Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Największa bzdrura to..
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (8): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez AlieneK
1) "Według mnie" - napisał Witold Gombrowicz "literatura niepoważna usiłuje rozwiązać problemy egzystencji. Literatura poważna je stawia." Rozważ te słowa, odwołując się do wybranych utworów literackich z różnych epok.

To jest cholernie trudny temat... Wymaga poprawnie politycznego wyboru dziel...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 06-05-2003 17:01
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas

To jest cholernie trudny temat... Wymaga poprawnie politycznego wyboru dziel...

Imo wystarczy znac dobrze biografie ludzi piszacych "kiedys tam" o polityce + biografie gombrowicza (sic!) i z latwoscia mozna ta teze obalic.

Old Post 06-05-2003 17:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ble...weźcie juz nic nie piszcie bo sie tyko stresuje

napisałem o tym o czym było w cytacie, czyli, ze lietratura poważna stwarza problemy, a ta niepowazna próboje je rozwiązać....zapodałem kilka przykladów i zakonczyłem wnioskiem :> I qrde mam dobrze i napewno dostane super ocene

egzystencja (łc. existentia) 1. istnienie, bycie, życie

czyli pisałem o róznych problemach tego nędznego życia

Old Post 06-05-2003 17:32
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

quote:
[...]. Ale i tak najlepsze było jak oddaje prace....
ktory masz numer?...aha 100
i potajemnie otwiera notesik wpisuje 100 i moje nazwisko...obok bylo juz kilka innych

ogolnie smiechawe

a cos Ty myslal, ze Cie rzuca lwom na pozarcie ?? :>

matura nie jest od tego ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 06-05-2003 21:17
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler
Imo wystarczy znac dobrze biografie ludzi piszacych "kiedys tam" o polityce + biografie gombrowicza (sic!) i z latwoscia mozna ta teze obalic.

Wiesz - ale do kazdego tematu jest tabelka z wytycznymi co w pracy powinien zawrzec uczen. M.in. jakie dziela.... Wg tego sie ocenia (mzonki, ze prace beda tak samo oceniane)l

Old Post 06-05-2003 21:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

i znowu pierwszy

Zrobiłem 1,2 i 4
Drugie mam napewno dobrze
reszta nie mam pewnosci.. :>

Ogolnie nauczyciele pozwalali sciągac (ale nie jakos nadzwyczajnie )...ja za bardzo nie sciągalem...w sumie to co zrobilem to umialem, wiec tylko kwestia czy dobrze zrobilem
tylko sie troche konsultowalem...ja i 2 osoby z przodu mielismy straszny 'katar' i paczka chusteczek kilka razy kursowała

siedzialem w 3 ławce na sali gimnastycznej. Moj kolega na pierwszej, ale sie tym nie przejmował i połowe czasu to siedział odwrócony

Old Post 07-05-2003 13:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Wiesz - ale do kazdego tematu jest tabelka z wytycznymi co w pracy powinien zawrzec uczen. M.in. jakie dziela.... Wg tego sie ocenia (mzonki, ze prace beda tak samo oceniane)l

To jeszcze zalezy, teraz tak namieszali, ze w kazdym wojewodztwie jest inaczej. U mnie np stawiaja 8 ocen czastkowych i z tego srednia biora.

Imo az wstyd sie przyznawac, ze sie mature zdaje. Zenada i porazka. Wszyscy sciagaja jak moga, ogolnie rzecz biorac papierem (matura) mozna sobie podetrzec bo nijak swiadczy on o wiedzy.

Old Post 07-05-2003 15:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Shooler Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Shooler Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Shooler Dodaj [FPP]Shooler do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Shooler prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ale bez tego nie pojdziesz na studia...chyba ze takie gdzie nie potrzeba o ile takie są

Old Post 07-05-2003 15:46
[FPP]Lipas
I'm a l33t Mover :)

Szczerze mowiac, to bardzo proste mieliscie

Miejmy nadzieje, ze wszyscy znakomicie zdacie ...

'Uśmiechnij się, właśnie jesteś w ukrytym KillFile...'

[L]ipas | GG: 917123

Old Post 07-05-2003 19:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Lipas Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Lipas Dodaj [FPP]Lipas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Lipas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

Smile

Jaka ****nia. 4 z polskiego musze zdawac ustna

Old Post 08-05-2003 12:52
MAr-n
PROwokator

to ci juz sprawdzili, fajnie ja dopiero 14 mam wyniki

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 08-05-2003 13:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

ja w poniedziałek :/

Old Post 08-05-2003 13:29
Addict3d
CPMA&THC

Tematy z wielkopolski:
1. "Pisarz tylko zaczyna, dopiero czytelnik dzieło dopełnia, rozwija i wzbogaca" - przekonuje Ryszard Kapuściński. Podejmij dialog z sądem pisarza, przywołując stosowne utwory.
2. Czym dla bohaterów literackich różnych epok jest pamięć o życiowych doświadczeniach - darem, brzemieniem, przekleństwem ...? Omawiając zagadnienie, wykorzystaj znane ci teksty literackie.
3. Literatuta XIX wieku jako strażniczka "narodowego pamiątek kościoła" (A. Mickiewicz). Rozważ problem, odwołując się do wybranych utworów.

Pisalem na pierwszy ale zbyt doslownie potraktowalem cytat i polowe pracy zajely mi rozwazania o tym jak czytelnik rozwija i wzbogaca dzielo. imo jezeli zmusza go ono do przemyslen to wzbogaca siebie a nie dzielo, czyli to mi pasowalo jako argument na to ze jest jego dopelnieniem. Wogle okrutnie ******em ta praca i bede zadowolony nawet z dopa oby sie tylko nie okazalo ze nie na temat pisalem :/

zadania z matematyki:
http://bi.gazeta.pl/im/1463/m1463855.pdf jezeli cokolwiek bede mial dobrze oprocz tego z ciagiem to bede sie cieszyl ze udalo mi sie zdac ;(((((((((.

Jeśli prawych i umiejętnych nie będzie się wyróżniać, Ludzie zaprzestaną rywalizacji; Jeśli trudne do osiągnięcia dobra nie będą celem dążeń, Ludzie przestaną być rabusiami i bandytami; Jeśli rzeczy budzące pragnienia pozostaną w ukryciu, Znikną również zaciemnienia ludzkich umysłów.
Istota Drogi nie jest określona: Chociaż istnieją nazwy, głęboka treść słów Pozostaje nieuchwytna.

Old Post 08-05-2003 13:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Addict3d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Addict3d Znajdź więcej post'ów przez  Addict3d Dodaj Addict3d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Addict3d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:

Bywa....

Old Post 08-05-2003 17:23
MAr-n
PROwokator

quote:

heh jak bym nawet 6 dostal to musze zdawac ustna

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 08-05-2003 19:25
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

dopra ja dopiero teraz sie moge wypowiedziec.. nie mam internetu teraz bo cos padlo i jutro ide robic borute w osk
co do tematow to wrzuce jak bezdie wsio ok bo tera na modemie stukam.
z polaka w sumie to mam 4 strony insmac wielkie dzieki za imie bohatera (kto ni wie o co chodzi to przyblize tylko iz sms'em scigalem yareq'a by mi sie dowiedzial o jedna rzecz z internetu )
z matmy tez zadanka wrzuce z pomorskiego. imho straszny banal. po pol godzinie mialem juz wszsystkie 3 i zostalo zadanko na ocene celujaca. to tez zrobilem ale sie okazalo dzis jak pokazali w gazecie ze nie mam jednego w nim zalozenia wiec w sumie to nie wiem czy mi zalicza czy nie. wszystko zalezy od tego kto bedzie mi ta prace sprawdzal

ustna z polaka mam na bank...
a z fizyki to bedzie rzeznicka

co do wynikow to mam 13 we wtorek o godzinie 13

Old Post 08-05-2003 20:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
insmac*1337
Guest

heh ogolnie uwielbiam Pratchett'a - ma kapitalna koncepcje na swiat i w ogole jest takim optymistycznym pisarzem

Old Post 08-05-2003 20:38
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:
Napisane oryginalnie przez MAr-n
to ci juz sprawdzili, fajnie ja dopiero 14 mam wyniki

Oficjalnie mam wyniki 12 ale dzisiaj widzialem swoja prace juz oceniona

Old Post 08-05-2003 21:20
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ok juz mam net'a sprawnego i moge trochem wiecej napisac.
tematy pierwszego dnia z polskiego.. dziwne ale i smieszne zarazem (przytocze pozniej, nie chce mi sie teraz gazety szukac ). wybralem pierwszy i pisalem sobie spokojnie choc to akurat malo powiedziane bo co jakis czas musialem tlumic wybuchy smiechu mojego. no ale czy to moja wina ze piszac na temat ze wielkie czyny powstaja z wielkiego marzenia przychodzi mi do glowy utowor: o psie ktory jezdzil koleja? poprostu makabryczne.... szczerze mowiac to nawet widoki na sali tez byly niezle... babka od angola strasznie rygorystyczna, a wchodzi na sale z wiadrem herbaty i zaczyna wielka kucharska lycha nalewac ]] po maturce od razu przed szkola dwa zalegle browarki ktore mialem od soboty jak szlismy chlac z fpp team
dzien drugi tak zwana czesc matematyczna.
egzamin juz na wstepie beka... matematycy popierniczyli zadanka i rozdali zadania dla ogolnego dali matfizowi a dla matfizu byli blisko zeby dac nam potem po przeczytaniu zadan stwierdzilem ze nic nie umiem.. ale zaczynam robic i po 45 minutach juz wsio mialem prawie gotowe zostalo tylko zadanie na 6 a ogolnie dalej to sytuacje takie ze kumpel zamienial miejsca tak by siedziec dalej, scigalem jarka zeby skumal mi jedno imie, smialem sie i gadalem z kilkoma osobami wogole zarabista beka

Old Post 12-05-2003 13:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]glan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]glan Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]glan Dodaj [FPP]glan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]glan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Dzisiaj miałem wyniki...sie nastresowałem :/
Wpdama do szkoły i zamiast wyniki wywiesić czy cos to wszyscy do klas. Wychowawczyni powiedziala kto dostał 5 z polaka,a kto powienien pałe (ale zadnych jednak nie wstawila)....potem wpadła dyrka i przeczytała wszystkie oceny...
Ja dostałem 3 z polaka i 2 z matmy (miało być na odrówt ). Niestety jedna osoba nie zdała . Kolega, kótry pisał analize wiersza dostał z polaka 2 (na próbnej 4), a z matmy pałe :/. Prze**bane.

Old Post 12-05-2003 23:20
Lucas
esports.pl

quote:
Kolega, kótry pisał analize wiersza dostał z polaka 2 (na próbnej 4), a z matmy pałe :/. Prze**bane.

Prze******....

Old Post 12-05-2003 23:43
Addict3d
CPMA&THC

troche sie zdziwilem bo z polskiego dostalem 3 a z matmy 2 :/ niestety na 6 zdajacych 4 dostalo ndst... (chodze do prywatnego w ktorym jest tylko jedna klasa czwarta skladajaca sie z 18 osob). Nie pozostaje nic innego jak zaczac sie uczyc do egzaminow na studia
Mam nadzieje ze wam poszlo lepiej.

Jeśli prawych i umiejętnych nie będzie się wyróżniać, Ludzie zaprzestaną rywalizacji; Jeśli trudne do osiągnięcia dobra nie będą celem dążeń, Ludzie przestaną być rabusiami i bandytami; Jeśli rzeczy budzące pragnienia pozostaną w ukryciu, Znikną również zaciemnienia ludzkich umysłów.
Istota Drogi nie jest określona: Chociaż istnieją nazwy, głęboka treść słów Pozostaje nieuchwytna.

Old Post 13-05-2003 00:39
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Addict3d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Addict3d Znajdź więcej post'ów przez  Addict3d Dodaj Addict3d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Addict3d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]glan
fpp.pl
Administrator

ueeeeeeeeeeeeeheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mam 2 z polaka ( to akurat w sam raz! byle by zdac!) a z matmy 5 ]]]]]]]]]]]]
zajebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis
sssssssssscie sie ciesze ze tego wyniku ]]
a co do tego kto nie zdal.. polaka nie zaliczyl koles ktory i w zeszlym roku nie zaliczyl maturki z tego przedmiotu... reszta wszyscy zdali ]] zarabiscie ]]

Old Post 13-05-2003 16:07
bizonek
def

Ha.
Ja mam 4 z polaka ( ZONK^ZONKa ) i 2 z matmy ( jeszcze większy ZONK )
To jest PRZE*******ONE !!
A miało być odwortnie. ;D

Old Post 13-05-2003 16:19
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil bizonek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do bizonek Znajdź więcej post'ów przez  bizonek Dodaj bizonek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać bizonek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Anouaar
Guest

Sami scislowcy...

Old Post 13-05-2003 16:30
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

Jest tutaj kto ma 2 czworki, albo 3 i 3 a nie same dwoje...

Old Post 13-05-2003 17:00
AlieneK
KOSZ

moj kolega ma dwie 3
A inny 3 z polaka 4 z matmy i jego ojciec chyba niezadowolony :> bo on (moj kolega, nie jego ojciec) chce isc na informatyke

Old Post 13-05-2003 17:10
rcube
KOSZ

quote:

Pewnie Ty miales dwie szychy

Old Post 13-05-2003 17:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil rcube Kliknij tutaj by wysłać e-maila do rcube Znajdź więcej post'ów przez  rcube Dodaj rcube do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać rcube prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]bizonek
Ha.
Ja mam 4 z polaka ( ZONK^ZONKa ) i 2 z matmy ( jeszcze większy ZONK )
To jest PRZE*******ONE !!
A miało być odwortnie. ;D

Znam ten bol 4 lata temu tez tak sie czulem. Ale za to na ustnej wyciagnolem 3x5

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 13-05-2003 18:03
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Shooler
fpp.pl
Administrator

quote:

Ja mam narazie jedna Jutro sie dowiem co z Biologii mam (pewnie dolacze do 2'kowcow ;D)

Old Post 13-05-2003 18:21
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 15:00.    Strony (8): « 1 [2] 3 4 » ... Last » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions