old Post 10-03-2002 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Cool

Ja widzialem to tylko w wersji normalnej (odtwarzany pod winquake'iem) mozesz linka zapodac ?

Old Post 10-03-2002 15:02
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

http://www.quakeshit.com/files/rusfrags.zip

to chyba to

Old Post 10-03-2002 15:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Exclamation

Nie rusfrags tylko qdq w divx ...

Old Post 10-03-2002 15:51
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Co to ma byc? DDE http://www.ludd.luth.se/users/magnush/slask/DDE.avi ???
to jakis fragment filmu, a nie film z quake'a. Daj dobrego linka.

Old Post 10-03-2002 15:54
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Nie rusfrags tylko qdq w divx ...

Cza bylo tak od razu

http://www.quakeshit.com/files/qdqdivx.zip

Jedyne 165 MB - milego sciagania

Old Post 10-03-2002 15:57
chimera
Elite (Fiend)

Question

Sproboj z t@d : http://www.quakeshit.com/files/dde.zip

-> Klark ... co do tego linka to stamtad zasysalem ten film jak sie pokazal ... a ze teraz jakies jaja sobie zrobili to nie moja wina.

-> Shooler ... wlasnie przed sekunda znalazlem t@ stronke Ale i tak thx.

-----------------------------------------

Kiedys byl taki topic z roznymi linkami do stron quake'owych (ale to chyba bylo przed tym padem board'a z rok temu) - mozecie zapodac niektore linki skad bierzecie newsy na fpp ? Of corse oprocz gracza.

Old Post 10-03-2002 16:03
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Kiedys byl taki topic z roznymi linkami do stron quake'owych (ale to chyba bylo przed tym padem board'a z rok temu) - mozecie zapodac niektore linki skad bierzecie newsy na fpp ? Of corse oprocz gracza.

a co swoj serwis tworzysz?
oprocz fpp i gracza nie ma innych serwisow o qw (no w sumie jest jeszcze jeden maly, zapowiadal sie nawet dobrze ale teraz sa tam zadko newsy - http://www.quakeworld.prv.pl/ i ogolnie kicha). newsy bierze sie glownie z serwisow zagranicznych, stron hostowych - np. strony maperow, czasem ktos zainteresowany zamieszczeniem newsa przysle maila.
a co?

Old Post 10-03-2002 20:37
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
chimera costam napisal
...

http://www.challenge-tv.com/
http://www.besmella-quake.com/
http://www.inside3d.com/
http://www.planetquake.com/quake1/
http://qmap.org/
http://www.suspenlute.com/teamfern/
http://pipeline.fov120.com/
http://www.challenge-smackdown.com/

to z tych wazniejszych

Old Post 10-03-2002 21:16
chimera
Elite (Fiend)

Exclamation

Pojawil sie nowy filmik quakeowy : http://fiend.werd.com:80/qw/EC.avi

Old Post 19-03-2002 21:46
chimera
Elite (Fiend)

Cool

Po obejrzeniu go musze stwierdzic ze wszsytko to juz gdzies widzialem : fde, fde2, dde. Jednym slowem nic nowego. Mozna obejrzec miedzy pierwszym a drugim danem Ciekawe jak pde zrobia - mam nadzieje ze z jajem bo takie filmiki sa mniejsza lub wiekdza kopia poprzednich.

Old Post 20-03-2002 12:19
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Ja tez pracuje nad filmikiem - najlepsze akcje w wykonaniu Sex Pistols

Old Post 20-03-2002 22:49
chimera
Elite (Fiend)

Smile

Ze jak ?

Old Post 20-03-2002 23:22
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Ze jak ?

czasami nawet nam fajne monty sie zdazaja

pamietam jak sie Nexus zdziwli gdy go na dm2 trafilem z granatu zeskakujac od mh i gl

Old Post 20-03-2002 23:40
chimera
Elite (Fiend)

Talking

Ja pamietam fajny motyw jak spawnowi udalo sie quada przejac i lecial od 2xya przez kladki z tym quadem i wjebal sie do lawy a w rl chyba 3 gosci z przeciwnego (mojego) teamu sie krecilo. Heh lol

Old Post 20-03-2002 23:52
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Jak najszybciej naumiec grac sie w qw?
Czy jak bede grac z goscmi ktorych mocno kroje to sie lepiej naucze niz jak gram z gosciem, ktory mnie kroi?

Old Post 21-03-2002 00:11
chimera
Elite (Fiend)

Lightbulb

Diabel ci powie ze przegrywajac 50 : -4 z b.dobrymi goscmi. W/g mnie najlepiej sie gra z typami na swoim poziomie albo troche lepszymi ... nauczysz sie kontrolowac mapki (sprobuj cos skampic grajac z avengerem ) i wogule przyjemniej sie gra wiedzac ze nie jestes z gory skazany na baty.
Oczywiscie to jest moja prywatana opinia.

Old Post 21-03-2002 00:43
Diabelo
Skilled (Knight)

Jasne chimera tak i tak sie nauczysz.Jak grasz ze slabszym uczysz sie panowania nad mapa, jak z rownym i troche lepszym to troche obrony i troche panowania i to juz jest lepsza nauka. A jak z lepszymi to wtedy uczysz sie jak przejmowac mape jak zdobyc rl, shafta. Ja mysle ze graja 100 meczy z gorszymi a grajac 100 meczy z lepszymi to ten drugi wygra

Old Post 21-03-2002 09:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diabelo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diabelo Znajdź więcej post'ów przez  Diabelo Dodaj Diabelo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diabelo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
Ja tez pracuje nad filmikiem - najlepsze akcje w wykonaniu Sex Pistols

Juz sie smieje

Old Post 21-03-2002 12:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Jak bysmy robili najglupsze i najzabawniejsze akcje to Ty bys byl ich glownym dostarczycielem

Old Post 25-03-2002 20:19
Nexus6
Master (Spawn)

Przynajmniej mam w sobie to cos

Old Post 26-03-2002 00:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
era
niezly dzikus

quote:
Napisane oryginalnie przez Diabelo
Jasne chimera tak i tak sie nauczysz.Jak grasz ze slabszym uczysz sie panowania nad mapa, jak z rownym i troche lepszym to troche obrony i troche panowania i to juz jest lepsza nauka. A jak z lepszymi to wtedy uczysz sie jak przejmowac mape jak zdobyc rl, shafta. Ja mysle ze graja 100 meczy z gorszymi a grajac 100 meczy z lepszymi to ten drugi wygra

Mnie sie wydaje ze wygralby ten co gral z rownymi lub troszke lepszymi :> :>
aha po 100 meczach to bylby niezly kiler juz

Old Post 01-04-2002 11:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil era Kliknij tutaj by wysłać e-maila do era Znajdź więcej post'ów przez  era Dodaj era do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać era prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:25.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions