Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Quake III Arena > !!!!Bregan D'aerthe!!!!
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (20): « First ... « 11 12 [13] 14 15 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

board jest po to zeby wyrazac swoje zdanie (mysli)
na dane tematy
a jezyk jakim posluguje sie bushi to chyba tylko jego problem
nie wszyscy musza byc wyksztalceni...

wiem ze zjechal ponizej poziomu...
ale blaaaaagam nie bawcie sie w cenzorow
bo skonczy sie na tym ze zostane wyj... za to ze gram na vq3
that's all

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 30-06-2001 21:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jar0d
ludzik

w tym co mowia oxygen i ya. jest duzo racji
mam tu na mysli fakt, ze boar jest po to aby wyrazac swoje mysli na kazdy temat
jednak zwazcie panowie na kolejny fakt, mianowicie wypowiedz bushiego
ma on prawo wlasnego zdania i wypowiedzenia go na tym boardzie ale jesli ludzie beda robili to w taki spob jak on to zrobi sie tu chlew, w ktorym bedzie mozna przeczytac jedynie chamskie obelgi nieposiadajace zadnego sensu ani jakiegokolwiek przekazu
pomyslcie kiedy np kolesiowi X nie spodoba sie koles Y, zacznie go bluzgac blotem, co gorsza nie tylko jego ale i jego matke ojca i reszte rodzinki, tak jak to zrobil Bushi, w tedy w odwecie koles Y zrobi to samo, zacznie go bluzgac, wjedzie rowniez na jego matke, ojca i powie ze jego siostra to dziwka dajaca za darmo, a brat, ze wspolrzyje seksualnie z psem itp
tak wiec mowiac ze Bushi nie powinien byc 'ukarany' chcecie powiedziec ze takie zachowanie jest najzupelniej w swiecie normalne i ok, a takze, zepodoba wam sie wizja takiego boarda
dla mnie to jest zalosne
nie traktyjcie tego tygodniowego zablokowania jako niewiadomo jakiej kary lecz jako ostrzezenie dla innych
taki jest moj punt widzenia w tej materii
mam nadzieje ze nikt mnie i mojej rodziny za to nie zbluzga

Old Post 30-06-2001 22:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jar0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Jar0d Znajdź więcej post'ów przez  Jar0d Dodaj Jar0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jar0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

infinite ja wiem ze ty potrafisz sensownie gadac...ale tylko wtedy kiedy musisz (joke)
naprawde nie zalezy mi na tym czy bushi dostanie bana czy nie tylko mysle ze powinniscie mu jakos to wynagrodzic rozstrzygajac sprawe naprzyklad pojedynkiem 1v1 z jednym z czlonkow waszego klanu...thats all...jezeli mysli ze jest lamerski przekona sei ze nie...(btw infi zauwazylem ze na servach wiele osob insynuuje ostatnio ze twoj klan jest lamerski...rozwiej te plotki rozgrywajac wiecej walk klanowych jak rowniesz wygrywajac wszystkie pojedynki 1v1 )
ja wasz klan lubie za atmosfere jaka w nim panuje

Old Post 30-06-2001 23:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
ya.
neony oslepiaja mnie

fff... ide spac

Old Post 01-07-2001 03:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil ya. Kliknij tutaj by wysłać e-maila do ya. Znajdź więcej post'ów przez  ya. Dodaj ya. do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać ya. prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

dzieki ze nas o tym powiadomiles

Old Post 01-07-2001 06:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Wink

quote:
Napisane oryginalnie przez ya.
fff... ide spac

Dobranoc

BTW. Ide sie spakowac - wieczorem wyjezdzam

Old Post 01-07-2001 11:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

przepraszam ze pytam
ale jaki wplyw na fakty bedzie mial rozegrany pomiedzy
powiedzmi emim i buszim pojedynek 1v1
to tak jakby zalozyc ze jak bushi wygra to niebo zmieni kolor na zielony... a tak sie nie stanie chocby wygral nawet 1000 razy!!
btw. co do plotek opowiem wam pewna historie!
wszedlem ostatnio na serv pod zfejkowanym nikiem ale takim jakiego jeszcze nikt nie zna(siege_of_darkness)
dzien wczesniej odbyle sie klanowka z klanem SuperSajans(SS)
spotkalem tam pare osob z SS mi.in tych z ktorymi gralem na klanowie. tdm odbylo sie 2v2 a moj klan reprezentowalem ja wraz z c0ldem wynik byl taki ze SS doznali tyotalnej porazki!
bylo osiemdziesiat-kikla do... goscie nie wyszli z 10!!!!!!!!!
postanowilem ich wybadac i sprawdzic jakimi sa ludzmi
wiem ze to chamskie ale udawajac kogos innego zaczalem wypytywac o BD "co to za ludzie" "czy dobrze graja" itd
zapytalem tez o ostatnia klanowe i dowiedzialem sie ze nie dosc ze mecz nie zostal zakonczony to tez ku mojemu zdzwieniu
wynik oscylowal w granicach 60:40. niesamowite!
moze powinienem wtedy powiedziec kim jestem ale powstrzymalem sie od tego nie chcac powodowac zapadniecia sie pod ziemie(ze wstydu) czlonkow klanu SS!!!!!!!!!
korzystajac z okazji zapytalem tez pare postronnych osob ktore znajdowaly sie w tym momencie na servie o opinie na temat tego nowego klanu(BD)
i musze powiedziec ze wiele osob wypowiadalo sie o nas z entuzjazmem

Old Post 01-07-2001 13:16
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

moje zdanie na to - LOL !!

Old Post 01-07-2001 15:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

zobaczymy co powie spolecznows qwakowa gdy BD oprze sie atakom f2!!!! bedziemy walczyc z godnoscia i tak terz przegramy lub wygramy!!!!
oxy! to co wiesz to jeszcze nic!
BD ma wiecej ukrytych atutow niz ktokolwiek zdaje sobie sprawe!
jeszcze nie pokazalismy wszystkiego!!
wkrutce przyjdzie pora okazac prawdzwia potege BD!!!!!!!

Old Post 01-07-2001 15:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Infinite Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Infinite Znajdź więcej post'ów przez  Infinite Dodaj Infinite do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Infinite prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite
zobaczymy co powie spolecznows qwakowa gdy BD oprze sie atakom f2!!!! bedziemy walczyc z godnoscia i tak terz przegramy lub wygramy!!!!
oxy! to co wiesz to jeszcze nic!
BD ma wiecej ukrytych atutow niz ktokolwiek zdaje sobie sprawe!
jeszcze nie pokazalismy wszystkiego!!
wkrutce przyjdzie pora okazac prawdzwia potege BD!!!!!!!

a moge wiedziec kiedy bedzie to okazanie potegi bd?
bo jak narazie znam wszystkich czlonkow twojego klanu(z gry) i nie sadze aby narazie byl to najlepszy klan...albo chociarz w czolowce...nie trenujecie zgrania razem ze soba gracie tylko duzo pojedynkow 1v1...a to nie wszystko jezeli jestescie tez klanem tdm grajcie tez duzo razem ze soba ! poznacie swoje slabe strony i bedziecie mogli jakos wykorzystac lepsze....kolesie z klanu na przyklad t5 malo co graja 1v1 glownie tdm

Old Post 01-07-2001 16:08
Infinite
nieszczesliwie zakochany

przydadza sie twoje rady.
dzieki

Old Post 01-07-2001 16:13
oxygen
new challenger

zawsze do uslug...

Old Post 01-07-2001 17:10
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen
dzieki ze nas o tym powiadomiles

wieeedzialem ze sie ktos przyp...

Old Post 01-07-2001 18:58
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

a ja ide na kolacje

Old Post 01-07-2001 19:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

xen laskawie raczyl nas poinformowac o swojej kolacki
slacznego

ps. a mialem nie pisac glupich postow

trudno

Old Post 01-07-2001 19:40
ya.
neony oslepiaja mnie

poczekajcie chwiel otworze okno...

Old Post 01-07-2001 19:47
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez ya.
poczekajcie chwiel otworze okno...

przesadzasz...
jakby kazdy tak od zeczy *******il to by sie ladny burdel na boardzie zrobil....

Old Post 01-07-2001 20:24
ya.
neony oslepiaja mnie

quote:
Napisane oryginalnie przez oxygen

przesadzasz...
jakby kazdy tak od zeczy *******il to by sie ladny burdel na boardzie zrobil....

ueeeeeeee ale piekny ort...

...wiem ale czasem trzeba odreagowac (ide spac)

Old Post 01-07-2001 23:04
Lucas
esports.pl

Juz sie burdel robi.....

Old Post 02-07-2001 07:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
stor
Training (Enforcer)

Cool sorki

hehe sorki ze mnie nie bylo na klanowce z SS ale bylem na 4 dniowej wycieczce na jachcie P bylo zajebiscie wielkie sorki (

Old Post 02-07-2001 16:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil stor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do stor Znajdź więcej post'ów przez  stor Dodaj stor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać stor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
stor
Training (Enforcer)

Smile Re: sorki

to co powiedzial oxy jest prawdą , musimy z sobą pograc choć troszkę nie jesteśmy zgrani ze sobą np.jak graliśmy z RD nikt nie pilnowal quada i RA i zero bylo say_teamów .hehe ja ich nie używalem bo ten mecz to u mnie jeden wielki lag ale jakos mi poszlo , nie bylo żle naklepalismy im yak dalej heh gg z SS

Old Post 02-07-2001 16:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil stor Kliknij tutaj by wysłać e-maila do stor Znajdź więcej post'ów przez  stor Dodaj stor do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać stor prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Infinite
nieszczesliwie zakochany

hmmm fakt ale jak pogramy to bedzie lepiej
co do ra... to ja pilnowalem
kiedy wy spaliscie ja odbijalem ra

Old Post 02-07-2001 18:18
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez Infinite

kiedy wy spaliscie ja odbijalem ra

sam....?
no to faktycznie z fajnym klanem graliscie

Old Post 02-07-2001 21:12
MerLin]b[DeN
Mordercus Pospolitus

moze niegralem, ale widzialem, bylem na povie u emiego i widzialem ze ON pilnowal RA , a ze wy QUADA niepilnowaliscie to trudno.....nauczka na pryszlosc
I zrobta wrescie sobie bindy

Old Post 02-07-2001 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MerLin]b[DeN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MerLin]b[DeN Znajdź więcej post'ów przez  MerLin]b[DeN Dodaj MerLin]b[DeN do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
stor
Training (Enforcer)

Angry tdm

**** mac jak ja mialem non stop ping 500 i co ja moglem zrobic trzeba bylo samemu grac , gadac to kazdy, umie raz przez 2 min. mialem lag tak wielkiego jak moze i nie czepiajcie sie mnie ze nie pilnowalem quada **** wielka pomoc

Old Post 02-07-2001 21:56
oxygen
new challenger

hehhehehehe

sami nawet nie wiecie kto pilnowal
zgrajcie sie bardziej zeby kazdy wiedzial co ma robic...bo traficie na pierwszy lepszy klan ktory was tak roz*******i ze hej

Old Post 02-07-2001 21:57
stor
Training (Enforcer)

Exclamation

infi pilnowal ra emi tez a ja na lagach mialem pilnowac quada no niezle !

Old Post 02-07-2001 21:59
[FPP]xen0m
fpp.pl
Administrator

no i gitara. tak trzymac chlopaki

Old Post 03-07-2001 03:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]xen0m Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]xen0m Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]xen0m Dodaj [FPP]xen0m do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]xen0m prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

tak trzymac ?
LoL

Old Post 03-07-2001 06:27
Infinite
nieszczesliwie zakochany

nie ma sie co wqurwiac!
ro******ismy ich tak ze beda to dluugo wspominac
co do treningow to bede organizowal treningi klanowe
zaraz chyba newsa na stronke wrzuce

Old Post 03-07-2001 10:51
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 04:35.    Strony (20): « First ... « 11 12 [13] 14 15 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions