tez czekalem ze 2 godziny, ale sie doczekalem :> (przez dwie godziny wyswietlalo sie od 19 do 11 minut oczekiwania, lol )
filmik obejrzalem i powiem tak: kupa jakich malo
choc ut2k3 gralem tyle o ile (5fps @ 320x200 rox ), to juz lepiej ta gra wygladala niz bedzie wygladalo T3
animacja trupow sztuczna do bolu (scena1: koles na ziemi dostaje pod nogi spina z powietrza i... fika kozla na 2 metry scena2: pada trup na pysk, lezacemu trupowi zgieta w kolanie noga opada na ziemie i... zaczyna podskakiwac jakby od kolana w dol byla z gumy )
kontrola lotu w powietrzu wieksza niz w T2 (po ludzku: mniejsza bezwladnosc, latwiejsze skrecanie w locie), czy to dobrze czy zle to nie wiem, bardziej mi to teraz UT przypominalo niz T2
w T2 nauka poruszania i zarzadzania energia w czasie manewrow wymagala czasu i odrobiny umiejetnosci, choc z drugiej strony osobnik bez mozliwosci wykonywania szybkich (teoretycznie szybkich, oczywiscie) unikow byl latwym celem (latwiej przewidziec jego tor lotu)
ze zwiekszona kontrola w powietrzu trudniej delikwenta bedzie trafic, ale tez poruszanie sie bedzie chyba zbyt latwe - obracam sie w prawo i lece w prawo, koniec kropka. moze ma to jakies sensowne uzasadnienie w tym, ze teraz postac przy skrecie sie przechyla na bok (odrzut spod tylka wymusza wtedy zmiane toru lotu), ale czy to bedzie mialo pozytywny wplyw na "gejmplej" to pewny nie jestem... 
teren cudaczny, wyglada na rownie zyebany co mapki w oryginalnym ut2oo3 
trawa w ut2oo3 wygladala lepiej, tutaj sa jakies porozrzucacne z rzadka kepki co w polaczeniu z kiczowatymi pagorkami przypomina raczej nieogolona dupe (hah )
moze mapki sa tylko testowe, moze faktycznie cos poprawia (pisze, ze to dopiero 35% z postepu w grze) wiec moze cos sie poprawi, co, mam nadzieje , nie nastapi 
PS. animacje trupow w T2 wygladaja duzo lepiej, w koncu jak ktos ma pancerz na sobie, to nie ma bata zeby padl jak zflaczala kielbaska (patrz: trailer) tylko pada sztywno i z trzaskiem gietego metalu (hehe ), a tutaj widze fikolki jakby nagle srodek ciezkoci przesunal mi sie z tylka (tak na oko) do piet... 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|