Prosta sprawa, ja i 2-3 kumpli chcemy gdzieś spędzić sylwka. I se pomyślałem, może u kogoś z was się zachaczyć? Chodzi praktycznie tylko o nocleg. Ma ktoś możliwość, lub u niego w mieście jest tani nocleg? Jak będzie mus to nawet ja sam pojadę bez kumpli. Fajno by było w zupełnie nowym miejscu i towarzychu spędzić sylwka. Chodzi mi tylko o jeden nocleg.
Wsiadaj w pociag do Warszawki, spedz sylwester pod golym niebem na placu Zamkowym - muzyczka, panienki, szampan, mrozik, petardy pod nogami, caly urok.
Nad ranem wsiadasz w pociag do domu i odsypiasz w nim
quote:Napisane oryginalnie przez Iris Wsiadaj w pociag do Warszawki, spedz sylwester pod golym niebem na placu Zamkowym - muzyczka, panienki, szampan, mrozik, petardy pod nogami, caly urok.
Nad ranem wsiadasz w pociag do domu i odsypiasz w nim :)
La pomysłos grejtos to jest ewentualność.
Przecież co pojade nawale sie i jade do domu? A nie mogę w nowy rok sie nawalić ponownie? Przecież sporo czasu wolnego będzie, mi się do domq nie śpieszy.
3lata temu moj brat i kumple pojechali i mieli spedzac sylfka w Beskidzie na zboczach jakiejs gory Bielska- ostatecznie spedzili go w kolejce gorskiej ktora miala jakas awarie z winy pijanego operatora.
Zmarznietych chlopakow wydostali dopiero 1stycznia po poludniu gdy mechanicy wytrzezwieli i naprawili co trzeba.
:O
Abstra****ac od wycieczki Deadpool'a to czuje, ze sie na*******e tak, ze nie bede mogl chodzic, obzygam komus mieszkanie, wyjem lodowke, roz***** sobie lapki fajewerkami i wogole...
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.