Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > alkohol bezalkoholowy
Co sadzisz o alkoholu?
You do not have permission to vote on this poll.
Kocham! Bez niego nie moge zyc! 35 38.89%
Uwielbiam! To najlepsze co powstauo! 55 61.11%
W sumie: 90 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (46): « First ... « 9 10 [11] 12 13 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez yebisu

a ja mam jeszcze dwa tyskie i warke strong
long live warka

aa i chwila zwierzen - dzis cauy dzien se u panny siedziauem to nawet jednego posta nie dodauem do swojego tematu
ale widze ze sami dbacie o jego wizerunek

Proste yebi... Trzym sie... ja ide spac... jutro do szkouy trza isc po chorobie

[F|S|G] member

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-10-2001 21:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

Aham... i jush gram bez r yebi... przyjal mnie Diodka Narazie all do zobaczyska jutro

[F|S|G] member

Old Post 28-10-2001 21:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [F|S|G] Fruit Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [F|S|G] Fruit Znajdź więcej post'ów przez  [F|S|G] Fruit Dodaj [F|S|G] Fruit do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [F|S|G] Fruit prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez CE3RDE
Spox juz mi przeszlo ale bylo ostro o malo klopa nie zapchalem

a co do pifka to woodki nie bede juz pil na noc a ojcu akurat jeden zywiec zostal w lodoowce

Rozwolnienie roolez (serio) przynajmniej lepsze jest od ekhm. zaprarcia i tzw. kloca

Wiem cos o tym bo jak jush mowilem wielokrotnie zoladek mam ostro zjechany (od urozdenia )

Old Post 28-10-2001 21:46
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:

1- a ja mam jeszcze dwa tyskie i warke strong
long live warka

2- aa i chwila zwierzen - dzis cauy dzien se u panny siedziauem to nawet jednego posta nie dodauem do swojego tematu
ale widze ze sami dbacie o jego wizerunek

1- TAK!!! W:S RULEZ!!! (no i ofkoz R'ss )

2- A co jest ważniejsze?! Kobieta czy post-counter !

Old Post 28-10-2001 21:48
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez [F|S|G] Fruit
Narazie all do zobaczyska jutro

Nooo widze, ze kolejna osoba jush sie zadomowila na boardzie !
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Add: aha i ofkoz dobranoc

Old Post 28-10-2001 21:49
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Talking

quote:
Napisane oryginalnie przez yoshi.thod

A co jest ważniejsze?! Kobieta czy post-counter !

No chyba wiadmo ze Kobiety sa najwazniejsze

Old Post 28-10-2001 21:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

No lepiej jest miec rozwolnienie niz zatwardzenie ( qrde ale to dumnie brzmii cos jakby do rymu ) Jak chyba rok temu przez tydzien nie moglem walnac kloca jak mnie potem wzielo...ehhh...potem na tylku nie moglem siedziec

ps.No kobiety sa najwazniejsze to prawda

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 28-10-2001 21:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Shooler

No chyba wiadmo ze Kobiety sa najwazniejsze

Taaa bo nie chodza na wojny

Old Post 28-10-2001 21:54
yoshi.thod
Guest

quote:
No lepiej jest miec rozwolnienie niz zatwardzenie ( qrde ale to dumnie brzmii cos jakby do rymu ) Jak chyba rok temu przez tydzien nie moglem walnac kloca jak mnie potem wzielo...ehhh...potem na tylku nie moglem siedziec

Hahahaha!!!
Znam to!

Np. najpierw sie powstrzymuje przez pol dnia bo szkola, potem zapominam a potem cisnie ale nie moge czyli jakby:

chce ale nie moge

A jak walnie to WOW (kibel caly? )

Old Post 28-10-2001 21:57
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wink

quote:

ps.No kobiety sa najwazniejsze to prawda

CE3RDE ja widze ze ty masz jakies psychiczne dolegliwosci sraczkowe

Old Post 28-10-2001 21:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

Shooler wydaje ci sie poprostu mam mnie tak bardzo poila tym napojem w mlodosci ze teraz juz mooj organizm ma dosyc (no nie liczac yogurtoow ) A w klopie loobie sobie posiedziec - nie zaprzecze miewam tam naprawde twoorcza atmosfere (ale tylko nieraz)

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 28-10-2001 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Ja juz nie wiem o co biega na tym topicu

Old Post 28-10-2001 22:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

gadaja sobie chlopaki jak im to fajnie sie sra po zatwardzeniu

Old Post 28-10-2001 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OGO
niema mnie

Ponieważ jest chaos na boardzie i nie ma podporządkowywania się boardowiczów topicowi. Zamiast traktowanie postów tutaj poważnie, taksamo zgodności ich z tematem ludzie traktują to jako zwykłą gadkę która może sobie zbaczać na wszelkie możliwe tory zupełnie odbiegając od tematu, poprostu kolejny czat tyle że wolniejszy.

Old Post 28-10-2001 23:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OGO Znajdź więcej post'ów przez  OGO Dodaj OGO do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
yebisu
litl'o alcoholic

Smile

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]OGO
Ponieważ jest chaos na boardzie i nie ma podporządkowywania się boardowiczów topicowi.

dokuadnie dokuadnie taki uadny byu topic o alkoholu a Ci mi o jakichs gowienkach latajacych i puywajacych opowiadaja
bleeeeeee......

dobrze ze to przynajmniej jest smieszne....
ale ludziska!! dodawajcie posty przynajmniej troche dluzsze niz ta jedna linijka bo pozniej jest 400 odpowiedzi na post z czego 350 czyta sie po dwie sekundy! i po co tyle wczytywac ma sie na mojej przegladarce?

Old Post 29-10-2001 00:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

ja juz sobie ide z tego topicu
zrobilem sie nieco shitowy :-/

Old Post 29-10-2001 06:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:

dokuadnie dokuadnie taki uadny byu topic o alkoholu a Ci mi o jakichs gowienkach latajacych i puywajacych opowiadaja
bleeeeeee......

dobrze ze to przynajmniej jest smieszne....
ale ludziska!! dodawajcie posty przynajmniej troche dluzsze niz ta jedna linijka bo pozniej jest 400 odpowiedzi na post z czego 350 czyta sie po dwie sekundy! i po co tyle wczytywac ma sie na mojej przegladarce?

Dobrze... bede ja chociaz pisau po 2 linijki na kazdy posy, chociaz sprawi mi to nie lada klopot ... ale siepostaram...

[F|S|G] member

Old Post 29-10-2001 07:15
[F|S|G] Fruit
[F|S|G] member

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

Moze nie shitowy... trzeba poprostu mowic o alkocholu... ja kiedys w podstawowce, na lekcji polskiego, popijauem sobie takie pifko... zwauo sie Zywiec bezalkocholowy... itd... jak siebaba na mnie lukala to mauo... a ja se popijauem zimne, zdrowe, pifko

[F|S|G] member

Old Post 29-10-2001 07:17
yebisu
litl'o alcoholic

Thumbs down

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZimZum

zim jak to "sobie idziesz" ??
ja nie pozwalam
jak to staues sie shitowy??? Ty???
czy topic??
niewazne i tak da sie to naprawic
nie mozesz mnie opuscic.........
nie chce byc sam...samiutenki...(jaki tekst)

Old Post 29-10-2001 09:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil yebisu Kliknij tutaj by wysłać e-maila do yebisu Znajdź więcej post'ów przez  yebisu Dodaj yebisu do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać yebisu prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Neo
Warrior (Scrag)

quote:

bleeeeeee......

a zaczelo sie od tego #%^&ego HH
HH sux!!!

Old Post 29-10-2001 10:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Neo Znajdź więcej post'ów przez  Neo Dodaj Neo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Neo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

yebisu - masz jeszcze mnie Poza tym nie damy Zim'owi odejsc!!

ZIM - nie odwazaj sie nas tu zostawic samych!!! My Cie bardzo lubimy!! Nie jestes zaden shitowy!!!

A zeby bylo o alkoholu to dodam ze babka dzis nam na pnja powiedziala ze mozemy jesc i pic na zajeciach bo ona nie chce zebysmy siedzieli znudzeni czekajac tylko przerwy kiedy sie bedzie mozna napic, tylko alkoholu nie mozemy pic. Na to ktos zapytal - a jak bedziemy znudzeni czekac na koniec zajec by sie napic alkoholu to bedzie lepiej? Fajna miala wtedy mine

Old Post 29-10-2001 13:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

ZIM - nie odwazaj sie nas tu zostawic samych!!! My Cie bardzo lubimy!! Nie jestes zaden shitowy!!!

ee blad w pisowni
topic sie zrobil shitowy
z tym gownami to won!
mial byc alko

Old Post 29-10-2001 14:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ZimZum Znajdź więcej post'ów przez  ZimZum Dodaj ZimZum do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ZimZum prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Zim- a ile można pisać o alkocholu? jedni mówią że jest be a drudzy że git, i nic nowego moim zdaniem nie da się napisać.
Btw pszed hfilom zrobiłem se gorący kubek na bazie wody gazowanej
nieźle to smakuje

Old Post 29-10-2001 15:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Zim- a ile można pisać o alkocholu? jedni mówią że jest be a drudzy że git, i nic nowego moim zdaniem nie da się napisać.
Btw pszed hfilom zrobiłem se gorący kubek na bazie wody gazowanej
nieźle to smakuje

malo wiesz o zyciu.
Alko to tema rzeka
a jego odmiany, drinki itp...

Old Post 29-10-2001 15:18
MaslaV
koduję bezwzrokowo

hardcorowiec się znalazł

Old Post 29-10-2001 15:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ZimZum
Nieśmialy abstynent

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
hardcorowiec się znalazł

ja po prostu jestem normalny

Old Post 29-10-2001 15:40
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Co to znaczy normalny? Taki jak wszyscy inni? Bo ja nie rozumiem znaczenia tego slowa ..

Zim - nie mow tak o MasaVie .. chlopak ma dopiero 15 lat .. to dobrze ze w tym wieku jeszcze nic nie pije Coraz wiecej jest mlodocianych alkoholikow.. ja sadze ze to lekka przesada ..

Old Post 29-10-2001 16:12
MaslaV
koduję bezwzrokowo

Oh jak wy się o mnie troszczycie... to sułodkie ale Zim żeczywiście niesprecyzował o co mu chodzi...

Old Post 29-10-2001 16:23
yoshi.thod
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari
1- Co to znaczy normalny? Taki jak wszyscy inni? Bo ja nie rozumiem znaczenia tego slowa ..

2- Zim - nie mow tak o MasaVie .. chlopak ma dopiero 15 lat .. to dobrze ze w tym wieku jeszcze nic nie pije Coraz wiecej jest mlodocianych alkoholikow.. ja sadze ze to lekka przesada ..

1- Normalnosc - definicja:
Jest rzecza wzgledna i jak to sie mowi hmm.... wszyscy inni niz reszta sa nienormalni, czyli tacy nie pasujacy do ogolu, potrafiacy sie mu przeciwstawic sa debilami i trzeba ich tepic. Ja na swoje nieszczescie do takich ludzi naleze

2- A nie uwazasz, ze gdybysmy wszyscy od dziecka pili wino do obiadu to zmniejszylby sie alkoholizm o 40% ?! Patrz: Francja, Hiszpania. To samo dotyczny tez czegos innego patrz Holandia......... A tak poza tym to czy to ze chodze raz/2 razy na tydzien na pivo z qmplami zeby odpoczac i szczerze pogadac czyni mnie alkoholikiem?!

offtopic: jak Ci idze opowiadanie?

Old Post 29-10-2001 16:25
yoshi.thod
Guest

MaslaV: Co przedstavia Twoj novy awatar? loda?

A codo topiku to cosh wracamy do tematu. Ja np. picie uwazam za ogolnie tolerowane i sam je toleruje ale jak pyrzchodzi koza do woza... ekhm! znaczy co do czego czyli np.

Jak bylem mlodszy i rodzice wracali po imprze do domu to takie cos to jush mnie wku.rza

EDITED/ADDED Ups MaslaV sorry, ale wczytywal misie Twoj av. tak ze mial width=10

Old Post 29-10-2001 16:28
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:27.    Strony (46): « First ... « 9 10 [11] 12 13 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions