Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Kosz > turniej Slizg2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (36): « First ... « 8 9 [10] 11 12 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Q - niedaleko dworca jest zajebiste cos z kanapkami nr. 2ktore sa po prostu zajebiscie zajebiste!! Na pewno was tam zaciagne ( mam nadzieje ze trafie )!!

Chodzilo mi o cos blisko slizga jak zglaodnieje pod koniec dnia to nie bede laecial na Centralny po kanapke choc by nie wiem jak zajebiscie zajebista byla

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 08-11-2001 21:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

Slizg - wieksze zarcie tylko pobliski spozywczak
Heh, runda ffa to jedna wielka niewiadoma, tam po prostu [b]WSZYSTKO[b] sie moze zdarzyc (a la moj turniej hacker) ale z drugiej strony jak trafie na jakiegos cyborga w SE(imo w nierozstawionych jest duzo osob lepszych niz niektorzy rozstawieni) to bedzie po prostu obciach.

Infi wez juz nie zaczynaj z tym razerem, jak bedziesz sie z nim bil, to wszyscy beda sie z was nabijac do 2200.

Old Post 08-11-2001 21:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Q
nie bede laecial na Centralny po kanapke choc by nie wiem jak zajebiscie zajebista byla

Czlowieku!! Ta kanapka to sztuka!! Zadowolish sie jakims zwyklym chlamem?

Old Post 08-11-2001 21:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kajtek
http://www.all.pupils.prv

Lokalizacja: http://www.all.pupils.prv.pl -super www i ekstra forum

Jo all krejzi pipol!

Witam! Moze mnie jeszcze co niektorzy pamientajom ( jo shooler jo infi jo cala reszta )

Niestety nie zabawie dlugo na turnieju choc obiecujem ze wpadnem pogadac z qmplami z qmpelami ( hi Saari )

Infi serio daj se spokuj z Razerem

Aha i cieszem siem ze wroociles!

To na tyle i WIELKIE SORRY ZA SZEFOSTFO SLIZGU (to lamusy hehe) PAPAPAPAPAPAPAPA

Old Post 08-11-2001 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kajtek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kajtek Znajdź więcej post'ów przez  Kajtek Dodaj Kajtek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kajtek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Kajtek
Witam! Moze mnie jeszcze co niektorzy pamientajom ( jo shooler jo infi jo cala reszta )

Heja Kajtek! Mam nadzieje ze wpadniesz na Slizg na troche dloozej (mozesz przyniesc Frugo ).

BTW. mowilem ci juz ze na zdjeciach ze slizgu wyszedles sexy

Old Post 08-11-2001 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
Q - niedaleko dworca jest zajebiste cos z kanapkami nr. 2ktore sa po prostu zajebiscie zajebiste!! Na pewno was tam zaciagne ( mam nadzieje ze trafie )!!

To sie nazywalo Oscar czy Apetit ?
mozemy tam skonczyc na sniadanko

quote:
Napisane oryginalnie przez Q

Chodzilo mi o cos blisko slizga jak zglaodnieje pod koniec dnia to nie bede laecial na Centralny po kanapke choc by nie wiem jak zajebiscie zajebista byla

W slizgu mozna zjesc frytki za 4zl ,czy jakies kanapki po 5zl , ale jakies 200/300m dalej sa delikatesy , restauracja chinska , American Chicken i Bar Gdanski
quote:
Napisane oryginalnie przez Gazor
heja... Gazi pozdrawia z linii frontu ...eee tzn. z kafe Slizg

na slizg.fpp.pl:27960 stoi server GTV , tak wiec nieobecni beda z nami duchem i pingiem

80% ze bedziemy miec kamere video , niepowiem nic wiecej by nie zapeszac . fr4gm4n bedzie krecil video

Heh..frgman wlasnie zadzwonil i przekazal, ze...yessss....bedzie kamera....yessss...

Oxy bedziesz z nami pingiem bo GTV puszczamy takze na telewizorek w slizgu dla spectow, wiec liczymy na pozdrowienia Mam nadzieje ze juz skumales jak sie ja obsluguje...i ze nikt cie nie wyrwie z domu...

a Saari nie starczy czasu na spotkanie z wszystkimi wielbicielami

PS. oxy - GTV bedzie stalo na slizg.fpp.pl:30000 (servery na innych portach) , wez zmien to w swoim newsie lub napisz jesszcze jednego bardziej wyraznego

Edytowane przez gazi dnia 09-11-2001 o godz. 11:50

Old Post 09-11-2001 07:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

nie wiem czy dzisiaj jeszcze tu wejde....a wiec..
nie mam pojecia kto wygra i zycze wszystkim powodzenia
a szczegolnie ludzikom ktorych znam :>
niech moc bedzie z wami

Old Post 09-11-2001 07:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

huh....to juz jutro

Old Post 09-11-2001 12:49
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no to fajno... Gazi ja chyba pojade dzisaj do wawy i przenocuje u rodzinki... jutro rano bym na dworzec wpadl (kolo 8.30) zebysmy tam razem poszli... btw powiedz gdzie mam Cie dokladnie szukac bo tak to bym sie pewnie zgubil :>

szkoda oxy ze nie jejdziesz

Old Post 09-11-2001 12:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Tesh jade juz dzisiaj - 16:50 mam pociag

Old Post 09-11-2001 13:04
gazi
podróżnik

omowmy sie wszyscy jutro o 8:30 w holu przy kasach na dw.centralnym
ja tam bede czekal na wiadomokogo

xenom wpadaj dzisiaj do slizgu jak mozesz, poznasz mnie napewno
ja bede siedziec raczej do pozna

Old Post 09-11-2001 13:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
omowmy sie wszyscy jutro o 8:30 w holu przy kasach na dw.centralnym

OK!

Swoja droga to ciekawe czy mnie poznasz

Old Post 09-11-2001 13:14
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

OK!

Swoja droga to ciekawe czy mnie poznasz

Kasy dworca moga byc ale czekajcie na nas do 9:00pociag zajezdza dopiero kolo 8:49(i think) i macie czekac.....

Old Post 09-11-2001 13:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

zalatwie ze przyjedziecie 15min wczesniej

Old Post 09-11-2001 15:28
Infinite
nieszczesliwie zakochany

ja tez tam bede...

Old Post 09-11-2001 17:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
a Saari nie starczy czasu na spotkanie z wszystkimi wielbicielami

Jakimi wielbicielami??? Wszyscy beda turniej ogladac ... na takie male cus jak ja to pewnie nikt nie zwroci nawet uwagi

A co do tych pociagoof to postaraj sie abys naszego nie spoznil ...a dopiero potem mow o byciu wczesniej

Old Post 09-11-2001 17:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

Ok myche zapakowalem, konfiga zrobilem, malspada wyczyscilem, koma podladowalem, kase zapakowalem ide spac

Old Post 09-11-2001 17:50
dave
Training (Enforcer)

[QUOTE]Napisane oryginalnie przez Gazor
[B]omowmy sie wszyscy jutro o 8:30 w holu przy kasach na dw.centralnym
ja tam bede czekal na wiadomokogo

gazi my bedziemy na centralnym o godzinie 8.40 takze jak bedziesz mogl to poczekaj na nas jeszcze to bedzie nam latwiej i taniej dojechac do slizga (bo mamy wziasc taxe a slyszalem ze mniej jak 30 pln nie zaplacimy - plizzzzz )

(hmm jest juz 22.00 ciekawe czy jeszcze ktos to wogole poczyta wszyscy juz pewnie spia - dobranoc.

Old Post 09-11-2001 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil dave Kliknij tutaj by wysłać e-maila do dave Znajdź więcej post'ów przez  dave Dodaj dave do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać dave prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
gazi
podróżnik

gazi my bedziemy na centralnym o godzinie 8.40 takze jak bedziesz mogl to poczekaj na nas jeszcze to bedzie nam latwiej i taniej dojechac do slizga (bo mamy wziasc taxe a slyszalem ze mniej jak 30 pln nie zaplacimy - plizzzzz )
No prob...bede kampowac na pociag z Katowic.. GL!

(hmm jest juz 22.00 ciekawe czy jeszcze ktos to wogole poczyta wszyscy juz pewnie spia - dobranoc.

niee..ja sie nie czuje spiacy a wiem ze jutro trzeba wstac kolo 6:30
dobranoc

Old Post 09-11-2001 22:16
ASd
Training (Enforcer)

Ehhhhh szkoda ze nie dowiedzialem sie wczesniej ktorym pociagiem jedziecie z krakowa, jak przez skarzysko tym o 6:19 to moze sie z wami zalapie (niech oxy zalozy dresy to go poznam

Old Post 10-11-2001 00:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ASd Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ASd Znajdź więcej post'ów przez  ASd Dodaj ASd do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ASd prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
niee..ja sie nie czuje spiacy a wiem ze jutro trzeba wstac kolo 6:30
dobranoc

Buahaha.. kto moze spac do 6:30 ten moze... niektorzy nie bardzo
Dobra juz nie "mendze" i ide sprawdzic czy wszystko mam co trzeba ( 20 razy sprawdze a i tak czegos zapomne... to pewne )

Old Post 10-11-2001 03:35
oxygen
new challenger

i jak tam?

Old Post 10-11-2001 11:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Talking

Oxy - zpowiada sie wszystko bardzo ciekawie Rozpoczelismy z godzinnym po-slizgiem i ogolnie wszystko na poczatku sie troche jebalo ale juz jest w miare ok poza tym ze czasem sie ktos obuidzi ze sluchawek nie ma czy ze cus sie dzieje

Ale ogolnie jest fajnie.. pozdrawiam z Warszawki razem z Gazim ktory teraz siedzi i gra - trzymaj kciuki

Old Post 10-11-2001 12:27
Fr4gM4n
the Cursed

mozesz juz puscic :>
wygral grupe.. jak widzialas

Old Post 10-11-2001 13:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Fr4gM4n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Fr4gM4n Znajdź więcej post'ów przez  Fr4gM4n Dodaj Fr4gM4n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Fr4gM4n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

a ja ******em totalnie i jezdem zly
no ale czego moge sie spodziewac jak nie gralem 2 miechy
shit:/
pewnie nie przejde ffa: (

Old Post 10-11-2001 13:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Infi - nie przejmuj sie
Nastepny turniej slizg wygramy my ... tj ja pierwsze a ty drugie miejsce

Old Post 10-11-2001 13:48
devourer
Combat (Death Knight)

Wlasnie wrocilem ze slizgu. Bylem po ffa 31 z 27 przechodzacych (slabo), zawsze ten ****** niefart ciazy na mnie. Lacznie chyba z 5h gralismy te ffa Z rozstawionych przyszli tylko bodajze Krg, matrox, hassan (chyba nikogo nie pominalem). Zadnych venomkow i sootahow nie ma.

Old Post 10-11-2001 17:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
j@rzabek
Brujah

Super. Ten turniej miał być 1v1 a nie ffa. Dlaczego takie gostyx'y nie graja ffa. Może nie umieją? a dlaczego my mamy umiec? Argghhh! Byłem 50. hehe Ale byłó fajnie.

Old Post 10-11-2001 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

gtv

ale gtv nie ma....

Old Post 10-11-2001 18:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Fr4gM4n
mozesz juz puscic :>
wygral grupe.. jak widzialas

niom :>
ale i tak dalej bede 3mal :>
za ciebie tez fragmanq

Old Post 10-11-2001 20:16
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:40.    Strony (36): « First ... « 8 9 [10] 11 12 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions