Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > Zjazd qw in Gliwice part III
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Exclamation Zjazd qw in Gliwice part III

Ostatnie dwa "zjazdy" byly dosyc slabo zorganizowane, wszystko sie dzialo na ostatnia minute, a jak wiadomo jak sie ktos spieszy to sie diabel cieszy (eh Diabel, wystepujesz we wszystkich powiedzeniach jakie znam ).
A wiec trzeba zaczac juz teraz cos orgaznizowac, zachecac ludzi itp.
Najwazniejsza sprawa jest fakt czy robimy znowu tylko jedna nocke w kafejce czy probujemy znalesc jakie miejsce na komputery i zrobic 2-3 dniowe (porzadne i wielkie) qw party.
Co do daty, mysle, ze w okolicach 1-5 maja bedzie najlepiej.

Wszelkie uwagi, sugestei, pytania itp. itd. mile widziane.
Zapraszam do dyskusji.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-03-2002 15:23
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Exclamation

U mnie :
Zalety : cala chata wolna - brak starej i jezeli wszsytcy beda mieli sluchawki to rowniez brak akcji typu "sasiad idzie"
Wada : male mieszkanie - w duzym pokoju zmieszcza sie max 4 kompy pod warunkiem ze macie mal monitory ... w moim pokoju zmiesci sie 1 dodatkowy komp obok mojego ale trzeba bedzie meble troszke przekonfigurowac :>

Old Post 18-03-2002 18:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Unhappy

Ale nie ma co sie martwic o miejsce bo i tak max dwie osoby beda mogly kompa wziac ... nie mowiac o graniu przez 2 dni z rzedu.

Old Post 18-03-2002 18:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Ale nie ma co sie martwic o miejsce bo i tak max dwie osoby beda mogly kompa wziac ... nie mowiac o graniu przez 2 dni z rzedu.

z takim podejsciem, ktore caly czas reprentujesz to szkoda ze wogole ten topik rozpoczolem

Old Post 18-03-2002 18:53
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Exclamation

To nie jest moje podejscie tylko podejscie wszystkich. Mam za soba juz z 20 qparty z czego moze tylko na 5 kompow bylo wiecej niz 3. Zawsze wszystcy sa zainteresowani i na tym sie konczy. Po prostu nie wierze ze diabel, spawn, ty, i ktos jeszcze wezmiecie kompy poza chate ... pogadaj z legionem jak bylo - hurra party u legiona - przychodzilem z kompem ja i kumpel jeden - ktory btw zanosil komp na drugi dzien a ja siedzialem z kompem 2 tygodnie non stop - wiec mam juz swoje zdanie na temat brania kompow do kogos ... tak samo bylo w zeszle wakacje jak diabel i spawn mieli wziasc kompy do turka .. ja of corse juz u niego siedzialem z kompem a oni poszli se do bravo i sie skonczylo na tym ze z turasem gralem non stop. Masz cos jeszcze do dodania ?
Ja biore kompa na 100% - zalatwisz transport i moge nawet do bielska z nim jechac.
Powtarzam to nie jest moje podejscie ... mam za soba po prostu juz takie akcje; niestety.

Old Post 18-03-2002 19:43
Nexus6
Master (Spawn)

Ja jestem za pozadnym qparty Moge wziac kompa i jechac z nim nawet na koniec swiata Acha jednak nie bo nie mam amfibii Co do miejsca to kto ma najwieksze mieszkanie buehehehe Moze cos w jakies szkole da sie wynajac za grosze? Nie wiem Niedlugo jade do Klarka z kompem na pare dni i bede go cial w duelkach na dm4

Old Post 18-03-2002 20:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Chimera ==>
Czy jak wtedy sie nie udalo to teraz tez musi tak byc? Czy Ty zawsze musisz marudzic? Zamiast glupio gadac bys pomogl cos organizowac, zapodal jakie pomysly, podzielil sie doswiadczeniami. Mnie, jak i zapewne wiekszosc osob chetnych na party nie interesuje czy byles 20 razy czy raz na q party, tylko jak to zorganizowac zeby bylo fajnie.
Jezeli nie chcesz pomoc, albo nie bedzie Cie po prostu napisz.

Old Post 18-03-2002 20:33
chimera
Elite (Fiend)

Question

Czy zdanie Ja biore kompa na 100% nic ci nie mowi ? Ja zawsze bralem kompa na takie imprezy i tym razem tez wezme. Jakie pomysly masz na mysli ? Gdyby nie ja to do rana bysmy grali na dm2 i dm6 klanowki - pomysl z turniejem byl dobry ale zaczelo sie na tym ze spawn wymiekl a pozniej zaczalem grac duelki z fatmanem a wy teamy miedzy soba a spawn w q3 ...
Pomysl 1 : kazdy znajduje do maja 5 ciekawych mapek (obojetnie czy do dueli/ffa/teamow) obada je (jak bedzie mapka do teamow to szuka/robi loci do niej) i gramy na nich przez pierwszy dzien sparingi a pozniej wybieramy najlepsze z nich i robimy na nich (od razu mowie ze 5 ciakawych mapek to nie : dm2/3/4/6/end) nastepnego dnia serie minizawodow 1on1, 2on2, ffa itp.
Pomysl 2 : kazdy przynosi ze soba wlasnorecznie upieczone ciasto. ROL !
Pomysl 3 : co do pomyslu nr2 to zart ale zrobienie jakiejs fajnej wyzerki podczas party nie jest zlym pomyslem (pizza zawsze jest milym dodatkiem do queczenia)
Pomysl 4 : na tych ciekawych mapkach mozna zrobic konkursik na najlepszy trick - albo najglubszy typu "wlacze pulapke z lawa na dm2, wyskocze z ya i po schodach wejde do lawy" hehe; mozna pokombinowac z trickami i nagrane demka mozna pozniej ...
Pomysl 5 : ... nagrane demka z imprezy mozna pozniej oblukac i zlozyc jakis filmik typu FDE
Pomysl 6 : szukalem chetnych do gry w coop'a w oficjalne dodatki do quake'a - jezeli party bedzie trwalo wiecej niz 3 dni mozna jedna nocke poswiecic na przejscie ktoregos z tych dodatkow.

quote:
by klark
Mnie, jak i zapewne wiekszosc osob chetnych na party nie interesuje czy byles 20 razy czy raz na q party, tylko jak to zorganizowac zeby bylo fajnie.

Wlasnie w tym celu to napisalem zeby tym razem sie to nie powtorzylo po raz n-ty czyli .. jak pisalem wyzej.

Old Post 18-03-2002 21:02
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Jak sie chce to jednak mozna. Widzisz jak pieknie?
Ja niestety nie moge raczej wziasc kompa, moj ojciec prawie codzien uzywa go do pracy i na nic prosby

Ja tam moglbym grac nawet i tydzien nonstop klanowki na dm2, dm6 (serio )

Co do pomyslow to sa fajne.
Ja dodam jeszcze, ze moge jako taka stronke o tym party wymarzyc (tylko zaszczegam, ze nic specjalnego to to nie bedzie - znaczy nie bedzie lepsza niz stronka klanowa SP, ktora zrobilem).
Juz teraz moge powiedziec, ze moj kumple (Killyou) tez moze kompa wziasc. To jest juz 3 komy i 4 ludzi. (jak bedzie 15 kompow, 20 ludz to bedzie wspaniale )

Old Post 18-03-2002 21:13
Nexus6
Master (Spawn)

Chimera! tez jestem za 1 pomyslem Jedyny problem jaki widze to miejsce na te kompy

Old Post 18-03-2002 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Nexus6 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Nexus6 Znajdź więcej post'ów przez  Nexus6 Dodaj Nexus6 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Nexus6 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Red face

Jest kafejka na barlickiego: 12 kompow i 150zl za nocke : net prosto z ck (politechnika slaska) ping do rxr max 20ms ... ktos chetny ?

Old Post 19-03-2002 00:02
[FPP]Klarkash-ton
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez chimera
Jest kafejka na barlickiego: 12 kompow i 150zl za nocke : net prosto z ck (politechnika slaska) ping do rxr max 20ms ... ktos chetny ?

zajebioza - trzy 4 osobowe teamy i jeszcze taniutko
ekstra
a ile trwa nocka? od 22 do 8?

Old Post 19-03-2002 00:49
spawn22
Training (Enforcer)

Wiecie co ja nie chce byc skompcem ale wypad raz na miesiac to i tak duzo nie wiem jak wy ale 2 takie wypady i ja mam neta za caly miech oplacony. Wiec spokojnie z tym tylko ze jak juz tak mowiecie ze na pewno i ze maja byc jakies osoby wiec jak ma byc 10 to zalatwiajcie 11 bo bedzie tak jak ostatnio mialo byc 10 bylo 9 i ni h.u.j.a. nie pasowalo do niczego. Co do lokalu hmm Barlickiego nie glupi pomysl ale z pszczynska mamy doswiadczenie i wiemy czego mozna sie spodziewac no ale zobaczyc zawsze mozna nie wiem jak cos wymyslicie pewnie i tak pojde z diablem tylko niech to sie k.u.p.y trzyma i jak ktos pisze ze idzie to niech idzie a nie pisze mi pozniej 3 godziny przed wyjsciem ze musi dziecko nanczyc bo ciezko to pozniej zrozumiec czy leci w h.u.j.a czy naprawde ktos mu taka chamowe o.d.j.e.b.a.l. no to by bylo na tyle przeklinania

Old Post 19-03-2002 07:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spawn22 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do spawn22 Znajdź więcej post'ów przez  spawn22 Dodaj spawn22 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spawn22 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Nexus6
Master (Spawn)

Moze byc spoko z ta kafeja Co do 9 osob to juz chimera wspomial, ze mozna bylo zagrac 3 teamy po 3 osoby <idea> Jak zam zycie to klarkash sie wezmie za organizacje jakiegos turnieju i bedzie spoko Tak wiec Spawn trzymaj skilla

Old Post 19-03-2002 14:54
chimera
Elite (Fiend)

Exclamation

Co do tej kafejki na barlickiego to moze uda sie zalatwic za 100zl cala noc - wiec jak ktos bedzie marudzil ze nie ma kafejke to ma wp. 10 zl to nie jest majatek.

Old Post 19-03-2002 18:24
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Nie mam kasy na kafejke

Old Post 19-03-2002 20:29
Nexus6
Master (Spawn)

Teraz sie zastanawiam kogo tam spotakm w tej kafejii. Z kim tam pojde? Odechciewa sie qw jak sie widzi co sie dzieje w naszym miescie

Old Post 19-03-2002 22:31
chimera
Elite (Fiend)

Exclamation

Klark idz zebrac pod kosciol, ok ?

Old Post 19-03-2002 22:55
Diabelo
Skilled (Knight)

Jakbyscie chiceli to byscie grali ale to quake trzeba byc jebnietym. Ja przez pierwsze 15 miesiecy gralem na modemie ping 150-220 i to po 2-3 godziny dziennie i mnie walilo z kim gram jaki wynik, tylko dla przyjemnosci, potem jak dorwalem stale lacze to potrafilem wejsc na quake i nie wychodzic z niego po 10 godzin wraz z cutterem raz zrobilismy laana we 2 to gralismy 36 godzin i tylko przerwy na jedzenie i lanie, nawet o spaniu nikt nie myslal Spawn nie bedzie dobry bo on woli grac inne gry niz quake, jak np ma wybrac csa a qauke wybierze csa. Chimera za szybko sie poddaje.Nexus juz za powazny na quake Klark w sam raz tylko ze rodzice ostrzy, i reszta nowych ktorzy moze beda dobrzi chyba ze q3 zaczna grac

Old Post 19-03-2002 23:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diabelo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diabelo Znajdź więcej post'ów przez  Diabelo Dodaj Diabelo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diabelo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Klarkash-ton
Guest

ze mnie nic nie bedzie, bo ja tez bede powoli rezygnowal

Old Post 20-03-2002 00:01
chimera
Elite (Fiend)

Question

Mam ci opowiedziec moja historyjke diabel ? Zaczalem od q2 (turek i jego zajebista gra) gralem wiec w ku2 u niego z botami na fragtwn roznych, pozniej przez maq'a poznalem legiona (wtedy jego jedyna gra byl quake zajmujacy mu na dysku twardym czasami ponad 1GB <- to nie zart) robil wlasnego moda do quake'a, mapki itp. U niego zaczelismy z turkiem grac po necie (wtedy u niego jak byl ping >40 to nie gralismy bo lagii :> ). Ogolnie sie gralo ffa w polsce, niemczech, anglii, stanach (WSZEDZIE) - na dm4 obaj patrzylismy krzywym okiem. Pozniej zaczely sie zajebiste qparty i przylazili ludzie z kompami i sie gralo w we wszystko tylko nie dm4, wiec : zestroyer (zajebisty mod - nowe bronie i czadowe mapki), tf a w szczegolnosci mapke polegajaca na przeprowadzeniu ludzi przez granice a drugi team mial nie dopuscic do tego - i jeszcze pamietam dodatek horror (dwie mapki byly - jadna stary dom a druga cmentarz - polegalo na tym ze jeden z graczy latal jako potwor z pila tarczowa i mordowal reszte graczy hehe). I oczywiscie nie mozna zapomniec o dodatku wszechczasow painkeep (czy jakos tak) - w to gralo sie dluugo. Tak wiec jak mam teraz miazdzyc na deemkech jak przez te trzy lata gralem na nich moze z 0.05% wszystkich meczy. Najwiecej gralem na ultrav/dakyne itp. Diabel mowilem ci na icq ze nie widze sensu meczy typu : respawn 2 sek gine i tak przez caly mecz. Jak nie wierzysz ze tak slabo gram to moge zagrac z jakims typem i ci demko podesle. Zastanawiam sie nad megatf zeby zaczac pogrywac.
Co do ciebie klark to nie rezygnuj tylko graj na zachodzie ffa i olej duele i teamy na razie - pograj sobie luzno przez rok - jak zaczniesz stwierdzac ze konczysz ffa w pierwszej trojce to znaczy ze juz mozesz pogrywac z gorszymi na deemkach. A nie od razu klan i walki klanowe z typami ktorzy pol zycia spedzaja na dm3.

Ps. CS SUX , Q3SMIERDZI ... lada grafika i nic pozatym

EOT

W maju bedzie ladna pogoda a to jak wiadomo poprawia zawsze samopoczucie wiec licze na was ze zbierzemy sie u kogos w chacie (albo wynajetej salce) kazdy z walsnym kompem piwkiem i pogramy se luzne dm3 (LOL)

Ps2. I nie ma sie na co przezucic i w tym jest caly problem - q3 jest za powolny dla tych co grali wczesniej w qw, cs to zalezy od tego co sie lubi, w wolfa nowego gralem dwa tygodnie non stop ale pozniej zaczal sie robic monotonny (ale najmilej go wspominam), nastepny c&c renegade - gralem 3 nocki w demo i musze stwierdzic ze goscie mieli zajebisty pomysl ale - moglo byc lepiej niestety. Po prostu qw sielnie uzaleznia i jedyne co jest smutne to wlasnie te 4 ******kie mapy ktore 99% graczy uwaza za swiete. MIDAIR ROX, DMM4 ROX. ***** ale sie wypisalem :F

KLARK : Dont give up !

Ps3. Klark poczytaj sobie swoje pierwsze posty na tym boardzie i porownaj z tymi co teraz piszesz. Znajac zycie jak ty rozwiazesz klan to z tych ludzi co graja w sp na necie zostanie tylko barrel - a gliwicka elita (LOL) zostanie zredukowana do ilosci 5 sztuk moze ...

DONT GIVE UP Heh LOL

Ps4. Zreszta zauwaz ze to TY zaraz na drugi dzien po kafejce zaproponowales zeby nastepna zorganizowac. Czyli w/g ciebie bylo fajnie co nie ? Pograj z ludzmi u siebie po lanie i do nastepnego party ! Bo przyjde do ciebie i cie za fraki wyciagniemy

Ps5. (LOL) Jak nie chcesz wdupiac to zdradze ci co ja robie - jak jakis mastrator wlazi na serwer gdzie ja sobie latam po end/endif/ultrav i od razu wali "dm4" to ja pisze mu jakas kosmiczna mapke w stylu misdm9 (fajan gralem ostatnio) i jezeli to jest typ ktory gra 4fun to sie zgadza i fajnie sie gra a jak nie to niech sp. I to wszystko. Dlatego fajnie by bylo sobie pograc przynajmniej miedzy nami na jakis clustomach dla 4fun. Zazdroszcze ci diabel ze dla ciebie mecze dm2/3/4/6 sa 4fun ja wymiekam.

Heh to juz chyba wszysstko co moj glodny rozum wyplul mi na jezyk (LOL)

Edytowane przez chimera dnia 20-03-2002 o godz. 00:47

Old Post 20-03-2002 00:25
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Diabelo
Nexus juz za powazny na quake

Ja p.i.e.r.d.o.l.e !!!
To teraz Ci cos Diabel powiem. Jak mnie Klark namawial na qw, a wtedy cialem w diableka, q3, csa to powiedzialem:
-wiesz co ja jestem na to za stary
A Klark na to:
-co Ty *******isz, polowa sceny qw to STARUCHY
Buehehe

Old Post 20-03-2002 09:52
Nexus6
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Klarkash-ton
ze mnie nic nie bedzie, bo ja tez bede powoli rezygnowal

Z czego bedziesz rezygnowal? Nie bedziesz w ogole gral w qw? Nie bedzie w ogole gral? Wyjasnij mi to jak dziecku, bo nie rozumiem!

Old Post 20-03-2002 09:54
Diabelo
Skilled (Knight)

Chodzi mi Nexus o to ze masz duzo obowiazkow , rodzinke i ciezko to wszystko pogodzic, ale mozecie grac dla przyjemnosci ze soba tak jak z phc dostaliscie duzo ale cos sie nauczyliscie napewno jak pilnuja mape co jest najwazniejsze na niej
I grac sobie i potem sami bedziecie wiedzieli jak grac zeby wygrac

Old Post 20-03-2002 12:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Diabelo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Diabelo Znajdź więcej post'ów przez  Diabelo Dodaj Diabelo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Diabelo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Cool

Dziecko - nic nie rozumiesz ? :>

Old Post 20-03-2002 12:07
Nexus6
Master (Spawn)

Najwidoczniej

Old Post 20-03-2002 19:13
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Kurde, net mi dupnol i musze krzystac z modemu

Lubie qw i to bardzo - gierka , ktora sprawia mi mase radosci, ale nie mam ochoty grac w nia 3 lata po 5 h dziennie zebym wreszcie mogl cos osiagnac, kompletny bezsens.
QW jest dla mnie wazne, jestem ciota komputerowa, ale mam jeszcze inne zaintresowania, wazniejsze niz gierki mp i nie chce z nich rezygnowac tylko dlatego, zeby za dosc dlugi okres czasu modz sobie wygrac z jakims sredniodobrym graczem.

btw. ja zaczynalem od doom2 w sieci, a pierwszy raz gralem to z 8 lat emu wiec jestem starszy stazem

don't give up?

Old Post 20-03-2002 22:45
chimera
Elite (Fiend)

Po sieci to gralem juz od poczatkow doom'a w szkolnych pracowniach komputerowych ... wiec nie podskakuj mlodziku :>
Jak by przeczytal moj wyklad dokladnie to bys wiedzial ze walic syfne duele lepiej pograc sobie dla zabawy na roznorakich innych mapkach gdzie ci wielcy nie sa tacy dobrzy.

Old Post 20-03-2002 23:16
Diabelo
Skilled (Knight)

W zadna gra jak cs q1, q2 ,q3 itd nie dogoni sie czolowki grajac 2 miesiace.Chyba ze ma sie talent to gry i dobrze sie mysli.Zeby zaistniec w jakas gre trzeba graz z 1.5 roku

Old Post 21-03-2002 09:49
Nexus6
Master (Spawn)

Chyba ze gra ma mniej :

Old Post 21-03-2002 11:59
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 18:04.    Strony (6): [1] 2 3 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions