Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > ©
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (34): « First ... « 8 9 [10] 11 12 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

Babka dzisiaj na historii: "Dlaczego wy gadacie? Chce slyszec idealna cisze!"

Jeden debil z mojej klasy: "Ja przeskocze przez plot, ktory ma 1,80 m wzrostu.".

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 22-04-2004 19:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Dziwna sprawa... No wiec zaczyna sie mecz 4on4. Wszystko wporzo, gram ja i 7 szwedow. Przed koncem odliczania do rozpoczecia meczu, jeden rzucil 90210 in 7 mins. Nie za bardzo skojarzylem o co chodzi, no ale gramy. Mecz wyrownany, spoko sie gra, no ale nie wiedzialem co sie za te 7 minut ma wydarzyc. Nagle wszyscy poza mna wyszli w jednej niemal chwili z serwera. Na ircu sie pytam czemu wyszli, a jeden mowi "no co, nie ogladasz Beverly Hills 90210?" :JJJJJJ
Jakby tego bylo malo to zapytalem "a sabrine nastoletnia czarownice tez ogladacie?" a koles "a co w niej zlego?!" :J

Old Post 22-04-2004 20:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

[14:52:29] <[-hijs-]> btw
[14:52:29] <[-hijs-]> i play qw in black and white
[14:52:39] <[-hijs-]> with some nice smart shader effects
[14:52:39] <[-hijs-]> rox
(...)
[14:53:24] <[-hijs-]> onlything annoying is nmy pent color
[14:53:30] <[-hijs-]> he becoms same color as my teammates
[14:53:53] <[-hijs-]> not that i mind killing teammies
[14:53:54] <[-hijs-]> :x

Old Post 23-04-2004 13:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LD
Ich bin Danziger

rozmowa z dyrektorem szkoly ktory sprawdza kto zaplacil za szkole itp.

D: o widze pierwszy semestr zaplacony

D: le drugi nie bardzo

D: ocenki tak w miare

D: a jak z godzinami nieusprawiedliwionymi??
(pobyt warunkowy jest od 30 godzin ja mam ok 150)

J: to ja ide zaplacic panie dyrektorze

Old Post 23-04-2004 22:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LD Znajdź więcej post'ów przez  LD Dodaj LD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Trzy mandaty dla SLD, gdzie łapowki biorą,
Siedem dla PSL-u, gdzie w wyborach oszukują,
Dziwięć dla LPR-u, gdzie Unii się boją.
Jeden dla władcy Leppera na prezydenckim tronie,
W krainie Warszawa, gdzie zaległa korupcja.
Jeden by łapowki dostawac, jeden by wybory wygrywać.
Jeden by wszystkich zgromadzić i skorumpować
W krainie Warszawa, gdzie zaległa korupcja.

Old Post 24-04-2004 11:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

(Akademik polibudy wroclawskiej, Slovik po 9 piwach)

Slovik: to idziemy zobaczyc Anie
Lopez: ona spi idioto
Slovik: to bedziemy tylko patrzec

Old Post 24-04-2004 23:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

Cali opis na gg "zycie jest jak szachy : raz posuwasz dame a raz walisz konia"

rozmowa gg :
_cache (17:25)
posuwasz krolowa ...
_cache (17:25)
damy w szachach nie ma
Cali (17:26)
hmm
szachy i warcay podobne
*warcaby
_cache (17:27)
no a co to ma do tego co napisalam
Cali (17:27)
duzo
_cache (17:28)
hmm ?
Cali (17:28)
jeden pies
w warcabach wogole nie ma fig
czepiasz sie szczegulow
sa pionki
no ale nie ma damy O
jest damka
ani tu ani tu
idz nie umiesz grac nawet w warcaby
Cali (17:29)
a co dopiero w q3
_cache (17:29)
no niestety ...
wez bo sie poplacze ...

placz placz
wybacz ale Ci nie dogodze

Cali (17:30)
kobieta zawsze potrafi
_cache (17:30)
ale skoro skaczesz .... duelka ?
_cache (17:30)
dlatego mowia na mnie babo-chlop
Cali (17:31)
ojeju
_cache (17:31)
tak wiem
_cache (17:31)
boisz sie mnie
Cali (17:31)
tak

How I'm killing you

Old Post 25-04-2004 16:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

kawalek maila od ksiedza (qmpla ojca z LO) :

"No, a jesli nie zyczysz sobie kontaktu ze mna, to oczywiscie uszanuje TWoja wole.

osobiscie zalezy mi na kontakcie z Toba, choc spodziewam sie, ze moze Cie to nieco dziwic. Mam Ci cos waznego - moim zdaniem - do powidzenia."

O qfa ! jestem potomkinia Jezusa

How I'm killing you

Old Post 25-04-2004 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil alka Kliknij tutaj by wysłać e-maila do alka Znajdź więcej post'ów przez  alka Dodaj alka do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać alka prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

Podsłuchana (na innym aparacie) rozmowa telefoniczna klienta kafei z jego dziewczyną:

...
Dziewczyna: Powiedz mi coś miłego
Facet: Noo...
Dziewczyna: Ja ciebie też
...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 25-04-2004 19:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

status na gg:

Są laski, których kupić się nie da. Za wszystkie inne zapłacisz kartą MC

i dzisiaj na wykłądach z socjologii :F
Są u nas takie gesty, które w innych krajach oznaczają co innego. Np. taki gest "ok" u nas znaczy "ok", a gdzie indziej oznacza to co u nas oznacza wysunięty środkowy palec.... czyli zmykaj stąd

omg

Old Post 26-04-2004 12:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

code:
-11:05:21- [+Infinite]: cu8er :* -11:05:35- [@cu8er]: co tam -11:05:43- [+Infinite]: chyba poderwalem jakas 29latke O_O -11:05:52- [@cu8er]: fajnie -11:05:55- [+Infinite]: bo ja wiem -11:05:57- [@cu8er]: why -11:06:01- [@cu8er]: poderwales -11:06:08- [+Infinite]: ja mam dziewczyne nie moge za bardzo sie pobawic -11:06:17- [+Infinite]: tak dla sporu jakies spotkanie to owszem ale nic poza tym -11:06:43- [@cu8er]: wiesz -11:06:46- [@cu8er]: jakby nie patrzec -11:06:53- [@cu8er]: jestes przeciez bogiem sexu ;D -11:09:23- [+Infinite]: no jestem ale **** z tego -11:09:45- [@cu8er]: zarywasz panienki -11:09:52- [@cu8er]: leca na Ciebie -11:09:53- [+Infinite]: ona by mnie pewnie rozlozyla, 29 latki to nie zarty juz O_O -11:10:22- [+Infinite]: kiedys jak bylem mlodszy i mniej doswiadczony mialem panne o 5 i pol roku starsza i to bylo wyzwanie -11:10:52- [@cu8er]: ja mialam faveta starszego o 9 lat i co -11:10:58- [@cu8er]: nadal jestesmy qmplami -11:11:55- [+Infinite]: no tak ale ty jestes kobieta a on mezczyzna to zupelnie inny uklad niz gdyby facet byl mlodszy -11:13:12- [@cu8er]: lol -11:15:02- [@cu8er]: masz problemy .. -11:15:39- [+Infinite]: no w sumie to nie mam -11:16:16- [@cu8er]: wiec o co shosi -11:16:19- [@cu8er]: looz -11:16:23- [@cu8er]: hyhy -11:16:30- [@cu8er]: trzeba szalec -11:18:12- [+Infinite]: wyszalalem sie juz w zyciu -11:18:38- [+Infinite]: i mam granice postepowan z kobietami gdy jestem zaangazowany w zwiazek -11:18:50- [+Infinite]: spotkac sie, pobawic, owszem ale nic wiecej -11:19:37- [@cu8er]: a co sadzisz o zwierzatkach ? -11:21:10- [@cu8er]: lubisz pieski ? -11:21:23- [@cu8er]: bo wiesz -11:21:28- [+Infinite]: jak probujesz byc zabawna to ci nie wyszlo =D -11:21:36- [@cu8er]: alez nie -11:21:41- [@cu8er]: ja sie pytam powazniue:/ -11:21:53- [@cu8er]: bo wiesz -11:21:58- [@cu8er]: ciekawa jestem -11:22:15- [@cu8er]: czy jak widzisz jakies zwierzatko na ulicy to tez masz zachamowania ze tylko poglaskac czy cos -11:22:46- [+Infinite]: ja ogolnie wogole nie przepadam za zwierzetami na calej linii -11:22:52- [+Infinite]: a zwierzeta sie mnie boja -11:23:11- [@cu8er]: bo jestes bogiem sexu wiec sie nie dziwie -11:23:43- [@Saari`]: :> -11:23:52- [@cu8er]: hmm -11:23:59- [@cu8er]: tczesc Saari`:* -11:24:09- [@Saari`]: tcheshtch -11:24:11- [@cu8er]: Infinite to jak zwierzatek nie lubisz to co lubisz ? -11:24:23- [@cu8er]: moze gust v100? -11:24:25- [@Saari`]: on? koktaile -11:24:30- [+Infinite]: ooo wlasnie -11:24:34- [+Infinite]: koktajle lubie i drinki :>

Old Post 26-04-2004 17:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

Zaslyszane:
[kluca sie 2 osoby, i jedna zjezdza druga]:
"Ty wiesz co? twoja matka lepiej by zrobila jakby wychowala lozysko zamiast ciebie B(((" :E

Old Post 26-04-2004 17:40
Infinite
nieszczesliwie zakochany

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
code:
ty byl bardzo slabiutki log -_-

przypominam ze (c) maja byc smieszne, a w tym logu nie mozna znalesc niestety niczego co by sie nadawalo do tego miejsca

Old Post 26-04-2004 18:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

"przypominam ze (c) maja byc smieszne" (c) Infinite

"wtajemniczeni wiedza o co chodzi" (c) Infinite

Old Post 26-04-2004 18:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
przypominam ze (c) maja byc smieszne, a w tym logu nie mozna znalesc niestety niczego co by sie nadawalo do tego miejsca

te misiek jak cos Ciebie nie smieszy to nie oznacza ze nie smieszy nikogo. so: nie rob wiochy i nie placz ze przytoczona rozmowa byla malym (C). eot

Old Post 26-04-2004 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LD
Ich bin Danziger

sms z ERY
"Kogo bardziej sie obawiasz? Pseudokibicow czy alterglobalistow? wypowiedz sie na Forum politycznym [...]"

Old Post 29-04-2004 18:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LD Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LD Znajdź więcej post'ów przez  LD Dodaj LD do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LD prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

[22:32:03] <[-inzane-]> lol *****?
[22:32:08] <[-riki-]> BEEEEEEEEEEE
[22:32:13] <[-inzane-]> WSZYSTKO MI WYKONUJE NIEPRAWIDLOWA OPERACJE
[22:32:13] <[-riki-]> bo grales z faustem

Old Post 29-04-2004 21:47
weirdo
kontemplator bytu

21:30:43 <@Fausto> ja jestem na ircu 24/7 teraz
21:30:50 <@Fausto> ale na quakenecie
21:31:02 <@Fausto> tam ludzie czasami maja prawdziwe zycie :>
21:31:16 <@Fausto> tutaj wchodza 2 sesjami i udaja ze rozmawiaja z dziewczyna

you accept (reject, respect);

Old Post 29-04-2004 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

466595 (0:03)
Witaj
Ja (0:04)
Hej
466595 (0:04)
Poklikasz?
Ja (0:04)
:>
466595 (0:05)
Nie bedzie Ci przeszkadzac jak zdejme majtki?

: O

Old Post 29-04-2004 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

«12:40:38» {@alJenek} witam
«12:41:28» {@alJenek} cos chcialem ale zapomnialem ;/
«12:41:38» {@alJenek} a juz wiem
«12:41:53» {@alJenek} chcialem sie pochwalic najbardziej niezwyczajną kac-kupą jaką widziałem :F
«12:42:05» {@alJenek} ale mniejsza z tym

Old Post 30-04-2004 12:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LD
Ich bin Danziger

opis kumpla o godz 18:30 na gg:

"gole sie, jem sniadanie i ide spac..."

Old Post 30-04-2004 17:30
Onion

Cool

Shl o swoim "pitolkq" po kilku(nastu) piwach:
"...krootki ale dlugi..."

Old Post 01-05-2004 00:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jarek
Pop Shop Boy :P

Ogladamy sobie z tulupem wybory miss usa.
2lp z zainteresowaniem oglada, po chwili stwierdza :
Kobiety powinny być dobrem wspolnym

Old Post 01-05-2004 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jarek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jarek Znajdź więcej post'ów przez  Jarek Dodaj Jarek do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
LD
Ich bin Danziger

21:56:15<+xxxxx*> niektore dziewczyny nie zdaja sobie sprawy jakim moglbym byc przyjacielem chlopakiem
21:56:18<+xxxxx*> i kochankiem

*wymazane dla dobra kolegi

Old Post 01-05-2004 20:52
SweepeR
sweter

18:09:00 [email protected] ([email protected])
hej kto ty jestes?
18:09:00 [email protected] ([email protected])

18:09:39 [email protected] ([email protected])
ja kamila a ty?
18:10:38 [email protected] ([email protected])
jestes zajety?
18:10:43 sweterm ([email protected])
no troche
18:11:00 [email protected] ([email protected])
a co robisz jesli mozna spytac?
18:11:15 sweterm ([email protected])
nie mozna
18:11:34 [email protected] ([email protected])
dlaczego jestes taki nie mily?

Old Post 09-05-2004 17:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

Słownik gracza na pewnej stronie o CoD.

"Ping - Om większy ping, tym gra dziala plynniej."

Old Post 09-05-2004 21:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Czekamy w gmachu fizyki bo dwie osoby idą oddać sprawozdanie kolesiowi.
-Idziemy do Roszko
-Dorożką? Jak to dorożką?

:F

Old Post 10-05-2004 13:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
alka
alk(oholiczk)a

10% kobiet grajacych w quake siedzi na tym kanale, a Ciebie tam nie ma... dolacz do nas i nakarm nas www.pajacyk.pl

How I'm killing you

Old Post 12-05-2004 19:57
AlieneK
KOSZ

z radia:

taki poważny głos:
70% Polaków wierzy, że stworzył ich Bóg. Czyli reszta pochodzi od małpy. Ale teoria darwina może być mylna. Nadal trwają poszukiwania brakującego ogniwa - małpoluda. Może to yeti? Może to wielka stopa? a może to Britney Spears? Możliwe jednak, że brakującym ogniwem są dresiarze widoczni ostatnio w Łodzi. Mają wysowo położone czoło, a ich mały móżdzek otoczony jest oponami mózgowymi z alufelgami(...)

Dokładnie nie zacytuje, ale szło to mniej więcej tak

Old Post 13-05-2004 08:14
[FPP]Gazdzik
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
z radia:

taki poważny głos:
70% Polaków wierzy, że stworzył ich Bóg. Czyli reszta pochodzi od małpy. Ale teoria darwina może być mylna. Nadal trwają poszukiwania brakującego ogniwa - małpoluda. Może to yeti? Może to wielka stopa? a może to Britney Spears? Możliwe jednak, że brakującym ogniwem są dresiarze widoczni ostatnio w Łodzi. Mają wysowo położone czoło, a ich mały móżdzek otoczony jest oponami mózgowymi z alufelgami(...)

Dokładnie nie zacytuje, ale szło to mniej więcej tak

Dzisiaj jak jadlem sniadanie to tego sluchalem. Prawie bym sie chlebem udlawil .

Old Post 13-05-2004 11:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Gazdzik Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Gazdzik Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Gazdzik Dodaj [FPP]Gazdzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Gazdzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 13:36.    Strony (34): « First ... « 8 9 [10] 11 12 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions