Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > inteligentne rozmowy na #fpp
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (10): « First ... « 8 9 [10] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Serio? Grzeczny Ogo, grzeczny.. stay cool!

Nie no dobra.. teraz na powaznie.. porzadek zrobic chcecie ok..ja to rozumiem bo moze niektorych irytowac ciagle zbaczanie z tematow i malo inteligentne zarty. Jednak nie wprowadzajcie chlopaki jakichs strasznych restrykcji coby sie dretwo nie zrobilo bo wtedy szybko sie ludziom to wszystko znudzi albo bedziemy siedziec jak myszy pod miotla i *******ic same madre rzeczy ... a czlowiek czasem musi sie wyluzowac.. mamy dosc powagi w otaczajacym nas swiecie

Na razie dopracowywujemy formule...

Osobiscie tez nie chce aby byl tutaj jakis terror.....

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 31-10-2001 05:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez Lis3n
ogo
powiedz mi tylko jedno
czemu ten topic nosi nazwe o niczym konkrektnym w sumie ????

Przedewszystkim dział a nie topic, topic ma tytuł : inteligentne rozmowy na #fpp

W takim razie powiedz mi sens zakładania tutaj topica jak i tak nikt się go trzymał nie będzie i będzie gadał swoje ?

Powiedz mi także gdzie tutaj moge o fimlach pogadać o muzie ... ? W dziale Quake 3 ? Ten powstał właśnie po to aby tutaj gadać o rzeczach które nie mieszczą się w kryteriach pozostałych działów.

Żadnego totalitaryzmu nie będzie, tylko przypilnowanie was w topicach, aby nie działo się tak jak ostanio.

Na marginesie wypowiedź ta powinna być skasowana :
Jestem znowu u Was... czesc

Taksamo wypowiedzi tejże osoby, które spokojnie mogły by się w jednym poście zmieśćić a nie każde nowe query to nowy post.

Old Post 31-10-2001 10:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Trzeba wiec Lucasa uglaskac zeby byl milutki i nie wprowadzal rzadow terroru

Terror trzeba likwidowac!!! Osama DIE!!! W tym poscie nawiazuje do terrorysty - moderatora ( ), i chcialem w nim zawrzec taka sentencje, ze nie bede sie dawal terroryzowc moderatorowi... i tyle... pomyslcie, co Wy wogole mowicie... moderatorzy

[F|S|G] member

Edytowane przez [F|S|G] Fruit dnia 01-11-2001 o godz. 07:44

Old Post 31-10-2001 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez [F|S|G] Fruit

Terror trzeba likwidowac!!! Osama DIE!!!

Saari widzisz? O to właśnie chodzi aby tego nie było. Po co ten post jest, co on wniósł do wcześniejszych rozmów, a co pociągnie za sobą ? Zaraz drugi równie mądry coś napisze o tymsamym np : Osama do gazu. I topic się rozpierdzieli bo się paru chętnych na takie wypisywanie znajdzie. Z [FPP]LucaS`em będziemy dbać aby takich postów nie było i o to właśnie w tymwszystkim chodzi. Już rozumiesz? [=

Old Post 31-10-2001 19:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jar0d
ludzik

hmm.....
Zgadzam sie calkowicie z Toba. Osobiscie wkurzaja mnie tego typu post, krotkie, czesto nie na temat, moim zdaniem glupie i nic nie wnoszace w rozmowe a wrecz przeciwnie odbiegajace od tematu zmieniajac go niejednokrotnie majace na celu nabicie jeszcze jednego posta lub poprostu przypomnienie ludzikom o swoim istnieniu. Jednak kontrolowanie postow to stapanie po bardzo cienkim lodzie, dosc latwo przesadzic i przekroczyc ta cienka linie miedzy powiedzmy 'dobrym' a 'zlym' postem. W zwiazku z tym nasowa mi sie pytanie, kto i w jaki sposob sprawowal by nad tym kontrole.

Old Post 31-10-2001 21:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jar0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jar0d Znajdź więcej post'ów przez  Jar0d Dodaj Jar0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jar0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez < jar0d >
hmm.....
Zgadzam sie calkowicie z Toba. Osobiscie wkurzaja mnie tego typu post, krotkie, czesto nie na temat, moim zdaniem glupie i nic nie wnoszace w rozmowe a wrecz przeciwnie odbiegajace od tematu zmieniajac go niejednokrotnie majace na celu nabicie jeszcze jednego posta lub poprostu przypomnienie ludzikom o swoim istnieniu. Jednak kontrolowanie postow to stapanie po bardzo cienkim lodzie, dosc latwo przesadzic i przekroczyc ta cienka linie miedzy powiedzmy 'dobrym' a 'zlym' postem. W zwiazku z tym nasowa mi sie pytanie, kto i w jaki sposob sprawowal by nad tym kontrole.

Ja i Ogo...

Co zas do sposobu... masz racje - linia jest cienka. Na razie dogadujemy co mozna zrobic. Pierwsza rekacja bedzie edycja posta przez moderatora i zaznaczenie, ze nie pasuje do topicu....

Old Post 31-10-2001 23:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZbooJ
Zajebisty facet :]

Starajcie sie chlopaki i nie przesadzcie ...bo ja wiem, ze kazdy czlowiek moze miec zly humor tak samo i moderator...a jak moderator bedzie mial zly humor to dopiero wtedy moze narobic pasztetu... but zycze gl w robieniu z boarda inteligentnego boarda

Old Post 31-10-2001 23:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZbooJ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ZbooJ Znajdź więcej post'ów przez  ZbooJ Dodaj ZbooJ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZbooJ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez ZbooJ
Starajcie sie chlopaki i nie przesadzcie ...bo ja wiem, ze kazdy czlowiek moze miec zly humor tak samo i moderator...a jak moderator bedzie mial zly humor to dopiero wtedy moze narobic pasztetu... but zycze gl w robieniu z boarda inteligentnego boarda

Wlasnie - nad sytemem odwolawczym od decyzji moderatora tez myslimy...

Old Post 01-11-2001 00:00
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO

Saari widzisz? O to właśnie chodzi aby tego nie było. Po co ten post jest, co on wniósł do wcześniejszych rozmów, a co pociągnie za sobą ? Zaraz drugi równie mądry coś napisze o tymsamym np : Osama do gazu. I topic się rozpierdzieli bo się paru chętnych na takie wypisywanie znajdzie. Z [FPP]LucaS`em będziemy dbać aby takich postów nie było i o to właśnie w tymwszystkim chodzi. Już rozumiesz? [=

To wiecie co? Ja pier**** taki board, co sie qrcze trzeba co do joty trzymac topicu... O co w tym chodzi qfa? Bo ja nie qmam...o co w tym chodzi... nawiazalem do jakiegos moderatora - terrorysty( ), i napisalem, ze ja sie nie dam terroryzowac przez moderatora... bo tak nie moze byc... trudno... wyje****** mnie z fpp.pl to pode gdzie indziej... trudno sie mowi, ale napewno gdzie indziej tez bedzie taka sytujacja, bo wszedzie zawsze cos komus nie pasi... Bo tak jest, ze zawsze cos jest nie tak... i nic si juz nie zmieni... A jakby w danym topicu, kazdy tylko odpowiadal na temat, to miom zdaniem nie mialo by to najmniejszego sensu... bo jak chce ktos pomoc... to idzie do qmpla, wchodzi na gg albo icq i gada z ludkiem co jest oswiadczony i otrzymuje pomoc... a tak... mozna sie posmiac z kazdego, nawet ze mnie, bo chce powstrzymac terror moderatorow ( ), bo Oni nie od tego sa, zeby tylko kasowac, moderowac... ale jak np. koles zacznie wyzywac np. koleznka Saari... to skasowac post i mu odebrac dostep do board'a... A nie gnebic malego owocka... to tyle co do dzisiejszych moich inteligentnych rozmow na fpp, bo nie mam zamiaru odpisywac na kazdy post tak, jak na ten... bo to sie mija z celem... Milych Inteligentnych rozmow... juz sie tu moze nie pojawie... papa i do zobacznia... bede sobie siedzial w moim Topicu gdzie nikt nic do mnie nie ma...! Narazie

[F|S|G] member

Old Post 01-11-2001 07:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]LucaS

Wlasnie - nad sytemem odwolawczym od decyzji moderatora tez myslimy...

Zabyscie tylko nie skonczyli jak polskie sadownictwo.

BTW czasami zmiana tematu zeczywiscie konczy sie upadkiem calego topicu, ale czasami zawiazuje sie dosc ciekawa dyskusja. Jak dla mnie jest dobrze tak jak jest - nic bym nie zmienial!

Old Post 01-11-2001 09:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:

To wiecie co? Ja pier**** taki board, co sie qrcze trzeba co do joty trzymac topicu... O co w tym chodzi qfa?

Czlowieku opanuj sie! - Czy juz cos skasowalismy, czy zabronilismy???? Nic nie zrobilismy a juz krytykuja...

O co chodzi - oto aby nie bylo postow w stylu "idz sie umyj", "q3 sucks" (na q3a - wtopicu na temat jakiegos problemu)... zeby nie bylo postwo ktore nic totalnie nie wznosza...

Trzymanie temtu - chodzi o to aby w miare mozliwosci trzymac temat, tzn aby nie bylo, ze ktos ma problem np z karta graficzna, zaklada topic - ktos odpowiada "no, no to masz problem.... sluchajcie - znam swietny kawal" i topic zchodzi na kawaly... Potem ten czlowiek mowi, ze nasz board jez beznadziejny...

Ja i Ogo nie mamy nastu lat, tylko dziadki jestesmy i nie odpierdala nam na kazdym kroku... System ocen nie dziala (nie uzywacie ich!!!) wiec trzeba bylo wymyslec cos...

Fruit - zanim zaczniesz jeczec - to chociaz poczekaj abys mial na co...

Old Post 01-11-2001 09:30
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler

Zabyscie tylko nie skonczyli jak polskie sadownictwo.

BTW czasami zmiana tematu zeczywiscie konczy sie upadkiem calego topicu, ale czasami zawiazuje sie dosc ciekawa dyskusja. Jak dla mnie jest dobrze tak jak jest - nic bym nie zmienial!

ad 1 postaramy sie....

ad 2 - chodzi oto, ze nie bedziemy tepic kazdych zmian, ale tylko te bezsensowne w stylu "bylem z sobie w zoo..." (jest to wyolbrzymienie)...

Old Post 01-11-2001 09:34
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Jesli tak to spoko - powodzenia

Old Post 01-11-2001 09:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Wszystko sie pieknie zapowiada...zobaczymy jak wyjdzie w praktyce
Boze...z pseudointeligentnego topicu o glupawych gadkach na kanale zrobil sie naprawde inteligentny topic

Shooler - liooknij sobie na swoja sygne i powiedz czy to tak ma byc czy jednak Ci sie blad wkradl?

Old Post 01-11-2001 12:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Shooler - liooknij sobie na swoja sygne i powiedz czy to tak ma byc czy jednak Ci sie blad wkradl?

przeciez go zaznaczyl
nie widzisz ze jest pogrubiony

Old Post 01-11-2001 12:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

yyy...to jednak blad...nie zaoowazylem....thx.

A zaznaczony jest bo to o Kenigerach

Zaraz ktos wparuje i powie ze rozpijamy wszystkie topiki

Old Post 01-11-2001 12:43
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler
yyy...to jednak blad...nie zaoowazylem....thx.

A zaznaczony jest bo to o Kenigerach

Zaraz ktos wparuje i powie ze rozpijamy wszystkie topiki

no to wracajmy do inteligennych konweracyi

Old Post 01-11-2001 12:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:

Czlowieku opanuj sie! - Czy juz cos skasowalismy, czy zabronilismy???? Nic nie zrobilismy a juz krytykuja...

O co chodzi - oto aby nie bylo postow w stylu "idz sie umyj", "q3 sucks" (na q3a - wtopicu na temat jakiegos problemu)... zeby nie bylo postwo ktore nic totalnie nie wznosza...

Trzymanie temtu - chodzi o to aby w miare mozliwosci trzymac temat, tzn aby nie bylo, ze ktos ma problem np z karta graficzna, zaklada topic - ktos odpowiada "no, no to masz problem.... sluchajcie - znam swietny kawal" i topic zchodzi na kawaly... Potem ten czlowiek mowi, ze nasz board jez beznadziejny...

Ja i Ogo nie mamy nastu lat, tylko dziadki jestesmy i nie odpierdala nam na kazdym kroku... System ocen nie dziala (nie uzywacie ich!!!) wiec trzeba bylo wymyslec cos...

Fruit - zanim zaczniesz jeczec - to chociaz poczekaj abys mial na co...

Spox Lucas... ale nie lubie jak ktos cos do mnie ma... jak ma to niech ordazu powie bo lubie szczerosc... Ja tam nic nie mam do Was... ale nie wiem po coakurat tak sie wypowiedzial(es) czy ktos tam z moderatorow na moja odpowiedz pare posow wyrzej... "cos tam o terroryzmie!!!Osama DIE!!!"... bylo to niepotrzebne ... ale jest spox... Ja nie lubie psuc topicow, choc czasami moze mi sie dzdarzyc... Sorx za wszystko i juz nie bede jeczal o byle co

[F|S|G] member

Old Post 01-11-2001 13:20
Lucas
esports.pl

quote:

Spox Lucas... ale nie lubie jak ktos cos do mnie ma... jak ma to niech ordazu powie bo lubie szczerosc... Ja tam nic nie mam do Was... ale nie wiem po coakurat tak sie wypowiedzial(es) czy ktos tam z moderatorow na moja odpowiedz pare posow wyrzej... "cos tam o terroryzmie!!!Osama DIE!!!"... bylo to niepotrzebne ... ale jest spox... Ja nie lubie psuc topicow, choc czasami moze mi sie dzdarzyc... Sorx za wszystko i juz nie bede jeczal o byle co

Oki...

Bez obaw - bedziemy sie starac aby nie zabic tego klimatu tylko troche usprawnic board...

Old Post 01-11-2001 15:22
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:

Oki...

Bez obaw - bedziemy sie starac aby nie zabic tego klimatu tylko troche usprawnic board...

A wiec toporek wojenny zakopany i nie nudze i sie staram myslec nad odpowiedziami na posty i bede je pisal troche dluzsze... cos na ksztalt paru poprzednich... BTW. Lucas wiesz cos o Diodzie... jest w redakcji [FPP] ? Bo mowil, ze tak a jak tak to spox... tzn. ja mu wierze... ale tak sie pytam...

[F|S|G] member

Old Post 01-11-2001 15:25
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Chlopaki jak odpisujecie na posta powyzej waszego to nie dawajcie calej tej wypowiedzi.. i nauczcie sie wycinac to co wazne do waszej odpowiedzi bo przez to sie strasznie dlugie posty robia... To tak a propos porzadku na boardzie

Old Post 01-11-2001 16:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Chlopaki jak odpisujecie na posta powyzej waszego to nie dawajcie calej tej wypowiedzi.. i nauczcie sie wycinac to co wazne do waszej odpowiedzi bo przez to sie strasznie dlugie posty robia... To tak a propos porzadku na boardzie

A do kogo kierujesh te slowa...?

[F|S|G] member

Old Post 01-11-2001 16:48
Lucas
esports.pl

quote:

A do kogo kierujesh te slowa...?

Do was wszystkich Panowie - sluchac Pan.

Old Post 01-11-2001 17:19
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:

Do was wszystkich Panowie - sluchac Pan.

LucaS hmm
chyba do Ciebie tesh to bylo
a raczej przede wszystkim w zwiazku z postem:

quote:

Oki...

Old Post 01-11-2001 17:23
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

LucaS hmm

To jest limit - jak dluzszy tekst to juz tne....

(wiem jak to jest miec modem)....

Old Post 01-11-2001 17:46
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
wiem jak to jest miec modem

huh.....tragedia...

Na szczescie dla mnie te trudne czasy skonczyly sie 2 dni temu

Old Post 01-11-2001 18:13
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

LucaS hmm

Raczej w zwiazku z tym :
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
Oki...

Juz wiecej nie bede tak robic tylko pokazalam co mi sie nie podoba

Old Post 01-11-2001 18:33
Lucas
esports.pl

quote:

Juz wiecej nie bede tak robic tylko pokazalam co mi sie nie podoba

Ok... moj blad.... gdzie sie diabel spieszy tam sie czlowiek cieszy, czy jakos tam...

Old Post 02-11-2001 00:00
gazi
podróżnik

Talking

Mam dla was malutkiego loga... tylko sie nie poplaczcie ze smiechu.. :happy3:

<Yareq> hieh zebys ty widziala jak ja sie wachalem czy qpic sobie myszke za 3,5 =]
<Saari> tez bym nie kupila
<Saari> mam kochanego logitecha za 120
<Yareq> Logitech Mouse man cordless optical =]=]=]=]
<Saari> ma kolko?
<Yareq> taa jedno
<Saari> Oooo :)
<MajeS> moja ma 2
<Saari> ale dobra jest do grania
<Saari> MajeS logitech czy a4?
<MajeS> a4
<MajeS> w **** brudna
<Saari> hehehe :P
<Saari> a4 sux
<MajeS> nom
<Yareq> mialem kiedys a4tch to mi zdechla
<Yareq> ot tak sobie przestala dzialac
<Saari> ja tez mialam
<Saari> i tez mi zdechla
<Yareq> jakb ym jej niekarmil albo co
<Saari> moze nie karmiles
<MajeS> a moja zyje choc jej nie mylem z rok czasu :P
<Saari> ty okrutny czlowieku :PPP
<OG0> Moja ma ze hmm 2 miechy ?
<OG0> [=
<OG0> Nie wiecej.
<Yareq> =]
<Yareq> czysta mycha to podstawa
<MajeS> nom :>
<OG0> Czysta to zupelnie inna sytuacja.
<OG0> W jakim sensie czysta.
<Saari> hehehe
<Saari> :)
<Yareq> chociaz mycie mojego gryzonia ogranicza sie do szparki pod guziczkami
<OG0> Czy kulka czysta to sie zgadam, bo taka mam.
<OG0> Ale przyciski sa ufajtane w brzucie.
<MajeS> Yareq szparki pod guziczkami mowisz? :>>
* Saari mysia ma juz ponad dwa latka :>
<OG0> Cala sie lepi poprostu =P
<OG0> Taksamo jak klawka =PP
<MajeS> OG0 to samo u mnie :>
<MajeS> OG0 nie cche sie odkleic nawet czasmai :>
* Saari ma czysta klake...chyba ze zajrzy sie pod przyciski :PPPP
<MajeS> klawke to ja mam nowa, bo stara zgubila mase guzikow :>
<OG0> Ja mam sexy czarna klawke =P
<Saari> MajeS wqrzyles sie o cos? ;)
<MajeS> Saari odrobine :>
* Saari ma biala ... ale za to mala :>
*** MajeS changes topic to 'mycie mojego gryzonia ogranicza sie do szparki pod
guziczkami (c) Yareq'
<OG0> Czaran rox`uje.
<OG0> Czarna.
<Saari> OG0 a duza? :>
<OG0> Nie =P
<OG0> Mala czarna =]
<Yareq> http://www.logitech.com/cf/products...y.cfm/91?show=a
<Saari> OG0 a ile dales? :>
<MajeS> qfa, ale zaliczylemcholernie zboczone skojarzenie :P
<OG0> i miekka.
<OG0> Dalem 48 zyli jakies 3 latka temu.
<OG0> Fujitsu = firma.
<Saari> OG0 to niezle...ja za moja malutka dalam 30 :>
<OG0> [[[=
<Yareq> MajeS : gdzie gryzon ma guziczki ?
<OG0> Saari : ale moja i tak jest fajniejsza =PP
<Yareq> taki real gryzon =]
<OG0> Yareq : cyce ? =P
<Saari> OG0 :PP
<Yareq> =]=]=
<Yareq> MajeS : Gryzonica>?
<MajeS> lol!
<Yareq> :P
<MajeS> OG0: cyce? (c)
<Saari> OG0 ale faktem jest ze ja mam przerabane przez moja klawke :P
<MajeS> rotfl
<gazi> panowie panowie :>>
<MajeS> gazi uspokok nas, pliss :>
<MajeS> uspokoj
<Yareq> OG0 : a co niemozesz za mocno naciskac guziczqw (lol) bo sie przykleiszna
stale ?
<MajeS> no lol
<Yareq> =]
<MajeS> no wymiekam tu dzis
<MajeS> :>
<OG0> Yareq : dkoladnie.
<Saari> :PPP
<gazi> moze pogadamy o gamepadach :PPP
<OG0> Tej wiecie ze dopiero teraz sie myszce przyjzalem =PP
<Saari> SPOKOJ CHLOPAKI!!!!!!!!!!! :P
<Yareq> =]]]]
<MajeS> MajeS: gryzon, taki real gryzon (c) yareq
<gazi> bo lepiej nie o dzojstikach :PP
<Saari> gazi wtedy ja bym miala zabawe :P
<Yareq> =]=]
<MajeS> Saari wiem, masz chec na rozmowe o joystickach :>
<gazi> ;-)
<Saari> MajeS muahahahahahahah :DDDD
<Yareq> MajeS : a z czym ci sie skojazy qlka od myszki =] ? :)))))))))
<Saari> MajeS skad wiedziales? ;)
<OG0> gazi : a joystik to jha mam, faaaaaaaaaaaaajny, duzy, masa przyciskow =PPPPPP
<Saari> OG0 pokaz :P
<MajeS> nie no lol
<gazi> fanie ze duzy :P
<OG0> I ma podzadna podstawke =PP
<MajeS> Saari czytam w twoich myslach
<Yareq> Ja mam kierownice z pedalami =]]]=]=]
* Saari nie ma dzojstika :P
<MajeS> nie no odchodze...
<gazi> duze chlopaki maja duze dzojskiti
<Saari> hehehehehe :PPP
<OG0> Ja juz kilka w swoim zyciu zlamalem =P
<Saari> MajeS ;)
<gazi> Uuuuu
<MajeS> OG0 o *****
<OG0> W paru to musialem sprezynki zmieniac =PP
<Yareq> ROTFL!
<gazi> omg
<Saari> LOL ROTFL :P
<Saari> przestancie bo mi przepona peknie :PPPPP
<Saari> czy jak to sie nazywa :>
<gazi> ale masz dzojstik z force feedbackiem ? :PP
<OG0> Yareq : nie ma jak to se ponaciskac klawisze na joysticku co nie =P I nim
troche czasem pomachac =PPP
<Yareq> =]=]==]
<MajeS> moj joy jest fluorestencyjny czy jak tam to sie pisze :>
<MajeS> tak fajnie swieci w nocy :P
<Saari> MajeS no to niezle masz :PPP
<gazi> pewnie ma gumowa powierzchnie ;PPP
<MajeS> nom, niezla zabawa jest po ciemku
<Yareq> MajeS : a ma "wibracje" ? :)))
<OG0> gazi : gumki to musza byc.
<MajeS> latam z nim po calym mieszkaniu :P
<OG0> gazi : i to ze 4 lub wiecej =]
<OG0> EJJJJJJJJJ.
<gazi> nie znam sie na gumkach :P
<OG0> A macie joysticki z grzynkiem ? [=
<OG0> Grzybkiem =P
<Saari> OG0 co to grzynek ? :P
<gazi> LOL
<Yareq> LOLOLOL
<Yareq> :)))
<MajeS> ja mam grzyby na plecach
<gazi> a ja w lodowce :>
<Saari> nie bawie sie!!!! Ja nie mam joysticka!!! :PPP
<OG0> Moj nie ma grzybka =P
<MajeS> gazi lol
<Yareq> MajeS : na plecach to piqc ogo ma na joysticq !!
<Yareq> :))))))))
<MajeS> Saari spox, masz swojego logitech'a
<OG0> Saari : to se kup =P
<MajeS> Saari: sexsklep.pl
<OG0> MajeS : Saari ma myszke a my joistiki =P
<Yareq> LOLOLOL
<MajeS> masa i rozne kolory
--------
:ubaw15:

Old Post 16-11-2001 18:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 17:50.    Strony (10): « First ... « 8 9 [10] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions