Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Wasza muzyka...
Slucham muzyki:
You do not have permission to vote on this poll.
Techno, Trance, House etc. - czyli ogolnie muza Elektroniczna 26 21.85%
Rap/Hip-Hop 21 17.65%
Metal/Rock 65 54.62%
Pop/Dance 2 1.68%
Dico Polo/Disco Relax 5 4.20%
W sumie: 119 głosów 100%
 [Edycja ankiety (moderatorzy tylko)]
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (20): « First ... « 17 18 [19] 20 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
wy nekrofile wygrzebaliście go z ziemi i teraz sie nim bezkarnie zabawiacie

Mmmm... wiesz jakie przyjemne w czytaniu sa takie stare, zeschniete , zdechle tematy?

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 17-07-2003 09:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Mmmm... wiesz jakie przyjemne w czytaniu sa takie stare, zeschniete , zdechle tematy?

Uh uH :emoticon_przedstawiający_podniecenie:

Old Post 17-07-2003 18:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

/me patrzy na SaariSaari w zupelnie nowy sposob

you accept (reject, respect);

Old Post 17-07-2003 18:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

The Love Committee - Love rulez (Love Parade 2003) [XTD]

Zajebiste!

Old Post 17-07-2003 22:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

nie

Old Post 17-07-2003 22:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]krzysiek
w's'kendo

To podeslij na maila.

[serio mowie]

Old Post 17-07-2003 22:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]krzysiek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]krzysiek Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]krzysiek Dodaj [FPP]krzysiek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]krzysiek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Mad
rtcw.fpp.pl
rtcw.fpp.pl

trudno jest odpowiedziec na takie pytanie ja slucham roznej muzy w zaleznosci od nastroju

ale najczesciej: rock/techno/metal/hiphop

[KmH]Clan |rtcw.xg.pl

Old Post 18-07-2003 14:53
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Mad Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Mad Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Mad Dodaj [FPP]Mad do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Mad prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
The Love Committee - Love rulez (Love Parade 2003) [XTD]

Zajebiste!

To ciągle leciało u Jarka
A mój power play na ten miesiąc to :
Kazik - Sztos
Podaj mi dłoń, podaj mi rękę
Chcę znów pojechać na drugą czasu pętlę
Jeszcze raz przeżyć to co się przeżyło
Choć wszystkim wokół lat już przybyło
Trzeba być gorszym, by potem stać się lepszym
Trzeba być głupim, by móc stać się mądrzejszym
Można jawnie i można kochać skrycie
Na szalę rzuciliśmy dzisiaj swoje życie

By czuć upadek, z wysoka spaść trzeba
Być na dnie, by móc sięgnąć nieba
Tu nie ma sensu na czworo dzielić włos
Na sztos rzuciliśmy swój życia los, życia los

Wpierw trzeba odejść, żeby móc powrócić
Trzeba nic nie mieć, by chcieć swój los odwrócić
Kto raz oszukał, kto raz choć był uczciwy
Na sztos rzuciliśmy swój życia los, ludzie żywi

Podaj mi rękę, opowiem ci piosenkę
Chcę kochać ciebie z każdym dniem więcej
Na sztos rzuciłem dla ciebie życia los
Na sztos rzuciliśmy swój życia los, życia los

Old Post 29-07-2003 22:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Mad
rtcw.fpp.pl
rtcw.fpp.pl

How soon is now.

I am the son
And the heir
Of a shyness that is criminally vulgar
I am the son and heir
Of nothing in particular

You shut your mouth
How can you say
I go about things the wrong way ?
I am Human and I need to be loved
Just like everybody else does

I am the son
And the heir
Of a shyness that is criminally vulgar
I am the son and heir
Oh, of nothing in particular

You shut your mouth
How can you say

There's a club, if you'd like to go
You could meet somebody who really loves you
So you go, and you stand on your own
And you leave on your own
And you go home, and you cry
And you want to die

When you say it's gonna happen "now"
Well, when exactly do you mean ?
See I've already waited too long
And all my hope is gone

You shut your mouth
How can you say

zajebiste i tego w neicie jest mnustwo wersji: Tatu, Paradise Lost itp

[KmH]Clan |rtcw.xg.pl

Old Post 29-07-2003 22:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Mad Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Mad Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Mad Dodaj [FPP]Mad do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Mad prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Tatu? nie ma sie czym chwalic

ps jak dobrze ze w techno nie ma slow - tylko ymc ymc ucu ucu ymc

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 29-07-2003 22:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Mad
rtcw.fpp.pl
rtcw.fpp.pl

techno najczesciej jest denne tak mi sie wydaje

[KmH]Clan |rtcw.xg.pl

Old Post 29-07-2003 23:56
[FPP]Fausto
kto mi tu zmienia :< lame

Ja lubie kejt rajan, tam gdzie spiewa żu żu... EO EO!

w zeslzym roku bylo ruskie dicho, w tym francuskie, a w nastepnym bedzie tureckie [eurowizja \o/]

Old Post 30-07-2003 00:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
(ciach)

biziu zarabiasta piosenka

Old Post 30-07-2003 02:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
bizonek
def

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
biziu zarabiasta piosenka

wiem.

Old Post 30-07-2003 10:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d
ps jak dobrze ze w techno nie ma slow - tylko ymc ymc ucu ucu ymc

Widze obeznanie z tematem Gratuluje wiedzy

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Mad
techno najczesciej jest denne tak mi sie wydaje

Ta, jasne. Widze kolejny znawca muzyki

Old Post 30-07-2003 11:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

no to wymien mi 'znawco' jakis utwor z gatunku techno w ktorym sa jakies slowa - tylko mi nie mow ze w manieczkach sa bo manieczki to jest taki chłam i bubel ze tego nawet muzyka nie da sie nazwac

podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 30-07-2003 11:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Members of Mayday - Trooper of Tomorrow
Scooter - *.*
ATB - I Don't Wanna Stop
Boomfunk MC's - Freestyler
Boomfunk MC's - Live Your Life
Daft Punk - Harder Better Faster Stronger
Daft Punk - Digital Love
Daft Punk - One More Time
Faithless - God is a DJ
Faithless - Insomnia
Faithless - We Come 1
Fatboy Slim - Right Here Right Now
Galleon - So I Begin
Vamdue Project - King of My Castle

To name a few. Nie wszytskie moze stricte sa techno, ale pochodne.

Old Post 30-07-2003 12:13
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
SweepeR
sweter

Nie mowiac juz o TATU...

Old Post 30-07-2003 12:15
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil SweepeR Kliknij tutaj by wysłać e-maila do SweepeR Znajdź więcej post'ów przez  SweepeR Dodaj SweepeR do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać SweepeR prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]ZonK
Elite (Fiend)

wy sie nie znacie, KULT, KAZIK, KNZ no i rammstein - tego sie slucha a nie jakis tam techniawek

Edytowane przez [kosz]Krowa dnia 01-03-1337 o godz. 13:37

Old Post 30-07-2003 13:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]ZonK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]ZonK Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]ZonK Dodaj [FPP]ZonK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]ZonK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

quote:
no to wymien mi 'znawco' jakis utwor z gatunku techno w ktorym sa jakies slowa - tylko mi nie mow ze w manieczkach sa bo manieczki to jest taki chłam i bubel ze tego nawet muzyka nie da sie nazwac

t0d jest duzo piosenek tekno ze slowami, kiedys sluchalem tekno tak na oko z 4 lata az mi zbrzydlo - te same motywy umc umc jakies slowa elektorniczne dzwieki itp , wole metal

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 30-07-2003 14:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]ZonK
wy sie nie znacie, KULT, KAZIK, KNZ no i rammstein - tego sie slucha a nie jakis tam techniawek

co do pierwszych trzech to \o/ \o/ \o/

BE

Old Post 30-07-2003 15:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Fausto Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Fausto Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Fausto Dodaj [FPP]Fausto do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Fausto prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

Sweep - co ty wypisujesz? przeciez to jest jakies komercyjne badziewie, majace tyle wspolnego z techno co pielgrzymki na jasna gore z parada wolności

MAr-n - ale mi chodzi o jakies teksty - jasne ze jest pare utworow majacych jakies slowa ale nie takie jak napisal Sweep - ATB - I Don't Wanna Stop - wielki lol! tylko np. Vainquer - Lyot, Pacou - escape, Marco Carola & Adam Beyer - ffm - to jest prawdziwe techno a nie jakas taka amebowata papka puszczana non-stop na Vivie czy MTV lub tez (wykonawcy nie pamietam) Lock onto the signal - w trakcie trwania tego utworu pojawiaja sie tylko te 4 slowa cos kolo 4 razy - a nie w jakims kiczowatym freestajlerze - ccaly czas jakis koles sie meczy...

Der Klang der Famile - Dr Motte feat 3 Phase - 4slowa na caly utwor (wszystkie na samym poczatku)

cristian vogel - dreams but little sleep - 0

mam wymieniac dalej ??? mam cos tego 4 giga na dysku to moge sobie powypisywac zebyscie sie wkoncu nauczyli czym jest prawdziwe techno...

Old Post 30-07-2003 15:38
[FPP]Fausto

quote:
Sweep - co ty wypisujesz? przeciez to jest jakies komercyjne badziewie, majace tyle wspolnego z techno co pielgrzymki na jasna gore z parada wolności

MAr-n - ale mi chodzi o jakies teksty - jasne ze jest pare utworow majacych jakies slowa ale nie takie jak napisal Sweep - ATB - I Don't Wanna Stop - wielki lol! tylko np. Vainquer - Lyot, Pacou - escape, Marco Carola & Adam Beyer - ffm - to jest prawdziwe techno a nie jakas taka amebowata papka puszczana non-stop na Vivie czy MTV lub tez (wykonawcy nie pamietam) Lock onto the signal - w trakcie trwania tego utworu pojawiaja sie tylko te 4 slowa cos kolo 4 razy - a nie w jakims kiczowatym freestajlerze - ccaly czas jakis koles sie meczy...

Der Klang der Famile - Dr Motte feat 3 Phase - 4slowa na caly utwor (wszystkie na samym poczatku)

cristian vogel - dreams but little sleep - 0

mam wymieniac dalej ??? mam cos tego 4 giga na dysku to moge sobie powypisywac zebyscie sie wkoncu nauczyli czym jest prawdziwe techno...

I jak to sie ma do textow Kazika? HA! the one, the only, the invincible! KAAAZIIIK :E

Old Post 30-07-2003 15:54
t0d
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez DrFaustus
I jak to sie ma do textow Kazika? HA! the one, the only, the invincible! KAAAZIIIK :E

a bez metafor? hu iz Kazik?

Old Post 30-07-2003 16:56
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

quote:
a bez metafor? hu iz Kazik?

kazik staszewski.. napewno o nim slyszales .. jesli nie to sprooboj posluchac ;D teksty ma swietne a muzyke jeszcze bardziej... co w komplecie daje poprostu genialne kawalki do sluchania i skakania ;D

Old Post 30-07-2003 18:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Fausto

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]glan
kazik staszewski.. napewno o nim slyszales .. jesli nie to sprooboj posluchac ;D teksty ma swietne a muzyke jeszcze bardziej... co w komplecie daje poprostu genialne kawalki do sluchania i skakania ;D

Do sluchania, spiewania, melanzowania i chgw co jeszcze, po prostu wirtuoz :E
BE

Old Post 30-07-2003 19:37
deathcrush
łobuz

quote:
zebyscie sie wkoncu nauczyli czym jest prawdziwe techno...

moze nie wszyscy chca sie nauczyc..?

mam troche plytek z trance'm porozrzucanych po calym domu i po znajomych i bylo tam sporo kawalkow z textami... moze to nie texty jak np. w rocku czy pop, ale kilka-kilkanascie linijek na przyklad...

Old Post 30-07-2003 20:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
t0d
Elite (Fiend)

z tym Kazikiem to poprostu nie załapałem - oczywiscie wiem kto to jest nawet slyszalem pare jego utworow (jego i ElDoopy) for instance: Baranek, Prohibicja, 220 Volt, Sztos, 12 Groszy - wiem ze moze nie sa to jego najlepsze piosenki - ale wiem o kogo chodzi

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
moze nie wszyscy chca sie nauczyc..?

skoro nie chcecie to nie piszcie o czyms czego nie znacie - ok? ja nie pisze nic o rock'u, punk'u czy tez metal'u - bo sie poprostu nie znam...

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
mam troche plytek z trance'm porozrzucanych po calym domu i po znajomych i bylo tam sporo kawalkow z textami... moze to nie texty jak np. w rocku czy pop, ale kilka-kilkanascie linijek na przyklad...

ja nic nie pisze odnosnie trance'u bo to nie jest techno w moim rozumieniu tego slowa - gdybys przeanalizowal rozwoj muzyki elektronicznej, wiedzialbys ze - najogolniej mozna rozroznic muzyke elektroniczna a dopiero w jej sklad wchodzi gatunek techno i trance itd.. ale skad ty mozesz o tym wiedziec skoro nawet nie chcesz sie dowiedziec co to za muzyka...

Old Post 30-07-2003 22:20
bizonek
def

El Dupa ogolnie nie wyszła
Tylko Prohibicja mi się podoba
A Sztos jest kultowy.

Old Post 31-07-2003 02:19
SweepeR
sweter

Co do Kazika to niezbyt za nim przepadam... Owszem, ma pare fajnych kawalkow, fajny koles, szanuje go, ale... Jakos nie podoba mi sie ten caly boom wokol niego, wszyscy sie nim podniecaja, etc... Bylem na jego kilku koncertach (bardzo czesto gra we Wroclawiu) i w sumie bardzo slabe byly...

Old Post 31-07-2003 12:50
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:29.    Strony (20): « First ... « 17 18 [19] 20 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions