...
No i pogralem chwilke i oto moja opinia (dodam ze nie przepadam za klimatem kaubojow): Grafika slabsza niz urban, ale to nie przeszkadza. Dzwiek swietny, choc momentami mialem klopoty z lokalizacja kierunku skad padaja strzaly. Klimat calkiem przyjemny, ludzie w porzadku (ostatnio gralem na serwerze niemieckim z niejakim GeeOnDrugs), pelna kulturka. W grze bardzo potrzebny jest aim (nie mowie o bocie), gdyz odnioslem wrazenie ze strzaly leca tam gdzie celujesz, a na pewno celniej niz w urbanie. Ta gra moze sie podobac, ale na pewno nie wszystkim. Nie obrazilbym sie jakby scalator na probe postawil ten serwerek na pare dni, mozna by sobie pograc na ludzkich pingach. Aha, z tym kodem sieciowym to chyba rzeczywiscie cos nie jest tak jak powinno - gralem na serwerze hamerykanskim i hamerykanie nie mogli mnie za chiny ludowe zastrzelic. Po pierwszej grze z pingiem 250 (reszta ponizej 50), wyszedlem z serwera na pierwszym miejscu z przewaga parunastu punktow nad drugim. Tak byc chyba nie powinno. I jeszcze jedna uwaga - strasznie brakowalo mi w tej grze jakiegos szybkostrzelnego stuffu :)) Gatling raczej nie nadaje sie do strzelania headshotow w locie z dachu na dach :)
Ogolnie, reasumujac (cokolwiek to znaczy): mod calkiem przyjemny, moze sie spodobac, pozyjemy zobaczymy, sprobowac warto.