Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Nowe UT.pl?
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Question Nowe UT.pl?

Co sadzicie na temat stworzenia "nowego" UT.pl? Chodzi o zmiane charakteru serwisu (teraz bylby z wiekszym naciskiem kierowany do czytelnika - mozliowosc dodania news'a przez czytelnika, konta uzytkownikow do porusznaia sie po serwisie itd.), w gre wchodzi tez zmiana layout'u i kompletnie nowe oskryptowanie i swiezszy kod html... Czekam na opinie i sugestie...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-04-2002 13:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking niom :)

no fajnie by bylo zobaczyc nowe ut.pl
btw. majes czemu nie jest uzupelniony dzial mapki?

Old Post 14-04-2002 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

pomysl ogolnie mi sie podoba , jednak musialbym zobaczyc jak to by mialo wygladac..a co do dodawania newsow przez czytelnikow to chyba nie jest najlepszy pomysl , poniewaz nie wszystkie newsy bylyby sensowne....

Old Post 14-04-2002 14:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

no news zanim pojawilby sie na stronie bylby weryfikowany przez admin'ow...

gurias: pytaj ottar'a, on mial sie tym zajac

Old Post 14-04-2002 15:35
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fragi
pif paf ratatata

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]MajeS
no news zanim pojawilby sie na stronie bylby weryfikowany przez admin'ow...

gurias: pytaj ottar'a, on mial sie tym zajac

phpnuke ? DDDD pomysl lux, podoba mi sie, majes jak mozesz to zrob to

Old Post 14-04-2002 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

phpnuke? lol... to nie gracz...

Old Post 14-04-2002 18:43
Avalone
...

Thumbs up git pomysl

po przeczytaniu tematu ostro sie napalilem jednym slowem git pomysl

Old Post 14-04-2002 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Thumbs up TAK!!!

nie raz (i nie dwa) chcialem cos zapodac (jakis news) na stronie i ..... :/
albo mejl, albo board
to troche zniecheca.

co do weryfikacji postow juzerow, to mam taka propozycje na organizacje tego calego balaganu:

- zasady oceny juzerow podobne do boardowych (czyli przez innych looserow)
- juzerzy z wysokimi ocenami postuja swobodnie (automagicznie ich text sie sam pokazuje),
- juzerzy...niedoceniani czekaja na approval adminow/moderatorow UT.pl

ale taka organizacja i tak nie wyeliminuje klotni 'starszyzny'

eh...

Old Post 14-04-2002 22:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

za duzo z tym roboty... to nie board, to strona www

news bedzie wrzucany bez wzgledu na to kto go napisal - liczy sie tresc... tylko to bedziemy sprawdzac..

Old Post 15-04-2002 08:40
fragi
pif paf ratatata

quote:
phpnuke? lol... to nie gracz...

lol, albo pyrland !!

Old Post 15-04-2002 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fragi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fragi Znajdź więcej post'ów przez  fragi Dodaj fragi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fragi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sniezek
Elite (Fiend)

MG przykro mi ale nie rozumiem o czym mowisz....

Old Post 15-04-2002 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sniezek Znajdź więcej post'ów przez  Sniezek Dodaj Sniezek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sniezek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
shd
Training (Enforcer)

kurde majes mi sie haslo zapodzialo do starego loginy mozesz mi je podeslac?mój stary login to shadow mój mejl [email protected]

dzieki z góry a może i z dołu bo pewnie hasla nie odzyskam ((

Old Post 15-04-2002 15:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil shd Kliknij tutaj by wysłać e-maila do shd Znajdź więcej post'ów przez  shd Dodaj shd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać shd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

:DDDD

no no to mi sie podoba..... njusy codziennie, na dzień nawet 3-5DDDD fajnie by było, ale kiedy???czy jest jakaś pomoć potrzebna w robieniu działów?jak coś majes to pisz na: [email protected], lub [email protected] ql poysł z newsami, hiihihihi

GrEaTEyE

Old Post 15-04-2002 16:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

First Person Perspective

quote:
Napisane oryginalnie przez Sniezek
MG przykro mi ale nie rozumiem o czym mowisz....

MG? nie widze zeby tutaj pisal cos MG [w tym topicu]

Old Post 15-04-2002 19:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez shd
kurde majes mi sie haslo zapodzialo do starego loginy mozesz mi je podeslac?mój stary login to shadow mój mejl [email protected]

dzieki z góry a może i z dołu bo pewnie hasla nie odzyskam ((

[email protected] - do tego pana z takimi sprawami

Old Post 15-04-2002 20:18
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS

MG? nie widze zeby tutaj pisal cos MG [w tym topicu]

Chodziło chyba o fragiego, pomysł mi się podoba, już wysyłałem kilka maili do newsletterów UT ... ale jakoś ani jeden z nich nie dostał się na stronkę, przeważnie były to maile o meczach rozegranych pomiędzy różnymi klanami ... Aha i spox byłoby gdyby można wpisywać własno ręcznie daty i terminy treningów do rezerwacji, bo tutaj też kilka razy spotkałem się z brakiem uwzgędnienia moich próśb :/

Old Post 15-04-2002 20:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking hyhy

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d

Aha i spox byłoby gdyby można wpisywać własno ręcznie daty i terminy treningów do rezerwacji, bo tutaj też kilka razy spotkałem się z brakiem uwzgędnienia moich próśb :/

to byłby tam burdel na maxa...

Old Post 15-04-2002 21:49
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hyhy

quote:
to byłby tam burdel na maxa...

wyjatkowo sie zgadzam z Gurim - terminu trzeba moderowac.
Moze nawet i pierwsza (tytulowa) strone (no, zeby nie bylo tam roznych @#$$#^%$##@ gdy z innych ut.com,de,it,net wejda na nas popatrzec)

Ale bardzo mi brakuje free postowania rozniastych njusow - ktore mam, i chcialbym zamieszczac. I nie mowcie mi ze moge je przysylac mejlem. Bo nawet, gdyby z mejla byly w miare szybko wklejane na stronke - to i tak mam wstret do emaili

Old Post 16-04-2002 12:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Monar"bzn"
Thug Life

Lightbulb ...

To jest looz pomysł ale wystartowaliscie z ut.pl i nadal mapy faq i itp nie działaja do tej pory a łapiecie sie za cos noego najlepiej było by zebyscie zrobili nowy ale zeby było jooz w nim zrobione wszystko na lookx wiec powodzenie

Old Post 16-04-2002 15:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Monar"bzn" Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Monar"bzn" Znajdź więcej post'ów przez  Monar"bzn" Dodaj Monar"bzn" do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Monar"bzn" prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GuriaS
Breathe

Talking

no to kiedy nowe ut.pl bedzie?

Old Post 20-04-2002 21:15
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
no to kiedy nowe ut.pl bedzie?

GuriaS pytanie powinno brzemieć : Czy wogóle będzie nowe UT.pl ?

Old Post 20-04-2002 21:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 8lo0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 8lo0d Znajdź więcej post'ów przez  8lo0d Dodaj 8lo0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 8lo0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

bedzie jak znajdzie sie czas na stworzenie nowego ut.pl

Old Post 21-04-2002 09:04
8lo0d
An+y*Chr1st

quote:
bedzie jak znajdzie sie czas na stworzenie nowego ut.pl

Ale dostarcz nam jakiś informacji, czekamy czekamy i nic, zero odp, kiedy to mniej więcej nastąpi ? Wakacje ? Początek, środek ?

Old Post 21-04-2002 10:57
[FPP]MajeS
Guest

jezeli w ogole bedzie to na poczatek wakacji

Old Post 21-04-2002 11:30
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hmmmm

No niewiem niechce nikogo poganać tosz wy też ludzie, ale jak macie zacząć robienie nowego ut.pl to weźcie do roboty 10 ludzi który każdy by się czymś zają.....lepiej żeby to zrobić nagle a nie sobie to odwlekaćja daje propozycje na papugei fagiego
PozDroOfkA

GrEaTEyE

Old Post 21-04-2002 12:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: hmmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
daje propozycje na papugei fagiego
PozDroOfkA

no, ja dziekuje za wuroznienie i zaufanie, ale ... jestem ostatnia lama jesli chodzi o wszelkiego rodzaju HTMLe i inne WuWuWuwy.
po prostu - w szkole jak to bylo, to ja wagarowalem - a teraz sie msci :/

Old Post 23-04-2002 22:36
[FPP]MajeS
Guest

Re: hmmmm

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
No niewiem niechce nikogo poganać tosz wy też ludzie, ale jak macie zacząć robienie nowego ut.pl to weźcie do roboty 10 ludzi który każdy by się czymś zają.....lepiej żeby to zrobić nagle a nie sobie to odwlekaćja daje propozycje na papugei fagiego
PozDroOfkA

zostaw to mi

Old Post 26-04-2002 15:23
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: hmmmm

quote:

zostaw to mi

niema to jak szybkie reagowanie czyli refleks, aaaaa i jeszcze by się przydało troche njusów na tr\eraźniejszym ut.pl bo patrze że tylko ottar na nim pracuje...eheh bez urazy

GrEaTEyE

Old Post 26-04-2002 15:49
8lo0d
An+y*Chr1st

Racja, bo jeden news na 3 - 4 dni to troszq za mało, wchodzę tam co chwilę z nadzieją że przeczytam soebiei nowego newsa a tu nic i nic ...

Old Post 26-04-2002 19:13
OpTiCaL
|=bia=| Rulez

quote:
Napisane oryginalnie przez 8lo0d
Racja, bo jeden news na 3 - 4 dni to troszq za mało, wchodzę tam co chwilę z nadzieją że przeczytam soebiei nowego newsa a tu nic i nic ...

blodq też mam takie zdanie
zamalo newsow stanowczo zamało i mogli by częściej wywiady wżucać z twórcami ut

Pozdrowka 4 all

>-------===-------<

Old Post 26-04-2002 23:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OpTiCaL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OpTiCaL Znajdź więcej post'ów przez  OpTiCaL Dodaj OpTiCaL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OpTiCaL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:12.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions