quote: Napisane oryginalnie przez ICARIUM
Nie rozumiem jak możecie grać w cpma skoro sami przyznajecie,że cpma to ciągłe naparzanie.
ja gram bo mi takie naparzanie sprawia przyjemnosc , gram tez dlatego ze podoba mi sie fizyka jakiej nie ma vq3 , mozliwosci dowolnego ruchu po mapie to mi sie najbardziej podoba
Dla mnie esencją dobrego duela jest myślenie i taktyka,a nie szybkość.....
dla innych na odwrot , kazdy gra w to lubi i gra tak jak umi , nie podobaja mi sie duale gdzei ilosc fragow nie wychodzi ponad 10 (jezeli graja dobrzy gracze) to ciagle skradanie sie podbieranie armorow i megasow nie to nie dla mnie 
Poza tym nie obraźcie się(co niektórzy ),ale ja sądze,że fastrail 1 to bzdura.Tak potężna giwera powinna mieć długi czas przeładowania.
ktos to przeciez po cos stworzyl , po to aby ta giweria nie byla taka wooolna
W przeciwnym wypadku grozi to naruszeniem równowagi.Gdyby w ut2k3 snajpa przełączała się co 1000 ms,a nie około 2000 gra z kolesiami z dobrym aim'em nie miałaby sensu.
ut to nie q3 , rail nie jest traktowany jak snajperka z wielokrotnym zoomem , rail a snajperka to dwie rozne bronie i inaczej powinno sie je traktowac
I jeszcze mam pytanko: Czy opłaca się teraz zacząć grać w vq3 w Polsce?
o tym czy w vq3 oplaca sie grac to ja nie wiem bo w niego nie gram i nie mam zamiaru raczej pograc
ja gram w cpma dla zabawy bo mi sie to podoba
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|