Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Off Topic > O niczym konkretnym w sumie > SPOŁECZNOŚĆ ORG'a
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
slawek
.

Hm. Ja mam dzisiaj tak:
Czas generowania strony: 1.635 sek.
ale pewnie po prostu mam dobre łącze

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 13-09-2003 12:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil slawek Kliknij tutaj by wysłać e-maila do slawek Znajdź więcej post'ów przez  slawek Dodaj slawek do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać slawek prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez slawek
Hm. Ja mam dzisiaj tak:
Czas generowania strony: 1.635 sek.
ale pewnie po prostu mam dobre łącze

Mówisz o boardzie (www.q3arena.gry.wp.pl/board) czy o main org'a (www.q3arena.gry.wp.pl/?id=1). Ja właśnie odświeżyłem orga z 10 razy, i raz miałem czas poniżej 8 sekund, to jest dokładnie 7.909 . [ironic]Oczywiście wszystkie czasy jakie podaje są nieprawdziwe, mój screen jest sfabrykowany, a org ma takie php że hu hu.[/ironic]
Fajnie Sławku że masz dobrą twarz do złej gry, ale już raczej nikt nie uwieży w to, że ORG jest dobrze napisany, nawet jeśli raz na 100 odświeżeń wygeneruje się w czasie < 2 sekund, do jednak jakby zrobić z tego średnią, to były by to liczby niezbyt dobrze o poziomie technicznym stronki świadczące... Nudzi mnie już to ciagłe tłumaczenie. Zresztą tak jak Brick napisał, czas generowania to jest informacja przeznaczona głównie dla niego, aby wiedział czy jak coś zoptymalizuje to czy czas się poprawi czy nie. Szkoda że narazie są to tylko słowa...

http://wow.allakhazam.com/profile.html?310690
Po ilu critach ty się uśmiechniesz?
Frozen do expansion packa.

Old Post 13-09-2003 12:27
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MAr-n
PROwokator

z przykorsci musze stwierdzic ze ten czas generowania strony strasznie smierdzi przykladem jest moja rozmawa na mIRCU z insmaciem i NeaQuanem wlaczylem orga pogadalem z nimi troche poszlem zapalic fajke wracam org sie nie wlacza to bylo spowodowane tym ze zapchalem lacze BitTorentem ale to nie o to chodzi po ok 12 min org mi sie wlaczyl ale przeylem lekki szok poniewaz u dolu wyskoczylo cos takiego Czas generowania strony : 53.24 no to teraz chcem sie zapytac WTF na, podobny przyklad mialem z boardem czekajac bite 5 min zanim mi sie topic wlaczy Czas generowania trwal niespelna 2 sek hmm troche to dziwne

(c) Edgard Allan Poe - The Black Cat
(...)
Mój avatar pochodzi z gazety "NIE" z tematu "Czy w polsce będzie jeszcze tańsza wódka"

Old Post 13-09-2003 14:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MAr-n Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MAr-n Znajdź więcej post'ów przez  MAr-n Dodaj MAr-n do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MAr-n prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez MAr-n
z przykorsci musze stwierdzic ze ten czas generowania strony strasznie smierdzi przykladem jest moja rozmawa na mIRCU z insmaciem i NeaQuanem wlaczylem orga pogadalem z nimi troche poszlem zapalic fajke wracam org sie nie wlacza to bylo spowodowane tym ze zapchalem lacze BitTorentem ale to nie o to chodzi po ok 12 min org mi sie wlaczyl ale przeylem lekki szok poniewaz u dolu wyskoczylo cos takiego Czas generowania strony : 53.24 no to teraz chcem sie zapytac WTF na, podobny przyklad mialem z boardem czekajac bite 5 min zanim mi sie topic wlaczy Czas generowania trwal niespelna 2 sek hmm troche to dziwne

Pływające rameczki . Ot stronka nie może się wyświetlić półki nie zostanie cała zassana, a wszystko to dzięki ładnej re-freshującej się ramce na dole boarda i w prawej kolumnie stronki. Gdyby zamiast robić jakieś frame'y zrobić to tak jak bozia przykazała, czyli przez echo można było by czytać newsy kiedy te się jeszcze ładują... no ale wtedy siedząc te 5minut nad newsem mielibyśmy nieaktualną liczbę użytkowników aktualnie przeglądających orga. Widać informacja o ilości użyszkodników jest ważniejsza od newsów .

Old Post 13-09-2003 15:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil nea*1337 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do nea*1337 Znajdź więcej post'ów przez  nea*1337 Dodaj nea*1337 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać nea*1337 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]Saari
Niebieska Maskotka

Macie problemy ludzie

Jesli na orgu czegos nie umieja zrobic i maja problem mojego admina (tzn nie umiem sie przyznac ze nie umiem wiec mowie ze sie nie da) to jest ich problem wiec trzeba to im zostawiic. nie podoba sie - wcale nie trzeba na to patrzec, zwlaszcza jesli sie ma alternatywe. Po co robic o to wszystko halas? :>

Old Post 13-09-2003 15:47
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil [FPP]Saari Kliknij tutaj by wysłać e-maila do [FPP]Saari Znajdź więcej post'ów przez  [FPP]Saari Dodaj [FPP]Saari do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać [FPP]Saari prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

dobra kazdy kto choc troche siedzi w php wie ze php org'a jest lame, czy musicie teraz z tego robic wojny?

Old Post 13-09-2003 15:50
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Hakan
Elite (Fiend)

A moze by tak /callvote close topick? Zeby wojny nie bylo?

Nieważne, kim jesteś I co z tobą zrobiono. Prędzej czy później zyskasz
prawo wyboru. Jesteś czymś więcej niż tylko sumą swoich części...
Nieważne jak doszło do twoich urodzin, jak do tej chwili toczyło się twoje życie!
Masz oczy, masz mózg i skalę wartości. Nie pozwól, by ktokolwiek cię oszukał,
nawet ja. A kiedy nadejdzie czas, jeśli nadejdzie, upewnij się, że wybierasz
samodzielnie. Nic co działo się wcześniej,nie będzie wtedy miało znaczenia.

Roger Zelazny „Książe chaosu”

Old Post 13-09-2003 15:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Hakan Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Hakan Znajdź więcej post'ów przez  Hakan Dodaj Hakan do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Hakan prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
nea*1337
Ciota komputerowa

quote:
Napisane oryginalnie przez Hakan
A moze by tak /callvote close topick? Zeby wojny nie bylo?

Jak sie Rozz nie wpakuje to nie będzie wojny, jak na razie wszystko przebiegało bez większej agresji .
W temacie czasu generowania się stony już chyba nic więcej nie da się powiedzieć, jeśli chodzi o społeczność ORG'a to juz chyba też (niech ktoś mnie poprawi jeśli się mylę) .

/vote 1

Old Post 13-09-2003 16:27
t0d
Elite (Fiend)

chcialem ci tylko pokazac taki czas, zebys pozniej nie mowil ze nie widziales

[FPP]MajeS - nie lubie jak ktos do mnie mowi per czlowieczku czlowieczku i gdyby nie to jedno slowo napisalbym ci ze ta skorka to ****************** (zdrap a sie dowiesz )

wracajac jeszcze do tego przydlugiego ladowania - ja po pewnym czasie biore Zatrzymaj w moim pieknym IE 6.0 i jest spoko (na kij mi obrazki????) - tak samo robie z q3.fpp.pl

Art.226 §3. KK - Kto publicznie znieważa lub poniża konstytucyjny organ RP,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

Old Post 13-09-2003 17:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil t0d Kliknij tutaj by wysłać e-maila do t0d Znajdź więcej post'ów przez  t0d Dodaj t0d do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać t0d prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
[FPP]MajeS
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez t0d

[FPP]MajeS - nie lubie jak ktos do mnie mowi per czlowieczku czlowieczku i gdyby nie to jedno slowo napisalbym ci ze ta skorka to ****************** (zdrap a sie dowiesz )

o lol
łaski bez

[closed]

Old Post 13-09-2003 19:40
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 22:11.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest ON.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions