Totem wiesz co nie chce mi sie z toba gadac bo ty stara dupa jestes i nie obrazaj mi Borga bo to zajebisty gosciu, a znam go dluzej niz ty raczej, bo w q2 ponad 5 lat temu z nim gralem, poaztym jezeli mas cos do mnie to napisz to wprot a nie podrzucasz mi wlasny text ktory jest tylko i wylacznie zartem, jezeli cos ci przeszkadza to to wyjasnij a nie *******isz glupoty ze cie zart urazil, jezeli ci nie odpowiada to nie czytaj nie musisz tu zagladac, to jest forum publiczne i pozartowac tez czasem mozna. Nie bede cie brzydko okreslal bo to nic nie da a tylko dalej bedziesz sie klucil niepotrzebnie z ludzmi psujac topic, mam dosc ludzi ktorzy przypieralaja sie o zarty, jak masz cos do mnie to pisz do mnie na maila or gg ([email protected] | 1112319) a nieludziom zabaw psujesz, bo to juz jest nudne na kazdym forum to samo widzec, na ctf.pl podobnie jest, jeden sie przypier.. a reszta podczepia, a co ciekawsze tam nie o zarty sie pirzypierdalaja tylko o posty na temat, wierz mi tam sa bardziej pojebani ludzie, w poruwnaniu do nich wole tu zagladac. A jak Ci sienie podpba to ze usmieszki (emotki) wsedzie wsadzam to juz twojproblem jak tak lubie pisac i odwal sie ! Jestem jaki jestem i to mi odpowiada, innym nie musi.
Z qrfa powarzaniem Tygrysek. Nie zdzierze debilizmu w tym kraju, polska mentalnosc jest gowno warta jaki polskie sceny wszystkich gier! Syf kila i mogila. (to chciales uslyszec totem, nie o tobie w koncu!)