quote: Napisane oryginalnie przez [FPP]Saari
Imo po prostu kota do klatki i najpierw dac zrec malemu a potem niech gruby zre resztki
No co Ty?! Saarenko??!! Jakiej klatki?!? Przeciez nie mozna meczyc zwierzatek!!! 
quote: Napisane oryginalnie przez deathcrush
moze dawac kitekat a nie whiskas
Nie da rady - moje koty sa arystokratycznie urodzone w smietniku i byle czego to nawet paleczkami nie jedza!!! 
quote: Napisane oryginalnie przez glover'a
Jesli chudy jest chudy to trzeba zapisac go .na silownie
quote: Napisane oryginalnie przez Lesia
Przeciwnie, predzej bym zapisal grubego.
Odpada oba sa tak leniwe, ze na slowo silownia wydrapaly by mi oczy - zreszta jesli, ktorys bylby za silny i zjadlby drugiego to by mi sprawil tym samym wielka przykrosc - chodzi o to by oba nadal mi mruczaly do snu, a nie tylko jeden...
quote: Napisane oryginalnie przez FPP[Yarek]
1. Kup drugą miche
2. Daj grubemu zjeść małego.
3. Sam zjedz oba koty, i kup sobie psa
1.Maja dwie michy od zawsze! Ale chyba ten gruby to na "dwa konce" je bo obsluguje w trymiga obie... 
2.Patrz wyzej... poza tym koty nie ludzie - nie uprawiaja kanibalizmu (kotobalizmu?)
3.Ta koncepcja jest sluszna i potem niech ten pies sie odszczekuje, a konie lby pospuszczac!! Czy konie mnie slysza?!? 
quote: Napisane oryginalnie przez Lucasa
Najlepsze....
Zawsze mozna dokupic wiecej chudych kotow i wkopia grubemu
rozumiem, ze jest to propozycja sponsoringu mojego whiskasa dla bandy chudych kotow? Zreszta ja nie chce miec wielu chudych, tylko dwa grube, ladne, zdrowe kociaki.... 
LUDU PRACY!! HILFE, HELP, POMAGITIE!! POMYSLY SIE WAM SKONCZYLY?!? POMOZCIE BIEDNEMU MAZIOWI BO MU SIE BANIAK ZLASUJE!!! 
Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane
|