Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > Powitanie
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
primek
Combat (Death Knight)

Smile Powitanie

Witam all

Jak wiecie jestem nowy w tej paczce i chciałbym sie przedstawic!

Imie: Przemek
Nazwisko: Jarzembowski
E-Mail: [email protected]
Stan: bez zony
Ulubione zajecie: fragowanie gun22:
Moja stronka: www.pejotek.prv.pl (sorry,tylko download)
Moj klan: [PL]

Mam nadzieje, ze nie bede "odrzutkiem" i bede traktowany nomanie

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 07-08-2001 10:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil primek Znajdź więcej post'ów przez  primek Dodaj primek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać primek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking Re: Powitanie

quote:
Napisane oryginalnie przez primek
Mam nadzieje, ze nie bede "odrzutkiem" i bede traktowany
nomanie

To ciezko bedzie bo tu wszyscy za lekko nienormalni ale spox

Old Post 07-08-2001 10:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

witaj
spox ze sie przywitales...a nie tak jak inni na chamca sie wpier...w dyskusje z 1 postem

Old Post 07-08-2001 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Fajny bajer =] Spodobalo mi się iż się przedstawiłeś =] Witaj na pokładzie.

Old Post 07-08-2001 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

podoba mi sie ten pomysl
witaj chlopie!!!!

Old Post 07-08-2001 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

witamy serdecznie

Old Post 07-08-2001 18:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

Thumbs up

no to ja tez witam...

Old Post 07-08-2001 18:26
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

jak wszyscy to ja tesh musze
wiec Yo Yo Yo
BTW: Majes niezly podpis

Old Post 08-08-2001 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

Yoo! witaja too

BTW:

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
witaj spox ze sie przywitales...a nie tak jak inni na chamca sie wpier...w dyskusje z 1 postem

I tu problem oxygen . Gdyby wszystcy nowi (np: Ja) sie witali, to na boardzie byloby codziennie kilka postow typu: Witam jestem Felek, Dziendoberek, Witaja, Yoo! Madafaka (tak bym napisal ). Pomysl owszem udany (oklaski dla kolesia ). Jezeli ktos sie wier...dla w dyskusje z jednym postem oczywisie bezzsensownym to spox, ale jezeli pisze cos z sensem to inna bajka.

Tym txtem nie mam zamiaru ciebie krytykowac , ale musialem to napisac aby inni niepomysleli podobnie jak napisales, ze nalezy gardzic newbe ktory pisze perszego posta (badzcie wyrozumiali). Kazdy kiedys zaczynal wczesniej czy pozniej przygode z q3. Dzieki tym ludzia wlasciwie cos sie dzieje w naszym swiecie.

Oki moze troche przesadzilem, ale taki juz jestem. ze sie wszedzie wie......le

NaRka

Old Post 08-08-2001 10:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

sorx...moj blad.....wlasnie chodzilo mi o takie bezsensowne 1 posty....gdyz zazwyczaj kolo przychodzi i nie chce mu sie czytac calego topica...ktory nie zadko liczy sobie po kilka stron....
i zazwyczaj nie wie dokladnie o czym byla mowa a o czym nie....napisze cos bezsensu a potem zrywa za to od wszystkich....
jeszcze raz sorx za nie wyrazenie do konca mojego zdania
peace

Old Post 08-08-2001 10:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
sorx za nie wyrazenie do konca mojego zdania
peace

Spox przynajmniej inni beda wiedzieli

BTW. Taki mam dzisiaj zgibany dzien w pracy, ze wszystkich naokolo je...ie .

Old Post 08-08-2001 10:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LaGranda Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LaGranda Znajdź więcej post'ów przez  LaGranda Dodaj LaGranda do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LaGranda prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

hej a pamietacie moj poczatek?
jakos nikt sie do mnie nie przyjebal ze sie wszedzie wieprzalem
od razu walnalem temat w ktorym potrzebowalem pomocy a ludzie mi pomogli... bardzo mi sie to spodobalo i postanowilem na stale zgoscic w tym miejscu

Old Post 08-08-2001 12:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

u mnie poczatki byly bardzo wczesnie, nikt jeszcze nie wiedzial ze jest taki board. tylko kilka osob... fajnie bylo

Old Post 08-08-2001 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

jak ja zaczynalem to tez bylo tylko paru pisaczy...w tym xen0m....ale jeszcze bez [FPP]

Old Post 08-08-2001 16:38
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Ja tu jestem od poczatku kwietnia wtedy chyba byl ten okres, kiedy wzroslo zainteresowanie boardem

Old Post 08-08-2001 16:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

ja bylem prawie od poczatku
jeszcze przed oxygenem

Old Post 08-08-2001 18:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
u mnie poczatki byly bardzo wczesnie, nikt jeszcze nie wiedzial ze jest taki board. tylko kilka osob... fajnie bylo

xen0m jest wieczny
byl przed poczatkiem istnienia
i bedzie jeszcze dlugo

Old Post 08-08-2001 18:54
tomtom
Training (Enforcer)

Tak tylko sprawdzam, kiedy sie zapisalem.

Old Post 08-08-2001 19:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tomtom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tomtom Znajdź więcej post'ów przez  tomtom Dodaj tomtom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tomtom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LaGranda
Masta of Dizasta

quote:
Napisane oryginalnie przez tomtom
Tak tylko sprawdzam, kiedy sie zapisalem.

Ups dawno!. Dopiero teraz obudziles sie ze spiaczki czy jak?

Old Post 09-08-2001 06:37
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite

xen0m jest wieczny
byl przed poczatkiem istnienia
i bedzie jeszcze dlugo

No - xen (wtedy pod inna ksywa) odsamego poczatku rozkrecal board.

Dolaczam sie do powitan i zaliczam nowego osobnika do grupy "dziadkow", ktra tworze ja i oxygen

Old Post 09-08-2001 09:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
tomtom
Training (Enforcer)

>Dopiero teraz obudziles sie ze spiaczki czy jak?

Raz na pol roku budzi mnie gleboka masochistyczna koniecznosc poczucia bolu zajadow, a najprosciej je uzyskac przez czytanie tego boarda

Old Post 09-08-2001 10:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil tomtom Kliknij tutaj by wysłać e-maila do tomtom Znajdź więcej post'ów przez  tomtom Dodaj tomtom do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać tomtom prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
fryx
Force Commander

az tak sie slinisz?

Old Post 09-08-2001 17:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil fryx Kliknij tutaj by wysłać e-maila do fryx Znajdź więcej post'ów przez  fryx Dodaj fryx do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać fryx prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Dolaczam sie do powitan i zaliczam nowego osobnika do grupy "dziadkow", ktra tworze ja i oxygen

jeszcze fryxik
to przez niego zaczalem pisac na tym boardzie...
bo zalozyl kiedys topic ze szuka sparingpartnera do gry z kraka
tak sie zlozylo ze ja tez szukalem
i jakos tak zapisalem sie....na poczatku nie pisalem za czesto...(brak netu w chacie) ale teraz spox

Old Post 09-08-2001 18:47
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no, fryxiu tez byl wczesnie

Old Post 09-08-2001 20:01
killertowa
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
Ja tu jestem od poczatku kwietnia wtedy chyba byl ten okres, kiedy wzroslo zainteresowanie boardem

jasne! każdy chciał cie poznać

"Niech przeciwnik muśnie twą skórę gauntletem, ty przywal mu shotgunem. Niech przeciwnik przywali ci shotgunem, ty przywal mu RL. Niech przeciwnik przywali tobie RL, a ty zabij go z RG. Nie koncentruj się na bezpiecznym uniknięciu - połóż swe życie przed nim"

Old Post 09-08-2001 22:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil killertowa Znajdź więcej post'ów przez  killertowa Dodaj killertowa do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać killertowa prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez killertowa

jasne! każdy chciał cie poznać

Spox

Old Post 09-08-2001 22:29
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja juz poznalem

Old Post 10-08-2001 19:19
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ja juz poznalem

Przypomne ci:

Old Post 10-08-2001 19:31
Infinite
nieszczesliwie zakochany

Old Post 10-08-2001 20:00
oxygen
new challenger

paradaise ----> paradise

Old Post 11-08-2001 15:59
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 01:23.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions