Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Zasoby > Kosz > turniej Slizg2
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (36): « First ... « 10 11 [12] 13 14 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

hmmm a mi tez zabraklo troszki fragow do awansu
gdybym nie byl offline przez ostatnie 2 miechy to bym przeszedl
bo z moich wyliczen wynika ze stracilem przez 2miechy 1/3 swoich umiejetnosci

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 12-11-2001 14:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

hehe

Heh ja przed turniejem to gralem tylko kilka pojedynkoof 1/1
z gazim i z fragmanem no zdarzylo mi sie grac z kajtkiem i trapperem............... a przed tem to nie gralem chyba z 8 miechów
lol........

Mój numerek gg: 2285535

Old Post 12-11-2001 14:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Re: hehe

quote:
Napisane oryginalnie przez *DeSO14tOR
Heh ja przed turniejem to gralem tylko kilka pojedynkoof 1/1
z gazim i z fragmanem no zdarzylo mi sie grac z kajtkiem i trapperem............... a przed tem to nie gralem chyba z 8 miechów
lol........

Hehe - a ja gram w QuakeWorlda i na turnieju Q3 zdobylem 67Fragsow - Calkiem niezle Ale podstawa bylo to ze poznalem loodzi, ktorych dotychczas znalem z netu

Old Post 12-11-2001 15:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

Re: Re: hehe

a ja czekam na Slizg The Movie

Old Post 12-11-2001 16:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

Talking hehe

Czekajcie ludzie czekajcie........będzie sie opłacało

Old Post 12-11-2001 16:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DeZo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DeZo Znajdź więcej post'ów przez  DeZo Dodaj DeZo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DeZo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

Mi tez notabene zabraklo 2 , 3 fragow. Napazalem rowno 2 tyg w q3 duele. W nieoficjalnym rozgrzewkowym meczu ze stingiem na cpm1a zdobyl na mnie tylko niecale 30 w 10min. Btw poszukajcie, nagrywalem ffa!

Old Post 12-11-2001 19:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez devourer
Mi tez notabene zabraklo 2 , 3 fragow. Napazalem rowno 2 tyg w q3 duele. W nieoficjalnym rozgrzewkowym meczu ze stingiem na cpm1a zdobyl na mnie tylko niecale 30 w 10min. Btw poszukajcie, nagrywalem ffa!

Jo.... no to jestem... smutny i zalamany ale jestem... taka plama wszystko co sie dalo to przegralem ale.... to po prostu nie yl moj slizg jeszcze wam pokaze...

Old Post 12-11-2001 20:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

zajec nu pagadiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Old Post 12-11-2001 20:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
zajec nu pagadiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

Jeszcze pokaze

Old Post 12-11-2001 20:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Q Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Q Znajdź więcej post'ów przez  Q Dodaj Q do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Q prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

xen0m - jedna z pierwszych w pelni obiektywnych opini na temat slizgu2 - jak dla mnie recejnzja jest dokladnym odzwierciedleniem tego co bylo GoodWork

Old Post 12-11-2001 21:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez Q
Jeszcze pokaze

Nie martw sie Q!!!! Shooler odpadl w FFa i nie placze To nie byl Twoj dzien wiec Ci nie wyszlo i nikt na Ciebie krzywo patrzyc z tego powodu nie bedzie. Wiec wyloozooj ... spotkales troche ludzi, pograles sobie, porozwalales troche pociagu ogolnie chyba bylo fajnie nie?

Old Post 12-11-2001 21:33
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Saari

Shooler odpadl w FFa i nie placze

No troche sobie pogralem ale tak naprawde to w pociagu w drodze powrotnej troche

Old Post 12-11-2001 21:40
emi
lame

patrze krzywo na wszystkich co nieprzeszli ffa ^^

Old Post 12-11-2001 22:09
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DeZo
Veteran (Ogre)

no coz

Nie martwcie sie ja tez odpadlem w ffa.... ale jakos to przyjalem napewno nie . Bylo spoko wiedzialem ze nie przejde w koncu nie gralem prawie rok
To co wywalczylem na ffa czyli te moje 66 fragoff bylo nieoczekiwane...spodziewalem sie ze zdobede gora 20 no moze 30...
A tu bach jeszcze 3-4 fragi i bylbym w drabince.....
Pech poprostu pech

Old Post 12-11-2001 22:48
oxygen
new challenger

no dobra....poco wracac...nie zdobyliscie tych 2-3 fragow trudno...zapomnijcie...nie 3a sie powtarzac

Old Post 12-11-2001 23:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

i ni 3a sie przejmowac

Old Post 13-11-2001 21:06
emi
lame

Q fajne potworki na sygnaturce czekaj u kogos juz podobne widzialem........

Old Post 13-11-2001 23:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil emi Znajdź więcej post'ów przez  emi Dodaj emi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać emi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kajtek
http://www.all.pupils.prv

Lokalizacja: http://www.all.pupils.prv.pl -super www i ekstra forum

Emi twoja sygnaturka tez niczego sobe hehe

A tak poza tym to: odcinam się...

Old Post 14-11-2001 07:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kajtek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kajtek Znajdź więcej post'ów przez  Kajtek Dodaj Kajtek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kajtek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez Kajtek
Emi twoja sygnaturka tez niczego sobe hehe

A tak poza tym to: odcinam się...

Emi co masz do tych ludkow u kogo takie są hmmmmmmm?
Kajtek rivy ruluja

Old Post 14-11-2001 08:32
Kajtek

Q: Wiem Ale chiba squotowales nie tego posta bo mi sie podoba sygnaturka Emiego

Old Post 14-11-2001 09:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Kajtek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Kajtek Znajdź więcej post'ów przez  Kajtek Dodaj Kajtek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Kajtek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
devourer
Combat (Death Knight)

No i co z tym filmikiem z turnieju i moim demkiem ffa ?

Old Post 14-11-2001 21:06
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil devourer Kliknij tutaj by wysłać e-maila do devourer Znajdź więcej post'ów przez  devourer Dodaj devourer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać devourer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Q
The Q is out there

quote:
Napisane oryginalnie przez Kajtek
Q: Wiem Ale chiba squotowales nie tego posta bo mi sie podoba sygnaturka Emiego

NIeee Emi sie czepial monsterow przy mojej sygnaturce...
Przyprowac rezste ludkow ze slizga bedzi fajnoo

Old Post 14-11-2001 21:16
emi
lame

hip-hop non stop ^^ nieprwdaz kajtek ?
przeciez oni wogole niewiedza o co ci chodzi z tym odcinam sie ,chyba tedzika niesluchali ^^

Old Post 14-11-2001 22:07
gazi
podróżnik

Arrow something about slizg...

Hej Witam.... Powoli wracam do zycia , ten caly ostatni weekend mogl kazdego wymeczyc, nawet wiekszych masterow niz Ja
Obiecalem wam napisac malutka recenzyjke turnieju , napisze jednak prace magisterska z pova czlowieka organizujacego turnieje:

Wszystko mialo sie odbyc lekko latwo i przyjemnie... jednak nie bylo dokonca tak rozowo:
Pierwszym problemem jak widac byla sprawa marznacych ludzi przed slizgiem... wiem jaka byla pogoda tego dnia, niestety dostalem bardzo wyrazne instrukcje od "szefostwa slizgu" zeby wpuszczac ludzi do lokalu dopiero od godziny 10:00 , sam chcialem zeby ludzie poprostu wchodzili od samego rana jak tylko przyjada , ale teraz wiem ze z tego zrobilby sie jeszcze wiekszy chaos przy takiej ilosci ludzi (dokladnie 72 osoby) i zapisy napewno nie poszly by tak sprawnie jak poszly ,( hi Kajtek & Frg ) :>

Dalej idac, druga wpadka, wylosowanie rozstawionego... kurde niewiem kto to krzyknal zeby od nowa losowac... przecierz wystarczylo skreslic wylosowanego hassana i dolosowac kolejnego zawodnika! (lenar: ja numerki odstawialem a nie wrzucalem do worka- chyba bylo widac ze ksywki sie niepowtarzaja co nie), w kazdym razie kajtek i lenar postanowili od nowa rozlosowac grupy ffa - i byly one dosc ciekawe z wyraznym podzialem na faworyta grupy , no moze poza grupa 8 w ktorej gralo ich az 3 - Sting, Mati , Bush (no i nasz kolega DeS014tor w ktory grajac z ta smietanka nabil 66 fragow)

Eliminacje ffa rzeczywiscie to udanych zaliczyc nie mozna bylo , naszym ambitnym pomyslem bylo rozgrywanie 3 grup na raz - czyli 21 osob mialo grac na 3 serverach. Rozsadzilismy na kompach 21 osob, zaczela sie rozgrzewka i pingi skoczyly do 300-400 , niestety nasz lan i server nie wytrzymaly tego... Lenar stwierdzil ze to moze przez wartosci maxpackets i rate - ustawilismy server_maxpackets 30 i maxrate 10000 , pingi zmalaly do 100 , ale to wciaz bylo za duzo.
Tak wiec kolejne zmiany... bedziemy grac tylko dwie grupy na raz , jedna na kompach na dole , a druga na kompach na gorze...
Wszystko jakos ruszylo , mielismy juz godzine opuznienia jednak narescie zaczelismy grac - 14 osob gralo na raz, ping ok 30-40 , co 5min wyskakiwaly 100ms lagi ale gracze nie bluzgali. (potem przy rundzie DE wiadomo juz bylo ze poprostu gralismy na zle postawionym dedicated serverze, wina moja i fragmana jest tu oczywista, rowniez postawienie az 3 serverow na jednym aczkolwiek bardzo silnym kompie powodowalo lagi...)

Potem juz po godzinie od rozpoczecia, w slizgu zrobilo sie strasznie duszno...dwa kompy nagle zaczely sie wieszac - nikt nie wlaczyl klimatyzacji ,ludzie palili fajki w lokalu, musielismy ich szybko wygonic na dwor i otworzyc drzwi... wszystko wrocilo do normy - czyli granie na srednio lanowych warunkach, ale mimo wszystko lepsi gracze nabijali wiecej fragow od tych gorszych, ci ktorzy mieli awansowac, awansowali , no prawie...

...grupa 9 i 10...byly to grupy 8 osobowe, a wiem ze niepowinno tak byc. Tu Lucas mial racje mowiac ze bylem zbyt mily dla wszystkich (osobom ktore spoznily sie i przyszly na turniej o godzinie 13 powinienem powiedziec dowidzenia a nie dopisywac ich na dodatkowe miejsca, nawet jesli byli to moi znajomi...

Gdy juz skonczylo sie losowanie ludzi w DE , doszla mnie nieprzyjemna wiadomosc... "szefostwo slizgu" postanowilo wyrzucic z lokalu te osoby, ktore odpadly po ffa. Dla mnie to szczyt chamstwa, ludzie przyjechali nawet z krancow Polski, wszyscy mieli miejsca siedzace a w samym slizgu byla raczej cicha i spokojna atmosfera. Coz tacy sa ludzie ktory robia wszystko w imie zasady - miec szmal i swiety spokoj...

Losowanie drabinki DE przebieglo bardzo sprawnie i bez zgrytow.
W gornej polowce znalazly sie takie wybitne ksywki jak: Raid3n, Hassan , Gazor , Sting , Scab , Krogoth , Dave , Bush czy Karaluch.
W dolnej polowie bylo troszke spokojniej, z bardziej znanych Matr0x , Mati , Fragman , Kwak i Gostyx.
Okazalo sie ze Krogoth i Matrox spotkaja sie najwczesniej dopiero w finale i ze Krogotha bedzie czekac ciezka przeprawa.
Na samym poczatku gier 1/1 zrobil sie jeden wielki chaos, wszyscy chcieli siadac i grac i zrobilo sie tak ze jedni gracze juz sie rozgrzewali natomiast ich przeciwnicy caly czas czekali na wolne komputery... Po zakonczeniu pierwszych meczy, cala ekipa zarzadzila ze bedziemy grac tylko i wylacznie na gorze gralni , na dole zostana postawione dodatkowe servery aby odciazyc server glowny (stalo na nim az 6 dedicatow), takze na gorze beda przebywac tylko wyczytywani gracze...choyo przekazal mi rozpiske graczy i wszystko jakos ruszylo pelna para...

Pierwsza runda DE przebiegla bez sensacji, byly w niej trzy bardzo ciekawe mecze: karaluch wygral z davem , fragman z matim a hassan z niv-iro-vinc-raidenem. Dalej rowniez bylo bez niespodzianek... chociarz im dalej trwal turniej tym mniej sie jego dokladnymi wynikami interesowalem, zmeczenie narastalo a po trzech rundach oddalem kartke z drabinka Fragmanowi...
Napisze teraz conieco na temat swojej gry podczas tego turnieju, a mysle ze byla ona naprawde dobra i sie z niej ciesze, mimo ze treningu przed turniejem nie mialem zbyt duzo. W ciagu tygodnia rozegralem jedynie 4 mecze z frgmanem ktory caly tydzien cwiczyl z botami.

Oczywiscie dla mnie runda ffa miala byc formalnoscia , wylosowalem sobie bardzo fajniutka grupe , gral w niej m.in Infinite, devourer i tib*mondo. mimo wszystko ten zalagowany mecz ffa byl bardzo sycacy , wygralem jednym fragiem - 110fragow , Mondo 109. (przedostatnia akcja 3 fragi jedna zquadowana rakieta + moj bored rulez!)
Potem rozlosowalem sie do drabinki DE i pierwszy mecz[/url] zagralem z Fanatic'iem na cpm3 - to byl raczej spokojny mecz, przeciwnik wiedzial z kim ma do czynienia i na poczatku raczej przedemna uciekal, ale i skutecznie kontrowal, wynik 2:1 utrzymywal sie przez dlugie pierwsze minuty. Potem spokojnie przykampowalem megaheltha i agresywniej zaatakowalem, zdobylem fragi i zajalem sie pilnowaniem zbroi a przeciwnik sam do mnie przychodzil. Ot stara dobra taktyka... wynik 31:3
Dalej czekal mnie juz przeciwnik o wiele bardziej wymagajacy... coa.sting. Zgodzilismy sie na cpm3 (sting zawsze odrzucal cpm5 a Ja wiedzialem ze granie z takim railmastahem na cpm1a to samobojstwo).
Mecz[/url] zaczelismy szybko bez dluzszej rozgrzewki... sekunda zawachania na samym poczatku (czy brac raila i ya , czy moze zdarze do ra) , wybralem to drugie , niestety niezdarzylem , sting zalatwil mnie niesamowitym mazakiem a potem lyknal ra i nabil jakies 13 fragow zabierajac mi kazda ra i kazdego megasa... ciezko zabic tak napakowanego kolesia... wkoncu jakos trafilem mu te 3 raile i dobilem shotgunem , potem to ja zebralem ra i nierealnie odrobilem na 16:11 i...sie mecz skonczyl , sting znowu otarl mi sie o ramie i buchnal ra i znowu odskoczyl na ok 15fragow... potem kolejne proby atakowania stinga konczyly sie porazkami... przegralem 46:19. Szkoda bo poczatek ustawil troche mecz, a moglo byc tak pieknie, sting ma zajebistego raila ale jednak (nie tak jak matr0xa :> ) mozna go zabic a potem nabic kilka dziesiat fragow... Tak wiec spadlem do loosersow i zagralem ze scabem. Scab nie dal sie namowic na cpm5 ,ja postanowilem sprobowac pokonac do cpm1a. Nie bede sie dluzej rozpisywal bo chyba kazdy wie jak wygladaja pojedynki na cpm1a... ja sam liczylem na otwarta walke, jednak scab caly czas chowal sie po kontach i przyczajony rozwalal mnie ze swojego naprawde zajebistego raila , ktory mnie samemu jakos przestal wchodzic, w sumie bylem juz troche zmeczony tym wszystkim...okolo 14 godzin na nogach, zaraz po niestety przegranym meczu ze scabem oddalem prowadzenie turnieju Fragmanowi i razem z Saari , Shoolerem i DeS'em poszlismy na dol do baru, wkoncu moglem sobie usiasc i sie odprezyc...
W miedzyczasie wyszla sprawa Lenara z nagrodami ale bylo to tak zalosne ze nie chce mi sie o tym pisac... powiem tylko ze zwyciezcy turnieju dostali jednak ciutkie wiecej pieniazkow niz im obiecalem
Bracia z Rybnika w sumie zgarneli 500zl, Krogi lyknal 100zl a czarny kon turnieju Gostyx 50zl ktore z tego co wiem bardzo szybko uplynnil w pobliskim monopolowym :>
Koncowego przebiegu turnieju nie bede opisywac byl on dosyc ekscytujacy, polecam raczej obejrzenie demek, napewno ogladajac je nauczycie sie wielu rzeczy i wasz skill jeszcze wzrosnie...
Caly turniej skonczyl sie przed 2:00 - czyli zrobilismy 3 godziny spoznienia, szefostwo przez caly czas jego trwania ponaglalo mnie abym skonczyl o 23 , musielismy przez to odpowiednio zmienic regulamin - jeden mecz 15min zamiast best of 3 , potem nawet kazali mi zmniejszyc czas do 10min ale to juz bylo przegiecie , zreszta Krg cos tam powiedzial szefostwu i zaniechali swego pomyslu... Tak wiec okolo 2 w nocy oglosilem Turniej Slizg2 za cholernie udany i zakonczony...
Sting stwierdzil tylko "gdyby nie te lagi byloby gut..." a inni byli zbyt zmeczeni by cokolwiek mowic, ale napewno byli zadowolenii
Aha, Filmik bedzie soon!

Oczywiscie nie zabraknie teraz pozdrowien...tak wiec zaczynam: na poczatek best kisses to Saari (dzieki za wszystko, jestes wspaniala!) i best wishes to: Shooler (twoje chrapanie rzadzi), Fragman (twoja kamera rzadzi) , Kajtek (twoj server rzadzi ) , xen0m , Lucas , Uran (wasze fpp.pl rzadzi) , matr0x , sting (wasz skill rzadzi) , Trapper (czasami jednak rzadzisz) , DeS (twoje 66fragow rzadzi) , Dominik (twoja cierpliwosc i wyrozumialosc rzadza) , Choyo (zajebiscie rzadzi turniejami) Krogoth , Gostyx , Scab , Mati , Dave , Karaluch , Hassan , Mondo , Said , Q , Infinite , Jarzabek , devourer , iro-niv-vinc-rai (rzadzicie!!).

Edytowane przez gazi dnia 15-11-2001 o godz. 08:40

Old Post 14-11-2001 23:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil gazi Znajdź więcej post'ów przez  gazi Dodaj gazi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać gazi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

fajne fajne...gazi sie postaral :>
gw

Old Post 14-11-2001 23:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

ze Ci sie to pisac chcialo

ale art naprawde git...

Old Post 14-11-2001 23:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Kajtek

Hyh Gaz duga czesc opisu w stylu Fragmana jesli wiesz co mam na mysli . Ogolnie gut...
Ciekawe jak tyle ludu mialo grac na jednej, powtarzam JEDNEJ karcie sieciowej? I tak bylo nie zle hehe...

Emi:
- Ano chiba nie slyszeli tedeusza, niech zaluja bo tedik rzadzi
Trudno tez zeby to zrozumieli hehe...

GL wszystkim na nastepnym turnieju (moze Slizg3 )

Old Post 15-11-2001 07:44
devourer
Combat (Death Knight)

No wlasnie, gdyby nie system odrzucania map, to imo krg moglby pokonac stinga/matroxa na cpm5 (gral ktos w ogole na tej mapie?).

Old Post 15-11-2001 15:45
Infinite
nieszczesliwie zakochany

no calkiem qwl opis
ale kiedy bedzie ten slizg the movie?

Old Post 15-11-2001 16:34
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
ale kiedy bedzie ten slizg the movie?

W kinach od 26 listopada

Old Post 15-11-2001 16:46
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:22.    Strony (36): « First ... « 10 11 [12] 13 14 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions