Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Delta Force : Black Hawk Down > *sas*
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

To ja się piszę , a co do M60 to oglądałem Twoje staty i hmmm

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 23-09-2003 11:19
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Czasami używałem M60 ( czas przeszły niedokonanym ) bo myślałem , że będzie to lekarstwo na ping. To już przeszłość. CAR 15/203 w dobrych rękach leczy wszelkie rozterki. Lubię oglądać fikołki po użyciu granatnika. Ostatnio wprawiam się w nożu chyba z dobrym skutkiem. Odkryłem też w sobie żyłkę do polowania na snipów. Wczoraj biegnę sobie od PSP C na MEAN STREET , a tu ktoś puka do mnie z górek. Zawróciłem zygzakiem do zbrojowni, pobrałem chyba M21 i rozpocząłem polowanko. Namierzyłem gostka . Puk, puk niestety pudło. Gostek przewrotka. Znowu puk i facet się schował. Myślę zmienia pozycję i jeśli jest pazerny to zaraz go puknę. Niewiele się pomyliłem. Wychynął jakieś dwadzieścia stopni na zachód. Puk i koniec. To jest to co lubią tygrysy. A moje straty, cóż zaczynałem z modemem 36Kb/s, potem 56 , teraz sam wiesz. Niestety start już chyba nie odrobię.

Old Post 23-09-2003 11:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Chodziło mi o to że są lepsze od moich Wczoraj doszedłem do wniosku że dobry team będzie dla mnie lekarstwem. Mści się na mnie moja zawziętość, nieraz widzę 3 gości i wiem że mają M60 (ciekawe skąd )a ja z pieśnią na ustach ( i M16 w ręku)wpadam między nich żeby ratować kolesia (jako medyk) Muszę przystopować swoje zapędy i zacząć na chłodno kalkulować taktykę

Old Post 23-09-2003 12:12
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Co do chłodu to w promocji mam w markecie "Z nasych polskich gór" A tak poważnie to chyba dobra cecha dla medyka,przecież tam go potrzebują. Czemu nie ma opcji podnoszenia rannych i znoszenia w spokojniejsze miejsce? >Ale są inne smaczki .Raz zupełnie przypadkiem-bo chciałem go zarżnąć nożem - zepchnąłem snajpera z dachu. Mówię wam jak machał rękami w powietrzu Innym razem patrzę na snipa przez lornętkę-był nasz- jak szuka celu i nagle puk dostał , tak jakoś fajnie klęknął i padł na twarz.

Old Post 23-09-2003 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Jaro(PL) Znajdź więcej post'ów przez  Jaro(PL) Dodaj Jaro(PL) do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Jaro(PL) prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Napisane oryginalnie przez Jaro(PL)
Co do chłodu to w promocji mam w markecie "Z nasych polskich gór" A tak poważnie to chyba dobra cecha dla medyka,przecież tam go potrzebują. Czemu nie ma opcji podnoszenia rannych i znoszenia w spokojniejsze miejsce? >Ale są inne smaczki .Raz zupełnie przypadkiem-bo chciałem go zarżnąć nożem - zepchnąłem snajpera z dachu. Mówię wam jak machał rękami w powietrzu Innym razem patrzę na snipa przez lornętkę-był nasz- jak szuka celu i nagle puk dostał , tak jakoś fajnie klęknął i padł na twarz.

I to bylyby fajne screeny tylko ciezko trafic w klawisz w ferworze walki

Old Post 23-09-2003 12:28
101st_AIRBORN
Skilled (Knight)

Angry widzac ....

...glosy sprzeciwu nie dolaczam do *SAS* no chyba ze kszysiek mnie przekona

Old Post 23-09-2003 12:34
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil 101st_AIRBORN Kliknij tutaj by wysłać e-maila do 101st_AIRBORN Znajdź więcej post'ów przez  101st_AIRBORN Dodaj 101st_AIRBORN do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać 101st_AIRBORN prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

Re: widzac ....

quote:
Napisane oryginalnie przez 101st_AIRBORN
...glosy sprzeciwu nie dolaczam do *SAS* no chyba ze kszysiek mnie przekona

Krzysiek, przekonaj go

Old Post 23-09-2003 12:38
Tomcat27
Master (Spawn)

Re: Re: widzac ....

Witam po dniu pełnym pracy (fizycznej). Tak sobie czytam Wasze wypowiedzi i cieszy mnie to że są ludzie którzy potrafią np. kozystać z lornetki :-), i częściej kożystają z mózgu niż z broni.To sie ceni! Dobry plan to podstawa (zawsze tak mówie w pracy :-)))
Pozdrawiam All
P.S. O ile dobrze zrozumiałem Ciebie Jaro to piszesz sie do grupy? Miło mi.

Old Post 23-09-2003 14:45
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Jaro(PL)
Goldmember

Znowu powtórka z rozrywki , ale dyskusja toczy się na dwóch różnych kanałach więc siłą rzeczy muszę się powtarzać Sorry
Na początek rzucę Ci parę szczegółów:
-zostaję przy swoim, mam alergię na wszelkie układy hierachiczne, zarówno w układzie poziomym jak i pionowym,
-mój czas na necie jest mocno ograniczony-najczęściej 21-01, więc wszelkiego rodzaju tam mecze klanowe ,sparingi itp. raczej odpadają,
-komunikacja głosowa raczej odpada, bo jeśli obudzę "Coś"to mam, mój komp ląduje na bruku, a noc stanie się koszmarem( potrafisz do 6 rano bawić się kolejką?)
-nie rozstanę się z nikiem bo gram nie tylko na MOST chyba, że w ramach klanu stworzycie coś na kształt sekcji FUN PLAYER's( jesteś w klanie jako pomocnik ,bez zmiany ksywy ) to O'K, jestem z wami. Wchodzę do gry i wspieram na ilę potrafię cały klan,
-zróbmy próbę, wchodzac do gry puszczajmy komunikat SAS jako zawołanie, zobaczymy jaka będzie reakcja
-GG nie mam , ale to nie jest problem - w Tlenie jestem pod [email protected],

I ostatnia kwestia ilu nas jest?

Old Post 23-09-2003 14:58
Radzioo(PL)
Guest

Re: Re: Re: widzac ....

quote:
Napisane oryginalnie przez Tomcat27
Witam po dniu pełnym pracy (fizycznej). Tak sobie czytam Wasze wypowiedzi i cieszy mnie to że są ludzie którzy potrafią np. kozystać z lornetki :-), i częściej kożystają z mózgu niż z broni.To sie ceni! Dobry plan to podstawa (zawsze tak mówie w pracy :-)))
Pozdrawiam All
P.S. O ile dobrze zrozumiałem Ciebie Jaro to piszesz sie do grupy? Miło mi.

Ja też kożystam z lornetki bo mam fajną sąsiadkę a poważnie to nieocenione narzędzie do tropienia snajperów.
Jak to też, to kto się jeszcze pisze ?

Old Post 23-09-2003 14:58
Radzioo(PL)
Guest

Można spróbować ( a nawet trzeba) właśnie wymyśliłem żeby na czas rozgrywek przenosić się z komputerem do sracza... a poważnie może chociaż Jaro spróbujmy ? Słuchawki z mikrofonem takie jak mają panie z 0700.... nie są drogie... Jeśli powstrzymamy emocje to kto wie? No chyba że Twoje dziecko śpi czujnie bo moje prawie jak kamień.

Old Post 23-09-2003 15:06
Jaro(PL)
Goldmember

Radzioo źle postwawiłeś pytanie . Powinno brzmieć jak się pisze "kozystam"?
Tylko nie pisz, że piszesz po woli bo czytamy powoli
Tak dyskusja nabiera rumieńców ,co za język, już proste żołnierskie k..... mać nie wystarcza
To był żart niegodny boardowicza , sorry. To sie już więcej nie powtórzy

Old Post 23-09-2003 15:07
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Radzioo źle postwawiłeś pytanie . Powinno brzmieć jak się pisze "kozystam"?
Tylko nie pisz, że piszesz po woli bo czytamy powoli
Tak dyskusja nabiera rumieńców ,co za język, już proste żołnierskie k..... mać nie wystarcza
To był żart niegodny boardowicza , sorry. To sie już więcej nie powtórzy

eeee....nnnooooooo ..... gafa ale jak ja zacznę wyliczać błędy toooo....

Old Post 23-09-2003 15:11
Tomcat27
Master (Spawn)

Rzeczywiście rozmowa toczy sie na róznych "kanałach" i już sam sie gubie :-) Więc uważam że możemy spróbować...w końcu za to nie biją :-)...chyba

Old Post 23-09-2003 15:11
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Tomcat27 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Tomcat27 Znajdź więcej post'ów przez  Tomcat27 Dodaj Tomcat27 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Tomcat27 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Rzeczywiście rozmowa toczy sie na róznych "kanałach" i już sam sie gubie :-) Więc uważam że możemy spróbować...w końcu za to nie biją :-)...chyba

"chiba" tak

Old Post 23-09-2003 15:13
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Można spróbować ( a nawet trzeba) właśnie wymyśliłem żeby na czas rozgrywek przenosić się z komputerem do sracza... a poważnie może chociaż Jaro spróbujmy ? Słuchawki z mikrofonem takie jak mają panie z 0700.... nie są drogie... Jeśli powstrzymamy emocje to kto wie? No chyba że Twoje dziecko śpi czujnie bo moje prawie jak kamień.

uaaaach, co do sracza , to tam mam dopiero akustykę , że ach co Ci będę mówić , oszczędzę Ci szczegółów.
Chodziłeś o 2 w nocy z misiem na reku i głosem pełnym przekonania tłumaczyłeś , że jest noc i trzeba spać?

Old Post 23-09-2003 15:15
Radzioo(PL)
Guest

quote:
uaaaach, co do sracza , to tam mam dopiero akustykę , że ach co Ci będę mówić , oszczędzę Ci szczegółów.
Chodziłeś o 2 w nocy z misiem na reku i głosem pełnym przekonania tłumaczyłeś , że jest noc i trzeba spać?

Wyobraź sobie że przez pierwsze pół roku chodziliśmy z żoną na rzęsach ze zmęczenia po noszeniu dziecka przez całą noc... Na szczęscie ma już prawie 2 lata i śpi jak stary... ale to chyba nie ta grupa

Old Post 23-09-2003 15:18
Jaro(PL)
Goldmember

quote:

No dobra, tylko co dotych komunikatorów to potrzebuję pomocy technicznej (czarno na białym ) i musimy ustalić, którego komunikatora będzimy używać TS(a)? czy innego.

Old Post 23-09-2003 15:19
Tomcat27
Master (Spawn)

Myślałem o TS2....w/g mnie jest to program używany najczęściej przez polskie klany wiec myśle że pomogli by ustawić czy wyjaśnic co i jak

Old Post 23-09-2003 15:22
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Napisane oryginalnie przez Radzioo(PL)
Wyobraź sobie że przez pierwsze pół roku chodziliśmy z żoną na rzęsach ze zmęczenia po noszeniu dziecka przez całą noc... Na szczęscie ma już prawie 2 lata i śpi jak stary... ale to chyba nie ta grupa

Grupa się zgadza, a młody raczej śpi dobrze. Radzioo muszę Ci to napisać drukowanymi literami? Nie o to przecież chodzi, KRÓL LEW zawsze śpi, ale jak się obudzi lwica to wałek wielki jak młot thora spadniej najpierw na mój łeb, potem na kompa. I jeszcze jedno nienawidzę jeść obiadu na stołówce!!!!!!

Old Post 23-09-2003 15:25
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Myślałem o TS2....w/g mnie jest to program używany najczęściej przez polskie klany wiec myśle że pomogli by ustawić czy wyjaśnic co i jak

To jednak prawda! TSA sie reaktywowł?
To był żart skąd go ściągnąć?

Old Post 23-09-2003 15:27
Tomcat27
Master (Spawn)

Podaj maila to Ci wysle TS2

Old Post 23-09-2003 15:29
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Grupa się zgadza, a młody raczej śpi dobrze. Radzioo muszę Ci to napisać drukowanymi literami? Nie o to przecież chodzi, KRÓL LEW zawsze śpi, ale jak się obudzi lwica to wałek wielki jak młot thora spadniej najpierw na mój łeb, potem na kompa. I jeszcze jedno nienawidzę jeść obiadu na stołówce!!!!!!

He,he wiem, wiem. Łatwiej ugłaskać LWIĄTKO niż lwicę
Dobra, przestańmy się przedrzeźniać w końcu poruszamy tu bardzo ważne tematy

Old Post 23-09-2003 15:38
Jaro(PL)
Goldmember

quote:
Podaj maila to Ci wysle TS2

[email protected]

Old Post 23-09-2003 15:39
Jaro(PL)
Goldmember

Thumbs up

jaka ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
No nie było, aż tak źle, pierwsze kłopoty za płoty. Raz nawet w tej mgle dobiegłem do PSP , ale ich tam było jak mrówków , a mój kozik tylko sam jeden he he. W tej sieczce i tak wiodło nam się nieźle. Radzioo za każdego ozdrowieńca po 4 pkt, można się było obłowić nie ruszając się z miejsca

Old Post 23-09-2003 23:34
Radzioo(PL)
Guest

quote:
jaka ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
No nie było, aż tak źle, pierwsze kłopoty za płoty. Raz nawet w tej mgle dobiegłem do PSP , ale ich tam było jak mrówków , a mój kozik tylko sam jeden he he. W tej sieczce i tak wiodło nam się nieźle. Radzioo za każdego ozdrowieńca po 4 pkt, można się było obłowić nie ruszając się z miejsca

Gdyby się nie odradzali jak szurnięci, 14 razy zginąłem na darmo bo z apteczką w zębach byłem pół metra od rannego a tu myk - David Cooperfield i gość znika, mała konsternacja i za chwilę ja leżę.
Druga sprawa to duża ilość osób na małych mapach. Na tej Rampage miałem sytuację że jeden z niebieskich zabił mnie 2 razy w ciągu 15 sekund a ogólnie zostałem zamordowany chyba z 10, totalny haos. Ale ogólnie było git

Edytowane przez dnia 24-09-2003 o godz. 09:21

Old Post 24-09-2003 05:20
Jaro(PL)
Goldmember

Taaak ja miałem 8 do 38 koszmar, tak kiepskiego wyniku to chyba nigdy nie miałem. W takiej sieczce medyk to jedyne rozsądne wyjście. Jedyna pociecha to bug jaki odkryłem na Rampage. W jedny miejscu jest wrak samochodu. Goniłem z nożem gościa i zakotłowalismy się właśnie w tym miejcu i nagle znalazłem się na wewnętrznym dziecińcu. Trzeba to jescze na spokojnie sprawdzić. Tomcat miał chyba to samo.

Old Post 24-09-2003 07:13
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Taaak ja miałem 8 do 38 koszmar, tak kiepskiego wyniku to chyba nigdy nie miałem. W takiej sieczce medyk to jedyne rozsądne wyjście. Jedyna pociecha to bug jaki odkryłem na Rampage. W jedny miejscu jest wrak samochodu. Goniłem z nożem gościa i zakotłowalismy się właśnie w tym miejcu i nagle znalazłem się na wewnętrznym dziecińcu. Trzeba to jescze na spokojnie sprawdzić. Tomcat miał chyba to samo.

Teeeleportacjaaaa ....

Old Post 24-09-2003 08:27
Jaro(PL)
Goldmember

Jak tam Ojcowie Założyciele!
Śmiertelna cisza zaległa po wczorajszym łomocie! Sprawa i tak była prosta, bo mieliśmy wojnę pozycyjną. Pewnie paru gostków daliśmy radę załatwić

Old Post 24-09-2003 09:46
Radzioo(PL)
Guest

quote:
Jak tam Ojcowie Założyciele!
Śmiertelna cisza zaległa po wczorajszym łomocie! Sprawa i tak była prosta, bo mieliśmy wojnę pozycyjną. Pewnie paru gostków daliśmy radę załatwić

zainstaluj gg, wczoraj było gorące od wymiany komentarzy
nie było źle a ja zacząłem ćwiczyć samokontrolę

Old Post 24-09-2003 10:02
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 08:00.    Strony (4): « 1 [2] 3 4 » Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:
Oceń Dyskusje:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions