quote: Napisane oryginalnie przez Saari
Q - niedaleko dworca jest zajebiste cos z kanapkami nr. 2ktore sa po prostu zajebiscie zajebiste!! Na pewno was tam zaciagne ( mam nadzieje ze trafie )!!
To sie nazywalo Oscar czy Apetit ?
mozemy tam skonczyc na sniadanko 
quote: Napisane oryginalnie przez Q
Chodzilo mi o cos blisko slizga jak zglaodnieje pod koniec dnia to nie bede laecial na Centralny po kanapke choc by nie wiem jak zajebiscie zajebista byla
W slizgu mozna zjesc frytki za 4zl ,czy jakies kanapki po 5zl , ale jakies 200/300m dalej sa delikatesy , restauracja chinska , American Chicken i Bar Gdanski 
quote: Napisane oryginalnie przez Gazor
heja... Gazi pozdrawia z linii frontu ...eee tzn. z kafe Slizg
na slizg.fpp.pl:27960 stoi server GTV , tak wiec nieobecni beda z nami duchem i pingiem 
80% ze bedziemy miec kamere video , niepowiem nic wiecej by nie zapeszac . fr4gm4n bedzie krecil video 
Heh..frgman wlasnie zadzwonil i przekazal, ze...yessss....bedzie kamera....yessss...
Oxy bedziesz z nami pingiem bo GTV puszczamy takze na telewizorek w slizgu dla spectow, wiec liczymy na pozdrowienia Mam nadzieje ze juz skumales jak sie ja obsluguje...i ze nikt cie nie wyrwie z domu...
a Saari nie starczy czasu na spotkanie z wszystkimi wielbicielami 
PS. oxy - GTV bedzie stalo na slizg.fpp.pl:30000 (servery na innych portach) , wez zmien to w swoim newsie lub napisz jesszcze jednego bardziej wyraznego 
Edytowane przez gazi dnia 09-11-2001 o godz. 11:50
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|