w chwili obecnej o wejscie do bd staraja sie 2 osoby
jak tak dalej pojdzie to nas sie sporo zrobi
a ja sie obawialem ze bede mial problemy z frekwencja
ja ostatnio nie gram zbyt dokladnie bo pare dni temu skaleczylem sie w dlonie(niezdara ze mnie)
wiec ktos tych gosci musi przetestowac
moze stor albo bioly
Tak jest juz zyje wlasnie zalozyli mi moje nowe stale
Przechwila mialem transfer 150kb/s ))) Niestety padl mi kap i stukam z laptopa na ktorym niechodzi q3 wiec narazie grac niemoge ,moze jutro albo za dni pare.
quote:Napisane oryginalnie przez [BD]-EmineM Tak jest juz zyje wlasnie zalozyli mi moje nowe stale
Przechwila mialem transfer 150kb/s ))) Niestety padl mi kap i stukam z laptopa na ktorym niechodzi q3 wiec narazie grac niemoge ,moze jutro albo za dni pare.
Oxy ma racje z kablowki ale jakie niewiem poniewaz na slowo przepustowosc babka w naszej kabblowce miala napisane w oczach dajcie slownik i nawetr facet ktory dzis przyniusl cable modem tego niewiedzial............
500zl za aktywacje i potem 90zl miesieczny abonament ,niestety niemam teraz q3 zeby sprawdzic jak to chodzi ale na gamespaju ping kolo 40 cale popoludnie popatrze jeszcze w nocy.
quote:Napisane oryginalnie przez Infinite a czemu cie to tak interesuje co
moze lubi duzych przystojnych i dobrze zbudowanych chlopcow ktorzy na dodatek zajebiscie graja w q3?
musi sie jakos podlizac zebys zechcial z nim zagrac
no offence
quote:Napisane oryginalnie przez [BD]-EmineM 500zl za aktywacje i potem 90zl miesieczny abonament ,niestety niemam teraz q3 zeby sprawdzic jak to chodzi ale na gamespaju ping kolo 40 cale popoludnie popatrze jeszcze w nocy.
skoro cable modem to nie moze byc wieksza niz 256/512kb
quote:Napisane oryginalnie przez Infinite hmmm mam do was takie pytanko
chcielibyscie zeby w polsce odbyl sie turniej wielkosci cgl'a a moze nawet wiekszy?
Z jednej strony tak, z drugiej nie. Niby super bo mógłby to być fajny turniej. Nie bo i tak dostałbym wpie...dol.
nie! chodzilo mi o cgl! cyberland game league jak by ktos nie wiedzial! pytalem czy chcielibyscie aby zostal zorganizowany turniej na skale cgl a moze nawet wiekszy!
ja bym chcial...ale tylko poto ze po tym turnieju demka bylyby ciekawe do ogladania...
infinite poco sie pytasz?
przeciez wiadomo ze wszyscy by chcieli
Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik. Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik. Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik. Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów. Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.