NIee, no nie o to mi chodziło że po was nie wyjde, ale z tego co widze to przyjedziecie na dwie raty i może sie tak zdazyc ze pierwszą rate będę odwoził na chate, a druga się właśnie zjawi na dworcu. Tak wogle to nikt mi jescze nie powiedział o której jest planowany przyjazd pociągów do gdańska ( dokladny planowany ) Czasu coraz mniej, cza zacząć dopinać wszystko, żeby nie wyszło tak jak w maju, że Tulupa odbierał z pkp Lipas.
Glan: Jak tam z miejscem do kimania u Ciebie ?
Mam fakt faktem wolną chate, miejsca troszke jest, ale prawie 20 osob + ja ( LB! co z tobą ? Będziesz ? ) będzie miało strasznie ciasno.
Warning
Niech wszyscy koniecznie wezmą ze sobą spiwory/kalimaty (Saari : Ciebie to nie dotyczy, masz zarezerwowane wyrko 1ke ) bo miejsc na wyrkach jest 6 (3x wyrko 2osobowe )
Ostatnia sprawa jest chyba jasna : wszelkie akcesoria do wykonywania dokumentacji jak najbardziej wskazane, ja będę miał aparacik, może kamere ( starusieńką strasznie vhs ), bizon coś przebąkiwał że będzie miał aparat, ale im więcej tym ciekawiej 
Własna muzyka też nie będzie najgorszym pomysłem, moj zbiorek mp3 ogranicza sie praktycznie do jednego rodzaju muzy, a i zbyt wielki też nie jest 
uff...