Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Stress
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
glover
nienasycony

Stress

Juz niedlugo zbliza sie sesja, zaliczenia, ostatnie sprawdziany...
dla wiekszosci napewno stresujace. Stress w przerozny sposob sie objawia od zdenerwowania przez bule brzucha po rozne choroby. Byc moze na poczatku dodaje kopa i motywuje ale dlugotrwaly stress jest bardzo niekorzystny a np. ja nie umiem sobie z nim radzic.

W jaki sposob wy odczuwacie stress , probojecie nad nim zapanowac, poddajecie sie mu, probojecie przeczekac a moze wogole was on nie dotyczy... ?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 14-01-2003 11:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
glover
nienasycony

Nie wypowiecie sie ?
Czyzby wszyscy byli ultra cool opanowani bezstresowi ?

Old Post 15-01-2003 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil glover Znajdź więcej post'ów przez  glover Dodaj glover do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać glover prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

heh no dobra... ja cos moge powiedziec .. jak mie kerwica lapie to albo :
1) odpalam jakiegos fps'a i napierdzielam ostro
2) odpalam dobra ciezka muze ktora zawsze mi poprawia wtedy humor [najlepsze do tego to "illusion - 3" i "behemoth -pandemonic incantations"]
3) ide z kumplami na piwo
4) ide do swojej dziewczyny

no mniej wiecej tak w roznej kolejnosci

Old Post 15-01-2003 15:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

Ja jak czuje ze cos mnie wkurza to zarzucam jakas porzadna muze. Jakos gry fpp nie w pelni mnie zaspokajaja, a jak slysze cos strasznie glosnego w uszach to jest pelnia szczescia .

W maju bedzie jazda....

Old Post 15-01-2003 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

aaaa

no mnie po prostu qrwica bierze...
no nie moge qfa
ojciec mi mowi, ze powinienem miec 5 a wogole to celujacy z matematyki na koniec roku (przypominam 4 klasa LO). No i jeszce sie dziwi, ze mu mowie zeby mnie nie denerwowal Qrfa..z fakultetow ledwno 2 bede mial a z normalnej matmy pewnie naciąganą 4 (zalezy co dostane z ostaniej kartkowki)
Wczoraj np uczylem sie qfa dosyc duzo....lewdo zyje, ide do kompa zeby nabrac regeneracyjnej dawki promieniowania z monitora, a ojciec mi mowi zebym sie pouczyl a nie siedzial przy kompie (jeszce nawet nie usiadlem)....no ja kiedys nie wytrzymam...:/
Dzisiaj mu mowie ze poprawialem kartkowke, a on mi wyskakuje z textem ze zaraz matura a ja zawalam klasowki....: o
ale tym celującym to mnie po porstu dobił :/ ja tu mam ambicje na 3-4 na koniec z fakultetow a on 5-6.
Nie wiem jak was ale mnie to wyjątkowo wqrfia.
Jeszce sie pewnie bedzie pluć ze tylko 3 z angielskiego. Ale jak qfa mam dostac lepsze oceny jak gupia picza daje 2 kartki wypełnione po brzegi z obu stron zadaniami na 40 minut (bo 5 wcielo na szukanie sali bo oczywiscie kazdy ang. mam w innej sali :/). AAAA
jak nie wytrzymam niedlugo....wogle jestem wqrwiony na wszystko....
A ze stresem nie walcze...czekam az przejdzie :/

==edit==
denerwuje mnie to ze wystarczylo, ze na chwile włączyme sobie status w GG na aktywny, dalem podpis ze zaraz bede mial fotki ze 100dniowki na FTP i juz 3 osoby chcą je..a to sie dopiero wrzuca a ci mnie pospieszają...

z tym akurat radze sobie zmieniając status na niewidoczny

Old Post 15-01-2003 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

heh... ciesz sie... ja w 3 gim mam 3/4 ocen niedostatecznych i zachowanie nieodp...

you accept (reject, respect);

Old Post 15-01-2003 19:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

alien same as me... tylko ja z normal matmy ciagne na 5 tera bo 6 to mi raczej matematyk ni ma okazji wstawic wogole bo on takich ocen ni uznaje a z faka tez oscyluje w granicach 2... starzy dra morde ze mam ni siedziec przy kompie a sie uczyc... co zaraz ide dalej robic.. wkoncu jutro sprawdzian z fakultetu z fizy ... fizyka jadrowa je powalona

heh a co do zdjec ze 100 dniowki.. te ktore mialem na kompie w ciagu godziny od momentu jak ja je miauem widzialo je jakies 40 osob a dzis przynioslem album ze zdjeciami do szkoly.. bosh.. juz ni wiem kto chcial ode mnie klisze ]]

Old Post 15-01-2003 19:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

ja ni mam fuckultetów ;-]
dlatego mam z matmy 2 ;-]

Old Post 16-01-2003 00:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Widzicie chlopaki bo mieliscie zla strategie

Ja sie trzy lata LO tak opierdzielalam ze zdawalam na samych detach i miernych prawie.. rodzice ani nauczyciele w sumie nie wierzyli ze ja w ogole zdam mature wiec kazdy odpuscil ... mialo byc swieto jakbym zdala... a ja wrocilam ze srednia 4.6 z matury ... dopiero wszyscy mieli geby rozdziawione i duma byla niewaska

Old Post 16-01-2003 00:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
ja ni mam fuckultetów ;-]
dlatego mam z matmy 2 ;-]

zaraz, zaraz - mowiles, ze matme masz cala obcykana w malym paluszku ?? :>

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 16-01-2003 00:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Ja sie dorobilem wrzodow zoladka ale zlewam to

Old Post 16-01-2003 06:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

Here goes the fucking doom...

Ja sie tez stresuje, szczegolnie przed tzw. wystepami artystycznymi ale tak generalnie to zlewam wszystko ... jak bede sie chcial nauczyc to sie naucze ....

Poza tym nienawidze takich wkurwiajacych lalusiow kujacych zapamietale i nie potrafiacych nic poza uczeniem...

Old Post 16-01-2003 07:57
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
szpak
Master (Spawn)

dlaczego nikt jeszcze nie napisal ze matura to sciemna
i nie warto sie nawet uczyc :>
bo w rzeczy samej tak jest

a ta btw:
to oferuje zestaw wypracowan z polskiego i zagadnien z historii
za rozsadna cene :>

zbliżać się do rzeczywistości, jeśli mozna się tak wyrazić, ale nigdy nie przybliżymy się dostatecznie,
gdyż rzeczywistość to w nieskończoność następujące po sobie kroki, stopnie postrzegania, fałszywe dna,
i dlatego właśnie jest niewyczerpalna, nieosiągalna. Można wiedzieć coraz więcej i więcej o jednej rzeczy
ale nie można wiedzieć o niej wszystkiego - to beznadziejne. Tak więc żyjemy w otoczeniu przedmiotów
bardziej lub mniej przypominających duchy (...)"

Old Post 16-01-2003 10:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil szpak Kliknij tutaj by wysłać e-maila do szpak Znajdź więcej post'ów przez  szpak Dodaj szpak do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać szpak prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
mieli geby rozdziawione i duma byla niewaska

:>
Też mam taki ambitny plan. ;-]

Old Post 16-01-2003 11:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Jest naprawde niezawodny

Old Post 16-01-2003 12:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

e tam
dopsze jest
tylko poprostu cza sie wkoncu wsiasc do roboty

Old Post 16-01-2003 14:15
yoshit
Guest

ja jak sie stresuje to reaguje np tak:

- ide do kibla sie wysrac (mam nerwice zoladka) :o
- ide do knajpy z qmplami
- staram sie czymkolwiek zajac zeby o tym nie myslec

Old Post 16-01-2003 20:58
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshit
- staram sie czymkolwiek zajac zeby o tym nie myslec

w moim przypadku nie zawsze to pomaga :/

Old Post 17-01-2003 16:32
yoshit
Guest

w moim tez :E

Old Post 17-01-2003 16:45
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ja mam teraz w 4lo tylko 4 przedmioty - polski, matme, ang i niemiecki. wszystko sie w 3 pokonczylo i teraz loozik. a z matmy mam 6

Old Post 17-01-2003 18:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
[...] a z matmy mam 6

sa dwie mozliwosci:

a) genialny uczen
b) kujon

obstawiam b

Old Post 17-01-2003 18:33
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshit
w moim tez :E

w moim tez. feat. "grabki w buzi" :E

you accept (reject, respect);

Old Post 17-01-2003 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez rps-insmac
sa dwie mozliwosci:

a) genialny uczen
b) kujon

obstawiam b

lol

nie bardzo, po prostu jestem w klasie ogolnej czyli mam troche latwiejszy program niz w mat-fizie. a matme zawsze umialem.

Old Post 17-01-2003 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

First Person Perspective

A ja juz sie przestalem denerwowac bo oceny wystawione - mam srednia 4,5 i zachowanie poprawne (niby mam zly wplyw na kumpli i jestem zbojem ). Od dzisiaj jestem fppowy zboj!

Old Post 17-01-2003 21:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

To Ty nie wiesz ze ty samo zlo jestes?

Old Post 17-01-2003 21:43
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
lol

nie bardzo, po prostu jestem w klasie ogolnej czyli mam troche latwiejszy program niz w mat-fizie. a matme zawsze umialem.

On jest w maturalnej - po piekle w 3 klasie - 4 klasa to wakacje

Old Post 17-01-2003 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
To Ty nie wiesz ze ty samo zlo jestes?
heh, niby jestem przewodniczacym klasy , a tu takie zachowanie (juz nie wspomne ze jestem w samorzadzie szkoly, ale facetka ma to w dupie)

Old Post 17-01-2003 22:59
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas

ano zdac tylko mature z polaka i juz loozik a potem tylko na uw sie dostac

Old Post 17-01-2003 23:14
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas

tia... jasne... a co powiesz na to:
5 godzin anglika
4 godziny niemca
2 godziny wosu
2 godziny historii
2 godziny przedsiebiorczosci
4 godziny polskiego
2 godziny wf
1 godzina religii
3 godziny faka z matmy
3 godzuny faka z fizy
luzik? bo mi sie ni wydaje....

Old Post 17-01-2003 23:49
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
tia... jasne... a co powiesz na to:
[...]
luzik? bo mi sie ni wydaje....

lepiej to wszystko dodaj, bo ja nie jestem w stanie :>

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 17-01-2003 23:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:23.    Strony (2): [1] 2 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions