Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > HIP-HOP rulez
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
DEiMOss
sharimurai

Rules, rulez, rule, rlz etc. i tak kazdy wie o co lata...
Soulfly jest jak kontynuacja Sepultury z Maxem. Po "nawroceniu" spiewa inna muze, wystraczy posluchac ostatni album S z Maxem, ktory mozna nazwac wczesna forma Soulfly.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 04-06-2001 00:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DEiMOss Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DEiMOss Znajdź więcej post'ów przez  DEiMOss Dodaj DEiMOss do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DEiMOss prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

a słyszeliście ostatnie mjuziki daft punk?

Old Post 04-06-2001 13:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ripeer Znajdź więcej post'ów przez  Ripeer Dodaj Ripeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ripeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Mnie się Daft nie podoba.

Old Post 04-06-2001 18:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

kiedys ich moze lubilem, ale za clip do One More Time przestalem ich szanowac

Old Post 04-06-2001 20:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

O tak. I za ten następny. Jakieś pieprzone kreskówki... Nic nie mam do kreskówek, bo sam oglądam Królika Bugs'a, i poza tym klip Guano Apes - "Dodel Up" jest spox

Old Post 04-06-2001 20:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil S4i1or Kliknij tutaj by wysłać e-maila do S4i1or Znajdź więcej post'ów przez  S4i1or Dodaj S4i1or do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać S4i1or prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Skarhead
Skilled (Knight)

Geez man Hardcore Pride a poza tym hip tez spox - Nas stare Wu i generalnie NYC a jakby ktos HC sluchal to niech cos da na maila lub ICQ

Old Post 05-06-2001 19:05
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Skarhead Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Skarhead Znajdź więcej post'ów przez  Skarhead Dodaj Skarhead do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Skarhead prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

Sorka, ale co to jest HC? Bo ja słyszałem tylko o THC

Old Post 05-06-2001 19:20
Onion

Smile

Nie wiem moge zlamic, ale wydaje mi sie ze HC to znaczy HardCore. Ale nie jestem pewien

Old Post 06-06-2001 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

quote:
Napisane oryginalnie przez S4i1or
O tak. I za ten następny. Jakieś pieprzone kreskówki... Nic nie mam do kreskówek, bo sam oglądam Królika Bugs'a, i poza tym klip Guano Apes - "Dodel Up" jest spox

a widziałes kumba ya guano apes i mitermutera(czy jakos tak)

Old Post 06-06-2001 13:43
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Ripeer Znajdź więcej post'ów przez  Ripeer Dodaj Ripeer do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Ripeer prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

Sepultura - Ratamahatta... clip wymiata

hardcore - ale jaki? jest ich kilka

Old Post 06-06-2001 17:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez Ripeer

a widziałes kumba ya guano apes i mitermutera(czy jakos tak)

"Kumba Ya" widziałem. Zajebisty!!! Empetrójkę dorwać chcę

Old Post 06-06-2001 19:55
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

www.audiogalaxy.com

tam znajdziesz wszystko

Old Post 06-06-2001 20:00
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oxygen
new challenger

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
www.audiogalaxy.com

tam znajdziesz wszystko

prawie wszystko...

Old Post 06-06-2001 22:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oxygen Znajdź więcej post'ów przez  oxygen Dodaj oxygen do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oxygen prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
S4i1or
Thorin Oakenshield

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]zorro
www.audiogalaxy.com

tam znajdziesz wszystko

Thx.

Old Post 07-06-2001 12:22
kino
Skilled (Knight)

graffiti to prawdziwy hiphop
mozwe jeszcze nagrywki od kumpli

Old Post 07-06-2001 15:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kino Znajdź więcej post'ów przez  kino Dodaj kino do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kino prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
kino
Skilled (Knight)

cze wszystkim bo zapomnialem

Old Post 07-06-2001 15:07
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil kino Znajdź więcej post'ów przez  kino Dodaj kino do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać kino prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

hehe grafiti ale w moim citi nie ma gdzie zabardzo go pierdalnąć a u mnie jacys zacofani ludzie(glany wiara nosi nie wiedząc jak w tym wygląda)
wogule niedobrze mi sie robi gdy w budzie wybuchnie epidemia ubierania sie w jakąś konkretną żecz(ostatnio wybuchła moda na szerokie spodnie z paskiem,tesz takie mam ale koopiłem se pierfszy i sie ludziom spodobało

Old Post 07-06-2001 15:38
S4i1or
Thorin Oakenshield

A ja się dowiaduję co dwa dni, że ktoś nowy chce mnie bić za... szerokie spodnie! LOL! A jak podszedłem do nich i zapytałem, czy ktoś coś do mnie ma, to kolesie nic już nie mieli. W porach mieli pewnie pełno. BTW jeden z tych kolesi nosi szerokie spodnie do kostek () i glany! No comments... A graffiti w moim mieście jest na całkem wysokim poziomie. http://www.estewua.prv.pl Co prawda strona ta jest o sąsiednim mieście, ale wrzutów z naszego (Nisko rulez!!! ) jest też trochę.

Old Post 07-06-2001 17:33
CE3RDE
Just do it.

S4ilor to z tym glanami to nie tylko u ciebie,zreszta to co napisal Ripper to prawda u mnie podobnie pod tym wzgledem:nowi kolesie normalnie rurkarze a tak zobaczyli ze wszyscy spoko kolesie chodza w szerokich...myk! na nastepny dzien juz szerokie spodenki (glownie Fubu ala norbi i liroy) Coz chec zaszpanowania jakim sie jest fajnym chec wyroznienia hyhy rozumiem ze tu nie chodzi o to w czym sie chodzi ale bez przesady szerokie spodnie i kolo mowi ze jest hiphopowcem jak slucha techno...

Ps. Co do graffiti to robi cos w tym kierunku kolesie ale skonczyli jak natkneli sie na ekipe utrzymujaca porzadek na osiedlu i musieli wszystko zamazywac bo jak nie to !@#$%^&**

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 07-06-2001 18:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Ripeer
spawn(destroyer)

no wiesz ja sie ucze elkektro boogie i moge se na takich moowić
a sam goowno umiem,ale było na takich gośćoow jakies okreslenie tylko zapomniałem(coś z kopiowaniem)ale morzna ich takrze nazwać lamerami,a u mnie jak pszychodzi yakis nowy to jeden,i żadko(a jak pszyjdzie niech uwarza co mówi a nie robi z siebie debila,nagle ubierajac sie na skejta)

Old Post 07-06-2001 19:22
[FPP]zorro
tikitiki narkotyki

ty sie wez ripper za ortografie a nie za jakies tam boogie

Old Post 07-06-2001 20:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]zorro Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]zorro Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]zorro Dodaj [FPP]zorro do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]zorro prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
hehe grafiti ale w moim citi nie ma gdzie zabardzo go pierdalnąć a u mnie jacys zacofani ludzie(glany wiara nosi nie wiedząc jak w tym wygląda)

qwa co masz za problem. staraj sie byc tolerancyjny. to ze ludzie chodza na czarno i w glanach to nie znaczy ze sa gorsi od ciebie. kwestia gustu. tak samo moglby powiedziec jakis "czarny": ze wiara nosi szerokie spodnie i bluzy z zielonym lisciem, a nie jak to trefnie wyglada. wszystko to kwestia gustu i tolerancji.

jak to ktos na tym boardzie ma w podpisie: kazda rzecz ma dwie strony, fanatycy widza tylko jedna.

podpisano: tramwaj w glanach
pozdro

Old Post 07-06-2001 22:31
CE3RDE
Just do it.

hmmm...Ripper czyzyby nie chodzilo ci o xeroboy'a?

"Jak tu żyć w mieście, które jest z tego znane, że wszystko, co się dzieje z góry jest ukartowane Tam, gdzie dominują poszlaki, a nie fakty i żeby coś osiągnąć ***** musisz mieć kontakty. Prawdziwe życie bez imaginacji, koniec bredni, chleb powszedni, bogaci biedni -tak było, będzie, musi być- umiesz z tym żyć?" WWO

Old Post 08-06-2001 07:02
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil CE3RDE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do CE3RDE Znajdź więcej post'ów przez  CE3RDE Dodaj CE3RDE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać CE3RDE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Onion

Cool

Jemu wcale nie chodzilo o Xeroboya tylko o pozera, ale to jedno goowno!

Old Post 08-06-2001 09:42
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Onion Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Onion Znajdź więcej post'ów przez  Onion Dodaj Onion do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Onion prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
CE3RDE
Just do it.

O czym my gadamy w koncu i tak jeden i drugi element probooje cos nasladowac i raczej mu sie to nie udaje

Old Post 08-06-2001 11:42
Ripeer
spawn(destroyer)

quote:
Napisane oryginalnie przez tramwaj

qwa co masz za problem. staraj sie byc tolerancyjny. to ze ludzie chodza na czarno i w glanach to nie znaczy ze sa gorsi od ciebie. kwestia gustu. tak samo moglby powiedziec jakis "czarny": ze wiara nosi szerokie spodnie i bluzy z zielonym lisciem, a nie jak to trefnie wyglada. wszystko to kwestia gustu i tolerancji.

jak to ktos na tym boardzie ma w podpisie: kazda rzecz ma dwie strony, fanatycy widza tylko jedna.

podpisano: tramwaj w glanach
pozdro

wcale mi o to nie chodziło,po prostu mnie wkurwia ilośc pozerów w mojej budzie,jak słoochasz rocka to noś glany i ubieraj sie na czarno,ja sie interesuje kultura hip-hopu więc ubieram sie,jak na takiego gościa pszystoi,chociarz niektoorzy hip-hopofcy noszą jajognioty,ale jak ktoś papuguje po drugim i kupuje se te same żeczy co on i to nie jeden gośćiu to mnie cos bierze

Old Post 08-06-2001 14:11
deathcrush
łobuz

quote:

wcale mi o to nie chodziło,po prostu mnie wkurwia ilośc pozerów w mojej budzie,jak słoochasz rocka to noś glany i ubieraj sie na czarno,ja sie interesuje kultura hip-hopu więc ubieram sie,jak na takiego gościa pszystoi,chociarz niektoorzy hip-hopofcy noszą jajognioty,ale jak ktoś papuguje po drugim i kupuje se te same żeczy co on i to nie jeden gośćiu to mnie cos bierze

wiesz... to akurat nie jest zasada.
slucham rock/metal ale rownie dobrze moglbym sie ubierac inaczej. a ze akurat wygodnie mi w glanach i porozciaganych swetrach to w tym chodze. pozerow jest duzo... racja. ale ich akurat man gleboko w d... i nie zadaje sie z takimi. u qmpla w szkole jeden dres wyskoczyl kiedys z podkoszulkiem Moonspell'a. pierwszego dnia dostal w******* od metalowy (dziewczyny!).

zreszta glownie mi chodzilo o twoje stwierdzenie ze "wiara nosi glany i nawet nie wie jak w nich wyglada". reszta wporzo

Old Post 08-06-2001 20:50
Ripeer
spawn(destroyer)

no nie uwarzam co pisze,ale ja w mojej szkole yestem jedynym gościem co sie na skate ubiera ,no wiesz jakby mi było wygodniej w jajcogniotach i glanach to bym nosił,ale taki akurat guścioch mam,ale że 50% ludzi w budzie nosi glany bo uwarza że to modne,to mnie coś bierze,panienki ubierają se glany do spodni ala retro(wyobraż se yak to wygląda)
osobiście nie mam nic do glanoow,podobno są wygodne,ale mi sie nie podobają,no moja kolerzanka nosi takie fajne z odcieniem czerwonego(jedyny wyjątek co mi sie podoba)

Old Post 09-06-2001 07:58
S4i1or
Thorin Oakenshield

Koleżanka to ten jedyny wyjątek? A co do pozerstwa... Tak dla przykładu, w mojej szkole około 60-70% ludzi nosi szerokie spodnie. A na początku nosiłem ja i jeszcze dwóch-trzech kolesi. Tamci noszą się na "szeroko", bo zobaczyli to u innych. Denerwuje mnie takie coś

Old Post 09-06-2001 14:45
Ripeer
spawn(destroyer)

no u mnie yest ten sam situejszyn, ja pierfszy miałem szerokie spodnie a potem sie zaczeło(chociarz tesz to zauwarzyłem u jednego gościa ale dzięki temu zinteresowałem sie hip-hopem to chyba wystarczające usprawiedliwienie)
ale przecierz nie będe tłuk karzdego gościa za że ze mnie zrzyna(ale tylko ja właściwie nosze sie na szeroko,wiecie,bluzy z kapturem i bez i.t.d a reszta,nosi szerokie i jajcognioty(po tym moim zdaniem poznaje sie pozera)
a i yeszcze jedno sejt który mówi na innego gościa ubranego tak samo nie znając go cytuje:ALE SKEJT!
sam yest ******m pozerem(dzisiaj jedne(no ubrani byli jak ja) gnojki mnie mijały i coś takiego usłyszałem)

Edytowane przez Ripeer dnia 09-06-2001 o godz. 19:31

Old Post 09-06-2001 17:16
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 11:12.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions