Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Tribes2 > Polski serwer
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (21): « First ... « 13 14 [15] 16 17 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Tymczasowy serwer nie dziala, bo padl caly komp. Flaki beda wymienione przy okazji reanimacji, wiec soon.

Ox, w pelni doceniam, ze dales kase, ale wkurzaja mnie Twoje bezczelne insynuacje, jakobym nie pilnowal spraw zwiazanych z serwerem. Temat byl uzgodniony i dogadany znacznie wczesniej. Trzy miechy zamiast miesiaca trwalo zbieranie kasy. Jak na zlosc - co zostalo parokrotnie wyjasnione wyzej - wpakowaly nam sie prawie 3 tygodnie swiat plus rozwalenie samochodu, ktorym admin serwera zarabia na zycie. Tlumaczylem i wyjasnialem wyzej.

Nastepnym razem zas nie bedzie zbierania i zalatwiania lacza. Wy zalatwicie, ja sie jedynie doloze.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 18-02-2004 18:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OxUlsen
Combat (Death Knight)

Yavor:
Nie bedzie skladki w znaczeniu: nikt rozsadny juz sie zo to nie zabierze, a nie rozsadnemu nikt nie powierzy kasy.

Wiekszosc ludzi bardzo dobrze zna ceny lacz dzierzawionych, na jakich ma stac ten server ... Polska scene T2 MOZE by bylo stac na oplacenie jednego miesiaca takiego lacza, jakby wczesniej zbierac kase przez pol roku .....

Jasniej ... bez Ciebie zorganizowanie servera bylo i jest absolutnie niewykonalne i niemozliwe i tylko dzieki Twoim znajomosciom i Twojej dobrej Woli server bedzie lub nie bedzie dzialac.

Jednak ludziom (nie tylko mnie) powoli puszczaja nerwy ... zbliza sie drugi miesiac (realnie liczac od Nowego Roku), a serva nie ma .... po drodze udalo Ci sie postawic zastepczy, pech chcial, ze sie polozyl ... Czesc ludzi powoli po cichu przebakuje o zadymie i rzadaniach oddawania kasy .. ja do nich NIE naleze, ale im sie nie dziwie: powierzyli Ci pieniadze i lekko 5 razy byli przekonywani, ze "jutro, po weekendzie, za kilka dni" bedzie dzialac.
A po tych rzadaniach dojdzie do kolejnych kwasow, smrodu i bagna w polskim wydaniu...

Old Post 19-02-2004 13:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OxUlsen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OxUlsen Znajdź więcej post'ów przez  OxUlsen Dodaj OxUlsen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OxUlsen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

Angry

EKSTRA!!!

Old Post 21-02-2004 20:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Osoby przebakujace o zwrocie kasy prosze o kontakt pm na #sys

Old Post 21-02-2004 23:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|yavor Znajdź więcej post'ów przez  sYs|yavor Dodaj sYs|yavor do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Homic
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Osoby przebakujace o zwrocie kasy prosze o kontakt pm na #sys

dziwisz sie? znowu nic nie slychac w temacie serwera, moze okresl jakis termin (ostateczny)

Old Post 01-03-2004 18:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Homic Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Homic Znajdź więcej post'ów przez  Homic Dodaj Homic do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Homic prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ulraunt
Guest

edit
nieważne

Old Post 01-03-2004 19:28
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

No coz, z postawieniem serwera jest problem kolejnej natury, gdyz komputer, na ktorym miala byc nasza plyta, po prostu zostal odlaczony. Nie wiem, kiedy bedzie podlaczony, od kilku dni nie moge sie z nikim skontaktowac.

W zwiazku z przedluzajacym sie postawieniem serwa, od jakiegos czasu szukam takze alternatyw. Generalnie sa dwie. Jedna, jeszcze dosc niepewne i niedograna (ale potencjalnie mozliwa), to postawienie serwera we wroclawiu. Pingi podobne do wczesniejszego lacza, ma za to spora zalete w postaci braku strat pakietow, ktore sa od jakiegos czasu dla graczy z TPSA w zwiazku z wojna miedzy dostawcami internetu.

Druga alternatywa, to to samo lacze co pierwotnie, ale inny komp (czyli pl dla TPSA do 20-22). Dzisiaj znalazlem kogos, kto bylby w stanie zrobic to dosc szybko.

Ostateczna decyzje podejme, gdy porozmawiam z czlowiekiem, ktory moglby postawic serwer we Wroclawiu. Wstepnie rozmawialem pare tygodni temu, ale poniewaz serwer mial byc w kazdej chwili postawiony wg. dotychczasowych ustalen, nie kontaktowalem sie ponownie. Od jakiegos czasu probuje, ale nie moge zastac czlowieka na IRC.

Termin ostateczny jestem w stanie podac, gdy sie bedziemy co miesiac skladali na oplate za lacze.

Old Post 02-03-2004 00:42
OxUlsen
Combat (Death Knight)

>E.. chmmm .. mamy sie skladac na lacze?

Tak, jesli chcesz wymagac dokladnych dat. Mam forse, ide, place, wymagam. Nie mam forsy, nie ide, nie wymagam, tylko prosze. Gdy dogadywalem sprawe serwera, byl do postawienia od razu, a lacze bylo idealne. To my dalismy dupy zbierajac forse trzy miesiace. Potem wpakowaly sie swieta (tez z naszej winy, bo dopiero wtedy dalo sie sprzet zalatwic) plus miesiac na reanimacje ustrojstwa, ktorym facet dojezdzal do Wawy. Teraz okazuje sie, ze komp zostal zdjety. Pewnie go postawia ponownie, ale kiedy, nie wiem. Nic na to nie poradze, bo wszystko odbywa sie wlasnie po znajomosciach. Chce ktos wymagac terminow i dat - musi placic. Sadzilem, ze po tylu latach kapitalizmu w Polsce jest to jasne.

Zatem w sytuacji takiej a nie innej wyboru specjalnego nie ma i trzeba jeszcze poczekac. Tez mnie cala sytuacja irytuje, to ja jestem graczem, ktory ostatnimi czasy ma na serwerach najwyzszego pinga.

Edytowane przez sYs|yavor dnia 02-03-2004 o godz. 11:49

Old Post 02-03-2004 09:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil OxUlsen Kliknij tutaj by wysłać e-maila do OxUlsen Znajdź więcej post'ów przez  OxUlsen Dodaj OxUlsen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać OxUlsen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

byc moze interia postawi serwer

Americas Army
i ja bede mial gdzie grac

na trybowy serwer juz dawno przestalem czekac i jak ktos mi znow kaze za nim biegac to sie wqrze

Old Post 02-03-2004 13:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OxUlsen
Combat (Death Knight)

Chmm ...

Yavor przeedytowal mojego posta zamiast napisac osobny... dziwne, chyba pomylkowo Mu sie z admina kliknelo?
Wywalil 80% tresci, ale glowne pytanie zostawil ... a bluzg na prawde nie bylo :-)

No to czekamy ......... ktos przewidujacy swego czasu (poczatek stycznia) pisal o wielkanocy, moze sie uda.

Old Post 02-03-2004 14:36
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

Cool

quote:
Napisane oryginalnie przez OxUlsen
Chmm ...

Yavor przeedytowal mojego posta zamiast napisac osobny... dziwne, chyba pomylkowo Mu sie z admina kliknelo?
Wywalil 80% tresci, ale glowne pytanie zostawil ... a bluzg na prawde nie bylo :-)

No to czekamy ......... ktos przewidujacy swego czasu (poczatek stycznia) pisal o wielkanocy, moze sie uda.

rofl
starosc nie radosc

Old Post 02-03-2004 15:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil sYs|StEELhEArT Znajdź więcej post'ów przez  sYs|StEELhEArT Dodaj sYs|StEELhEArT do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać sYs|StEELhEArT prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez OxUlsen
Chmm ...

Aaaaaa.... Ox, sorry. Pomylka, nie ten guziczek :-)

Old Post 02-03-2004 18:58
OxUlsen
Combat (Death Knight)

W zwiazku z ostatnim wydarzeniem (ban na zgredzia) zrezygnowalem z serwera i poprosilem yavora o zwrot kasy. Yavor sie zgodzil i wstepnie uzgodnilismy koncowy termin zwrotu kasy na koniec marca.
Tak wiec przestaje byc skladkowiczem.

Old Post 06-03-2004 18:17
Homic
Training (Enforcer)

Piszę to w imieniu swoim jak i Canga (D3monica), jako ze nie mamy zamiaru dluzej czekac i cala otoczka wokol serwera porzestala sie nam podobac, prosimy o przekazanie pieniedzy ktore wplacilismy (suma 100zl) na konto ktore jest w zalaczonym linku, z dopiskiem wplata Homic i Cang

http://res-ut.com/pomoc.htm

Prosze o potwierdzenie dokonania wplaty na to konto

Old Post 07-03-2004 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Homic Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Homic Znajdź więcej post'ów przez  Homic Dodaj Homic do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Homic prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Jak pisalem, w sprawie zwrot wplat na serwer prosze skontaktowac sie ze mna na #sys.

Pozostaje mi miec nadzieje, ze nie bede musial tego Tobie pisac pietnasty raz drukowanymi literami.

Pozwole sobie rowniez skomentowac cala sytuacje.

Otoz nie pozwole na sytuacje, w ktorych paru panow bedzie szantazowalo admina postepujacego zgodnie z przyjetymi zasadami wylacznie dlatego, ze kara dotyczy ich kumpla.

Za zenujacy uznaje fakt, ze zwrotu domagaja sie gracze klanu Tower, ktorzy nawet nie raczyli pofatygowac dupy i wyrazic stanowiska wobec CHAMSKIEGO zachowania czlonka ich klanu.

Jest to kolejny przyklad Waszej tendencyjnosci i prymitywnej zawzietosci.

Powyzsze jest wylacznie moja opinia i nijak sie ma do zwrotu wplat, ktorych naturalnie dokonamy. Problem jednak w tym, ze sprzet zostal zakupiony, co oznacza, ze pozostali gracze beda musieli sie na niego zlozyc. A poniewaz cale Tower jak zwykle widzi wine wszedzie, tylko nie wsrod siebie, kwota zwrotu siega obecnie wartosci 350 zl. Oznacza to, ze bedziecie musieli poczekac, az reszta osob, ktore zlozyla sie na sprzet, bedzie w stanie te roznice pokryc. Jesli zas nie beda chcieli wykupic waszych skladek, bedziecie musieli poczekac, az zaplace je Wam z prywatnej kieszeni.

Pozdrawiam ego i dobre samopoczucie kolegow towerowcow.

Old Post 07-03-2004 15:51
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

quote:
Napisane oryginalnie przez Homic
Piszę to w imieniu swoim jak i Canga (D3monica), jako ze nie mamy zamiaru dluzej czekac i cala otoczka wokol serwera porzestala sie nam podobac(...)

bla bla
ja tez dalem kase i czas na serwer i niezamierzam tego odwolywac mimo ze w tribes powoli grac przestaje.

dac, zabrac, narobic smrodu... polisz stajl

jakas analogie z historia jednego klanu widze ktory nagle przestal prawie grac a jego czlonkowie poszli sobie grac gdzie indziej

Old Post 07-03-2004 16:06
Homic
Training (Enforcer)

quote:
Napisane oryginalnie przez sYs|yavor
Jak pisalem, w sprawie zwrot wplat na serwer prosze skontaktowac sie ze mna na #sys.

Pozostaje mi miec nadzieje, ze nie bede musial tego Tobie pisac pietnasty raz drukowanymi literami.

Nie wchodze na #sys tak jak i Ty nie wchodzisz na #tower, wybralem opcje posrednia (nie zmienia to faktu iz prosba jest aktualna i czekamy na jej realizacje).

Co do chamskiego zachowania, to Twoja ocena.

Old Post 07-03-2004 16:32
Late
Aww, that's too late!

Z tego co wiem yavor ma na IRCu jednego nicka.. pozostaje /msg yavor

I odpusccie sobie z tym banem w koncu, kazdy odpowiada za siebie. Wiadomo jakie sa reguly. Tez lamie a jakos bana do tej pory nie mam. Dalem z latem razem 210 zl i ciesze sie ze od czasu do czasu mozna przyjemnie polamic chociaz na syskim serwerze, a co do flakow to kiedys w koncu je wymienia.

Ale widze ze musicie teraz rozpieprzac wszystko w drobny mak. Got sense?

PS. Skreslic "Late", wpisać "SimonD". Młody zalogował się na moje konto. Ale co napisał, to popieram.

Late

Edytowane przez Late dnia 07-03-2004 o godz. 18:04

Old Post 07-03-2004 16:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Late Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Late Znajdź więcej post'ów przez  Late Dodaj Late do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Late prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
qLA
Combat (Death Knight)

O zgrozo, polska scena T2...
Jezeli uda mi sie uzbierac 50zl to posle je tobie Yavor.
Chociaz dosc zadko gram w T2 to choc troszke przylozylbym sie do powstania polskiego serwera.

Old Post 07-03-2004 16:46
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qLA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qLA Znajdź więcej post'ów przez  qLA Dodaj qLA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qLA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Exclamation

To ja napisalem nie late, posta nie udalo mi sie wywalic 8)

Old Post 07-03-2004 16:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Bana nie odpuszcze, gdyz uwazam, ze sie nalezal. Dodatkowo sadze, ze poniewaz malo osob zwrocilo uwage na niewlasciwe zachowanie zbanowanej osoby, ban powinien pozostac w celach dydaktycznych. Nie mam ochoty rozdawac banow co tydzien, a proste reguly w cudownie prosty sposob zapewniaja duza przyjemnosc grania.

Co do flakow - zainteresowanym osobom moge udostepnic moje logi z rozmow z ludzmi, ktorzy beda te flaczki wymieniac. Jest tam o paru problemach, ktore sie pojawily po drodze i ktore trzeba bylo rozwiazac. Niekiedy tak sie, niestety, zdarza, ze pare spraw sie naklada. W kazdym razie dostalem solenne zapewnienie pare dni temu, ze flaki beda wymienione na pewno w najblizszym tygodniu. Wtedy tez zniknie serwer syski, a pojawi sie serwer scenowy. Na szczescie z rozdzialem praw adminow bedzie teraz mniejszy problem.

Old Post 07-03-2004 16:57
borowies
uber 1337zor

Mowie "odpuscic" w sensie odpuscic dyskusje.

Old Post 07-03-2004 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil borowies Kliknij tutaj by wysłać e-maila do borowies Znajdź więcej post'ów przez  borowies Dodaj borowies do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać borowies prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
OxUlsen
Combat (Death Knight)

Co do niewlasciwego zachowania zgredzia, to zakladajac prawdziwosc opisu yavora (nie ma opisu od strony zgredzia ani zaprzeczen z jego strony, wiec na 95% zakladam, ze to co napisal yavor jest szczera prawda), to powinno byc ukarane.
Natomiast jest dla mnie NIEDOPUSZCZALNE, ze JEDNA osoba podjela arbitralna dezyzje o tak drastycznym ukaraniu gracza (ban na trzy miesiace) i praktycznie nie dopuszcza do dyskusji w tej sprawie.
Tak sie sklada, ze sie z ta decyzja nie zgadzam, tak sie rowniez sklada, ze czasami mocno lamie (ale umiem czytac uwagi innych graczy i wyciagac wnioski - tak mi sie przynajmniej wydaje) i mogbym w "celach dydaktycznych" zaliczyc podobnego bana, fakt posiadania tagu pewnego klanu przed nickiem MOGLBY taka decycje nieco przyspieszyc.
Po co mi to wszystko? Po co mi pozniej urzeranie sie nieprzemakalnym adminem?
Dlaczego mam finansowac serwer, na ktorym administrator bez ZADNEJ KONTROLI podejmuje dycyzje SPRZECZNE z moim punktem widzenia i NIE DOPUSZCZA dyskusji?
Poprosilem o zwrot skladki, bo wtedy sytuacja bedzie czysta, kto sobie zalatwil i zaplacil, to sobie szefuje, a reszta albo nie wlazi na serwer, albo wlazi, wiedzac, ze tu taki a taki admin robi to, co robi.

Paradoksalnie moze dojsc do duzo zdrowszej sytuacji, niz jest w tej chwili, ze po dwoch miesiacach od zakonczenia skladki mamy "server klanowy NICZYM nie zwiazany z serwerem scenowym". To przeciez jakas kpina.
Teraz prawdopodobnie ponad 90% zebranych funduszy bedzie nalezec do czlonkow klanu sys, 100% staran i znajomosci uzytych do zorganizowania tego servera bedzie po stronie klanu sys, moze serwer zostanie serwerem klanowym (to tylko moje PRZYPUSZCZENIE, ktore moze sie kompletnie nie pokrywac z zamierzaniami obecnych skladkowiczow), co jest moim zdaniem calkiem rozsadnym rozwiazaniem.

Homic:

Wejdz na #sys-a, pogadaj w osobnym "okienku" z yavorem i uzgodnijcie sobie, co macie uzgodnic. Jak tak zrobilem i wyszedlem z tego kanalu duzo bardziej lepszym humorze, niz na niego wchodzilem. Yavor nie kopal, nie gryzl, nie opluwal i nie ublizal, a wrecz przeciwnie.

Yavor:

Kompletnie mnie nie obchodzilo, w jakim klanie jest/byl/bedzie gracz, ktory zostal zabanowany. "Bronilbym" czlonka kazdego innego klanu, w tym i #sys, jesli by sie spotkal z tak drastyczna i z nikim nie uzgodniona kara. A jak chcesz, to sobie dorabiaj do tego jakies klanowe teorie choc proponowalbym to zostawic mlodszym i bardziej zawzietym.

Old Post 07-03-2004 18:21
qLA
Combat (Death Knight)

Pamietaj, ze serwer w chwili obecnej postawiony jest, mozna powiedziec, Yavora i moze na nim robic co tylko zechce.

Old Post 07-03-2004 19:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil qLA Kliknij tutaj by wysłać e-maila do qLA Znajdź więcej post'ów przez  qLA Dodaj qLA do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać qLA prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Late
Aww, that's too late!

Wiecie co.. jak dzieci naprawde. Nie wylaczajac yavora.
Robicie piekło z pierdóły w gruncie rzeczy.. Poza tym wczesniej jasno bylo napisane co nalezy do kompetencji admina..

Czegos takiego jak kompromis nikt tez nie uznaje (ban na miesiac z jednej strony / odpierdzielenie sie z drugiej).

Happy?

Old Post 07-03-2004 20:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Late Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Late Znajdź więcej post'ów przez  Late Dodaj Late do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Late prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
borowies
uber 1337zor

Ops, to znowu ja :f. Musze zaczas wprowadzac kampanie log-out'owa .

Old Post 07-03-2004 20:43
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Zasady sa po to, simon, aby ich przestrzegac, a nie po to, aby dostosowywac sie do widzimisie kumpli.

BTW ban trwa 3 miesiace. Opcjonalnie jestem w stanie skrocic go - wyjatkowo teraz, z uwagi na fakt, ze to pierwsza taka sytuacja. Sadze jednak, ze latwo odgadnac okolicznosci, ktore musialyby temu towarzyszyc.

Old Post 07-03-2004 20:54
sYs|yavor
Elite (Fiend)

Ox:

Z jednej strony rozumiem oburzenie. Z drugiej ciesze sie, ze ludzie, ktorym ciagle wydaja sie rzeczy, ktorych nie ma lub ktore jeszcze sie nie zdarzyly, rezygnuja z udzialu w serwerze.

Serwer byl jest i bedzie scenowy, a nie syski. Jesli bedzie mial byc syski, sYs z pewnoscia zwrociloby sie do pozostalych graczy z propozycja zwrotu pieniedzy. sYs nie zrobil tego i nie zrobi, gdyz w ramach demokracji w sYs wprowadzilbym wowczas liberum veto. A ze moje zapewnienia sa dla Ciebie niewiele warte, malo mnie to obchodzi.

Old Post 07-03-2004 21:07
sYs|StEELhEArT
Czarny Ofiec

hrhrhr

homicozis vulgaris sie szerzy

Old Post 07-03-2004 21:28
sYs|yavor
Elite (Fiend)

...aaa, tego... mozemy mimo wszystko w tym temacie pozostac przy sprawach samego serwera?

Old Post 07-03-2004 21:36
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 19:46.    Strony (21): « First ... « 13 14 [15] 16 17 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions