quote: Napisane oryginalnie przez [SPECNAZ]Koras
a ty bys sie nie wkurzyl? zakladasz topic, grzecznie pytasz a tu jakis dzieciuch z avatarkiem w stylu "n/c" wyskakuje z tekstem nie dotyczacym tematu tylko jedzie sobie po autorze bez zadnego powodu? wiadro jestes taki "mlodziezowy, ql i na luzie" ? jak nie masz nic do powiedzenia to nic nie mow i nie rob z siebie idioty, bo psujesz ludziom nastroj.
grzecznie pyta? jak dla mnie objaw lenistwa, takie rzeczy jak trailery/filmy z gier mozna znalezc w ciagu 5 minut na google.pl, tutoriale i programy rowniez, te ostatnie takze na serwisach typu download.com czy downloads-zdnet.com.com, badz jednym z kilkudziesieciu serwisow poswieconym danej grze
nie jest do tego potrzebna zadna wiedza, dobranie keywords w google to nie wielka filozofia
omg, zakonczenie kazdego pytania kilkunastoma znakami zapytania/wykrzyknikami (vide pierwszy i trzeci post zalozyciela threada), chociaz to i tak nie smieszy tak bardzo jak moj portret psychologiczny(?) po przeczytaniu 3 postow i daty urodzenia w profilu
jaka znowu anonimowosc? spojrzal na date urodzenia, ale na date dolaczenia do boarda juz nie, tak samo z rzekomym odrzuceniem przez rowiesnikow, kryzysem osobowosci (sic!) co moze tylko smieszyc kogos, kto zna mnie troche lepiej
zas co do avatara to powstal jako parodia mlodziezy wszechpolskiej z okazji tematu o statku-klinice aborcyjnej i wyglupow na ircu, nawet nie wiesz jak bardzo minales sie z twierdzeniem, ze jestem pozerem, ktoremu imponuje faszyzm
wiesz, siedze od jakiegos czasu na #pomoc na ircnecie i widze te genialne pytania i problemy mozliwe do rozwiklania poprzez przejrzenie list mailingowych czy grup dyskusyjnych i jestem troche przewrazliwiony na tym punkcie, chociaz ten topic nie umywal sie do
irclogs/IRCnet/Jun_2003/27/#pomoc.log:19:49:40 * Grzes_666 w programie DKE jak sie kogos dopisuje zeby nie kopało
w dodatku powtorzonemu 5 razy
heh, juz sie pofatygowalem i zmienilem tego avatara, nie mysl sobie, ze traktowalem to jako pozerstwo i zmienilem, bo nikomu nie imponowalo, po prostu uwazalem za zart i skoro inni go w ten sposob nie odbieraja, to jednak nie okazuje byc za bardzo stosowny
you accept (reject, respect);
Edytowane przez weirdo dnia 28-06-2003 o godz. 13:45
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|