Co do niewlasciwego zachowania zgredzia, to zakladajac prawdziwosc opisu yavora (nie ma opisu od strony zgredzia ani zaprzeczen z jego strony, wiec na 95% zakladam, ze to co napisal yavor jest szczera prawda), to powinno byc ukarane.
Natomiast jest dla mnie NIEDOPUSZCZALNE, ze JEDNA osoba podjela arbitralna dezyzje o tak drastycznym ukaraniu gracza (ban na trzy miesiace) i praktycznie nie dopuszcza do dyskusji w tej sprawie.
Tak sie sklada, ze sie z ta decyzja nie zgadzam, tak sie rowniez sklada, ze czasami mocno lamie (ale umiem czytac uwagi innych graczy i wyciagac wnioski - tak mi sie przynajmniej wydaje) i mogbym w "celach dydaktycznych" zaliczyc podobnego bana, fakt posiadania tagu pewnego klanu przed nickiem MOGLBY taka decycje nieco przyspieszyc.
Po co mi to wszystko? Po co mi pozniej urzeranie sie nieprzemakalnym adminem?
Dlaczego mam finansowac serwer, na ktorym administrator bez ZADNEJ KONTROLI podejmuje dycyzje SPRZECZNE z moim punktem widzenia i NIE DOPUSZCZA dyskusji?
Poprosilem o zwrot skladki, bo wtedy sytuacja bedzie czysta, kto sobie zalatwil i zaplacil, to sobie szefuje, a reszta albo nie wlazi na serwer, albo wlazi, wiedzac, ze tu taki a taki admin robi to, co robi.
Paradoksalnie moze dojsc do duzo zdrowszej sytuacji, niz jest w tej chwili, ze po dwoch miesiacach od zakonczenia skladki mamy "server klanowy NICZYM nie zwiazany z serwerem scenowym". To przeciez jakas kpina.
Teraz prawdopodobnie ponad 90% zebranych funduszy bedzie nalezec do czlonkow klanu sys, 100% staran i znajomosci uzytych do zorganizowania tego servera bedzie po stronie klanu sys, moze serwer zostanie serwerem klanowym (to tylko moje PRZYPUSZCZENIE, ktore moze sie kompletnie nie pokrywac z zamierzaniami obecnych skladkowiczow), co jest moim zdaniem calkiem rozsadnym rozwiazaniem.
Homic:
Wejdz na #sys-a, pogadaj w osobnym "okienku" z yavorem i uzgodnijcie sobie, co macie uzgodnic. Jak tak zrobilem i wyszedlem z tego kanalu duzo bardziej lepszym humorze, niz na niego wchodzilem. Yavor nie kopal, nie gryzl, nie opluwal i nie ublizal, a wrecz przeciwnie.
Yavor:
Kompletnie mnie nie obchodzilo, w jakim klanie jest/byl/bedzie gracz, ktory zostal zabanowany. "Bronilbym" czlonka kazdego innego klanu, w tym i #sys, jesli by sie spotkal z tak drastyczna i z nikim nie uzgodniona kara. A jak chcesz, to sobie dorabiaj do tego jakies klanowe teorie choc proponowalbym to zostawic mlodszym i bardziej zawzietym.
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|