Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Western Quake3
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
leon
Skilled (Knight)

Re: To jak ...

quote:
Napisane oryginalnie przez scalator
... postawic serwer na probe ?

Tak postaw serverek, pogramy zobaczymy, thx

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 01-04-2003 18:54
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil leon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do leon Znajdź więcej post'ów przez  leon Dodaj leon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać leon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AnImAtE
Skilled (Animate)

...

No i pogralem chwilke i oto moja opinia (dodam ze nie przepadam za klimatem kaubojow): Grafika slabsza niz urban, ale to nie przeszkadza. Dzwiek swietny, choc momentami mialem klopoty z lokalizacja kierunku skad padaja strzaly. Klimat calkiem przyjemny, ludzie w porzadku (ostatnio gralem na serwerze niemieckim z niejakim GeeOnDrugs), pelna kulturka. W grze bardzo potrzebny jest aim (nie mowie o bocie), gdyz odnioslem wrazenie ze strzaly leca tam gdzie celujesz, a na pewno celniej niz w urbanie. Ta gra moze sie podobac, ale na pewno nie wszystkim. Nie obrazilbym sie jakby scalator na probe postawil ten serwerek na pare dni, mozna by sobie pograc na ludzkich pingach. Aha, z tym kodem sieciowym to chyba rzeczywiscie cos nie jest tak jak powinno - gralem na serwerze hamerykanskim i hamerykanie nie mogli mnie za chiny ludowe zastrzelic. Po pierwszej grze z pingiem 250 (reszta ponizej 50), wyszedlem z serwera na pierwszym miejscu z przewaga parunastu punktow nad drugim. Tak byc chyba nie powinno. I jeszcze jedna uwaga - strasznie brakowalo mi w tej grze jakiegos szybkostrzelnego stuffu :)) Gatling raczej nie nadaje sie do strzelania headshotow w locie z dachu na dach :)
Ogolnie, reasumujac (cokolwiek to znaczy): mod calkiem przyjemny, moze sie spodobac, pozyjemy zobaczymy, sprobowac warto.

Old Post 01-04-2003 21:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AnImAtE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AnImAtE Znajdź więcej post'ów przez  AnImAtE Dodaj AnImAtE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AnImAtE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

ble

Old Post 02-04-2003 09:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

mirror

http://info.wsisiz.edu.pl/~rzadzins/temp/westernq3.zip - polski mirror trailera bety 2.0 - polecam! W zipie znajduje się plik video.

Old Post 02-04-2003 16:08
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DL|dolny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DL|dolny Znajdź więcej post'ów przez  DL|dolny Dodaj DL|dolny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DL|dolny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Avalone
...

Moje zdanie:

+Pomysl ekstra!
+Fajny ten tryb napadu na bank.
+Fizyka broni nie najgorsza.
+Podoba mi sie ze np. Jak spojerze w dol to widze swoje nogi mala rzecz a cieszy

-Mapki mi sie wydaja w wiekrzosci do siebie podobne [ale chyba nie ma na to rady.. inaczej nie zachowano by klimatu dzikiego zachodu]
-Nie da sie pograc z botami... Po kazdej wygranej rundzie moj na respie mnie zbijal
-Nie podoba mi sie grafika... Zrzera duzo fps a jest slaba :/

Ale mysle ze warto postwaic server do testu bo z ludzmi inaczej by sie na pewno gralo niz z botami...

Old Post 02-04-2003 16:31
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Avalone Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Avalone Znajdź więcej post'ów przez  Avalone Dodaj Avalone do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Avalone prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
|r4V3n|
Lasombra VI Generation

Talking Ho ho ho

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
ble

stfu ju nub

Old Post 03-04-2003 08:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil |r4V3n| Kliknij tutaj by wysłać e-maila do |r4V3n| Znajdź więcej post'ów przez  |r4V3n| Dodaj |r4V3n| do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać |r4V3n| prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
scalator
Guest

stoi

serwer

dgames.tkdami.net:27961

wieczorem bede "szlifowal" konfig

narazie stio na ustwieniach "fabrycznych"

serwer ma mesiac zycia potem w zaleznoci od popularnosci
jesli bedzie odwiedzany zostanie jesli nie inny mod postawie moze UrT

Old Post 03-04-2003 12:25
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Wielkie dzieki! Aktualnie znajomy grafik pracuje nad dizajnem polskiej strony westerna, konto na stronke juz jest, newsmani i redaktorzy tez. Teraz tylko czekac na gfx i startujemy powoli. Odezwij sie na gg kiedy bedziesz go konfigurowal!

Miedzyczasie walnalem do netu 'stronę' z plikami:

http://www.westernq3.prv.pl

Edytowane przez DL|dolny dnia 03-04-2003 o godz. 14:59

Old Post 03-04-2003 13:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DL|dolny Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DL|dolny Znajdź więcej post'ów przez  DL|dolny Dodaj DL|dolny do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DL|dolny prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

wkurzacie mnie ;\ ;/ teraz bede musial sciagnac moda ;\

Old Post 03-04-2003 17:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Wink

Wczesniej sciagnij filmik 11mb z www.westernq3.prv.pl i sprawdź czy Ci się podoba...

Old Post 03-04-2003 18:14
WiL]{u
Hell Fire

Thumbs down popłacze sie:(

Nie no ja sie dobije sciagnełem 2 razy ten mod i był dwa razy uszkodzony Niech toś mi poda pewnego linka skad sciagne na bank nie uszkodzony plik. Z góry dzienki

Old Post 03-04-2003 18:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil WiL]{u Kliknij tutaj by wysłać e-maila do WiL]{u Znajdź więcej post'ów przez  WiL]{u Dodaj WiL]{u do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać WiL]{u prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

dziwne... sciagalo go kilkunastu znajomych, ja sam sciagalem 2 wersje dla linuxa i windowsa i wszystko bylo ok, ale slyszalem ze ktos skarzyl sie na zepsuta instalke do windowsa - proponuje sciagac wersje zip i rozpakowac ja po prostu do katalogu z Q3. Mozesz podac wersje i mirror skad ja ssałeś? ...żeby inni nie ściągali zepsutego pliku?

Old Post 03-04-2003 18:33
WiL]{u
Hell Fire

OK juz zaczynam zasysać zipa do 3 razy sztuka A tu masz linka skad ja sciagałem instalke
http://games.telenet.be/files.php?fileid=550

Old Post 03-04-2003 18:44
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil WiL]{u Kliknij tutaj by wysłać e-maila do WiL]{u Znajdź więcej post'ów przez  WiL]{u Dodaj WiL]{u do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać WiL]{u prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

polecam mirror www.extreme-players.de - sciagalem stamtad instalke windows i zipa.

Old Post 03-04-2003 18:59
WiL]{u
Hell Fire

Juz sciagam .zipa z www.q3arena.gry.wp.pl jutro przetestuje o ile bedzie dobrze .... mam nadzieje bo nie wiem czemu napaliłem sie na ten mod

Old Post 03-04-2003 19:11
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez DL|dolny
Wczesniej sciagnij filmik 11mb z www.westernq3.prv.pl i sprawdź czy Ci się podoba...

Jak oceniac to po zagraniu, filmiki maja to do siebie ze pokazuja tylko dobre strony ;d

Old Post 03-04-2003 19:53
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Spoko, te filmiki na ich stronie moglyby byc lepsze Np pokazac strzelanie pistoletami za pomoca alternate fire (walenie w kurek jak na westernach - prawie jak karabin maszynowy) Właśnie konfigurujemy ze scalatorem server, wysłałem mu configa do weryfikacji i czekam na ew. modyfikacje i odpalenie serwa. <jupi>

Old Post 03-04-2003 19:58
WiL]{u
Hell Fire

Oka chłopaki sciągnełem tego moda i od dziś mówcie mi Dżon Łejn jak dla mnie GIT mod

Old Post 04-04-2003 14:15
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

wq3

Wlasnie skonczylo mi sie instalowac ..... stestuje i dopisze zaraz tu cos ;d

Old Post 04-04-2003 14:46
leon
Skilled (Knight)

Talking :D

quote:
Napisane oryginalnie przez WiL]{u
Oka chłopaki sciągnełem tego moda i od dziś mówcie mi Dżon Łejn jak dla mnie GIT mod

No WiL]{u ale z ciebie cham ;d to ja chcialem byc Dżon Łejn no trudno, bede sobie musial kogos innego wymyslec Wczoraj gralem w nocy sobie, w modzik wq3 bylo git. I to na polskim serverku gralem i ping 50 hehe Jakom by tu sobie ksywe wymyslec...hmm moze Gonzales Nie jest taki tragiczny ten mod wq3, mi sie podoba.

Old Post 04-04-2003 14:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil leon Kliknij tutaj by wysłać e-maila do leon Znajdź więcej post'ów przez  leon Dodaj leon do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać leon prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Unhappy

Czekalem wczoraj z ekipa o 21 zeby pograc i okazalo sie ze scal nie mogl wrzucic configa (nie jego wina oczywiscie ale wydluzylo to czekanie ale obiecal wrzucic go dzis, wiec grzecznie czekalem ) tymczasem nie dosyc ze nie ma rcona to nawet gracze nie moga votowac... dlaczego??? To moze byc taki fajny serverek a nawet votingu nie ma ((((((((((((((((((( Scal nie mozesz wrzucic mojego konfiga ? ew. z malymi zmianami np wywaleniem bot_minplayers ale po co zmieniales caly .cfg? Nie zrozum mnie zle - doceniam baaardzo to ze postawiles server ale obiecales wrzucic konfiga ktory ustalalem wczoraj jeszcze z ludzmi z ktorymi na codzien gram - wybralismy najlepsze mapki itd do mapcycle, voting jest konieczny bo gra ma za duzo trybow zeby server sam po nich skakal (tymczasem mapy zmieniaja sie same, tryby tez co jest chore - gramy teammatcha a za chwile mapa przeskakuje na duele albo deathmatch...), + rcon zeby wywalac buractwo i naprawiac bledy itp - licze ze wrzucisz dobry .cfg ... wtedy gwarantuje ze na serwerze bedzie gralo sporo ludu.

Edytowane przez DL|dolny dnia 04-04-2003 o godz. 15:12

Old Post 04-04-2003 15:01
scalator
Guest

niestety ale twoj cfg wywala server w kosmos :/

a dzieki temu nastepny cfg moge wrzucic dopiero w poniedzialek

EOT

:/

Old Post 04-04-2003 15:13
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Dzieki za odpowiedz. Na 99% to wina mapcycle - nie za bardzo wiedzialem jak je zmienic. Mogles chociaz ustawic rcona zeby dac potem /exec server.cfg ... ide konstruowac dobry cfg bez mieszania w mapcycle.

Old Post 04-04-2003 15:34
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Thumbs up ok

OK nowy config gotowy - nie ruszalem mapcycle i powinno byc ok. W razie gdyby cos znowu padlo daj rcona z tym samym haslem jakie jest w konfigu i allowvote 1 to zrobie wszystko z poziomu konsoli. Wyslalem konfiga na mejl [email protected] i [email protected]

I blagam ustaw ten rcon bo nigdy nie skonfigurujemy servera (musze usunac z konsoli sprawdzanie cdkeya - 2 komendy).

Edytowane przez DL|dolny dnia 04-04-2003 o godz. 15:59

Old Post 04-04-2003 15:42
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

;P

Scalator ma juz chyba we krwi wylaczanie votow :O

Old Post 04-04-2003 17:29
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Nie psioczyć mi tu na scalatorka Tak na poważnie: jakim¶ cudem votowanie zaczęło działać. Czekamy na prawidłowy cfg i rcona żebym m.in mógł wył±czyć sprawdzanie cdkeya. Do poniedziałku...

Old Post 04-04-2003 18:23
LuZnY
luznym po pysku :o

quote:
Napisane oryginalnie przez DL|dolny
Nie psioczyć mi tu na scalatorka Tak na poważnie: jakimś cudem votowanie zaczęło działać. Czekamy na prawidłowy cfg i rcona żebym m.in mógł wyłączyć sprawdzanie cdkeya. Do poniedziałku...

no to i my czekamy na voty i rcona :o

\/

Old Post 04-04-2003 18:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil LuZnY Kliknij tutaj by wysłać e-maila do LuZnY Znajdź więcej post'ów przez  LuZnY Dodaj LuZnY do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać LuZnY prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Poker
Combat (Death Knight)

ehhhh

co to za bezsens w ogole/??
Nie dosc ze na urt w polsce slabo to jeszczezakladacie jakies badziewiaki moze jeszcze navy seals ? albo inny shit?

Old Post 04-04-2003 21:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Poker Znajdź więcej post'ów przez  Poker Dodaj Poker do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Poker prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DL|dolny
Combat (Death Knight)

Serverow UrT jest w Polsce kilka, mozesz tez grac za granica z dobrym pingiem. Server WQ3 w Polsce jest jeden a do serverow na zachodzi ping wynosi od 200-400 ms wiec nie narzekaj.

Old Post 04-04-2003 21:11
AnImAtE
Skilled (Animate)

serwer d wq3 a sprawa polska

Poker ty sie juz nie burz tak na ten serwer, zadnego urbanowego ci przeciez nie ubylo, wiecej tolerancji.. a wlasnie zamiast tak psioczyc sciagnalbyc i zobaczyl co to jest ten wq3. Mnie tam sprawia duzo radosci strzelanie do innych kaubojow, moze tobie tez sie spodoba :)
Dark - miala byc recenzja, czekamy :)

Old Post 04-04-2003 21:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AnImAtE Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AnImAtE Znajdź więcej post'ów przez  AnImAtE Dodaj AnImAtE do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AnImAtE prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 12:27.    Strony (3): « 1 [2] 3 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions