Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Kosz > turniej Slizg2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (36): « First ... « 9 10 [11] 12 13 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

oki juz jestem
a oto maly raport:

ok.8.40 razem z gazim i kajtkiem odebralismy krakowiakoof z dworca. po drodze do slizgu gazi i saari zdazyli wyskoczyc na "kanapeczki", tak wiec pod przewodnictwem kajtka cala grupa dotarla szczesliwie do miejsca zdarzenia gdzie czekaly tlumy przemarznietych i gotowych na wszystko kwakerow
gdy tylko pojawil sie gazi chcieli go zlinczowac ale sprawna interwencja sluzb specjalnych oraz babci gertrudy udaremnila te probe. nastepnie losowanko i zaczynamy... wprawdzie z malym opuznieniem ale dobre i to. ffa trwalo chyba 7h i przebywanie w glosnym, dsznym i zadymionym pomieszczeniu bynajmniej nie poprawialo mojego nastroju, czynilo to jednak wysmienite towarzystwo... no i ogolne wrazenie wyszlo jednak na plus
szkoda tylko ze totalnie ******em swoja gre, ale niemoge narzekac skoro nie gralem 2 miesiace.
barwne komentarze grajacych i spacery po swierzym powietrzu utrzymywaly mnie w dobrym nastroju.
po rundzie ffa osoby ktore nie przeszly dalej zostaly "usuniete" ze slizgu - w tym takze ja:/
krok to przykry aczkolwiek przezemnie zrozumialy.
jedynym incydentem ktory wydatnie zdolal popsuc mi humor bylo to iz ktos podpieprzyl komoore vomitowi...
no coz...
turniej oceniam na 8/10

ci ktorych tam nie bylo niech zaluja...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 10-11-2001 20:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

pare copyrightow z turnieju:
spoko i tak w vq3 skopalibysmy tylki tym lamerom (c) koles po przegranym ffa
przez te lagi skacze na kladke,... zaczynam stac... i stoje... (c) inny kolo po ffa

Moze sobie jeszcze cos przypomne so stay tuned...

Old Post 10-11-2001 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ci ktorych tam nie bylo niech zaluja...

oki

Old Post 10-11-2001 22:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Merlin
r3esurrected

Thumbs down wassssssaaaaa

Hello wszystkim
kto tam jest adminem tego bordu i kto wpisuje newsy ?
moj wynik jest zle wpisany !!!
qrna ja bylem 2 w grypie i mialem 65 fragow (ale to i tak za malo)

Old Post 10-11-2001 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Merlin Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Merlin Znajdź więcej post'ów przez  Merlin Dodaj Merlin do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Merlin prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

gazi! z kamera wsrod zwierzat! (c) jakis koles ktory zobarzyl ze gazi filmuje przebieg turnieju
no w ***** i znowu mnie ta rakieda wydymal (c) ja

Old Post 10-11-2001 22:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Powoli wszystko sie konczy, wszystkie demka beda prawdopodobnie jutro (dzisiaj? ) rano na stronie turnieju

Old Post 10-11-2001 23:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

ja juz mam niektore...
mam swoich szpiegow w slizgu ktorzy mi je podsylaja

Old Post 10-11-2001 23:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Krypton
news.fpp.pl

fajnie ze turniej wam sie podobal

Old Post 10-11-2001 23:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Krypton Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Krypton Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Krypton Dodaj [FPP]Krypton do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Krypton prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

cos mi sie jeszcze przypomnialo:

ktos podczas jednego z ffa: "Dajcie restart"
Lanar: "Jak ktos mi da restart to z banki za*****!"

t5-krg proplayer lama (c) no comments
podczas ffa udawajcie ze quada nie ma (c) lenar

Old Post 11-11-2001 08:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

Moje male podsumowanie turnieju:

Minusy:
-Duzo osob, czyli ffa, czyli duze opoznienie w czasie. (ffa sux)
-Przez to zmiana w regulaminie odnosnie 1/1 (min system odrzucania map)
-Ffa z quadem
-Malo czolowki odnosnie cpma (tu Slizg1 pod tym wzgledem byl najlepszy) (brak min: fettera, verbala, venoma, B)
-Wywalanie ludzi po ffa (niektorzy przemierzyli znaczna czesc kraju by obejrzec sobie tylko ffa, za co zaplacili 10zl)

Plusy:
-Kamera cyfrowa (bedziemy w tv )
-Kompy na dole gralni
-Rozbrajajace texty niektorych ludzi podczas ffa
-Przyzwoite nagrody
-mocne kompy
-24h help obslugi
-W miare luzna mlodziezowa atmosfera

To tyle narazie moze sobie cos przypomne.

Old Post 11-11-2001 08:49
j@rzabek
Brujah

Plusy:
- Baaardzo fajni ludzie
- Dużo kompów
- Monopolowy niedaleko...
- sam sobie dopisz, bo mi sie juz pomysly koncza

Minusy:
- ffa....
- Mało miejsca dużo ludu (ale to chyba dobrze)
- Quad na ffa
- moja dyspozycja
- Czekałem 4 godziny na mecz po którym mnie wywalili
- to mial byc turniej 1v1

ps- dlaczego takie turniej są organizowane jednego dnia. Możaby naprzykład w tygodniowych odstępach (albo nawet miesięcznych). Jak naprzykład imprezy sportowe. jak cgl. think about it...

Old Post 11-11-2001 10:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil j@rzabek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do j@rzabek Znajdź więcej post'ów przez  j@rzabek Dodaj j@rzabek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać j@rzabek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez j@rzabek
ps- dlaczego takie turniej są organizowane jednego dnia. Możaby naprzykład w tygodniowych odstępach (albo nawet miesięcznych). Jak naprzykład imprezy sportowe. jak cgl. think about it...

a kto sie tym zajmie? moze ty? taki turniej to masa roboty...tego z wierzchu nie widac...ale organigazor () pewnie juz siwy chodzi

Old Post 11-11-2001 12:07
oxygen
new challenger

a oto txt krogotha z challenge-tv:

"im nothing compare to matr0x...you will see him in da action soon coz we played little tournament here in Poland and he simply owned everyone.

Respect"

hehe...i wszystko jasne co krg mysli o grze matroxa

Old Post 11-11-2001 12:10
demarcos
zdzisiu burczymucha

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
a oto txt krogotha z challenge-tv:

"im nothing compare to matr0x...you will see him in da action soon coz we played little tournament here in Poland and he simply owned everyone.

Respect"

hehe...i wszystko jasne co krg mysli o grze matroxa

ja pier.............. gdzie sa demka!!!

Old Post 11-11-2001 12:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil demarcos Kliknij tutaj by wysłać e-maila do demarcos Znajdź więcej post'ów przez  demarcos Dodaj demarcos do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać demarcos prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

u ciebie na hdd

Old Post 11-11-2001 12:49
emi
lame

no dobra kto wygral......... ?

Old Post 11-11-2001 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

Jak to kto, no pewnie ze ja, drugi byl jarzabek, a trzeci Q.

Old Post 11-11-2001 13:44
gazi
podróżnik

Thumbs up

pierwsza dostawa -> 134mb demek do zasysania ze stronki turnieju<br>
http://slizg.fpp.pl/turniej

cosh..ten turniej mial swoje plusy i minusy
ffowcy moga sie czepiac o wszystko...ze bylo fatalnie, tragicznie i ogolnie beznadziejnie... zdaje sobie z tego sprawe...mielismy problemy, naszczescie gdy juz zaczelismy DE 1/1 wszystko zaczelo sie ukladac i raczej wszyscy byli zadowoleni...

niedlugo napisze recenzje z oczu organizujacego turnieje...narazie absolutnie nie mam sily...

Old Post 11-11-2001 13:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

potem obczje se troszki demek zeby sie podolowac

Old Post 11-11-2001 14:06
Infinite
nieszczesliwie zakochany

aha gazi mam jeszcze prosbe
wytnijcie ta scene z frytkami

Old Post 11-11-2001 14:07
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
aha gazi mam jeszcze prosbe
wytnijcie ta scene z frytkami

Nic nie wycinajcie niech zostanie takie jakie jest - tylko ciekawe ile to bedzie zajmowac - 650MB ???

BTW. Ja wlasnie wroocilem do domku - jak dla mnie impreza byla zajebista, jesli bedzie Slizg 3 to jade na 100% - mozna poznac wielu wspanialych ludzi (hi Saari) i wogoole jest fajna klima - aha +gazi+ thx (wiesz za co )

Old Post 11-11-2001 15:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

No cosh ..
Duzo roznych opinii wyczytalam juz na temat tego turnieju ... Postaram sie napisac jak ja to widzialam.

Przede wszystkim ja nie pojechalam tam grac tylko poznac ludzi i naprawde sie nie zawiodlam na tym.. pogadalam sobie z kilkoma naprawde fajnymi osobami ( Shooler, Infinite, LucaS, xen0m i inni - dlugo by wymieniac ..ale pozdrawiam serdecznie wszystkich z ktorymi milo pogadalam ) i mi sie bardzo podobalo
Gracze moga troche narzekac na brak organizacji ale zrozumcie - ludzi bylo bardzo wielum, pomieszczenie niewielkie, a w dodatku szefostwo sie plulo na wszystko ... tak wiec trudno bylo im sobie ze wszystkim poradzic.. poza tym nie liczylo sie samo granie nieprawdaz? Taki Shooler np... odpadl od razu ale zostal do konca i sie swietnie bawil jak dla mnie impreza byla udana... z kilkoma malymi wpadkami ale udana

Na nastepnym spotkaniu tego typu ... ja na pewno bede

Old Post 11-11-2001 19:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

wszyscy bedziemy

a relacje dzisaj chyba napisze...

Old Post 11-11-2001 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]xen0m
wszyscy bedziemy

a relacje dzisaj chyba napisze...

Napisz napisz - jak cos to moge cos pobazgrac i ci podrzucic (ale dopiero jutro tak kolo 15:00), najwyzej wytnesz kilka moich kawalkow i wkleisz do swojego "opowiadania"

Old Post 11-11-2001 19:27
DeZo
Veteran (Ogre)

Talking Turniej

Turniej wypadł naprawde spox.......to fakt że odpadłem przy ffa ale zabrakło mi tylko kilku fragów

Naszczęście nie musiałem wychodzić po ffa..... bo zostawałem na nocke po turnieju.

Pozdrawiam wszystkich którzy byli na turnieju a wszczególności:
- Gazora(za w miare dobrą organizacje i jeszcze pare innych rzeczy o których sam dobrze wie)
-Saari(za miłe pogawęki i to że nie chciała mi oddać pieniędzy z wpisowego )
-Fragmana (za to że zagraliśmy już nie jeden meczyk ze sobą)
-Xenoma (tak poprostu )
-Kajtka (za to że jest taki p******y )

i.t.d
nie chce mi się już wymieniać......... haha

To chyba wszystko _

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 11-11-2001 20:38
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
TRAPPER
TRAPPER

First Person Perspective Hehhe

Dobre dobże nam szło Des do zapisów potem małe kłopoty ale było świetnie teraz jeszcze myślimy o SLIZG3 w przyszłości
Co wy na to?

Old Post 11-11-2001 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil TRAPPER Kliknij tutaj by wysłać e-maila do TRAPPER Znajdź więcej post'ów przez  TRAPPER Dodaj TRAPPER do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać TRAPPER prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

yeah

jakby cos to relacja jest na q3.fpp

Old Post 11-11-2001 23:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

Gazi gdzie jest moje jedyne demko z ffa? Specjalnie nagrywalem!

Old Post 12-11-2001 05:42
Kajtek
http://www.all.pupils.prv

Lokalizacja: http://www.all.pupils.prv.pl -super www i ekstra forum

Traper co ty pirdolisz? Slizg3? Chyba u ciebie w domu!
Ja sie na razie nie zgadzam na zaden turniej tk samo sądzi szefostwo
A ty yto sie jedynie nadajesz do mlaskania pytonga a nie robienia turnieju czego przykladem byl "twoj" turniej w CS'a, z ktorego wszyscy wybili sie na turniej do kafe na starufce. lol

Aha dzieki wszystkim za przybycie i dobra zabawe, i zachowanie
I sorki ze wszystkich wyzucalem z góry
A o slizgu3 pomysle

Old Post 12-11-2001 14:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kajtek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kajtek Znajdź więcej post'ów przez  Kajtek Dodaj Kajtek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kajtek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Talking Tia

Wiesz Trapper może i mi dobrze poszlo z tymi kolesiami co mialem w grupie ale tobie to kiepsko poszlo (albo nawet bardzo kiepsko)

A w dodatku ty miales lamerska grupe tam to tylko Vince byl........

Ja mialem troszke niezlych : Mati,Sting,Younior,Bush-2

I tak cud ze naklepalem 66 fragoof gdzieś tak 3 mi zabraklo zeby sie dostac do drabinki................. lol

A jezeli chodzi o problemy slizgowe to staralismy sie wszyscy zeby dobrze poszlo......... heh nie zawsze wychodzilo

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 12-11-2001 14:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 05:40.    Strony (36): « First ... « 9 10 [11] 12 13 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions