Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake > koniec anarchii
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

koniec anarchii

Killyou przegialeś. To mnie rozwaliło, to tak jakbyś zrobił kupę na ulicy. No nie ważne, mam pytanie czy ktoś wie jak się przewija w mqwcl demka mvd ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 11-05-2002 15:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil beee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do beee Znajdź więcej post'ów przez  beee Dodaj beee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać beee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
vego
Warrior (Scrag)

Re: koniec anarchii

quote:
Napisane oryginalnie przez beee
Killyou przegialeś. To mnie rozwaliło, to tak jakbyś zrobił kupę na ulicy. No nie ważne, mam pytanie czy ktoś wie jak się przewija w mqwcl demka mvd ?

masz racje kill przegiol niezle jak go spotkam to mu za***** joke
nieda sie przewijac

4M3n

Old Post 11-05-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil vego Kliknij tutaj by wysłać e-maila do vego Znajdź więcej post'ów przez  vego Dodaj vego do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać vego prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

W tej wersji sie niestety nie da Ale da sie w qwplayerze http://www.wsb.poznan.pl/~pawel/q/q...0.14b.win32.zip tylko nie wiem jakim poleceniem Jak ci sie nie spieszy to w nastepnej wersji mqwcl bedzie taka mozliwosc.

Old Post 11-05-2002 15:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

A jest wogóle możliwe przewijanie do tyłu?

Old Post 11-05-2002 15:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil beee Kliknij tutaj by wysłać e-maila do beee Znajdź więcej post'ów przez  beee Dodaj beee do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać beee prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
chimera
Elite (Fiend)

Beee sciagnij sobie to demko - w srodku tego zipka jest w pliku txt napisane dokladnie jak sie przeskakuje do wybranego momentu i raczej to dziala w obie strony tzn. wpisuje sie numer klatki do, ktorej chcesz sie przeniesc.

Old Post 11-05-2002 15:56
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil chimera Kliknij tutaj by wysłać e-maila do chimera Znajdź więcej post'ów przez  chimera Dodaj chimera do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać chimera prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

AHa no i jeszcze jedno? Skąd moge sobie ściągnąc forum ?, heh wiecie o co chodzi. Bo mój kuzyn się drze, że księga gosci na mojej stronie mu nie wystarcza , coś tam sie nie da wpisywać wiadomości co 5 minut, bo pisze ze niedawno juz sie wpisywales, nie pomaga zmiany ustawien ksiegi gosci. Aha mam ksiege na prv.pl

Old Post 11-05-2002 16:13
chimera
Elite (Fiend)

Stad : http://www.phpbb.com/ ale do tego jak sie to instaluje to zwroc sie na innym forum np. w hardware/software bo ja nie mam o tym zielonego pojecia.

Old Post 11-05-2002 16:20
beee
Veteran (Ogre)

Dzieki, a kto mi ***** podonosi ocene ????????

Old Post 11-05-2002 18:02
KillYou
Warrior (Scrag)

Re: Re: koniec anarchii

quote:
Napisane oryginalnie przez vego

masz racje kill przegiol niezle jak go spotkam to mu za***** joke
nieda sie przewijac

4M3n

Kto przegiol ten przegilal, jak ty vego w cigu 5 minut napisales 5 postow na ten sam temat jakbys niemogl w jednym, robisz z siebie idiote, jak ty nabijasz posty to czemu ja niemoge?

Old Post 11-05-2002 18:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KillYou Znajdź więcej post'ów przez  KillYou Dodaj KillYou do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KillYou prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
KillYou
Warrior (Scrag)

Re: koniec anarchii

quote:

Bede teraz bawil sie w vego(moglem to napisac w jednym poscie ale po co jak mozna sobie wiecej nabic)
pozatym ty beee tez ***** odpierdalasz piszac po 5 postow naraz(w takim razie ja tez tak moge)
Nie wiem jak sie przewija

Old Post 11-05-2002 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil KillYou Znajdź więcej post'ów przez  KillYou Dodaj KillYou do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać KillYou prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

5 akurat nie napisałem , ale fuck the system olej to

Old Post 11-05-2002 18:43
vego
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: koniec anarchii

quote:
Napisane oryginalnie przez KillYou

Kto przegiol ten przegilal, jak ty vego w cigu 5 minut napisales 5 postow na ten sam temat jakbys niemogl w jednym, robisz z siebie idiote, jak ty nabijasz posty to czemu ja niemoge?

ty za****** konski zwisie nigdzie nienapisalem 5 postow w ciagu 5 min zajebana cioto !!!!!!!!
a pozatym : ( ty vego w cigu 5 minut napisales 5 postow na ten sam temat ) a do chja czytaj co piszesz A na jak temat mialem pisac w danym topicu jak nie na ten sam ?? przeciez o to chodzi zeby pisac na jeden temat w danym topicku no nie do ****a wafla ?? a pozatym chyba niechcesz powiedziec ze ty zaczales walic tyle postow pod zad bo ja tam pare postow napisalem pod zad bo jak to bylo przyczyna twojego "wybryku" to jestes dlamnie - CIOTA i juz!!
kapiszzzzzzzzzzzzzzzzzzz ??
ale teraz mnie wkorwiles jak nikt wczesniej ja na ciebnie nic niejade a ty namnie odrazu z morda tak jak bym to ja byl temu winien *******cu glupi nawet niewiesz jak mi sie rece zmeczyly podczas pisania tego posta zaplacisz mi za to lamo

4M3n

Old Post 11-05-2002 19:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil vego Kliknij tutaj by wysłać e-maila do vego Znajdź więcej post'ów przez  vego Dodaj vego do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać vego prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

Znowu sie zaczyna , lol

Old Post 11-05-2002 19:07
vego
Warrior (Scrag)

quote:
Znowu sie zaczyna , lol

widze ze ty tez nieproznojesz beee tylko nabijasz postow ile sie da ale co mnie to obchodzi

Old Post 11-05-2002 19:30
beee
Veteran (Ogre)

Ok juz mam 100, killyou masz piatke , obiecałem.

Old Post 11-05-2002 19:31
KillYou
Warrior (Scrag)

Dzieki beeee

Old Post 11-05-2002 20:02
KillYou
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: Re: koniec anarchii

quote:

ty za****** konski zwisie nigdzie nienapisalem 5 postow w ciagu 5 min zajebana cioto !!!!!!!!
a pozatym : ( ty vego w cigu 5 minut napisales 5 postow na ten sam temat ) a do chja czytaj co piszesz A na jak temat mialem pisac w danym topicu jak nie na ten sam ?? przeciez o to chodzi zeby pisac na jeden temat w danym topicku no nie do ****a wafla ?? a pozatym chyba niechcesz powiedziec ze ty zaczales walic tyle postow pod zad bo ja tam pare postow napisalem pod zad bo jak to bylo przyczyna twojego "wybryku" to jestes dlamnie - CIOTA i juz!!
kapiszzzzzzzzzzzzzzzzzzz ??
ale teraz mnie wkorwiles jak nikt wczesniej ja na ciebnie nic niejade a ty namnie odrazu z morda tak jak bym to ja byl temu winien *******cu glupi nawet niewiesz jak mi sie rece zmeczyly podczas pisania tego posta zaplacisz mi za to lamo

4M3n

1.Lama to mozesz tylko siebie sam nazywac
2.Ale ty jestes zjeb, z psaniem 5 postow na jeden temat chodzilo mi o to ze wszystko to moznabylo napisac w jednym poscie a nie w kilku
oto czasy poszczegolnych postow(jeden za drugim):
11-05-2002 15:40
11-05-2002 15:43
11-05-2002 15:45
11-05-2002 16:00
ale po co pisac to w jednym poscie jak mozna sobie nabic troszke!
.....................................

Old Post 11-05-2002 20:09
KillYou
Warrior (Scrag)

Tak jak widzisz biore przyklad z ciebie(pisze sobie kilka postow z rzedu), niebede gorszy, a pozatym skoncz juz z tym *******onym"kapiszzzzzzzzzzzz" bo wyglada a zarazem brzmi to dziecinnie.

Old Post 11-05-2002 20:11
[FPP]Klarkash-ton
Guest

Ludzie skonczcie juz !!!

Old Post 11-05-2002 20:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

Ej mam tyle samo głosów co przedtem a ocene wyższa, przyznać sie kto mi podniósł ocenę?

Old Post 11-05-2002 20:16
KillYou
Warrior (Scrag)

Z tego co wiem oceny sie nieda podniesc, ktos daje ci jakas ocenke i juz niemoze jej podwyzszyc, czekaj ja wystawilem ci 1 to teraz sprobuje 2 o zobacze czy sie tak da

Old Post 11-05-2002 20:19
vego
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: Re: Re: koniec anarchii

quote:
Napisane oryginalnie przez KillYou

1.Lama to mozesz tylko siebie sam nazywac
2.Ale ty jestes zjeb, z psaniem 5 postow na jeden temat chodzilo mi o to ze wszystko to moznabylo napisac w jednym poscie a nie w kilku
oto czasy poszczegolnych postow(jeden za drugim):
11-05-2002 15:40
11-05-2002 15:43
11-05-2002 15:45
11-05-2002 16:00
ale po co pisac to w jednym poscie jak mozna sobie nabic troszke!
.....................................

o ile umiem liczyc to jest 4 posty w ciagu 20min a nie tak jak ty napisales z***** ze 5 postow w ciagu 5 min

napisane przez killyou
[Tak jak widzisz biore przyklad z ciebie(pisze sobie kilka postow z rzedu), niebede gorszy, a pozatym skoncz juz z tym *******onym"kapiszzzzzzzzzzzz" bo wyglada a zarazem brzmi to dziecinnie ]

popacz jak ty sie zachowujesz a potem mow (pisz) o tym kto tu sie zachowuje dziecinnie( chodzi mi o to ze ciagle sie powtzasz z tym ze biore przyklad z ciebie czyli z V3GO i nabijasz posty jak po****** po co ci to bi ja jakos tego nietrawie)
kapiszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ??
*******cu glupi
a pozatym to ty z nas dwoch zaczales pisac kilka postow podzad lamo ja sie wcale niewypieram tego ze jestem lama w przeciwienstwie do ciebie lamusie

Old Post 11-05-2002 20:24
beee
Veteran (Ogre)

no lol, juz mam powyzej 2.

Old Post 11-05-2002 20:25
Hakan
Elite (Fiend)

quote:
no lol, juz mam powyzej 2.

to moze zamiast 1 wolisz dostawac 2 albo 3 ... albo 5 ?

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 11-05-2002 21:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
beee
Veteran (Ogre)

Nie, jakbyly same 1 to bylo lajtowo, a teraz jest ciulowo.

Old Post 11-05-2002 21:02
chimera
Elite (Fiend)

Killyou i vego jestescie zalosni - jak chcecie sobie chata uzadzac to zrobcie to w koszu, ok ?
Beee dalem ci 4.

Old Post 11-05-2002 22:20
beee
Veteran (Ogre)

Dlaczego?

Old Post 11-05-2002 22:33
KillYou
Warrior (Scrag)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: koniec anarchii

quote:

o ile umiem liczyc to jest 4 posty w ciagu 20min a nie tak jak ty napisales z***** ze 5 postow w ciagu 5 min

napisane przez killyou
[Tak jak widzisz biore przyklad z ciebie(pisze sobie kilka postow z rzedu), niebede gorszy, a pozatym skoncz juz z tym *******onym"kapiszzzzzzzzzzzz" bo wyglada a zarazem brzmi to dziecinnie ]

popacz jak ty sie zachowujesz a potem mow (pisz) o tym kto tu sie zachowuje dziecinnie( chodzi mi o to ze ciagle sie powtzasz z tym ze biore przyklad z ciebie czyli z V3GO i nabijasz posty jak po****** po co ci to bi ja jakos tego nietrawie)
kapiszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ??
*******cu glupi
a pozatym to ty z nas dwoch zaczales pisac kilka postow podzad lamo ja sie wcale niewypieram tego ze jestem lama w przeciwienstwie do ciebie lamusie

Niebede sie meczyl piszac tak jak ty ale przeginasz pale wyzywajac mnie tak wiec masz tu odzew:

Siemano debilu !
ty świński ryju, ty świński ogonie, ty świńska nóżko, ty golonko, ty
fałdo, ty grubasie, ty pyzo, ty klucho, ty kicho, ty pulpecie, ty
żłobie, ty gnomie, ty glisto, ty cetyńcu, ty zarazo pełzakowa, ty
gadzie, ty jadzie, ty ospo, dyfteroidzie, ty pasożycie, ty trutniu,
ty trądzie, ty swądzie, ty hieno, ty szakalu, ty kanalio, ty
katakumbo, ty hekatombo, ty przykry typie, ty koszmarku, ty bufonie,
ty farmazonie, ty kameleonie, ty chorągiewko na dachu, ty taki nie
taki, ty ni w pięć ni w dziewięć ni w dziewiętnaście, ty smutasie, ty
jaglico, ty zaćmo, ty kaprawe oczko, ty zezowate oczko, ty kapusiu,
ty wiraszko, ty ślipku, ty szpiclu, ty hyclu, ty przykry typie, ty
kicie, ty kleju, ty gumozo, ty gutaperko, ty kalafonio, ty wazelino,
ty gliceryno, ty lokaju, ty lizusie, ty smoczku, ty klakierze, ty
pozerze, ty picerze, ty picusiu, ty lalusiu, ty kabotynie, ty luju
pasiaty, ty kowboju na garbatym koniu, ty klocu, ty młocie, ty piło,
ty szprycho, ty graco, ty ruro nieprzeczyszczona, ty zadro, ty
drapaku, ty drucie, ty draniu, ty przykry typie, ty kapitalisto, ty
neokolonialisto, ty burżuju rumiany, ty karierowiczu, ty groszorobie,
ty mikrobie, ty gronkowcu, ty kieszonkowcu, ty gonokoku, ty luesie,
ty purchawko, ty nogawko, ty mitomanie, ty narkomanie, ty kinomanie,
ty grabarzu, ty bakcylu, ty nekrofilu, ty sromotniku bezwstydny, ty
seksolacie, ty bajzeltato, ty szmato, ty scholastyku, ty kiwnięty
dzięciole, ty strzaskana rzepo, ty współczesna ruino, ty rufo
nieprzeciętna, ty klapo, ty gilotyno, ty szubienico, ty przykry
typie, ty szlafmyco, ty pomponie, ty kutafonie, ty pomyjo, ty knocie,
ty gniocie, ty gnoju, ty playboyu, ty modny przeboju, ty
astamanioano, ty moja droga ja cię wcale nie kocham, ty omamie blue,
ty onanio, ty kurza melodio, ty zdarta płyto, ty trelewizjo, ty
lelemencie, ty dupku żołędny, ty bycie zbędny, ty podwiązko, ty
klawiszu, ty kołtunie, ty larwo, ty kleszczu, ty mszyco, ty szkodliwa
naliścico, ty korniku zrosłozębny, ty korniku bruzdkowany, ty koński
bąku, ty końska pijawko, ty szulerze, ty gangsterze, ty rabusiu, ty
morderco, ty przykry typie, ty nygusie, ty bumelancie, ty
akselbancie, ty kurdebalansie, ty kurdemolu, ty zębolu, ty
szczerbolu, ty rybo dwudyszna, ty wypukła flądro, ty śnięty
halibucie, ty śmierdzący skunksie, ty moreno denna, ty mule epoki, ty
zbuku, ty kwadratowe jajco, ty artysto, ty prywaciarzu, ty
intelektualisto badylarzu, ty talencie na zakręcie, ty geniuszu z
przymusu, ty wajszwancu od awansu, ty awangardo ariegardy, ty tabako
w rogu, ty neptku, ty nadrachu, ty meneliku, ty sedesie z bakelitu,
ty koterio, ty komitywo, ty kombinacjo, ty machinacjo, ty metodo
kupiecka, ty dolary i piernaty, ty a dalejże ty w szmaty, ty
lichwiarzu, ty wekslu, ty kwicie, ty kleksie, ty pecie, ty bzdecie,
ty przykry typie, ty makieto, ty tapeto, ty tandeto, ty torbo, ty
torbielu, ty drągu w dziejowym przeciągu, ty kiju, ty kij ci w oko,
ty hak ci w smak, ty nogo, ty fujaro, ty klarnecie, ty bidecie, ty
kiblu, ty biegunko, ty kałmasznawardze, ty flujo, ty szujo, ty
fafulo, ty muchoplujko ze złotym zębem, ty mrowkolwie
plamistoskrzydły, ty kawale chama w odcieniu yellow bahama, ty palcu
w nosie, ty baboku, ty obiboku, ty bago, ty zgago, ty dzwonie bez
serca, ty emalio z nocnika, ty czarnodupcu, ty kolcogłówku, ty capie,
ty bucu, ty wawrzonie, ty luluchu, ty patafianie, ty palancie, ty
palantówo, ty szajbusie, ty aparycjonisto, ty kulturysto, ty
żigolaku, ty łajdaku, ty chechłaku, ty lebiego, ty alfonsie i omego,
ty przykry typie, ty konweniujący kołnierzyku, ty zerowokątny
czytelniku, ty literacki żywociku, ty kawiarnio, ty rupieciarnio, ty
trupieciarnio, ty chałturo, ty paprochu, ty farfoclu, ty chęcho, ty
chachmęcie, ty chebdo, ty chwaście, ty mydłku, ty mizdrzaku, ty
wyskrobku, ty cycku, ty sikawo, ty siuśmajtku, ty zgniłku, ty
padalcu, ty zaropialcu, ty przykry typie, ty lilio w kibici łamana,
ty prostowaczu banana, ty wyciśnięta cytryno, ty kotlecie
sponiewierany, ty zapluty kabanosie, ty zapity kurduplu, ty zmęczona
jagodo, ty wczasowa przygodo, ty pipo grochowa, ty zapchany gwizdku,
ty pięć minut za krzakiem rozmarynu, ty niedokończona iluzjo, ty
zaciągnięta żaluzjo, ty zazdrostko, ty zawistniku, ty arszeniku, ty
ciemna maszynerio, ty sztuczny kwiatku, ty krosto, ty pryszczu, ty
wągrze, ty zachciewajko, ty kurzajko, ty pluskwo, ty mendo, ty
mendoweszko, ty przykry typie, ty złap mnie za pukiel, ty wskocz mi
na kant, ty narób mi wkoło pióra, ty mów mi wuju, ty masz na loda, ty
nie śpiewaj nie mam drobnych, ty kandydacie do nogi, ty kto ci ręce
rozbujał, ty zniknij systemem bezszmerowym, ty ciągnij smuge, ty
spadaj, ty zjeżdżaj, ty spieprzaj, ty stleń się, ty spłyń z lodami,
ty giń, dzyń, dzyń, dzyń...
w takim razie narazie
mało????

Old Post 11-05-2002 23:02
beee
Veteran (Ogre)

:)

Old Post 11-05-2002 23:04
KillYou
Warrior (Scrag)

Jak zauwazylem Vego, ty na tym boardzie potrafisz tylko bluzgac, to jest zalosne, ani niezalozysz zadnego porzadnego topica. Potrafisz tylko bluzgac i *******ic o truskawkach ze smietana
no comments..........

Old Post 11-05-2002 23:11
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 14:21.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions