Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > Poszukuje AVI-ków z gier FPP
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez evil
PS2: Śliczny awatarek kolego...kolejny pseudofaszystowski pozer przeżywający kryzys osobowości, odrzucony przez równiesników pragnący znależc sie w jakies subkulturze dla złagodzenia swojej alienacji społecznej oraz dla chęci poczucia sie czescią grupy, choć tak naprawde jest żałosnym człowieczkiem, zanurzonym w swoich kompleksach po czubek głowy. Kolejny niezauwazany, nielubiany lamer szukający ukojenia w anonimowosci jaką daje internet.....czyli w skrócie ZERO, NIKT......tyle mam do powiedzenia o tobie weirdo

Nie ma to jak prosci o cos a przy okazji jechac na innych...

Napewno ludzie dobrze sie nastawia...

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 28-06-2003 09:20
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[SPECNAZ]Koras
jestem zajebisty

a ty bys sie nie wkurzyl? zakladasz topic, grzecznie pytasz a tu jakis dzieciuch z avatarkiem w stylu "n/c" wyskakuje z tekstem nie dotyczacym tematu tylko jedzie sobie po autorze bez zadnego powodu? wiadro jestes taki "mlodziezowy, ql i na luzie" ? jak nie masz nic do powiedzenia to nic nie mow i nie rob z siebie idioty, bo psujesz ludziom nastroj.

Old Post 28-06-2003 12:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [SPECNAZ]Koras Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [SPECNAZ]Koras Znajdź więcej post'ów przez  [SPECNAZ]Koras Dodaj [SPECNAZ]Koras do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [SPECNAZ]Koras prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Re: Re: Poszukuje AVI-ków z gier FPP

quote:
Napisane oryginalnie przez Lucas
Wiesz - mam 50 plyt filmikow z q3a... Wyslac ci na poczte???

a ja mam 6GB filmikow z CSa na dysku tylko ja tego nie bede nagrywał

Old Post 28-06-2003 12:24
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
evil
Skilled (Knight)

Chcialem odpowiedziec na zarzut Lucasa ale juz mnie [SPECNAZ]Koras wyprzedzil i doskonale wyrazil to co mialem napisac, takze dzieki.

Czy jest ktos w stanie do poniedzialku zrobic AVI z gier:

DOOM
Catacomb Abyss
Duke 3d
Wolfenstein 3D

Plissssss.

Mam FRAPS ale on nie zapisze obrazu do formatu avi z gier dosowych

Old Post 28-06-2003 12:40
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil evil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do evil Znajdź więcej post'ów przez  evil Dodaj evil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać evil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

Jak ktoś mi powie jak to zrobie z wolfa3d
Nie chce mi sie niczego szukac, ale zrobic moge

Old Post 28-06-2003 12:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil AlieneK Kliknij tutaj by wysłać e-maila do AlieneK Znajdź więcej post'ów przez  AlieneK Dodaj AlieneK do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać AlieneK prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
evil
Skilled (Knight)

Unhappy

Problem w tym ze nikt chyba nie wie jak to zrobic, a ja nie mam czasu szukac bo jeszcze musze powtorzyc bazy danych, programowanie, grafike....i wszystko to co przez 3 lata studiow olewałem....

Old Post 28-06-2003 12:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil evil Kliknij tutaj by wysłać e-maila do evil Znajdź więcej post'ów przez  evil Dodaj evil do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać evil prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

no ok...postaram sie cos wymyslec

Old Post 28-06-2003 13:16
evil
Skilled (Knight)

z góry WIELKIE DZIEKI

Tak max 30 sekund jeden filmik .

Old Post 28-06-2003 13:28
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Koras
a ty bys sie nie wkurzyl? zakladasz topic, grzecznie pytasz a tu jakis dzieciuch z avatarkiem w stylu "n/c" wyskakuje z tekstem nie dotyczacym tematu tylko jedzie sobie po autorze bez zadnego powodu? wiadro jestes taki "mlodziezowy, ql i na luzie" ? jak nie masz nic do powiedzenia to nic nie mow i nie rob z siebie idioty, bo psujesz ludziom nastroj.
grzecznie pyta? jak dla mnie objaw lenistwa, takie rzeczy jak trailery/filmy z gier mozna znalezc w ciagu 5 minut na google.pl, tutoriale i programy rowniez, te ostatnie takze na serwisach typu download.com czy downloads-zdnet.com.com, badz jednym z kilkudziesieciu serwisow poswieconym danej grze

nie jest do tego potrzebna zadna wiedza, dobranie keywords w google to nie wielka filozofia

omg, zakonczenie kazdego pytania kilkunastoma znakami zapytania/wykrzyknikami (vide pierwszy i trzeci post zalozyciela threada), chociaz to i tak nie smieszy tak bardzo jak moj portret psychologiczny(?) po przeczytaniu 3 postow i daty urodzenia w profilu

jaka znowu anonimowosc? spojrzal na date urodzenia, ale na date dolaczenia do boarda juz nie, tak samo z rzekomym odrzuceniem przez rowiesnikow, kryzysem osobowosci (sic!) co moze tylko smieszyc kogos, kto zna mnie troche lepiej

zas co do avatara to powstal jako parodia mlodziezy wszechpolskiej z okazji tematu o statku-klinice aborcyjnej i wyglupow na ircu, nawet nie wiesz jak bardzo minales sie z twierdzeniem, ze jestem pozerem, ktoremu imponuje faszyzm

wiesz, siedze od jakiegos czasu na #pomoc na ircnecie i widze te genialne pytania i problemy mozliwe do rozwiklania poprzez przejrzenie list mailingowych czy grup dyskusyjnych i jestem troche przewrazliwiony na tym punkcie, chociaz ten topic nie umywal sie do

irclogs/IRCnet/Jun_2003/27/#pomoc.log:19:49:40 * Grzes_666 w programie DKE jak sie kogos dopisuje zeby nie kopało

w dodatku powtorzonemu 5 razy

heh, juz sie pofatygowalem i zmienilem tego avatara, nie mysl sobie, ze traktowalem to jako pozerstwo i zmienilem, bo nikomu nie imponowalo, po prostu uwazalem za zart i skoro inni go w ten sposob nie odbieraja, to jednak nie okazuje byc za bardzo stosowny

you accept (reject, respect);

Edytowane przez weirdo dnia 28-06-2003 o godz. 13:45

Old Post 28-06-2003 13:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
AlieneK
KOSZ

quote:
z góry WIELKIE DZIEKI
Tak max 30 sekund jeden filmik .

hehz
szukalem na
http://download.chip.pl/
programika ktory pozwoli na zrzut z gry, ale nie ma. Wszystkie tylko ekran filmują. A tamten Fraps nie obsługuje wolfa chyba.

Old Post 28-06-2003 13:57
evil
Skilled (Knight)

Szanowny internauto weirdo

Wlasciwie to nie wiem o co Ci chodzi.
Piszesz odpowiedz zupelnie nie na temat :

quote:

obrona pracy? czyzby praca magisterska? *ble*, chyba nie powiecie mi, ze ten nieumiejacy sie wyslowic czlowieczek pisal prace magisterska? ludzie chyba nigdy nie przestana mnie zadziwiac :S

Jak ci sie nie podoba, to przeziez nie musiales czytac postow i wogole przegladac tego tematu a tym bardziej w sposob bezsensowny go komentowac.

Piszesz także:
quote:

jaka znowu anonimowosc? spojrzal na date urodzenia, ale na date dolaczenia do boarda juz nie

Co ma data urodzenia a tym bardziej data dolaczenia do boarda do anonimowosci ? Tego nie rozumiem. To ze znana jest twoja data urodzenia i data przylaczenia nie czyni cie mniej anonimowym. Mozesz na forum kreawac sie na osobe ktorą w rzeczywistosci nie jestes. Na tym wlasnie polega anonimowosc internetu.

A jak jestes taki madry to znajdz mi trailery/filmy z gry DOOM1 lub Catacomb Abyss kozystajac ze swojej skarbnicy internetowej www.google.pl chociaz jeden, króciutki..

???????????????????????????????????? <<----popatrz ile znakow zapytania ,BUAHAHAHAAHAHAAAA ale to śmieszne hahaha
Masz pośmiej sie jeszcze:
???????????????????????????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????

Edytowane przez evil dnia 28-06-2003 o godz. 14:13

Old Post 28-06-2003 14:03
AlieneK
KOSZ

quote:

ale zes mu pojechał

Old Post 28-06-2003 14:15
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Po drugie co ma data urodzenia a tym bardziej data dolaczenia do boarda do anonimowosci ? Tego nie rozumiem. To ze znana jest twoja data urodzenia i data przylaczenia nie czyni cie mniej anonimowym.

myslalem, ze mam to odbierac w znaczeniu kogos, kto zajerestrowal sie specjalnie po to, zeby pobluzgac, tak jak ci na forach britney, dziewczyny etc, nvm

quote:
A jak jestes taki madry to znajdz mi trailery/filmy z gry DOOM1 lub Catacomb Abyss kozystajac ze swojej skarbnicy internetowej:www.google.pl....chociaz jeden, króciutki..

no i popatrz co znalazlem:

http://www.doomsdayhq.com/files.php?class=1
http://www.google.com/search?num=1&...e+screen+opengl
http://gry.a-m.pl/download.html

i to wszystko w 5 minut, bez posiadania zadnej wiedzy nt. wyzej wymienionych gier

nie sadze, by byl problem w zrobieniu filmu, chociazby z dema wlaczajacego sie po uruchomieniu gry

niestety, nie posiadam dosa/windowsa i nie jestem w stanie sprawdzic, czy nie wynikna po drodze zadne problemy, ale nic nie wskazuje, by mialo tak byc

quote:
???????????????????????????????????? <<----popatrz ile znakow zapytania ,BUAHAHAHAAHAHAAAA ale to śmieszne hahaha
Masz pośmiej sie jeszcze:
?????????????????????????????????????????????????

mam lepsze rzeczy do roboty, zarowno przed kompem jak i poza nim (dziwne, prawda?), niz czytanie twoich popluczyn

Old Post 28-06-2003 14:18
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil weirdo Kliknij tutaj by wysłać e-maila do weirdo Znajdź więcej post'ów przez  weirdo Dodaj weirdo do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać weirdo prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
evil
Skilled (Knight)

Po pierwsze od samego początku pytałem czy ktoś nie posiada plików AVI przedstawiających to co gracz widzi na ekranie podczas rozgrywki w DOOM..
A ty mi serwujesz linki do pełnej wersji DOOM-a ,no wielkie dzięki ale już od dawna posiadam wszystkie DOOM-y i inne gry

O programie FRAPS tez juz wspomnialem, ze nie da sie nim zrobic AVI z gry Catacomb Abyss. I mam go od dawna.

Wniosek nasuwa się jeden:

Kolejny nic nie wnoszący do tematu post made by weirdo

Old Post 28-06-2003 14:29
nea*1337
Ciota komputerowa

Co by nie powiedzieć weirdo ma trochę racji, ale ->
weirdo: jak są topici które Ci nie odpowiadają, to ich nie czytaj.

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 28-06-2003 14:35
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
evil
Skilled (Knight)

Tak na marginesie to nie rozpocząłem tego tematu z lenistwa tylko z braku czasu. Myślałem że może ktoś przypadkiem posiada to czego poszukuje i sprawa sie skończy sie szybciej niż jakbym miał tego szukać.

Mam pytanie do NeaQuan
Piszesz ze szanowny internauta ma troche racji.
A na czym ona polega ?

Na pisaniu posta bez zwiazku z tematem, w którym bluzga sie na autora.

Znajdowaniu rzeczy zupelnie nie przydatnych i nie zwiazanych z prosbą autora postu.

A moze na stwierdzeniu, króre mozna zamknąć w kilku słowach: po co ci forum, znajdz sobie na google, jak by wszyscy z takiego zalozenia wychodzili to po co fora tak właściwie ?

Old Post 28-06-2003 14:40
nea*1337
Ciota komputerowa

nie chce mi się z tobą gadać...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 28-06-2003 14:52
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
weirdo
kontemplator bytu

quote:
Po pierwsze od samego początku pytałem czy ktoś nie posiada plików AVI przedstawiających to co gracz widzi na ekranie podczas rozgrywki w DOOM..

Help, potrzebuje avików z gier FPP doom,quake,itp.... albo program do przechwytywania orazu podczas grania w gre i zapisywania do AVI !!!!!!!!!!!! help

quote:
A moze na stwierdzeniu, króre mozna zamknąć w kilku słowach: po co ci forum, znajdz sobie na google, jak by wszyscy z takiego zalozenia wychodzili to po co fora tak właściwie ?
sam uczestnicze w kilku forach/grupach dyskusyjnych/listach mailowych - swego czasu zadawalem tam rozne pytania, np. odnosnie emulacji OSS czy portow quake'a bez obslugi myszki przez DGA, udzielono mi samych konstruktywnych i grzecznych odpowiedzi, z tym, ze moje posty nie zamykaly sie w "cze, kto zrobil myszke pod linuxem???????"

zreszta chyba nie liczyles, ze znajdziesz filmy, moze jeszcze z kodekiem divx, z kazdej wiekowej gry jaka istnieje

jest multum filmow ze starego quake, wystarczy dobrze poszukac

moj poprzedni post jednak cos wnosil, wkleilem linka do jdooma z obsluga d3d/opengl, z ktorego daje sie zrzucac screenshoty

Old Post 28-06-2003 15:13
evil
Skilled (Knight)

Powiem szczerze , ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Niech bedzie że pierwszego posta sformulowalem w sposob wieloznaczny oraz nie przykladajac sie do jego formy. Na tym skończe swój komentarz.

Tak wiec proponuje zamknąć tą dyskusje raz na zawsze. Jak kogoś w jaki kolwiek sposób uraziłem to przepraszam. Może jakoś znajde to czego szukam. Dziekuje za pomoc ludziom ktorzy próbowali mi pomóc.

Pozdrawiam.

Old Post 28-06-2003 15:24
deathcrush
łobuz

cholera znowu spoznilem sie na zadyme mod zamknij ten topik

evil jak chcesz avika z mission packa do q2 Oblivion (nie wydany w Polsce z tego co pamietam) i masz szybki ftp gdzie mozna to wrzucic to odezwij sie do mnie

Old Post 28-06-2003 15:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Lucas
esports.pl

quote:
Napisane oryginalnie przez deathcrush
[B]cholera znowu spoznilem sie na zadyme mod zamknij ten topik

No... Bo nie bedzie tu zgody, jak nie bedzie odrobiny woli do jej zawarcia...

Zas evil jest cholernie urazony....

Old Post 28-06-2003 18:57
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Lucas Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Lucas Znajdź więcej post'ów przez  Lucas Dodaj Lucas do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Lucas prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez NeaQuan
nie chce mi się z tobą gadać...

(c)

Old Post 06-07-2003 18:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaslaV
koduję bezwzrokowo

quote:
Napisane oryginalnie przez [FPP]Shooler

Promode Movie
Psychodelic_PM_by_HakaN_medq
sYs-yavor.Travel-T2movie.XviD
RTCW Movie
The Badge v3.0

Jak mogłeś zapomnieć o tak wielkich dziełach jak AlieneK&MaslaV_TPP_CS&Q2_movie oraz Alienek_Battlefield_1942_TPP

Old Post 06-07-2003 22:04
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaslaV Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaslaV Znajdź więcej post'ów przez  MaslaV Dodaj MaslaV do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaslaV prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
deathcrush
łobuz

quote:
Napisane oryginalnie przez MaslaV
Jak mogłeś zapomnieć o tak wielkich dziełach jak AlieneK&MaslaV_TPP_CS&Q2_movie oraz Alienek_Battlefield_1942_TPP

sciagnalem to pierwsze, obejrzalem i... chore

Old Post 07-07-2003 16:21
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil deathcrush Kliknij tutaj by wysłać e-maila do deathcrush Znajdź więcej post'ów przez  deathcrush Dodaj deathcrush do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać deathcrush prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 09:59.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions