Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Vesta & QC:>
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (13): « First ... « 11 12 [13] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Talking

o jezu gr 8 jazdy se zawsze robie i bede robil a ty odrazu i sie w ciotke bawisz

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 03-08-2002 13:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Re: Re: Ojjjjej kolejny!

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ

Ty jestes glupi joooke

bueheh taki post se w du*e głeboko wsad i niewyjmój do czasu gdy pomyślisz lamuchu, not joke, thir real
P.S. Masz głupie jazdy silver...

GrEaTEyE

Old Post 03-08-2002 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

Arrow

glu pie ale mam buhhahahahah

Old Post 03-08-2002 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Silverdevil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Silverdevil Znajdź więcej post'ów przez  Silverdevil Dodaj Silverdevil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Silverdevil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

Question ej

VEsta zaglądasz ty jeszcze tutaj?!?!

GrEaTEyE

Old Post 04-08-2002 19:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GrEaTEyE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GrEaTEyE Znajdź więcej post'ów przez  GrEaTEyE Dodaj GrEaTEyE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GrEaTEyE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: ej

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
VEsta zaglądasz ty jeszcze tutaj?!?!

nie

Old Post 04-08-2002 22:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Re: Re: ej

quote:
Napisane oryginalnie przez PAPUGa

nie

tak zagladam ale bardzo zadko bo narazie nie ma nic ciekawego zreszta mnie tematy o dogadzaniu sobie nie interesuja To WY FACECI tylko o JEDNYM MY KOBIETY inne jestesmy a tak wogole mialam cos napisac ale zapomnialam.... pozadruffka dla bRaci

Old Post 05-08-2002 03:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Silverdevil
SILVER

First Person Perspective

to ty kobieta jestes?

Old Post 05-08-2002 08:29
Vesta
Master (Spawn)

quote:
Napisane oryginalnie przez Silverdevil
to ty kobieta jestes?

Buhaha a co nie wiedziales na imie mi Ewelinka i jestem siostra Fragiliska a takze maskotka klanu bR no to juz chyba wszystko jasne a ja myslalam ze juz wszyscy o mnie wiedza pozdruffka

Old Post 05-08-2002 14:58
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Vesta Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Vesta Znajdź więcej post'ów przez  Vesta Dodaj Vesta do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Vesta prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehe

dziekuje, nawzajem silver serio jest z toba cos nietak

GrEaTEyE

Old Post 06-08-2002 13:07
Silverdevil
SILVER

Talking

no i *** gr8 a ty jestes normalny czyli dla mnie inny

Old Post 06-08-2002 13:34
GrEaTEyE
Elite (Fiend)

hehehehehehehe

no niewiedziałem że jesteś ash tak nienormalny jak ta babcia 112 letnia na wp.pl, moze i była normalna, ale po tym co przeżyła raczej nie
Vesta spytaj sie frajla i reszty z bloków kiedy spotkanko

GrEaTEyE

Old Post 07-08-2002 12:20
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: hehehehehehehe

quote:
Napisane oryginalnie przez GrEaTEyE
no niewiedziałem że jesteś ash tak nienormalny jak ta babcia 112 letnia na wp.pl, moze i była normalna, ale po tym co przeżyła raczej nie
Vesta spytaj sie frajla i reszty z bloków kiedy spotkanko

ty sie jush chyba uzalezniles od tych spotkan

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 08-08-2002 15:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: hehehehehehehe

quote:
Napisane oryginalnie przez M.G----->RuLeZ
ty sie jush chyba uzalezniles od tych spotkan

noo... ja tak... szczególnie od napojów tam podawanych i ..

Old Post 08-08-2002 21:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil PAPUGa Znajdź więcej post'ów przez  PAPUGa Dodaj PAPUGa do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Psycho
miejsce na twoją reklamę

Ehhhhh

A potem sie dziwić że tyle postów mają, to nie powinno się nazywać board tylko centrum dowcipu.pl

Old Post 08-08-2002 23:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Psycho Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Psycho Znajdź więcej post'ów przez  Psycho Dodaj Psycho do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Psycho prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Vesta
Master (Spawn)

Re: Ehhhhh

quote:
Napisane oryginalnie przez Psycho
A potem sie dziwić że tyle postów mają, to nie powinno się nazywać board tylko centrum dowcipu.pl

i tu sie z Toba zgodze... Gr8 ja zadnego spotkanka nie mam zamairu robic jak ktos sie chce spotkac to sie spotka ale ja na zade spotkanie nie przyjde no chyba ze przyjedzie ktos z Wawy pozdruffka

Old Post 09-08-2002 06:20
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Ehhhhh

quote:

ojej...
hm. jakby Ci tu wytlumaczyc, Psycho...

Albo sie Ciebie zapytam:
do czego sluzy board?
kto moze pisac na boardzie?
o czym?
kto nie moze pisac na boardzie?
o czym nie wolno pisac na boardzie?

chociaz z drugiej strony - moze i masz racje.... :/

Old Post 10-08-2002 22:00
M.G----->RuLeZ
Veteran (Ogre)

Re: Ehhhhh baaaaahhhhhh

quote:

A ci to chyba tylko o posty chodzi, ludzie pisza to co chca.

M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.GM.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G M.G

Old Post 28-08-2002 18:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil M.G----->RuLeZ Kliknij tutaj by wysłać e-maila do M.G----->RuLeZ Znajdź więcej post'ów przez  M.G----->RuLeZ Dodaj M.G----->RuLeZ do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać M.G----->RuLeZ prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
PAPUGa
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: ej

quote:
Napisane oryginalnie przez Vesta
To WY FACECI tylko o JEDNYM MY KOBIETY inne jestesmy

Przychodzi lesbijka do baru, patrzy a tam siedzi kowboj (ale nie ten z CyKów tylko taki prawdziwy). Przysiada się i pyta:
- Czy ty jestes prawdziwym kowbojem?
- Noo wieesz... rano wyganiam bydło na pastwiska, kocham mojego konia, noszę kapelusz i kowbojskie buty a z rewolweru odpalam papierosa... tak, jestem prawdziwym kowbojem. A ty?
- A ja jestem lesbijką. Prawdziwą lesbijką. Rano się budzę - myślę o kobietach, w południe nie mogę pracować - bo myśle o kobietach, wieczorem nie moge zasnąć - bo myśle o kobietach. Tak, jestem prawdziwą lesbijką.
Trochę czasu minęło, lesbijka poszła sobie, do kowboja sie przysiada jakiś gość i znowu:
- Czy ty jestes prawdziwym kowbojem?
A kowboj na to:
- Wiesz, dotychczas tak myślałem, ale teraz dochodzę do wniosku, że jestem lesbijką!

Old Post 20-09-2002 00:41
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 00:59.    Strony (13): « First ... « 11 12 [13] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions