Edytuj swój profilRejestracja jest darmowaKalendarzZnajdź użytkownika
FAQ - pomocSzukajStrona główna
FPP BOARD > Gry > Urban Terror > Sponsoring w polsce
  Poprzedni Temat   Następny Temat
Autor
Temat    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez GruBk4
moja propozycja jest taka zeby napisac np. do cd-action o tym modziku na płytce z demkami dali by wszystko co jest potrzebne do urbana (oczywiscie bez q3) czyli pr, pbweb, urt 3.0 i update na 3.1 i juz jakies 200 osób wiecej

Licencja quake3arena nie pozwala na dystrybucje darmowych modów inaczej niz przez internet.

Zgłoś post do moderatora | IP: Zalogowane

Old Post 19-10-2003 11:55
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Dziwne, bo za starych dobrych czasow kiedy to jeszcze istniala gazeta Reset, RooS umieszczal tam CPMa i inne modziki. No ale jesli inni nie moga to zwsze pozostaje artykul w jakims dziale o grach FPP

Old Post 19-10-2003 13:37
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
oferma
TheFartIsStrongWithThis1

cda?

Maxim: jesli chcesz cos w cda umieszczac skontaktuj sie ze mna
qnet: c4|oferma
ircnet: paulinus
gg: 1912220
mail: jest w info o userze na boardzie

mam tam dojscia, kiedys organizowalismy razem ligi (rtcw)
i sadze ze da sie to przepchnac
O ILE ktos z sensem napisze artykul
bo sam mod to pewnie nie przejdzie
artykul o scenie, o grze, podst. multiplayera (kilka mykow o ktorych wie kazdy - ale nie za duzo, w koncu to maja byc lamki nie?

jesli chodzi o sgk to CHYBA tez sie da ...
jesli znajomy dalej ma czas pisac do ich dzialu o multiplayerowych giercach to moglby cos skrobnac, albo umiesicic to co ktos z was stworzy

pozdrawiam

Old Post 19-10-2003 20:30
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil oferma Kliknij tutaj by wysłać e-maila do oferma Znajdź więcej post'ów przez  oferma Dodaj oferma do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać oferma prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
spanzik
fear the newbie

no to misiaczki do roboty, zeby nie skonczylo sie na gadaniu

chyba nei chcecie zeby newbie to pisal ;p

Old Post 19-10-2003 23:51
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil spanzik Znajdź więcej post'ów przez  spanzik Dodaj spanzik do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać spanzik prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n@sTi
Veni Vidi Vici

Talking TO ma sens !

To ma jakis sens oby tylko to wszystko nie skonczylo sie tylko na gadaniu !!!

Old Post 20-10-2003 14:41
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n@sTi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n@sTi Znajdź więcej post'ów przez  n@sTi Dodaj n@sTi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n@sTi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Talking Re: TO ma sens !

quote:
Napisane oryginalnie przez n@sTi
To ma jakis sens oby tylko to wszystko nie skonczylo sie tylko na gadaniu !!!

Właśnie się kończy tylko na gadaniu :>

Old Post 20-10-2003 14:50
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil forever Znajdź więcej post'ów przez  forever Dodaj forever do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać forever prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Czlowiek sie poci, wysyla maile w tysiace miejsc a oni potem mowia ze konczy sie na gadaniu...

Old Post 20-10-2003 20:14
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil MaxiM Kliknij tutaj by wysłać e-maila do MaxiM Znajdź więcej post'ów przez  MaxiM Dodaj MaxiM do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać MaxiM prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n@sTi
Veni Vidi Vici

lol

Ja napisalem zeby tylko nie skonczylo sie na gadaniu a jak wysylasz to bog zapłać lecz co z tego skoro te setki miejsc moga nic sobie z tego nie zrobic i znofff bedzie lipton

Old Post 20-10-2003 21:12
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil n@sTi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do n@sTi Znajdź więcej post'ów przez  n@sTi Dodaj n@sTi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać n@sTi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n@sTi
Veni Vidi Vici

Talking Polefffka :)

A ja wpisałem do wszystkich kompóffff w mojej szkole www.urt.pl jako startowa a w weekendy maja tu zajecia studenci .... Watpie rzeby to cos dalo ale zawsze mozna sprubowac

Old Post 22-10-2003 10:49
GruBk4
_o/

.

tylko w tym problem ze z urt.pl nic nie wyczytają trza było podac urt.xg.pl albo cus ...

Old Post 22-10-2003 12:23
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruBk4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruBk4 Znajdź więcej post'ów przez  GruBk4 Dodaj GruBk4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruBk4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Dr@gon_Master
Terminator

No więc czy możecie nam przedstawić jakies efekty swojej pracy ?

Old Post 22-10-2003 21:28
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Dr@gon_Master Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Dr@gon_Master Znajdź więcej post'ów przez  Dr@gon_Master Dodaj Dr@gon_Master do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Dr@gon_Master prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

Re: .

quote:
tylko w tym problem ze z urt.pl nic nie wyczytają trza było podac urt.xg.pl albo cus ...

No to chyba ZONK... jesli chodzi o czytelnosc stron to urt.xg.pl powoduje u mnie chec natychmiastowego zamkniecia strony. amen. nieczytelna, i bajzel... engine robiony chyba zeby sobie z ludzi jaja porobic a nie w celu zrobienia porzadnego portalu...

Old Post 23-10-2003 15:47
n@sTi
Veni Vidi Vici

Unhappy po co?

Ja niewiem ;/ zamiast 2 wortali mogli by sie polaczyc i zrobic 1 centrum UrT !!!! PL a nie mieszac sie chodz i tu i tu sa praktycznie te same informacje

Old Post 23-10-2003 21:00
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: po co?

quote:
Ja niewiem ;/ zamiast 2 wortali mogli by sie polaczyc i zrobic 1 centrum UrT !!!! PL a nie mieszac sie chodz i tu i tu sa praktycznie te same informacje

w0ntpie ....

Poza tym nowego ut.pl nie bedzie pewnie w ogole, do tego mod juz umiera smiercia naturalna, najlepiej zaczac szukac sobie jakies nowej gry mp :>

Old Post 25-10-2003 15:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruBk4
_o/

ja tam bede cierpliwie czekał na q4 ;D

Ile czekania mi dajecie ?

Old Post 25-10-2003 17:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GruBk4 Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GruBk4 Znajdź więcej post'ów przez  GruBk4 Dodaj GruBk4 do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GruBk4 prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
p4t3ex.pl
Guest

nie doczekasz sie :F padniesz :>

Old Post 27-10-2003 19:59
Znajdź więcej post'ów przez  Dodaj  do Listy Znajomych Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
MaxiM
r3surrected

Ja zalatwilem z adminami wiekszosci polskich serwisow gier FPP wymiane buttonow/bannerow, ktora jednak moze dojsc do skutku dopiero wraz z premiera nowego urt.pl... *ekhem*

Old Post 28-10-2003 20:06
B0rG
g.6, panie biorą w usta!

DOBRY TEMAT

SZUKAM:

Sponsorki, wiek 18-35 lat, ladna, bogata, rozrzutna, kochajaca podroze, z duzymi cycami zeby byla.

o!

Old Post 30-10-2003 00:26
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil B0rG Kliknij tutaj by wysłać e-maila do B0rG Znajdź więcej post'ów przez  B0rG Dodaj B0rG do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać B0rG prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
forever
r3surrection.net

quote:
Napisane oryginalnie przez MaxiM
Ja zalatwilem z adminami wiekszosci polskich serwisow gier FPP wymiane buttonow/bannerow, ktora jednak moze dojsc do skutku dopiero wraz z premiera nowego urt.pl... *ekhem*

No to jeszcze masz czas

Old Post 30-10-2003 10:54
GuriaS
Breathe

Re: Re: po co?

quote:
Napisane oryginalnie przez DARK_ANGEL
w0ntpie ....

Poza tym nowego ut.pl nie bedzie pewnie w ogole, do tego mod juz umiera smiercia naturalna, najlepiej zaczac szukac sobie jakies nowej gry mp :>

no ut.pl jest ;p
co do drugiego sie zgadzam 8D

Old Post 11-11-2003 20:59
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil GuriaS Kliknij tutaj by wysłać e-maila do GuriaS Znajdź więcej post'ów przez  GuriaS Dodaj GuriaS do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać GuriaS prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
DARK_ANGEL
Elite (Fiend)

Re: Re: Re: po co?

quote:
Napisane oryginalnie przez GuriaS
no ut.pl jest ;p
co do drugiego sie zgadzam 8D

np cod ;p

Old Post 11-11-2003 21:29
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil DARK_ANGEL Kliknij tutaj by wysłać e-maila do DARK_ANGEL Znajdź więcej post'ów przez  DARK_ANGEL Dodaj DARK_ANGEL do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać DARK_ANGEL prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruBk4
_o/

gram sobie na serverze UrT GTS @gamesNET.pl [ 3.2 ] a tam grasz o nicku ]RPA[ k0kos kampi na respie, nie daje pograc innym, na zwrócenie mu uwagi ze kampi na respawnie odpowiada "to co?" , po votach na kick wraca i zabija tych co dali vota, poleciał chyba z 20 razy ale wytrwale wracał na server, wyzywał ich od lam itp. podobno gra w to 2 dni .. :O brawo jak nasza scena ma sie tak rozwijac to bede ją miał głeboko gdzies. kultura CSa ...........

Old Post 17-01-2004 23:33
Sh4tter
Combat (Death Knight)

quote:
gram sobie na serverze UrT GTS @gamesNET.pl [ 3.2 ] a tam grasz o nicku ]RPA[ k0kos kampi na respie, nie daje pograc innym, na zwrócenie mu uwagi ze kampi na respawnie odpowiada "to co?" , po votach na kick wraca i zabija tych co dali vota, poleciał chyba z 20 razy ale wytrwale wracał na server, wyzywał ich od lam itp. podobno gra w to 2 dni .. :O brawo jak nasza scena ma sie tak rozwijac to bede ją miał głeboko gdzies. kultura CSa ...........

Postanowiłem se przeczytac tego posta i po wypowiedzi grubki postanowiłem wyrazic moja opinie (ale sie wypowiadam, jak polityk tylko ze ja jestem madry nie tak jak te osly) Takich powinno się tępić

Old Post 16-03-2004 14:22
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sh4tter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sh4tter Znajdź więcej post'ów przez  Sh4tter Dodaj Sh4tter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sh4tter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
n@sTi
Veni Vidi Vici

jakby byl na servie ktos z adminem czy rconem to moglby go zbanowac ...

Old Post 25-03-2004 08:30
Sh4tter
Combat (Death Knight)

quote:
jakby byl na servie ktos z adminem czy rconem to moglby go zbanowac ...

odrazu zbanować nukami sie mozna pobawic

Old Post 26-03-2004 14:48
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Sh4tter Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Sh4tter Znajdź więcej post'ów przez  Sh4tter Dodaj Sh4tter do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Sh4tter prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
GruBk4
_o/

ale wy hackerzy jestescie ....
to co napisałem powyzej czyli "gram sobie na serverze UrT GTS @gamesNET.pl [ 3.2 ] [...]." troche mnie poniosło natrafiłem na jakiegos głupiego prowokatora .... koniec tematu

Old Post 26-03-2004 17:11
Rombi
Jah is rEaL!!!

quote:
... koniec tematu

no właśnie - skonczcie juz to bo to wogóle inny temat...

Właśnie słucham:

Old Post 26-03-2004 20:36
Kliknij tutaj aby zobaczyć profil Rombi Kliknij tutaj by wysłać e-maila do Rombi Znajdź więcej post'ów przez  Rombi Dodaj Rombi do Listy Znajomych Kliknij tutaj aby wysłać Rombi prywatną wiadomość  Edycja/Kasowanie Posta    Odpowiedź
Sh4tter
Combat (Death Knight)

quote:
Napisane oryginalnie przez Rombi
no właśnie - skonczcie juz to bo to wogóle inny temat...

Grubka rozpetał piekło ;o

Old Post 27-03-2004 13:35
Wszystkie czasy są EU (PL). Aktualna godzina 02:35.    Strony (2): « 1 [2] Wyślij nową wiadomość    Wyślij Odpowiedź
Poprzedni Temat   Następny Temat
[ Pokaż wersje do druku | Wyślij tą stronę do przyjaciela! | Otrzymuj informacje o aktualizacji tego tematu ]

Szybkie wybieranie:

Reguły obowiązujące na boardzie:Kto może czytać board'a? Każdy zarejestrowany i niezarejetrowany użytkownik.
Kto może zakładać nowe tematy? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Kto może pisać odpowiedzi? Każdy zarejestrowany użytkownik.
Zmiany: Post'y mogą być edytowane i kasowane przez ich autorów.
Posty: kod HTML jest OFF. Uśmieszki są ON. vB code jest ON. [IMG] jest OFF.

Zajrzyj na F·P·P · N·E·W·S
po więcej news'ów ze świata gier FPP.

< Kontakt - f·p·p · b·o·a·r·d >

SERWISY
fpp.pl | avp.fpp.pl | avp.fpp.pl/ogl | bia.fpp.pl | bhd.fpp.pl | cgl.fpp.pl | chrome.fpp.pl | cs.fpp.pl
cod.fpp.pl | cz.fpp.pl | doom3.fpp.pl | duke.fpp.pl | ghostrecon.fpp.pl | halflife.fpp.pl halo.fpp.pl | j2k.fpp.pl
moh.fpp.pl | of.fpp.pl | swbf.fpp.pl | quake.fpp.pl | quake2.fpp.pl | quake3.fpp.pl | unreal.fpp.pl | redfaction.fpp.pl
sof.fpp.pl | rtcw.fpp.pl | tribes2.fpp.pl | bhd.fpp.pl

ZASOBY
news.fpp.pl | cgl.fpp.pl | battlenet.pl | gry-video.pl | g4ce.pl UrbanTerror.pl

board.fpp.pl
Podłącz nasz baner

© 2000 - 2004 fpp productions